Δεν μιλαω για ποδοσφαιρικη ικανοτητα, μιλαω για την τακτικη που θελει να ερχονται καθε χρονο παιχτες δανεικοι για 4 μηνες. Το γιατι το σκεφτηκε κανενας;
(Sky απανταω σε αυτο το τοπικ για να μην γαμησουμε οτι τοπικ υπαρχει με την ιδια συζητηση....)
Δηλαδη το να θελει να φτιαξει ομαδα το καλοκαιρι και οχι τωρα στριμοκωλα τον γεναρη, δεν εχει λογικη??
Δεν καταλαβαινω γιατι εχετε στραβωσει ετσι ολοι με τους δανεικους...
Η γνωμη μου ειναι οτι καλα εκανε και πηρε δανεικους ΑΝ:
1. Θελει να φτιαξει ομαδα το καλοκαιρι
2. Θελει να αλλαξει προπονητη το καλοκαιρι
3. Μπορει να αγορασει τις ριτρες που εβαλε για παιχτες που πχ βγουν παιχταραδες.Για μενα αν ειναι λαμογιο, εχει παγιδευτει μονος του με τις ριτρες του 1εκ που εχει βαλει. Αν δεν μπορει να δωσει 1εκ για παιχτη που αποδειχθει τελικα παιχταρας, τοτε μιλαμε για λαμογιο ολκης... Εδω ο τοντορας εδωσε 600.000 στην αταλαντα για το αλανι απο την βοσνια..
Με λιγα λογια (βλεποντας το καλοπροαιρετα και οχι καχυποπτα), εγω βλεπω να μπαλωνει τρυπες για φετος (κυπελο, 2η θεση) και το καλοκαιρι να φτιαχνει ομαδα αγοραζοντας καποιους απο τους δανεικους που εφερε, φερνοντας προπονητη και φερνοντας και αλλους παιχτες που φυσικα θα χρειαζονται...
Πιστευω θα ηταν χειροτερο να ειχε αγορασει 6-7 παιχτες... πχ, βαραω μπιστολι το καλοκαιρι, αντιο και πλερωστε τους..
Επισης θα ηταν χειροτερο να μην φερει καθολου παιχτες..
Η αποψη μου ειναι οτι καλως κακως, το καλοκαιρι θα κριθει το τι θελει να κανει τελικα με τον ΠΑΟΚ ο ρωσσος.
Τελος το οτι οι μεταγραφες γινανε κατω απο την μυτι τον ΑΡΔ μονο ως σουπερ νεο μπορω να το δω... Αν το εκανε αυτο ο τοντορας την εποχη της καβλας, ακομα θα ξεροχυναμε...
υγ1. Να ειμαστε αντικειμενικοι. Ολοι περιμενουμε να δουμε τι γινετε, αλλα μην τα αμαυρωνουμε ολα επειδη εφερε δανεικους ή επειδη δεν εφερε αδελινο ξερω γω ή επειδη σαν παρουσια θυμιζει λατερνα στο μοναστηρακι.... και ο βειρινια και ο σορλεν και ο βερον και ποσοι αλλοι, με τον ιδιο τροπο ηρθαν...
υγ2. Πανηγυρια και χαρες λες και πηραμε το double δεν δικαιολογουνται και φυσικα ειναι η αλλη ακρη που φυσικα και δεν την συνεριζομαι... Για μενα κινηθηκε σωστα ο ρωσος, αλλα θα τον κρινω το καλοκαιρι οταν θα πρεπει να πληρωσει ριτρες, να φερει προπονητη, να αγορασει παιχτες και να φτιαξει ΟΜΑΔΑ.
υγ3.Η απαντηση μου φυσικα δεν παει προσωπικα σε sky, clubara, και οποιον αλλο... Γενικα τα λεω για να γινει κουβεντουλα ας πουμε γιατι νομιζω πως εχουμε αρχισει να γινομαστε καπως αδικοι..