Author Topic: Jacobo Sanz Ovejero  (Read 18908 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Jacobo Sanz Ovejero
« on: August 07, 2012, 14:37:22 »
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=1740BVH0U&extLang=

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Jacobo Sanz Overejo. O Ισπανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Καλώς ήρθες στην μεγάλη μας μαστούρα.
Κατέβασε τα στόρια ψηλέ!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: Jacobo Sanz Ovejero
« Reply #1 on: August 07, 2012, 14:40:03 »
Παιξε μπαλα ρε Ιακωβε γιατι τα μυαλα μας ειναι σε κακη κατασταση. Αντε πασακα μου.
Στον κοσμο αλλος κανενας

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2 on: August 07, 2012, 14:45:47 »
Απο μούτρα πάντως σκίζει, μακάρι να το βγάλει και στο χόρτο κ μακάρι να ναι υγιής, καλως ήρθε

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3 on: August 07, 2012, 14:59:22 »

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=37&id=20508

Για την επιλογή του ΠΑΟΚ: «Είχα και άλλες προσφορές, αλλά όταν είχα την προσφορά του ΠΑΟΚ μου άρεσε πολύ. Είναι πολύ καλό να έρχεται ένας ποδοσφαιριστής σε μία τέτοια ομάδα, σε υψηλό ευρωπαϊκός επίπεδο. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Από αυτά που έχω ακούσει, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα, σε μεγάλο σύλλογο με μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Αυτό θα με βοηθήσει.

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω προπονήσεις. Ξέρω ότι δεν είμαι στη λίστα για το παιχνίδι της Πέμπτης, αλλά είμαι έτοιμος να ξεκινήσω. Μετά το αποτέλεσμα στο Ισραήλ, πρέπει να περάσουμε. Εξαρτάται από τον προπονητή, αν μου το ζητήσει είμαι έτοιμος. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Ερχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Τώρα πρέπει να στραφούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης. Πρέπει να βλέπουμε αυτό που έχουμε τώρα μπροστά μας και όχι τον Μάιο. Υπάρχουν ομάδες με περισσότερα χρήματα που δεν έχουν καταφέρει αυτά που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Πρέπει να κοιτάξουμε το «τώρα», το «αργότερα» θα το δούμε».

Για το λόγο και τον τρόπο που έφυγε από τον Αστέρα Τρίπολης: «Με δέχτηκαν πολύ καλά από την πρώτη στιγμή, είχα ένα οικογενειακό πρόβλημα, αλλά μου φέρθηκαν πολύ καλά. Ηρθαμε σε συμφωνία και για αυτούς τους λόγους έφυγα. Με βοήθησαν και τους ευχαριστώ».

Για την επιλογή του Χακόμπο, μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, που είπε:  «Ηταν εύκολο και για μένα και για τους προπονητές. Είχαμε γνώση, ξέραμε τις ικανότητές του, μιλήσαμε και με ανθρώπους του Αστέρα και έτσι καταλήξαμε στον Χακόμπο. Για αυτό και είμαι σίγουρος για την επιλογή μας».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Jacobo Sanz Overejo. O Ισπανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2013».

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #4 on: August 07, 2012, 15:30:47 »
μου ειχε μεινει ενας τσαμπουκας που εκανε σε καποιον δικο μας (δε θυμαμαι ποιον) μεσα στην τριπολη σε ενα ματς που χασαμε 1-0...

φαινεται ψιλοτρελοκομειο... μακαρι να ειναι αποτελεσματικος και να νιωσουμε οτι υπαρχει εγγυηση στη θεση 1...

υγεια να εχει και δουλεια...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #5 on: August 07, 2012, 15:31:11 »
καλως ηρθες ρε μουτσουνα αντε να δουμε γιατι σε αυτη τη θεση εχουν πονεσει τα ματια μας
με αυτη την αμυνα θα εχεις πολυ δουλεια ριξε κανα μπινελικι να ξυπνανε κατι ετο ο και κατι κουμαλοκατσικαδες
με τον λινο δεν γινεται τιποτα παιξε στοπερ μπακ αμ. χαφ βγαλε και καμια καθετη
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #6 on: August 07, 2012, 18:19:24 »
Να δω που θα βρει συμβόλαιο ο Σηφάκης.Όσο για τον Ιάκωβο αν δεν τον κλέψει το Χόλυγουντ για διάδοχο του  Danny Trejo θα βγάλει τρελά γούστα.Και πάνω που είχε μείνει ο Πάμπλό και όλοι οι άλλοι καλοί και ευγενικοί σκάει ο Ισπανός.Υπάρχει θεός,είναι ΠΑΟΚ αλλά του 'χουν κόψει το γήπεδο....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #7 on: August 07, 2012, 18:25:30 »
Ο Billys άνοιξε τόπικ!!!!Ο Billys άνοιξε τόπικ!!!!  :o :o :o :o

Αλλά, μια στιγμή, τώρα καταλαβαίνω τον λόγο.

