Author Topic: Μεταγραφές 2012-2013  (Read 25116 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Απ: Μεταγραφές 2012-2013
« Reply #420 on: January 14, 2013, 20:33:27 »
Πολύ ΠΑΠΑ πουλάτε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μετά τα χθεσινά και τη γύμνια της ομάδας (αλλαγή ο σούπερ πέλκας για να πάρεις το ματς)
ΑΝΤΙ να πουν η ομάδα θέλει ενίσχυση μας λένε ''δύσκολα να έρθει βαρύ όνομα αυτή την περίοδο''
ΑΝ τα χώσεις θα έρθει. Μου φαίνεται ήρθατε για μπίζνες με μία από αυτές το νέο γήπεδο - εμπορικό κέντρο με πλάτη το ΒΑΡΥ όνομα του ΠΑΟΚ ΜΑΣ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ (Να κρατήσουμε τα πρωτοσέλιδα αγκαλιά και να ονειρευτούμε)

georgeman

• Guest
« Reply #421 on: January 14, 2013, 20:57:48 »
ΧΧΧΧΧΧ

όχι παράθεση του αμέσως προηγούμενου πόστ

Φίλε αν εσκαγε 3 εκατομυρια η ομάδα, για να πάρει έναν παίκτη τώρα τον Ιανουαριο, όταν έχεις εξασφαλισμένη κατα πασα πιθανοτητα την 2η θεση και όταν ο φετινός προϋπολογισμός εχει γίνει για να βγει απλά η χρονια, με στοχο την απαλλαγη από τα χρέη πρώτα, θα είσουν ικανοποιημένος...; Το ταμείο θα πάει μείων... Θέλεις να δημιουργηθούν και νέα χρέη...; Για να αρχισουμε να κανουμε ακριβες μεταγραφές, πρέπει πρωτα να απαλλαγουμε απο τα χρεη και να χτυσουμε σταθερες βασεις, για να μην έχουμε παλι τα ιδια και τα ιδια... Τα 10 εκατομυρια που εβαλε ο Σαββίδης, φτανουν ισα ισα για να κλεισουν τρύπες... Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε... Εμένα οι δηλώσεις του Σιστιακοφ με εκαναν πιο αισιοδοξο, παρα το αντιθετο...! Είναι σοβαρος και ντομπρος.. Δεν μας πουλαει παραμυθι...

1ος στόχος: απαλλαγή από τα χρέη.
2ος στόχος: έξοδος στο Champions League και κατακτηση κυπέλλου.
3ος στόχος: ενίσχυση ομάδας για να κατακτήσει το ντάμπλ.
Αν δεν επιτευχθεί έστω και ένας από αυτούς τους στόχους, τότε πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε...
Αυτό πιστεύω εγώ ότι είναι το σωστό, ίσως κάνω και λάθος...

YΓ: Όχι "παπά πουλάνε", αλλά ίσα ίσα που ισχύει το αντίθετο...
« Last Edit: January 14, 2013, 21:56:21 by Capricorn »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #422 on: January 14, 2013, 20:59:56 »
Πολύ ΠΑΠΑ πουλάτε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

baron

• Guest
« Reply #423 on: January 14, 2013, 21:30:56 »
Φίλε αν εσκαγε 3 εκατομυρια η ομάδα, για να πάρει έναν παίκτη τώρα τον Ιανουαριο, όταν έχεις εξασφαλισμένη κατα πασα πιθανοτητα την 2η θεση και όταν ο φετινός προϋπολογισμός εχει γίνει για να βγει απλά η χρονια, με στοχο την απαλλαγη από τα χρέη πρώτα, θα είσουν ικανοποιημένος...; Το ταμείο θα πάει μείων... Θέλεις να δημιουργηθούν και νέα χρέη...; Για να αρχισουμε να κανουμε ακριβες μεταγραφές, πρέπει πρωτα να απαλλαγουμε απο τα χρεη και να χτυσουμε σταθερες βασεις, για να μην έχουμε παλι τα ιδια και τα ιδια... Τα 10 εκατομυρια που εβαλε ο Σαββίδης, φτανουν ισα ισα για να κλεισουν τρύπες... Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε... Εμένα οι δηλώσεις του Σιστιακοφ με εκαναν πιο αισιοδοξο, παρα το αντιθετο...! Είναι σοβαρος και ντομπρος.. Δεν μας πουλαει παραμυθι...

