Author Topic: Jacobo Sanz Ovejero  (Read 18704 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Jacobo Sanz Ovejero
« Reply #460 on: January 12, 2014, 11:34:32 »
μας κουρασες και εσυ ψηλε...

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #461 on: January 12, 2014, 23:23:49 »
Μπορεί ρε μάγκες να μου πει κάποιος για τι είδους πειθαρχικό παράπτωμα μιλάμε;
εγινε μια μανουρα με τον προπονητη τερματαδων αδερφε και δεν ζητησε συγνωμη επειτα, συμφωνα με το ρεπορταζ των αρδ!

Ο Χακόμπο είχε ένα επεισόδιο με τον Καβαλιεράτο ο οποίος να σημειώσω ότι είναι ΠΑΟΚτσάκι. Οι δυο τους τα βρήκαν αμέσως και το θέμα έληξε εκεί μέχρι τη στιγμή που ο Κατσουράνης πήρε την πρωτοβουλία να ενημερώσει τον Στέφενς για το επεισόδιο. Ο Ολλανδός "φόρτωσε" και με τον Χακόμπο αλλά και με τον Καβαλιεράτο που δεν τον ενημέρωσε... Τα συμπεράσματα δικά σας

Κι εγώ αυτό ήξερα και νόμιζα ότι το σκηνικό θεωρήθηκε λήξαν. Γι' αυτό και ρώτησα τι παίχτηκε, μιας και νόμισα ότι συνέβη κάτι καινούριο.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #462 on: January 13, 2014, 00:28:41 »
Εμενα που γενικως φετος δεν μου αρεσε ο Χακομπο και που μου την εσπασε και αρκετα με τα "να χαμε να λεγαμε" τσαμπουκαλεματα του, η ανοδος του Γλυκου καθολου δεν με χαλασε. Το ολο σκηνικο ετσι οπως περιγραφεται ειναι μεγαλη τσατσουρανια και κοντοπουτανια αλλα η αληθεια ειναι οτι ασχετα με αυτο με εχει χαλασει κι ο ισπανος και δεν τον γουσταρω.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #463 on: January 13, 2014, 00:33:11 »
Και εγω θεωρω τον Χακομπο εντελως δηθεν, πουλαει οπαδισμο τυπου Τσιριλο. Επισης σαν τερματοφυλακας, ειναι μεν καλος αλλα με τιποτα αυτο που πιστευει ο μεσος ΠΑΟΚτσης... Ο τυπος εχει το ρεκορ του Ατματζιδη στο να τρωει γκολ ορθιος...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #464 on: January 20, 2014, 12:31:46 »
ΟΚ, ας φύγει αλλά πιστεύω να μην μείνουμε με έναν Γλύκο.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
« Reply #465 on: January 20, 2014, 14:46:44 »
Και εγω θεωρω τον Χακομπο εντελως δηθεν, πουλαει οπαδισμο τυπου Τσιριλο. Επισης σαν τερματοφυλακας, ειναι μεν καλος αλλα με τιποτα αυτο που πιστευει ο μεσος ΠΑΟΚτσης... Ο τυπος εχει το ρεκορ του Ατματζιδη στο να τρωει γκολ ορθιος...
Ακριβώς έτσι

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #466 on: March 19, 2014, 00:16:18 »
Tι γινεται με αυτον?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #467 on: May 31, 2014, 11:55:26 »
Ο Σανθ Χακόμπο σπάει τη σιωπή του με συνέντευξη στο Sport24.gr και στέλνει μήνυμα παραμονής στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε την... απάντηση που θα σχολιαστεί σχετικά με την παρουσία του Γλύκου στο Μουντιάλ.

δεδομένα στην υπόθεση Χακόμπο δείχνουν να αλλάζουν με την έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός εκτιμά τα προσόντα του Ισπανού τερματοφύλακα και φέρεται διατεθειμένος να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία.

Τι λέει, όμως, ο ίδιος; Το Sport24.gr του ζήτησε να τοποθετηθεί και ο Χακόμπο δεν αρνήθηκε να δώσει το στίγμα του...

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη σεζόν που έφυγε αλλά και αυτή που έρχεται. Εδώ στην Ελλάδα υπάρχει η πληροφορία ότι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ σε θέλει στην ομάδα. Ξέρεις κάτι; Μήπως μιλάς μαζί τους ή με οποιονδήποτε άλλο στην ομάδα;

"Δεν ξέρω τίποτα γι 'αυτό, κανείς από την ομάδα δεν μου είπε τίποτα. Εχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά θα πρέπει να μιλήσουμε και να βρούμε μια λύση. Νομίζω ότι τόσο εγώ, όσο και η ομάδα θέλουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τον σύλλογο, όπως πάντα".