Για να τον ξαναδούμε

Εντάξει, κατάδικος μοιάζει. Εγκρίνεται από σύσσωμη την ολομέλεια του φόρουμ.  :D

ΥΓ: Πλάκα πλάκα, ίδιος ο ξάδερφός μου ο Μάκης ο Πόντιος είναι  :'(

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #8 on: August 07, 2012, 19:34:49 »
μου αρεσε πολυ περσι, αν και δεν τον ειδα στη τουμπα λογω τραυματισμου...
μαζι με καρολ τα δυο τερματα που ξεχωρισαν περσι

καλωσηρθε, η πρωτη σωστη μεταγραφη, καλη ηλικια για κιπερ, κρατω επιφυλαξη για τα λεφτα γιατι οταν κλεινουμε παικτη κοστιζει 150 και στο τελος της σεζον του χρωσταμε 280...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #9 on: August 07, 2012, 20:03:31 »
Απαραβίαστος, σιδεροκέφαλος, συνεπής εύχομαι.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #10 on: August 07, 2012, 20:04:46 »
Να δω που θα βρει συμβόλαιο ο Σηφάκης.Όσο για τον Ιάκωβο αν δεν τον κλέψει το Χόλυγουντ για διάδοχο του  Danny Trejo θα βγάλει τρελά γούστα.Και πάνω που είχε μείνει ο Πάμπλό και όλοι οι άλλοι καλοί και ευγενικοί σκάει ο Ισπανός.Υπάρχει θεός,είναι ΠΑΟΚ αλλά του 'χουν κόψει το γήπεδο....

+ 11,5 δις

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #11 on: August 07, 2012, 21:01:54 »
Nα είσαι υγιής ΠΑΙΧΤΑΡΑ, χτίσε το τέρμα το γαμίδι και πλεον μην ζητας φανελες, ψείριζε αβέρτα.

Μουνακια, διώξατε γιασέρ, ήρθε αντικαταστάτης... Διπλασιος..

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #12 on: August 07, 2012, 21:24:11 »
σιδερενιος ολα τα αλλα στο χορταρι
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #13 on: August 07, 2012, 22:07:11 »
Τωρα παρατηρησα οτι τον πηραμε μονο για φετος... Να φανταστω οτι δεν ψηνοταν με 300.000 την 2ετια ε?  :'( :'(

ive4

• Guest
« Reply #14 on: August 07, 2012, 22:12:10 »
Διάβαζα (νομίζω στο κόντρα) ότι όταν κάνει μλκία νευριάζει και κάνει σκηνικά. Δε ξέρω αν είναι καλός τερματοφύλακας, αλλά αρκετά ανεχτήκαμε τα ψυχολογικά του κάθε τερματοφύλακα που είχαμε.

Δε καταλαβαίνω πόσο καλύτερος μπορεί να είναι από τον Γλύκο, τον Γιακουμή.
Δε καταλαβαίνω γιατί δεν ενδιαφερθήκαμε για τον Σήφη Δασκαλάκη που έμεινε ελεύθερος από τον γαύρο και είναι ταλεντάκι.
Ελπίζω η εμπειρία του Χακόμπο να μας βοηθήσει και να βγει καλός και σταθερός.

Καλή τύχη.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #15 on: August 07, 2012, 22:13:31 »
εγω δεν καταλαβαινω γιατι εκατσα και διαβασα ποστ δικο σου παροτι ξερω οτι με συφφυλιαζεις παντα

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #16 on: August 08, 2012, 20:20:57 »
 ;D ;D ;D ;D
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #17 on: September 20, 2012, 14:28:56 »
Εσύ παλικάρι μου ζεις?Υπάρχεις?Προπονήσε?Σε φαγε ο Γλύκος και το ταλέντο του?Τι γίνεται με την πάρτυ σου?Ακόμα και με Χαλκιά-Κρέσιτς κάπου κάπου ακούγαμε και το Γλύκο.....
Τι να πω... Πόσο χειρότερος-άπειρος να είσαι από το Γλύκο?
Μόνο μη σε πετάξουνε με το συμπολίτη μέσα και μετά αρχίσουν τα όργανα....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #19 on: September 20, 2012, 18:38:47 »
Ελπίζω κάποτε να σε δούμε και σένα γιατί το καλό παιδί δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ούτε στον εαυτό του.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.