Author Topic: Jacobo Sanz Ovejero  (Read 18755 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Jacobo Sanz Ovejero
« Reply #80 on: November 19, 2012, 01:45:14 »
επειδη ακριβως εισαι σχιζοφρενης, ησουν ο μοναδικος παικτης εκει μεσα που ειχε κακαλα ΠΑΟΚ..
μακαρι ολοι να ειχαν τα αρχιδια σου, κ ας χαναμε

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #81 on: November 19, 2012, 09:26:51 »
Είμαστε σκαστοί από την κλινική.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #82 on: November 19, 2012, 09:28:47 »

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #83 on: November 19, 2012, 10:03:52 »
Δηλαδη ρε μαγκες ποσα κιλα αρχιδια χρειαζεται για να πεταξεις τα γαντια σου κατω και να την πεσεις και καλα στο διαιτητη

γιατι εχει 3 σελιδες μιλαμε για τα αρχιδια του γιακομπο αμα την κυριακη φαμε 5 να παω να τον αρχισω στα μπουνιδια και μετα να τον ζητησω συγνωμη
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #84 on: November 19, 2012, 10:11:43 »
δεν είναι θέμα αρχιδιών...
είναι θέμα νοοτροπίας.. εγώ στην ομάδα γουστάρω παίχτες που παθιάζονται.. γυαλίζει το μάτι τους και τους πετιέται η φλέβα έξω την ώρα που παίζουν.. αντί να έχω παιδάκια που twittarouν κανουν tattoo και γραφουν κατ στο κωλοδάχτυλο
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #85 on: November 19, 2012, 10:14:37 »
ναι ρε μαγκα αν απο τους 11 παιχτες οι 10 παιρνουν κοκκινη επειδη -και καλα- ειναι παθιασμενοι- εγω τι φταιω?

εισαι παθιασμενος ρε φιλε?βγαλε τα απιαστα
ο αλλος με γραφει πιο πισω δεν γουσταρει να χανει γιάυτο το εκανε.Ε ΒΓΑΛΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΑΠΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #86 on: November 19, 2012, 10:19:16 »
προσωπικά θα ήθελα αυτή η μαγκιά να δείχνεται μετά από ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... αλλιώς πλέον τη βλέπω γραφική.
άσε που μετά ακολουθεί και μια όχι τόσο "μαγκιόρικη" συγγνώμη στο λαό μας και άλλα παπαριλίκια οπότε... με χαλάει ακόμα πιο πολύ.
παραμένει καλό τέρμα πάντως.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #87 on: November 19, 2012, 10:22:16 »
ntax ρε αδερφέ τα άπιαστα πιάνει τόσες μέρες που παίζει.. με γλυκό θα είχαμε φάει 10 goal.. μην λέμε ότι θέλουμε..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #88 on: November 19, 2012, 10:22:56 »
βασικα ο παικτης εχει αρχιδια, ειναι και καλος...
το προβλημα ειναι οτι η ομαδα ειναι για τον πεο και εχουν ολοι παραπανω νευρα απο οσο πρεπει...αυτο ειναι θεμα κοουτς, διοικησης και λιγοτερο παικτων...δε θυμαμαι στον αστερα να πηρε καρτες, ουτε ο λωρενς επαιρνε στην αγγλια
εδω παιρνουν...αρα κατ ιτρεχει με το εδω...προφανως και εινα ιγελοιο το πεναλτυ, αλλα ο ΠΑΟΚ απουσιαζε εχθες απο το γηπεδο, κατεβηκε για Χ για φιλικο και δημοσιες σχεσεις δασκαλου μαθητη...αυτη ειναι ολη η αληθεια
εμεις σκυλιαζουμε αλλα η ομαδα Οχι...οποιος το αντεχει το αντεχει , οι αλλοι λωρενς ,χακομπο γκαρσια οχι

ναι θα ηρεμησουν ναι δεν θα ξαναπαρουν αλλα πρεπει να τους βγει το νευρο και το παθος θετικα και να σκυλιασουν ολοι μαζι...
οχι ο σαλπι και ο κλαους να κανουν βολτες για καφε στον αγωνιστικο χωρο...ενας κατσε ενας χακομπο δε φτανει, θελει αλλους 9

