Author Topic: Μεταγραφές 2012-2013  (Read 25210 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Απ: Μεταγραφές 2012-2013
« Reply #460 on: January 15, 2013, 20:38:12 »
το ότι αυτοί κράζουν ρε αδερφέ για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους...δεν σημαίνει ότι ο ρώσος είναι κανένας σοβαρός και δεν είναι καραγκιόζης και πρέπει να πάμε με την μια η την άλλη πλευρά...αυτό που βγάζει ματια από χιλιόμετρα είναι ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ και οι 2 πλευρές... απλά επειδή είναι στα χιλιόμετρα, μερικοί δεν το βλέπουν.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #461 on: January 15, 2013, 21:14:05 »

georgeman

• Guest
« Reply #462 on: January 15, 2013, 21:22:12 »
Πάντως, αυτό με το "απ' την μια τσεπη στην άλλη" που αναφέρουμε συνεχεια, δεν γίνεται τόσο ευκολα (αν όχι αδύνατο να γίνει) σε μια ανωνυμη εταιρεία, πόσο μαλλον αν έχει διοίκηση πρωτοδικείου... Αυτό λέγεται υπεξαίρεση! Τα "κλεψιματα" γίνονται από τα εκαστοτε λαμογια (δεν θεωρω ως τετοιον τον Σαββιδη) με άλλον τρόπο... Με τις υπερτιμολογήσεις και αν ήθελε να κάνει τέτοιες ο Σαββίδης, θα έκανε μεταγραφές και δαπανες από την πρώτη στιγμή! Αντιθέτως δείχνει να κάνει προσεκτικές και προγραμματισμενες κινήσεις!

Πάντως, αυτό με το "απ' την μια τσεπη στην άλλη" που αναφέρουμε συνεχεια, δεν γίνεται τόσο ευκολα (αν όχι αδύνατο να γίνει) σε μια ανωνυμη εταιρεία, πόσο μαλλον αν έχει διοίκηση πρωτοδικείου...
Eπίστασαι του θέματος νομικά? ο ζαγοράκης δλδ κατα την άποψη σου απο υπερτιμολογήσεις έκλεβε?

Όχι, δεν επίσταμαι του θέματος νομικά... Δεν γνωρίζω ακριβώς την νομοθεσία, απλά από αυτά που έχω μαθει για αλλες περιπτώσεις κρινω... Όσο για το αν "εκλεβε" κανοντας υπερτιμολογησεις ο Ζαγοράκης, δεν μπορώ να έχω άποψη, για τον απλουστατο λογο ότι δεν ξέρω καν αν εκλεβε... Για τον Ζαγορακη ξέρουμε απλά, ότι με την διαχείρηση που έκανε, δημιουργησε ανοιγμα...

Εγώ ανεφερα ότι το εκαστοτε λαμογιο, για να... τα 'κονομήσει, κανει υπερτιμολογήσεις, αφού αυτός είναι γι' αυτον ο πιο εύκολος και ίσως ασφαλής τρόπος!

:D

Την ίδια στιγμή (συμπτωματικα) στο chat:
to efage olo to tyri o stimenos
Να υποθέσω ότι ο και καλα στημένος (κατα τον CLUB) είμαι εγώ...; Αν ναι, για ποιον λόγο...;

Προς τι το " :D "...;

αν ήξερες την "άκρη" του σε συνδιασμό με την ώρα που πόσταρε, θα καταλάβαινες ....

Το τελευταίο του ποστ το έγραψε χρονικα, αμέσως μετά από το δικό μου... Αυτό παρατηρώ εγώ μόνο, όσον αφορα την ωρα... Σημαίνει κάτι αυτό; Για το άλλο, με την "ακρη" δεν μπορώ να το κατανοήσω... Mπορεί κάποιος από εσάς;

ο ζαγοράκης δλδ κατα την άποψη σου απο υπερτιμολογήσεις έκλεβε?
Εσύ πού ξέρεις ότι έκλεβε, τον έχεις δει;

Αυτήν την απορία έχω κι εγώ...
« Last Edit: January 15, 2013, 21:46:44 by georgeman »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #463 on: January 15, 2013, 21:32:06 »

¸ìåéíáí... ðáãùôü!
¸ìåéíáí... ðáãùôü!   

Óå... ñÜìðï ôïõ ÓÄÏÅ Ý÷ïõí åîåëé÷èåß ôá ìÝëç ôçò Original 21 ðïõ Ý÷ïõí êáôáëÜâåé ôá ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ ÁÅÊ. Ï ëüãïò; ÄéÜöïñá ëáâñÜêéá ðïõ Ý÷ïõí øáñÝøåé óôá ÓðÜôá! ¸íá áðü áõôÜ, ìÜëéóôá, Þôáí êáôåøõãìÝíï!

