Author Topic: Jacobo Sanz Ovejero  (Read 18711 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Jacobo Sanz Ovejero
« Reply #340 on: October 22, 2013, 11:08:06 »
μετρημένες οι μέρες σου τρελέ..

http://paokrevolution.blogspot.gr/2013/10/arcadiasports.html?spref=fb

'Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το arcadia - sports από τα αποδυτήρια της Τούμπας, ο Χακόμπο έγινε έξαλλος στο φινάλε του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης λόγω των παρατηρήσεων που του έκανε άνθρωπος του ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά του στο διαιτητή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκερμάν Τσιτσιακόφ ζήτησε από τον Χακόμπο να μην ξαναφύγει από τη θέση του για να μιλήσει σε διαιτητή, όπως έκανε όταν ο Ιωαννίδης διέκοψε προσωρινά το ματς για υβριστικά συνθήματα. Ο Χακόμπο προσβλήθηκε από τη συγκεκριμένη παρατήρηση, φώναξε σε έντονο ύφος και υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας πως το έκανε για να απομακρύνει τους συμπαίκτες του οι οποίοι είχαν περικυκλώσει το διαιτητή! Μάλιστα, ο Χακόμπο αντέδρασε τόσο έντονα που έφτασε σε σημείο να ζητάει να του φέρουν ένα χαρτί για να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του! Ο Ισπανός φώναζε σε έντονο ύφος στον Τσιτσιακόφ και σε πολύ κοντινή απόσταση, ενώ χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά για να ηρεμήσει και να ξεχαστεί... Τελικά, μόλις η κατάσταση ηρέμησε έφυγαν όλοι ικανοποιημένοι από το 2-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. To δημοσίευμα εδώ: http://www.arcadiasports.gr/football1/asteras-tripolis/proti-omada/item/38139-eksallos-o-jacobo-meta-to-mats-me-ton-astera.html
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #341 on: October 24, 2013, 22:29:23 »
Μετα τα ευρωπαικα του τσουλου σε μισησα βλαμμενε

Ευτυχως δειχνεις οτι αυτη δεν ηταν η εικονα σου αν και η ζημια του τσουλου δεν αναπληρωνεται (χωρις να εισαι ο μονος υπευθυνος)

Γαμεις και δερνεις στα τελευταια ματς
Μπραβο ρε κερβερε

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #342 on: October 25, 2013, 00:16:57 »
MVP
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #343 on: October 25, 2013, 11:31:33 »
Εντάξει, στο δεύτερο γκολ θα μπορούσες έστω να προσπαθήσεις, αλλά δεν θα το ρίξουμε και σαν ευθύνη σου... Βελτιωμένος πάρα πολύ σε σχέση με τα πρώτα ματς.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #344 on: October 25, 2013, 11:49:20 »
Δεν με πειθει με τιποτα ρε σεις....μα με τιποτα ομως. Ανασφαλεια και ασταθεια μονιμη. Οι μεγαλες αποκρουσεις που κανει στα τελευταια ματς θεωρω οτι ειναι συγκυριακες....ισως να ειναι και λογω φατσας επειδη τρομαζει τους αντιπαλους. Οπως και να χει δεν βλεπω πραγματα που περιμενω. Συνεχιζει να ειναι κακος στις εξοδους και εχει και θεμα με τα αντανακλαστικα του. Τρωει σκαλωματα το παλικαρι και αντιδραει με διαφορα φασης (ή και καθολου) και φαινεται με γυμνο ματι! Πραγματικα δεν θυμαμαι στο παρελθον αλλο τερματα να τρωει τετοια σκαλωματα. Ακατανοητο και χαρακτηριστικο παραδειγμα το 2ο γκολ το οποιο περναει διπλα του και αυτος απλως παρακολουθει, αλλα και η φαση του 88 με την κεφαλι που αποκρουει που το κανει και φαινεται εντυπωσιακο ενω θα επρεπε να αποκρουσει σε ρυθμους ρελαντι αν δεν αργουσε τοσο πολυ στην αντιδραση του....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #345 on: October 25, 2013, 12:34:59 »
Διαφωνω πληρως mgm. Τα ριφλεξ του χακομπο ειναι για παραδειγμα προς μιμηση... Ασχετα αν το εφαγε ορθιος το 2ο γκολ. Συμβαινουν και αυτα.
Φοβερος τερματας και για μενα mvp χθες μαζι με τον φοβερο (επιτελους) λαζαρ.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #346 on: October 25, 2013, 12:57:39 »
δεν φταιει στο δευτερο για μενα. αλλα την εξοδο δεν την εχει και ειναι κριμα με 2 μετρα κορμι.αμπαριζα και βγαινω και σας παιρνω ολους στο διαβα μου επρεπε να ειναι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #347 on: October 25, 2013, 13:49:31 »
Απεχει πολυ απο το να τον πουμε mvp για εχτες νομιζω.. μια επεμβαση στο 87 ειναι ολη και ολη οντως πολυ καλη αν και εγω συμφωνω με mgm οτι την εκανε αυτος να φαινεται πολυ δυσκολη γιατι αργησε να αντιδρασει... κατα τα αλλα δεν του ριχνω ευθυνη για τα 2 γκολ που φαγαμε αλλα δεν ειδα να κανει και κανα σπουδαιο ματς χτες