Τι έγινε λάθος την περασμένη σεζόν και ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους του;

"Όταν κάποιος δεν πετυχαίνει τους στόχους του είναι επειδή έχει κάνει κάτι λάθος. Στο ποδόσφαιρο τα χρήματα δεν φέρνουν εγγυημένα την επιτυχία... Ποτέ... Πάρτε παράδειγμα μεγάλες ομάδες, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια κατά τα οποία ξόδευαν παραπάνω από 200 εκ. ευρώ κάθε σεζόν για να φτάσουν, τελικά, σε επιτυχίες".

Υπάρχουν άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται να σε αποκτήσουν;

"Ναι, υπάρχουν ομάδες από την Ισπανία και από άλλες χώρες που ενδιαφέρονται. Οι τερματοφύλακες παίζουμε σε μία ιδιαίτερη θέση και οι σύλλογοι προτιμούν να τους κλείνουν νωρίς. Ποτέ μία ομάδα δεν περιμένει μέχρι τον Αύγουστο για να κλείσει τερματοφύλακα".

Είσαι αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν για τον ΠΑΟΚ;

"Πάντα είμαι αισιόδοξος, αλλά τώρα έχω το μυαλό μου στο μέλλον μου".

Και κάτι τελευταίο. Θέλεις να κάνεις κάποιο σχόλιο για τον Παναγιώτη Γλυκό; Θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ποιες είναι οι προβλέψεις σου για το νικητή του Μουντιάλ;

"Για μένα δεν έχει σημασία αν θα πάει ή όχι, δεν με ενδιαφέρει. Οσον αφορά τον νικητή του Μουντιάλ δεν ξέρω ποιος θα είναι. Θα κερδίσει ο καλύτερος, πάντα κερδίζει αυτός που είναι καλύτερος, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν ξέρω ποιος θα είναι".

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #468 on: June 11, 2014, 09:17:02 »
Αυτοί που σίγουρα θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Δικέφαλο είναι οι δύο τερματοφύλακες, Σαρλ Ιτάνζ και Σανθ Χακόμπο, που δεν υπολογίζονται (για διαφορετικούς λόγους) από τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο πρώτος θεωρείται αμφιβόλου αξίας (δεν τον θέλει και ο Ιβάν Σαββίδης) και ο δεύτερος πληρώνει τα πειθαρχικά παραπτώματα. Ο Αναστασιάδης ζήτησε αρχικά να τσεκάρει τον Χακόμπο, αλλά τελικά πείσθηκε από τον Ζήση Βρύζα ότι δεν αξίζει άλλη ευκαιρία. Οι δύο πορτιέρο θα έχουν άμεσα συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και θα τους ζητηθεί να βρουν ομάδα και να φέρουν πρόταση.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ θα καλέσει για αποδέσμευση και τον Νίκο Σπυρόπουλο. Ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού δεν έπεισε ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και ο Άγγελος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον υπολογίζει. Στη "μαύρη λίστα" του έμπειρου κόουτς είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, ο Μαντούρο. Ο Ολλανδός δεν αρέσει στον Αναστασιάδη (όλοι καταλαβαίνουμε γιατί) και έχει ζητήσει από τον Βρύζα να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Βρύζας θα προγραμματίσει τις επόμενες μέρες συνάντηση με τον μάνατζέρ του για να βρεθεί λύση και να σπάσει το συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ. Κάτι, πάντως, που μόνο εύκολο δεν είναι από τη στιγμή που ο παίκτης αμείβεται με 500 χιλιάρικα το χρόνο.

ειναι πουτανες ολων των γαυρων οι μανες

πεοεδρος τεχνικος διευθυντης τα παντα ολα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #469 on: July 03, 2014, 20:43:24 »
αντε γαμησου και εσυ ψηλε και τα μουνια που σε ανανεωσαν με 250 το ετος

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #470 on: July 03, 2014, 20:57:35 »
Όλα τα μπουρδέλα σε εμάς γαμώ τον μπελά μου γαμώ μέσα... Ένας φυσιολογικός θα έρθει σε αυτή την ομάδα ;
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #471 on: July 03, 2014, 21:06:42 »
Θα έρθει ο τζορβας που θα μας βγει και φθηνός σαν τον γιδι

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #472 on: August 01, 2014, 16:20:06 »
ψήφισαν Χακόμπο!

jacobo

Ο Σανθ Χακόμπο βρίσκεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Τενερίφη και από ότι φαίνεται έχει κερδίσει την συμπάθεια των οπαδών της ομάδας.