ΥΓ ανανεωση ΤΩΡΑ που ειναι ειναι φθηνος
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #89 on: November 19, 2012, 10:30:09 »
τώρα που μιλάμε πάντως μου λέει ότι τρελάθηκε γιατί δεν έκανε κάτι για να πάρει κόκκινη.. αν την δικαιούταν δεν θα αντιδρούσε έτσι...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #90 on: November 19, 2012, 11:18:53 »
με τις χειρονομιες που εκανε αξιζει τιμωρια..νετα σκετα...κοκκινη και εχει ο θεος απο κει και περα...αν χρησιμοποιηθει το βιντεο και οχι το φυλλο αγωνα παει για πολλες αγωνιστικες
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #91 on: November 19, 2012, 12:00:08 »
Ωραία παπαριά να τουφεκίζουμε τους δικούς μας, να δίνουμε και πατήματα να τους καλούν οι εισαγγελείς για κανα μηνιαίο αποκλεισμό απο το χορτάρι. Το γεγονός οτι είναι τερματάρα να το περάσουμε μπαι δλδ, στην ίδια λογική του Κόλκα που σκύλιασε να διώξει τον Γκαρσία την 1η χρονιά.
Με Γλύκο/Ντάνι/Μπουφοκρέσιτς/Χαλκιά/Τοχού/Μιχόπουλο/Ατμα/Πουρλιοτοπουλο/Μαίνταν/Σούσκο/Κόβιτς πόσο θα γραφε χθες? Σκέφτηκε κανείς?Είδατε φάσεις?

Επίσης ο τύπος δεν πουλάει τρέλα, ούτε τα κάνει επίτηδες. Είναι αληθινός psycho και θέλει ειδική μεταχείριση. Με 2 σοβαρά σ μπακ θα πάρει γάντια σπίτι του καμια δεκαετία
« Last Edit: November 19, 2012, 12:05:21 by CLUB »

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #92 on: November 19, 2012, 12:08:52 »
Ρε αδερφε μου ενα λεπτο,αν νομιζεις οτι τα ποστ στο φορουμ υπερνικουν τον χθεσινο του σοου,οποτε φταιω εγω που θα τον καλεσει ο εισαγγελεας ε...παραπαει.

δευτερον τερματοφυλακαρα ειναι.γιατι ρε πουστη μου αφου ειναι να μην τον εχω με τον γαυρο και για αλλες τοσες αγωνιστικες?με τον πανθρακικο τι να σε κανω ρε γιακομπο γαμω την τρελα μου

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #93 on: November 19, 2012, 12:20:18 »
Φαινότανε ότι θα την έτρωγε...
Συγκεκριμένα από Πανιώνιο οι αντιδράσεις του ήταν για κόκκινη....
Έφαγε την κίτρινη και το συνέχιζε για κοκκινη αν δεν είχαμε μείνει με 10 πιστεύω θα την έτρωγε...
Με πλατανιά πάλι κλωτσούσε δεξιά και αριστερά...
Χθες ήταν μεγάλη βλακεία... το ματς ήτανε χαμένο από την αρχή το βλέπαμε όλοι...
Χάνεις 1-0. Στο κάνει 2-0 τι πας κλωτσάς δοκάρια και αρχίζεις τα περίεργα σου ????
Στο καπάκι λες και δεν έφταιγες και σε έπνιγε το δίκιο κυνηγάς τους πάντες...
Δλδ έλεος... Καλός είσαι παικτούρα είσαι μην γαμάς τον εαυτό σου και την ομάδα....
Άντε μια οκ αλλά σε 3 ματς 3 φορές το έχει κάνει...
Αν όχι ο προπονητής η διοίκηση (λέμε τώρα) πρέπει να πάρει θέση και ο επόμενος να βρεθεί σπίτι του...
Τι να το κάνω αν είσαι παικταράς (και συ και ο οποιοσδήποτε) και χωρίς λόγο και αιτία μας κρεμάς έτσι....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #94 on: November 19, 2012, 12:32:32 »
Το ότι είναι παιχταράς και τερματάρα είναι το χειρότερο, γιατί δεν θα τον έχουμε στα επόμενα παιχνίδια, αυτή είναι η ουσία. Αν ο Γιάννου έριχνε μπουνιά τον διαιτητή και τον τιμωρούσαν για 25 αγωνιστικές δεν θα με ένοιαζε. Αλλά τώρα το πρόβλημα είναι ότι είναι καλός τερματζής...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #95 on: November 19, 2012, 13:48:17 »
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=17CAKCJN0&extLang=