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #348 on: October 25, 2013, 22:48:37 »
Στο δεύτερο γκολ θα έπρεπε να κανες έστω κίνηση να πέσεις και μετά να νευριάζεις και να χτυπιέσαι.... Πρόσεχε μη μας αφήσεις ξεκρέμαστους και έχουμε άλλα....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #349 on: October 26, 2013, 16:38:56 »
Αν και ηταν το πουλεν μου για ενα καιρο, βλεπω αδυναμια στις εξοδους, στον αερα εκει που πρεπει να καθαριζει, δυσκολευται και στις εκτιναξεις στα πλαγια και κατω. 1,95 ειναι.
Τα ψιλοπαιρνω οταν βλεπω τερματοφυλακα να τα τρωει ορθιος χωρις αντιδραση!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #350 on: November 03, 2013, 22:46:18 »
οτι πλασαρουν χαμηλα το τρωει... εχθες εκανε κ την καθιερωμενη μαλακια με την πασα στον μοντανα που ευτυχως δεν κοστισε

το καλοκαιρι θελουμε σοβαρο κ αξιοπιστο τερματζη.. δεν παει αλλο με δαυτον

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #351 on: November 03, 2013, 22:48:29 »
μα γιατι το λες αυτο? αφου ο τυπος εχει απιθανα αντανακλαστικα....οταν τα στελνουν πανω του...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #352 on: November 04, 2013, 10:19:06 »
Ρε αρρωσταινω να τα τρως ορθιος ρε πουστη μου, πεσε εστω για τα ματια, τι ειναι αυτο το πραγμα, δεν το εχω ξανα δει στον ΠΑΟΚ!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #353 on: November 04, 2013, 10:21:37 »
Το ιδιο και εγω Dark!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #354 on: November 04, 2013, 14:16:31 »
Ρε αρρωσταινω να τα τρως ορθιος ρε πουστη μου, πεσε εστω για τα ματια, τι ειναι αυτο το πραγμα, δεν το εχω ξανα δει στον ΠΑΟΚ!

δεν προλαβες ατματζιδη??  :'(

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #355 on: November 04, 2013, 14:31:23 »
Δεν προκειται να ξεχασω ποτε την περιοδο που ειχαμε τερματαδες τον Ατματζιδη και τον Τοχουρογλου, με προπονητη τερματοφυλακων τον Μιχοπουλο. Το τριο Στουτζες :'( :'( :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #356 on: November 04, 2013, 15:12:44 »
Ειναι μια περιοδος που απλα εχω επιλεξει να ξεχασω...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #357 on: November 04, 2013, 16:05:51 »
ότι θέλετε λέτε. ο τύπος παίζει με μια από τις χειρότερες άμυνες ever. Από την αρχή της σεζόν, πρώτη φορά διαχρονικά έχω δει τον ΠΑΟΚ να του κάνουν οι εκάστοτε αντίπαλοι τόσα πολλά τετ α τετ.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #358 on: November 04, 2013, 19:14:27 »
σωστο αυτο..σκεφτηκα για λιγο,να ειχαμε χαλκια τωρα  :'( :'(
λουκατοοοοοονιιιιιι  :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #359 on: November 04, 2013, 19:34:19 »
ότι θέλετε λέτε. ο τύπος παίζει με μια από τις χειρότερες άμυνες ever. Από την αρχή της σεζόν, πρώτη φορά διαχρονικά έχω δει τον ΠΑΟΚ να του κάνουν οι εκάστοτε αντίπαλοι τόσα πολλά τετ α τετ.

το ενα δεν αναιρει το αλλο. προσωπικα δεν του φορτωνω σε καμια περιπτωση τα τεμαχια που εχουμε φαει. αυτο ομως δεν σημαινει οτι δινει και αισθηση ασφαλειας στην αμυνα του.
οντως τοσα τετ-α-τετ ουτε στο συνολο μιας χρονιας δεν ειχαμε στο παρελθον και τα περισσοτερα απο αυτα τα εχει αποκρουσει...ή καλυτερα τα χουν στειλει πανω του ;) τα υπολοιπα απλως τα κοιταει να δει που θα πανε.