1ος στόχος: απαλλαγή από τα χρέη.
2ος στόχος: έξοδος στο Champions League και κατακτηση κυπέλλου.
3ος στόχος: ενίσχυση ομάδας για να κατακτήσει το ντάμπλ.
Αν δεν επιτευχθεί έστω και ένας από αυτούς τους στόχους, τότε πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε...
Αυτό πιστεύω εγώ ότι είναι το σωστό, ίσως κάνω και λάθος...

YΓ: Όχι "παπά πουλάνε", αλλά ίσα ίσα που ισχύει το αντίθετο...

Εάν ήθελε να απαλλαγή από τα χρέη ο ρώσος μεγιστάνας φιλε

-- δεν θα σκεφτόταν από τον σεπτέμβριο , την νέα αίτηση για διοίκηση πρωτοδικείου

-- θα μάζευε το χρήμα που φαγώθηκε δεξιά και αριστερά από τις μπαλαδόφατσες. Αυτός όμως καλύπτει το φαγοπότι

εάν τα δέκα μύρια που έβαλε (παπάρια) φτάνουν για να καλύψει ισα ισα τις τρύπες

-- τότε σίγουρα τα έσοδα της ομάδας από εισιτήρια - ευρώπη  -τηλεοπτικά - διαφημίσεις είναι στα συν της εταιρείας έτσι δεν είναι?

Εγώ λέω ότι τα έσοδα της ομάδας πάνε κατευθείαν στα δάνεια - άρα στην τσέπη - που πήρε ο ρώσος για να απόκτηση το πλειοψοφικο. Και την πίτα και τον σκύλο ο ιβάν.

Η αισιοδοξία δικια σου

georgeman

• Guest
« Reply #424 on: January 14, 2013, 21:46:26 »
XXXXX

όχι παράθεση του αμέσως προηγούμενου πόστ

Η αιδιοδοξία δικιά μου, αλλά ρε αδερφέ, τα 10 με τα 2 έχουν διαφορά 8 εκατομυριων... Αλλά αν θυμαμαι καλα, ειχε πει οτι αν αναλαβει δεν θα ζητησει πίσω τα δανεικά.. Οπότε, μάλλον και εγώ ειμαι λάθος... Αφού δεν εβαλε 10 μύρια, αλλά 12!
« Last Edit: January 14, 2013, 21:55:24 by Capricorn »

baron

• Guest
« Reply #425 on: January 14, 2013, 22:18:03 »
Σίγουρα δεν κατάλαβες

εγώ λέω ότι και τα 10 είναι δανεικά. Δανεικά που θα τα φόρτωση στον σύλλογο.

Αλλα άσε την δικια μου λογική.

Πάμε την δικια σου.

10 μύρια
+ 2 τα δανεικά που δεν τα θέλει πίσω
+ εισιτήρια-"τηλεοπτοiκα" -UEFA - διαφημίσεις και αλλα πολλά

Από που λοιπόν βγαίνει ότι με τέτοιο χώσιμο ζεστού χρήματος η ομάδα τα βγάζει ισα ισα πέρα και τα χρήματα φτάνουν μόνον για να βουλώνει τρύπες?

Σου διέφυγε το budget της ομάδας για εφέτος?

Και μην μου πεις ότι είχε να πληρώσει γιατί αλλιώς δεν θα περνάμε φορολογική .... αυτήν η γαμημένη μας κόστισε Vierinhia και πολλούς άλλους.

georgeman

• Guest
« Reply #426 on: January 14, 2013, 22:49:21 »
To άνοιγμα του Ζαγοράκη ήταν 12 περίπου εκατομύρια, 3,5 πήραμε περιπου απο την πωληση Vieirinha και αλλες 500 χιλιάδες απο αυτην του Μαλεζα... Άρα με τα μπακαλικα που συνηθιζουμε να κανουμε, μένουν 8 εκατομυρια χρέος-οφειλές της διοικησης πρωτοδικείου, που έπρεπε να καλυφθούν...