Εξηγήσεις έδωσε ο Sanz Jacobo για την συμπεριφορά του αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του Παναθηναϊκού, που οδήγησε στην αποβολή του από τον διαιτητή Τριτσώνη. Ο Ισπανός τερματοφύλακας όπως είπε:«Μου έβγαλε κίτρινη κάρτα ο διαιτητής, εγώ ξέφυγα, και θέλω να ζητήσω συγνώμη».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο Jacobo τόνισε:

«Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη, ειδικά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που με στηρίζουν πάρα πολύ. Θα προσπαθήσω να μην το ξανακάνω. Ζω πολύ έντονα κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να μην το ξανακάνω. Συγνώμη από τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τους φίλους του ΠΑΟΚ. Είναι κρίμα που θα χάσω ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, όπως αυτό εναντίον του Ολυμπιακού. Αισθάνομαι πολύ λυπημένος αλλά συμβαίνουν και αυτά».

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
« Reply #96 on: November 19, 2012, 15:21:30 »
μαγκες δεν θελω να σκεφτομαι ιστοριες συνομωσιας αλλα μηπως ολα ητανε ενα κολπο?
επιτηδες να τρελαθει ο χακομπο να φαει την κοκκινη για να μην παιξει με γαυρο?
παντως να λεμε και την αληθεια ειναι καλος τερματοφυλακας..αμα δεν επιανε κατι τετ α τετ του τοτσε και του κουινσυ τωρα θα γραφε μεγαλυτερο σκορ ο βαζελος..
τον καταλαβαινω τον ισπανο ξερεις τι ειναι να παιζεις μονο εσυ μπαλα να προσπαθεις να κανεις επεμβασεις και ολη η αμυνα σου να παιζει το πουλι της?
μονο απ τον εττο που περνουσε ο μαυρεας λες και ητανε κανας κριστιανο ροναλντο αρκουσε για να τρελαθει καποιος...

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #97 on: November 20, 2012, 00:00:32 »
χμμμμμμμμ ας το δουμε λιγο διαφορετικα...

ο τερματζης εδωσε δικαιωμα και τωρα θα αρχισουν να λενε οτι παντα ετσι ηταν....κακος χαρακτηρας.....απειθαρχος κτλ...στυλ γκαρσια δηλαδη.........!!!

οποτε τον δεκεμβριο ερχετε ο βασικος τερματζης σου σηφακης που θα παρει φανελα βασικου σπιτι αφου ειναι και καλο παιδι.ο ισπανος θα ειναι αναμεσα στην 18αδα και κερκιδα και σε λιγους μηνες κανεις δεν θα τον θυμαται....!ετσι και αλλιως ο σιφακης δεν θα ερχοταν να γυαλιζει παγκο παρολο που ειναι καλυτερος ο ισπανος!!!!

ετσι το βλεπω.....!
κοντα ο δεκεμβριος
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

baron

• Guest
« Reply #98 on: November 20, 2012, 00:55:41 »
σωστός ο kainsta

το έχουμε ξαναδεί το έργο. δεν υπάρχει λόγος αυτήν την φορα να είναι αλλιώς τα πράγματα

waiting for sifalis λοιπόν

άλλωστε για την πειθαρχεία των ποδοσφαιριστών υπάρχει υπεύθυνος: Τυρί δωδώνης

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #99 on: November 20, 2012, 01:31:43 »

άλλωστε για την πειθαρχεία των ποδοσφαιριστών υπάρχει υπεύθυνος: Τυρί δωδώνης

ανευ παρεξηγησης, δεν νομιζω οτι πρεπει ο δωνης να τον πιασει απο το χερι και να του πει γιακομπουλη γλυκουλινο μου μην τα κανεις ολα ταναπου γιατι μετα παιζουμε με τον γαυρο ενταξει φιλαρακι μου καλο?

λαζαρακο μην πετας το μπουκαλι πισω μοντελο μου εικοσι χρονια στα γηπεδα εισαι τι σε πετουσανε στην ρουμανια γαρυφαλλα?

για την απειθαρχεια ο μονος που μπορει να φταιει στο απειροελαχιστο -γιατι στην τελικη μιλαμε για ενηλικες- ειναι ο κοσμος που την μαλακια την βαφτιζει "γιακομπο ΠΑΟΚ εισαι παιχτουρα μου καλα εκανες" "λαζαρ τρομοκρατη μπες μεσα στην κερκιδα και ψηρισε τους καμμια συνδεσμιακη να πουμε δηλαδη δηλαδη-

αυτα και ελπιζω να μην σας επρηξα το ριπαπα