Ο Ισπανός πορτιέρο σε γκάλοπ που διεξήγαγε ιστοσελίδα της πατρίδας του (για το ποιον προτιμούν οι φίλαθλοι βασικό την φετινή σεζόν) κέρδισε τον έτερο πορτιέρο της ομάδας από την Ιβηρική Χερσόνησο, αφού συγκέντρωσε το 82,4% των ψήφων του κόσμου.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αφού και σε ένα παλαιότερο γκάλοπ, οι οπαδοί της Τενερίφη ψήφισαν πως προτιμούν αυτόν από τον Ρομπέρτο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #473 on: August 06, 2014, 20:06:17 »
Καλα οκ, μολις αρχισουν να σφυριζουν τα πρωτα γκολ κ αυτος να καθεται ορθιος να τους δω...  ::)

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #474 on: September 03, 2014, 16:15:10 »
  :'(
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #475 on: September 03, 2014, 18:14:48 »
 ::) ::) ::) ::)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #476 on: April 13, 2015, 19:55:07 »
Ο Σανθ Χακόμπο σε διαδικτυακή του συνέντευξη μιλάει για τους λόγους που δεν βρίσκεται τώρα στον ΠΑΟΚ, για το διαζύγιο που επιτέλους (!) πήρε από την γυναίκα του, για την... ζήλια του Χουμπ Στέφενς προς το πρόσωπό του, αλλά και για την επιθυμία του να υπογράψει στον Δικέφαλο για πολλά ακόμα χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στο Inpaok.com:

Πως περνάς στην Ισπανία; Προπονείσαι πλέον με την Τενερίφη;

«Είμαι καλά, ναι φυσικά και προπονούμαι»

Τι συνέβη με την Τενερίφη;

«Δεν με πλήρωσαν τον μισθό του Οκτωβρίου. Πήγα στην ΦΙΦΑ, αλλά και στο ισπανικό δικαστήριο, πλέον πρέπει να περιμένω την απόφαση των δικαστών. Αποφάσισα να μην παίζω αφού δεν με πληρώνουν. Η φιλοσοφία μου είναι η εξής: Αν με πληρώσεις παλεύω σαν μαχητής, αν όχι συγγνώμη δεν παίζω. Έχω δύο κόρες που χρειάζονται πράγματα για να μεγαλώσουν.»

Θα ήθελες να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ;

«Φυσικά και θέλω! Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και αν ήταν στο χέρι μου θα υπέγραφα για πάρα πολλά χρόνια ακόμα, έτσι ώστε να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Πάντα ήθελα να είμαι στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη χρονιά αποφάσισα να γυρίσω στην Ισπανία, επειδή η γυναίκα μου με παρακάλεσε να το κάνω καθώς είχαμε προβλήματα. Πλέον, επιτέλους πήρα διαζύγιο και δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Ήταν από την αρχή ένα λάθος το να έρθω εδώ αλλά έπρεπε να το κάνω, να προσπαθήσω για την οικογένεια μου. Νομίζω πως όλοι στην θέση μου αυτό θα έκαναν.»

Θα ήθελες να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ;

«Φυσικά και θέλω! Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και αν ήταν στο χέρι μου θα υπέγραφα για πάρα πολλά χρόνια ακόμα, έτσι ώστε να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Πάντα ήθελα να είμαι στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη χρονιά αποφάσισα να γυρίσω στην Ισπανία, επειδή η γυναίκα μου με παρακάλεσε να το κάνω καθώς είχαμε προβλήματα. Πλέον, επιτέλους πήρα διαζύγιο και δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Ήταν από την αρχή ένα λάθος το να έρθω εδώ αλλά έπρεπε να το κάνω, να προσπαθήσω για την οικογένεια μου. Νομίζω πως όλοι στην θέση μου αυτό θα έκαναν.»