Ο Σαββίδης έβαλε 12 εκατομυρια (τα οποια συμφωνα με εσενα ειναι δανεικα, κατι που δεν μπορώ να καταλαβω που το στηρίζεις, αλλα τεσπα), με αποτέλεσμα να περισσεύουν για τον φετινο προϋπολογισμο περίπου 4 εκατομύρια (βασικά λίγο περισσότερα, αφού έγιναν διακανονισμοι με τους παικτες που χρωστούσαμε...).

Ε με αυτά λοιπόν + λοιπα εσοδα, καλύπτεται ίσα ίσα το φετινο μπάτζετ μας... Για να έχουμε περισσότερη ανεση και να μπορουμε να κανουμε ακριβοτερες μεταγραφες (από αυτες του Κατσουρανη και του Σιλντενφελντ), θα πρεπει να αυξηθουν τα εσοδα... Ένας τρόπος που μπορεί να γίνει αυτό, είναι να κανει εκ νεου αυξηση μετοχικου κεφαλαιου η ομάδα και να βαλει κι αλλα χρήματα ο Σαββίδης... Το αν είναι αρνητικό για καποιους και δεν το βλεπουν με καλο ματι το οτι δεν το κανει ο Σαββιδης ακομη αυτο, από εκεί και πέρα, είναι σεβαστό και συμφωνώ και εγώ εως ενα βαθμο... Αλλά πρέπει να ειμαστε και λίγο ρεαλιστες και να αντιλαμβανομαστε οτι την περιουσία του Σαββιδη, δεν μπορούμε να την κανουμε εμεις οτι θελουμε...

Στα δικα μου αυτια λοιπον, οι δηλώσεις Chystiakov... ήχισαν καλά! Γιατί μιλησε με ειλικρινια... Αν είχε σκοπό να κάνει μπιζνες και μόνο, σε βαρος του ΠΑΟΚ όπως λεει παραπανω ο φίλος, δεν θα τον συνεφερε να κανει τετοιες δηλώσεις...

Τέλος πάντων, εγω εχω την δικη μου αποψη και εσυ την δική σου και θα κριθούν από τις εξελίξεις...

northeagle_4

• Guest
« Reply #427 on: January 14, 2013, 23:00:11 »
ξεχνας τα 1.2 εκ απο σταφ φυσικα, τα 12 απο το γιουρο οπως και τα συμβολαια που γλιτωσαν με τους υπο διωγμο παικτες. επισης ξεχνας οτι μεσω αμκ μπορει να μπηκαν 12 εκ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μπουνε στην ομαδα αλλα μπορει καλιστα να πανε απο την αριστερη στην δεξια τσεπη οπως εγινε τοσες χιλιαδες φορες.

georgeman

• Guest
« Reply #428 on: January 14, 2013, 23:15:39 »
Έχεις απόλυτο δίκαιο για το 1,5 του Σταφ και τα χρήματα από το euro... Μου διέφυγαν! Όσο για τα άλλα που λες ομως, εγώ δεν μπορώ να κανω υποθεσεις, εσυ αν θες κανε... Αμα το παμε ετσι και στον δρομο αν βγω για να περπατησω, υπάρχει καποια πιθανοτητα να με πατησει αυτοκινητο... Πρέπει να φοβηθώ και να μην βγω...; Εγώ προτιμάω να συζηταω για πράγματα πού γίνονται και όχι που μπορουν να γινουν! Eγώ το θέμα στο οποιο αναφερθηκα, ηταν οι δηλώσεις Σιστιακοφ... Απλά προεκτάθηκε η συζητηση! Τώρα αν υπάρχουν λεφτά για να γίνουν μεταγραφές και δεν κανουμε, φυσικα και ειναι λαθος, γιατι η ομαδα τις χρειαζεται, αφού η εικονα της στα περισσοτερα ματς ειναι κακιστη...! Δεν εχουμε βγει όμως εκτός στόχων!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #429 on: January 14, 2013, 23:19:00 »
Αν σ εχει πατησει 6 φορες αυτοκινητο οταν πας απεναντι για τσιγαρο γαμα το, κατσε μεσα