«Áí ìðåé óôçí ÁÅÊ ôï ÓÄÏÅ, èá ôçí ðëçñþóåé êáé ç ïìÜäá», ôüíéóå ï Õöõðïõñãüò Áèëçôéóìïý, ÃéÜííçò Éùáííßäçò, óôç óõíÜíôçóç ðïõ åß÷å ìå ôçí áíôéðñïóùðeßá ôçò Åñáóéôå÷íéêÞò, ôùí ðáëáéìÜ÷ùí êáé ôçò ORIGINAL 21, áöïý áí õðÜñ÷ïõí ðïéíéêÜ êïëÜóéìåò ðñÜîåéò äåí áðïêëåßåôáé íá õðÜñ÷ïõí åðéðôþóåéò ãéá ôçí ßäéá ôçí ¸íùóç.

Ïé ïñãáíùìÝíïé ïðáäïß ôçò ÁÅÊ ðïõ Ý÷ïõí êáôáëÜâåé ôá ÓðÜôá óßãïõñá îÝñïõí óå ôé áíáöÝñèçêå ï Õöõðïõñãüò. ¼ðùò åßíáé óå èÝóç íá îÝñåé ï óêýëïò, ôá ìÝëç ôçò Original 21 ðïõ Ý÷ïõí êáôáëÜâåé áðü ôá ôÝëç ôïõ 2012 ôá ãñáöåßá ôçò “êéôñéíüìáõñçò” ÐÁÅ, äåí êÜèïíôáé ìå ôá ÷Ýñéá óôáõñùìÝíá óôá ÓðÜôá, ðßíïíôáò... ìðýñåò.

¸÷ïõí åñåõíÞóåé áñêåôÜ ðñÜãìáôá êáé áëßåõóáí ðïëëÜ ëáâñÜêéá! Óå Ýíá áðü áõôÜ Ýìåéíáí êõñéïëåêôéêÜ... ðáãùôü! ÁíáêÜëõøáí ôéìïëüãéï ðáãïìç÷áíÞò, ôçí ïðïßá ç ÐÁÅ ÁÅÊ åðß ðñïçãïýìåíçò äéïßêçóçò (áõôÞ ðïõ äéáäÝ÷ôçêå ï ÄçìçôñÝëïò), ôçí ðëÞñùóå ÷ñõóÜöé. Ôá ìÝëç ôçò Original Ýøáîáí ôï ìïíôÝëï ôçò óõóêåõÞò êáé Ý÷áóáí ôá áõãÜ êáé ôá ðáó÷Üëéá üôáí äéáðßóôùóáí üôé óôï åìðüñéï ðùëåßôáé 350 ìå 400 åõñþ êáé óôçí ¸íùóç ôçí ðëÞñùóáí 8500 Åõñþ! ¼ðùò êáôáëáâáßíåôå, ôá 8100 äåí Þôáí Ýîïäá ìåôáöïñÜò êáé óõíôÞñçóçò...
ÁõôÞ, öõóéêÜ, äåí åßíáé ç ìüíç ðáñáôõðßá ðïõ âñÞêáí ïé ñÜìðï ôçò Original...

--------------------------------

ðáñå ôï ìçäåí

ðùò ôçí åéäåò ñå öéëå? èá êáèåôáé ï êáèåíáò ìáò íá åîçãåé ôá áõôïíïçôá óå ïðïéïí ìðáéíåé åäù ìåóá?

åðáíáëáìâáíù, ïé "õðïìïíç, áãáðçóôå ôçí ïìáäá", äùóáí ëåõêç åðéôáãç (ìáæé ìå åìáò) ó áõôïõò íá óå ãáìçóïõí
êáôé ðïõ ãéíåôáé ÊÁÉ ôùñá, ìå áíõðáñêôåò äéêáéïëïãéåò
ÖÅÑÔÅ ÐÁÉÊÔÅÓ.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #464 on: January 15, 2013, 21:41:27 »
ο ζαγοράκης δλδ κατα την άποψη σου απο υπερτιμολογήσεις έκλεβε?

Εσύ πού ξέρεις ότι έκλεβε, τον έχεις δει;

Τα φαινόμενα  απατούν , να κλέψει ο Θοδωρής? το ΠΑΟΚτσακι? ο επαναστάτης?
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #465 on: January 16, 2013, 09:38:12 »

με 2 λόγια δηλαδή ... ο Ιβάν έφαγε άκυρο στο ενεργειακό ντηλ που περίμενε να κάνει ... οπότε αποφάσισε να μην κάνει μεταγραφές ...