Τι συνέβη την περσινή χρονιά με τον Χουμπ Στέφενς και κατέληξες να προπονείσαι μόνος σου;

«Ο Χουμπ πήρε αυτή την απόφαση επειδή είδε πως άρχισα να γίνομαι σημαντικός για την ομάδα και ήθελε να είναι αυτός ο αρχηγός των πάντων. Με λίγα λόγια επειδή μπορούσα να γίνω πιο σημαντικός με «σκότωσε» και τελείωσε το πρόβλημα. Αυτή είναι η αλήθεια για το τι έγινε»

Ποια είναι η άποψη σου για τον Ιβάν Σαββίδη, τον Γιώργο Γεωργιάδη και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

«Ο Σαββίδης είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος κατά τη γνώμη μου. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ το κλαμπ και θέλει μόνο το καλό της ομάδας και για αυτό προσπαθεί και κάνει τα πάντα. Θέλει να φοράνε την φανέλα του ΠΑΟΚ μόνο παίκτες μαχητές. Μπορεί να νικήσεις ή να χάσεις, αλλά πάντα πρέπει να μάχεσαι. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία.

Ο Γεωργιάδης είναι ένα πολύ καλό άτομο και νομίζω ότι τα προηγούμενα χρόνια, έκανε πολύ καλή δουλειά με την ομάδα. Μην ξεχνάς ποιος προπονητής έφτασε την ομάδα στον τελευταίο τελικό κυπέλλου της.

Όσον αφορά τους οπαδούς, είναι οι καλύτεροι! Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, σε όλα τα παιχνίδια, σε όλα τα μέρη σε όλες τις διοργανώσεις είναι πάντα εκεί. Με σέβονται όπως τους σέβομαι και εγώ, είναι απλά τέλειοι.»

Έχεις επαφές με τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τον δανεισμό σου;

«Ο μάνατζερ μου μου μιλάει συχνά με πολλούς ανθρώπους από την ομάδα, αλλά και οι ιθύνοντες της μιλάνε μαζί μου, επειδή είμαι ακόμα παίκτης του ΠΑΟΚ».

Γιατί δεν ήρθε η επιτυχία την περσινή χρονιά;

«Το παρελθόν δεν είναι πλέον σημαντικό. Πρέπει να κάτσουμε και να σκεφτούμε το μέλλον. Ξέρουμε τι πήγε λάθος και θέλουμε να το διορθώσουμε. Πάντως είναι σημαντικό να ξέρεις πως το να παλεύεις απέναντι στους διαιτητές είναι πολύ δύσκολο και δεν το λέω ως δικαιολογία, είναι η αλήθεια.»

Γιατί έχεις τόσα νεύρα στους αγώνες και τις προπονήσεις;

«Δεν είμαι ούτε θυμωμένος ούτε έχω νεύρα, αν μιλήσεις με άτομα που με ξέρουν ή με τους συμπαίκτες μου θα σου πουν καλά λόγια για μένα. Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα. Όταν όμως αρχίζεις να προπονείσαι ή να αγωνίζεσαι οι φιλίες εξαφανίζονται και εσύ πρέπει να είσαι ο καλύτερος και να κάνεις το καλύτερο για αυτό.»

Παρακολουθείς παιχνίδια του ΠΑΟΚ από την Ισπανία;

«Προσπαθώ να δω όλα τα παιχνίδια από το ίντερνετ, αλλά δεν είναι εύκολο, μερικές φορές είναι δύσκολο να βρεις λινκ.»

Έχεις προτάσεις από άλλες ομάδες;

«Για τη νέα σεζόν υπάρχει μια ομάδα από την Ισπανία που ρώτησε για εμένα, αλλά έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θέλω να μείνω στην Ελλάδα και να παλέψω για αυτή την ομάδα. Για να παίξω σε οποιαδήποτε ομάδα εκτός Ελλάδας από τη νέα σεζόν, θα πρέπει πρώτα το δικαστήριο και η ΦΙΦΑ να αποφασίσουν για το πρόβλημα με την Τενερίφη.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #477 on: April 13, 2015, 20:37:26 »
άντε αγόρι μου καλό σε κανα ψυχίατρο που θες να παίξεις και μπάλα , λασκαρισμένε...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #478 on: April 17, 2015, 07:28:38 »
Μπουλο ρε "τα τρωω ορθιος"!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #479 on: October 20, 2015, 20:00:28 »
-τον αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ και αν ήθελε να μείνει: «Φυσικά και φροντίζω να τον παρακολουθώ. Βλέπω τα περισσότερα παιχνίδια ζωντανά από το διαδίκτυο και αν χάσω κανένα, κοιτώ τα στιγμιότυπα. Ενημερώνομαι από τις ελληνικές ιστοσελίδες ενώ μιλώ και με παλιούς συμπαίκτες μου. Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και δε σου κρύβω ότι και εδώ στο Σιάτλ, στο σπίτι μου υπάρχει μια φανέλα της ομάδας κρεμασμένη στο σαλόνι. Μου άρεσε η ζωή στη Θεσσαλονίκη, ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ να ζω εκεί αλλά πλέον είμαι έτοιμος να γνωρίσω κάτι διαφορετικό».