Αλλα για να μη σταματησες στην 2η, 3η, 4η, ε προφανως στ αρχιδια σου

georgeman

• Guest
« Reply #430 on: January 14, 2013, 23:27:18 »
 ;D ;D ;D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #431 on: January 14, 2013, 23:41:20 »
Ρε συ Τσιστιακοφ, με το συμπαθειο αλλα αυτο που λες οτι οι δημοσιογραφοι καλλιεργησαν μεγαλες προσδοκιες και οτι δεν ειναι εποχη για να πεταμε λεφτα, οκ, θα σε πιστευα ΑΝ το ειχες πει απο την αρχη. Ομως: Απο που πηραν πληροφοριες οι δημοσιογραφοι? Ποιος εριξε τα ονοματα Βιερινια, Λαζοβιτς, Λουκας στους αρδ? Απο που μαθευτηκαν τα σουρτα φερτα με Βολσμπουργκ? Τα ποσα που ακουστηκαν απο ποιον διοχετευτηκαν? Μονοι τους τα εβγαλαν απο το μυαλο τους? Και γιατι δεν τα διεψευσες ΤΟΤΕ? Γιατι δεν κρατησες ΤΟΤΕ χαμηλα την μπαλα?  Εκτος αν δε φταις εσυ και φταινε Βρζυζας ΓΧ Κυρκυρ κλπ. Αλλα και παλι εχεις ευθυνη ως προισταμενος. Εμενα παντως τωρα κατι μου φερνει σε "οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια".

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
« Reply #432 on: January 14, 2013, 23:42:47 »
  κοιτα δεν ειναι υποθεσεις γιατι εχει ξανασυμβει,δεν λεω οτι τωρα θα γινει αυτο αλλα να χουμε στην ακρη του μυαλου μας οτι στο ελ. πδοσφαιρο 11 στις 10 μεχρι τωρα αυτο εχει συμβει.ο χρονος θα δειξει οπως εδειξε και με μπατμαν πχ που δηθεν εβαζε αλλα πληρωνε με δανεια και προεισπραγμενα εσοδα αφηνωντας μαυρη τρυπα 18 εκ ,οπως εγινε με ζαγορ που απο εξυγιαντης και πληρωνουμε στην ωρα μας φτασαμε στο ανοιγμα 8 εκ. κ.ο.κ.

για μενα το ζητημα της οργανωσης και των χρεων ειναι πιο ψηλα στην λιστα απο καποιο μεταγραφικο μπαμ αλλα πρπει να αναλογιστουμε οτι ελκυστικη ομαδα αγωνιστικα εχει πολλαπλασια εσοδα απο μια ομαδα εκτρωμα που βολοδερνει αρα η μη ενισχυση ουσιαστικη οχι απαραιτητα με μπαμ και πιπες εμενα μου προκαλει ερωτηματικα και στο επιχειρηματικο κομματι. συνυπολογιζουμε βεβαια οταν καποιος λεει οτι μου ανηκει ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να πειμενει να τα κανει ολα με τον οβολο ( που δεν υπαρχει πλεον) του κοσμου οπως πχ με διοικησεις ζαγορακη -βρυζα που ηταν επιλογη του κοσμου με συμβολαιο οικονομικης στηριξης.
   Οπως ειπε και το παχυδερμο σωστα το παραγοντιλικι πληρωνεται ασχετα που ο ιδιος πληρωνοταν...

georgeman

• Guest
« Reply #433 on: January 14, 2013, 23:57:59 »
Έχουμε την ίδια άποψη! Προσυπογράφω ότι λες! Απλά, δεν έχουμε να χάσουμε τιποτα κάνοντας λίγη υπομονή...