παρέλαση μεταγραφικών ονομάτων το τελευταίο διάστημα στον τύπο ... πολιτικές πιέσεις ... ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις για το ενεργειακό ... ναυάγιο και στις μεταγραφές ... και κάπου στο βάθος ο Π.Α.Ο.Κ. δέσμιος συμφερόντων όπως πάντα...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #466 on: January 16, 2013, 10:17:07 »
Πωωωωωω ρε πουστη μου, τζωρτζμαν εισαι απιθανος !!!!!!!!!!
μετα τα πμ αρχιζεις κι εδω πέρα. Κι επειδη εχεις επιμονη γαιδουρίσια θα στο πω τι εννοω:

ο CLUB ειναι τζάνκουλας! Ζάκι κανονικοτατο μιλάμε! Dopehead, Space Cadet, πως το λένε.....
Εχει τον καλυτερο ντίλερ στην πόλη που μένει (Η ΑΚΡΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ) και πίνει την καλυτερη φουφου, την καλυτερη Caine και την καλυτερη Η ολης της Ελλαδας!
Αναλογος την περισταση βέβαια τωρα που έγινε και χαζομπαμπάς εδω και κατι μήνες.
Ε τις προάλλες που χαζογέλασε, ξέρω ότι είχε γαμω τα στάφφια στο σπίτι και τον έβλεπα μπροστά μου νυχτιάτικα  
γι'αυτό το είπα.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #467 on: January 16, 2013, 10:21:27 »
το εβγαλες το συμπερασμα μπανι.. απο ενα πρωτοσελιδο της σπορντει, μαλιστα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #468 on: January 16, 2013, 12:05:29 »
Πωωωωωω ρε πουστη μου, τζωρτζμαν εισαι απιθανος !!!!!!!!!!
μετα τα πμ αρχιζεις κι εδω πέρα. Κι επειδη εχεις επιμονη γαιδουρίσια θα στο πω τι εννοω:

ο CLUB ειναι τζάνκουλας! Ζάκι κανονικοτατο μιλάμε! Dopehead, Space Cadet, πως το λένε.....
Εχει τον καλυτερο ντίλερ στην πόλη που μένει (Η ΑΚΡΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ) και πίνει την καλυτερη φουφου, την καλυτερη Caine και την καλυτερη Η ολης της Ελλαδας!
Αναλογος την περισταση βέβαια τωρα που έγινε και χαζομπαμπάς εδω και κατι μήνες.
Ε τις προάλλες που χαζογέλασε, ξέρω ότι είχε γαμω τα στάφφια στο σπίτι και τον έβλεπα μπροστά μου νυχτιάτικα  
γι'αυτό το είπα.

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #469 on: January 16, 2013, 12:38:50 »
ελα γαλαζοματι μου....

http://www.sport-fm.gr/article/628642

Ο ομογενής επιχειρηματίας ξεκαθαρίζει πως ναι μεν το θέμα του χρόνου είναι σημαντικό, όμως ο ίδιος θέλει να δει πώς θα διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό πριν προχωρήσει σε κινήσεις που θα επηρεάσουν και το «Δικέφαλο του Βορρά».

Σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Σαββίδης, πολλά θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας, ενώ σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό παζάρι, όπως τονίζει, σχεδιάζει να έχει ενεργό συμμετοχή.

«Το βασικό είναι να μη χαθεί χρόνος. Είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν όλες οι δυνάμεις για να ληφθεί ορθή απόφαση. Σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια ώστε να υπάρξει συνάντηση υψηλού επιπέδου μεταξύ ελληνικής και ρωσικής ηγεσίας. Όπως και πριν, είμαι πεπεισμένος ότι η Ρωσία δεν θα μείνει αμέτοχη από τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, αυτό που είναι απαραίτητο είναι μια στρατηγική εταιρική σχέση ανάμεσά μας. Συνεχώς εμπλέκομαι και προσωπικά στην ίδια τη διαδικασία των συνομιλιών και κάνω το παν, που εξαρτάται από εμένα, για την υποστήριξη της ιστορικής μου πατρίδας, της Ελλάδας. Από την άλλη, παραδέχεται για τις μεταγραφές: «Σχεδιάζω να έχω ενεργό συμμετοχή στη διαμόρφωση της ομάδας και τη στρατηγική της. Είναι κατανοητό ότι η απόκτηση παικτών δεν μπορεί να γίνει χωρίς την έγκρισή μου. Είναι φυσικό ότι τη διαχείριση θα την έχουν οι ειδικοί. Τρέφω συμπάθεια προς τον πρόεδρο της ομάδας και είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσουμε να δουλέψουμε καλά μαζί», τονίζει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

baron

• Guest
« Reply #470 on: January 16, 2013, 13:05:25 »
Τρελα πουλάει ο μαφιόζος. Τοποτηρητής του πούτιν και έτσι.

Απευθύνεται σε ιθαγενείς η ίσως και σε γατάκια.

Ποσο καιρό θα παίζουν το παιχνίδι οι σύνδεσμοι?

Άντε και με τον "παντελονατο" φάγαμε papa και κάναμε αδικαιολόγητα υπομονή.