-την απόδοση του Όλσεν: «Ο Όλσεν είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και αυτό το δείχνει και το βιογραφικό και η πορεία του. Είναι ένας αθλητής και αυτό σημαίνει ότι θα έχει σκαμπανεβάσματα. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα και αυτό επηρεάζει όλη τη λειτουργία της ομάδας».

-το αν πρέπει να παίζει ο Γλύκος: «Είναι σημαντικό ο Όλσεν αυτή τη στιγμή να μείνει εκτός για να ξεκουραστεί. Να μπορέσει να δουλέψει μέσα από τις προπονήσεις για να επανέλθει μετά από κάποιες εβδομάδες. Επαναλαμβάνω ότι ο Όλσεν είναι καλός τερματοφύλακας αλλά και ο Γλύκος αξίζει την ευκαιρία του. Αν δεν πάρει τώρα ο Γλύκος τα γάντια βασικού, τότε είναι σαν να του λένε «εσύ είσαι για να συμπληρώνεις την ομάδα στις προπονήσεις». Πρέπει να πάρει τις ανάσες του ο Όλσεν και να παίξει ο Γλύκος. Αυτά όλα δεν τα λέω ως Χακόμπο αλλά ως οπαδός του ΠΑΟΚ».

- το αν έφυγε από την Τούμπα, επειδή... μιλούσε: «Αν κρυβόμουν, είχα κλειστό το στόμα μου και δεν μιλούσα θα ήμουν τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ για τα δέκα επόμενα χρόνια. Είχα την άποψη μου και την εξέφραζα με σεβασμό σε συμπαίκτες, προπονητές, γενικούς αρχηγούς και προέδρους. Σαν χαρακτήρας θέλω να λέω την άποψη μου όπως θέλω όταν κάτι δεν κάνω καλά να έρχεται ο άλλος κατάμουτρα και να μου το λέει. Αλλά όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ και επειδή νωρίτερα έπαιζα στον Αστέρα, ήρθα ψιλιασμένος και όμως δεν ήθελα να αλλάξω. Δεν μετάνιωσα που έλεγα την άποψη μου αλλά όταν λες την αλήθεια δεν γίνεσαι αρεστός.

Έχω κάνει ισχυρές φιλίες και ειδικά με άτομα που με στάθηκαν στον σοβαρό τραυματισμό μου. Θέλω με την ευκαιρία να ζητήσω συγνώμη δημόσια αν κάποιους στεναχώρησα αλλά δεν το έκανα με κακή πρόθεση. Έχω κάνει λάθη και τα αναγνωρίζω αλλά όλοι κάνουμε λάθη. Δεν έκανα όμως κάποιο έγκλημα. Ίσως αδίκησα κάποιους που δεν τους κατάλαβα. Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι η σημαντικότερη ομάδα που αγωνίστηκα. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που με αγκάλιασε και θα είμαι πάντα οπαδός του ΠΑΟΚ!»

- το γεγονός ότι δεν έχουν έρθει οι επιτυχίες, αν και υπάρχει ο Σαββίδης: «Τα χρήματα δεν εξασφαλίζουν τις επιτυχίες. Για παράδειγμα τις καλύτερες σεζόν ο ΠΑΟΚ τις έκανε με τον Μπόλονι και τον Δώνη που δεν έπαιρναν τα περισσότερα χρήματα. Ο Πέλκας είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης της ομάδας αλλά δεν είναι αυτός που έχει το υψηλότερο συμβόλαιο. Επομένως αλλού είναι το λάθος. Ξοδεύτηκαν χρήματα αλλά κάποιοι αστόχησαν οργανωτικά. Φυσικά θα μου ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα. Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ είχα πρόταση από τον Ηρακλή, αλλά οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν»

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/xakompo-an-den-milousa-tha-imoun-termatofulakas-tou-paok-gia-ta-epomena-deka-xronia/3116294

Απο τρελο κι απο μικρο  :'( :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