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #434 on: January 15, 2013, 00:01:58 »
Φίλε georgeman όταν λέω ότι μας πουλάνε ΠΑΠΑ το εννοώ διότι τόσα χρόνια έχω βαρεθεί να περιμένω τον ''μεσσία '' πρόεδρο που θα χώσει τα φράγγα (Φύγε Σαββίδη έλα Δεδέογλου, φύγε Βουλινέ έλα Μπατμαν κτλ).
Δεν με ενδιαφέρει αν έβαλε 10 ή 12 μύρια Με ενδιαφέρει να βάλει άλλα τόσα ΜΠΟΡΕΙ;
Να μας κάνει ομάδα με μπατζετ ίσο και ακόμη μεγαλύτερο από τον γαύρο ΜΠΟΡΕΙ;

Για εμένα η ομάδα θέλει ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ άμεσα διότι το ταλέντο των μικρών δεν φτάνει για να δούμε σύντομα τον ΠΑΟΚ εκεί που θέλουμε είτε λέγεται κύπελο είτε έξοδος στο CL

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #435 on: January 15, 2013, 00:09:56 »
Η υπομονή, είτε είναι πρόθυμος να τη δείξει ο κόσμος είτε όχι, έχει χρονικό ορίζοντα μέχρι την 1η Αυγούστου 2013.

Εκεί θα φανεί αν ο ρωσομπλιατ είναι όντως σοβαρός ή άλλη μια φούσκα. Ό,τι και να λέμε τώρα εδώ πέρα δεν αλλάζει κάτι.

1η Αυγούστου 2013 λέμε..........

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #436 on: January 15, 2013, 00:16:06 »
Δεν χτίζεται ομάδα σε μία μεταγραφική περίοδο, όσες μεταγραφές και να κάνει το καλοκαίρι η ομάδα θα είναι ανέτοιμη στα ευρωπαικα παιχνίδια.  Εγώ απ' όσα καταλαβαίνω, αν ο σαββίδης δεν πάρει δουλειές στην ελλάδα φράγκα δεν ρίχνει στον ΠΑΟΚ. Το μόνο θετικό στην όλη φάση είναι ότι δεν φορτώνει τουλάχιστον σαπάκια στην ομάδα που φεύγοντας θα έμεναν αμανάτι σε μας να τους πληρώσουμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

baron

• Guest
« Reply #437 on: January 15, 2013, 00:58:46 »
To άνοιγμα του Ζαγοράκη ήταν 12 περίπου εκατομύρια, 3,5 πήραμε περιπου απο την πωληση Vieirinha και αλλες 500 χιλιάδες απο αυτην του Μαλεζα... Άρα με τα μπακαλικα που συνηθιζουμε να κανουμε, μένουν 8 εκατομυρια χρέος-οφειλές της διοικησης πρωτοδικείου, που έπρεπε να καλυφθούν...

Ο Σαββίδης έβαλε 12 εκατομυρια (τα οποια συμφωνα με εσενα ειναι δανεικα, κατι που δεν μπορώ να καταλαβω που το στηρίζεις, αλλα τεσπα), με αποτέλεσμα να περισσεύουν για τον φετινο προϋπολογισμο περίπου 4 εκατομύρια (βασικά λίγο περισσότερα, αφού έγιναν διακανονισμοι με τους παικτες που χρωστούσαμε...).

Ε με αυτά λοιπόν + λοιπα εσοδα, καλύπτεται ίσα ίσα το φετινο μπάτζετ μας... Για να έχουμε περισσότερη ανεση και να μπορουμε να κανουμε ακριβοτερες μεταγραφες (από αυτες του Κατσουρανη και του Σιλντενφελντ), θα πρεπει να αυξηθουν τα εσοδα... Ένας τρόπος που μπορεί να γίνει αυτό, είναι να κανει εκ νεου αυξηση μετοχικου κεφαλαιου η ομάδα και να βαλει κι αλλα χρήματα ο Σαββίδης... Το αν είναι αρνητικό για καποιους και δεν το βλεπουν με καλο ματι το οτι δεν το κανει ο Σαββιδης ακομη αυτο, από εκεί και πέρα, είναι σεβαστό και συμφωνώ και εγώ εως ενα βαθμο... Αλλά πρέπει να ειμαστε και λίγο ρεαλιστες και να αντιλαμβανομαστε οτι την περιουσία του Σαββιδη, δεν μπορούμε να την κανουμε εμεις οτι θελουμε...