Τώρα με το μάθημα που φάγαμε με γκλoπ κατακούτελα, ποσο θα ανεχθούμε όλοι μας αυτές τις μαλακίες? μέχρι που θα επιτρέψουν οι σύνδεσμοι να το τραβήξει το σκοινί ο τυχάρπαστος?

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #471 on: January 16, 2013, 13:09:09 »
σουι οχι οτι μου αρεσε το κειμενο --αλλο οι μπιζνες ιβαν και αλλο ο ΠΑΟΚ, δεν θελω να βλεπω τα 2 μαζι στην ιδια συνεντευξη-- αλλα που λεει ο ιδιος οτι οι κινησεις στο πολιτικο επιπεδο θα επηρεασουν τον ΠΑΟΚ;; αυθαιρετο συμπερασμα του δημοσιογραφου

«Σχεδιάζω να έχω ενεργό συμμετοχή στη διαμόρφωση της ομάδας και τη στρατηγική της. Είναι κατανοητό ότι η απόκτηση παικτών δεν μπορεί να γίνει χωρίς την έγκρισή μου. Είναι φυσικό ότι τη διαχείριση θα την έχουν οι ειδικοί. Τρέφω συμπάθεια προς τον πρόεδρο της ομάδας και είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσουμε να δουλέψουμε καλά μαζί»

και επισης μιλαμε για ενα ανυπογραφο κειμενο... ειναι συνεντευξη; απο ποιον και που;

υγ εχουμε ξεφυγει απο το θεμα του αγαπημενου μας τοπικ αλλα τες πα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #472 on: January 16, 2013, 16:32:16 »
στο προσωπικο του σαιτ εβγαλε ανακοινωση που λεει τελικο λογο στις μεταγραφες θα εχω εγω, ετσι διαβασα

georgeman

• Guest
« Reply #473 on: January 16, 2013, 19:08:17 »
Τρελα πουλάει ο μαφιόζος. Τοποτηρητής του πούτιν και έτσι.

Απευθύνεται σε ιθαγενείς η ίσως και σε γατάκια.

Ποσο καιρό θα παίζουν το παιχνίδι οι σύνδεσμοι?

Άντε και με τον "παντελονατο" φάγαμε papa και κάναμε αδικαιολόγητα υπομονή.

Τώρα με το μάθημα που φάγαμε με γκλoπ κατακούτελα, ποσο θα ανεχθούμε όλοι μας αυτές τις μαλακίες? μέχρι που θα επιτρέψουν οι σύνδεσμοι να το τραβήξει το σκοινί ο τυχάρπαστος?

Εσύ αδερφέ τι προτείνεις...;

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #474 on: January 17, 2013, 00:57:26 »
Δε μπορουν να κανουν και τπτ οι συνδεσμοι οταν εχεισ το 85% του κοσμου να κοιματε ορθιο και να μπορει να το κατευθυνει ο καθε κολκας κτλ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #475 on: January 17, 2013, 09:34:47 »
γιατι πεφτετε απο τα συννεφα. εσεις περιμενατε να ερθει για την αγαπη του προς την ομαδα? υπαρχει ανθρωπος που εκανε τον προεδρο οχι μονο σε οποιαδηποτε παε αλλα ακομη και στην κατω παναγια fc και μπηκε για συναισθηματικους λογους ?οχημα ειναι οι ομαδες για τις δουλειες τους.το θεμα ειναι να επωφεληθει η ομαδα ηθικα και εντιμα για μας ,(αλλοι θελουν μονο το αντιθετο π.χ γαβροι)να πεσει χρημα και να δουμε τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε(λεμε τωρα)
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #476 on: January 17, 2013, 11:52:54 »
στο προσωπικο του σαιτ εβγαλε ανακοινωση που λεει τελικο λογο στις μεταγραφες θα εχω εγω, ετσι διαβασα
Διαβάζεις και ρώσσικα; :'(

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #477 on: January 17, 2013, 12:48:13 »
Στα ποντιακά ηταν η ανακοινωση

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #478 on: January 17, 2013, 12:49:01 »
Μεταγραφη  προπονητη θελουμε, κ ασχολουμαστε ακομα με παικτες....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #479 on: January 17, 2013, 22:40:50 »
και ο λουκας τελος λενε τωρα...παμε λεει για φτηνα....

μεχρι στιγμης ακυρος και ο τσιστιακοφ....αφησαμε μια αυρα στον κοσμο οτι θα τους γαμησουμε και τωρα τα μαζευουνε...

το μονο σιγουρο ειναι οτι ΚΑΤΙ εγινε....το τι δεν το ξερουμε....καποια μπιζνα θα χαλασε....τοσο 180 μοιρες αλλαγη πλευσης σε μια νυχτα δεν εχω δει....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......