Στα δικα μου αυτια λοιπον, οι δηλώσεις Chystiakov... ήχισαν καλά! Γιατί μιλησε με ειλικρινια... Αν είχε σκοπό να κάνει μπιζνες και μόνο, σε βαρος του ΠΑΟΚ όπως λεει παραπανω ο φίλος, δεν θα τον συνεφερε να κανει τετοιες δηλώσεις...

Τέλος πάντων, εγω εχω την δικη μου αποψη και εσυ την δική σου και θα κριθούν από τις εξελίξεις...

Και λέω εγώ τώρα: Όλα όπως μας τα λες. Τόσα ήταν αυτά που έβαλε , τόσα άφησε πιστόλι ο "παντελονατος"... όλα καλά.

εάν ισχύουν όλα αυτά:

Εάν ήθελε να απαλλαγή από τα χρέη ο ρώσος μεγιστάνας φιλε

-- δεν θα σκεφτόταν από τον σεπτέμβριο , την νέα αίτηση για διοίκηση πρωτοδικείου

-- θα μάζευε το χρήμα που φαγώθηκε δεξιά και αριστερά από τις μπαλαδόφατσες. Αυτός όμως καλύπτει το φαγοπότι

γυρνάμε από εκεί που ξεκίνησα φιλε μου.

Άντε λοιπόν να δικαιολογήσεις το γιατί ένας κατά τα αλλα σοβαρός επιχειρηματίας δεν διεκδικεί τα λεφτά πίσω.

Όλα με το μέρος του είναι. Ο Νομος. Ο απογοητευμένος κόσμος.
Ακόμα και τα ΜΜΕ τα οποια τα καθοδηγεί. Χαρίζει στον ζαγοράκη λοιπόν... ποσα είπαμε? 3 - 4- 5 μύρια?????

Για πιο λόγο? Για την ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ? ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ?

Η δικια μου είναι: Δανεικά και αγύριστα γεννούν δανεικά και αγύριστα.

και το δεύτερο: Δεν έχει υπομονή. Όχι γιατί το λέω εγώ αλλα γιατί σε δυο με τρεις μήνες θα πρέπει να ανανεωθεί η διοίκηση πρωτοδικείου (αλήθεια γιατί?? διακανονισμός e? καλά!) πράγμα που αποκλείεται.

Κοντός ψαλμός

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #438 on: January 15, 2013, 01:10:49 »
Δεν χτίζεται ομάδα σε μία μεταγραφική περίοδο, όσες μεταγραφές και να κάνει το καλοκαίρι η ομάδα θα είναι ανέτοιμη στα ευρωπαικα παιχνίδια.  Εγώ απ' όσα καταλαβαίνω, αν ο σαββίδης δεν πάρει δουλειές στην ελλάδα φράγκα δεν ρίχνει στον ΠΑΟΚ. Το μόνο θετικό στην όλη φάση είναι ότι δεν φορτώνει τουλάχιστον σαπάκια στην ομάδα που φεύγοντας θα έμεναν αμανάτι σε μας να τους πληρώσουμε.

Yποτίθεται το καλοκαίρι θα είναι η τρίτη μεταγραφική περίοδος με Σαββίδη κουμάντο.......

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #439 on: January 15, 2013, 01:18:30 »
επισης ξεχνας οτι μεσω αμκ μπορει να μπηκαν 12 εκ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μπουνε στην ομαδα αλλα μπορει καλιστα να πανε απο την αριστερη στην δεξια τσεπη οπως εγινε τοσες χιλιαδες φορες.
ασχετο με το τοπικ αλλα για να μην υπαρχουν λαθη φιλε, τα λεφτα που μπηκαν στην αμκ ειναι 9.900.000 (τα 2 ειναι δανειο) και αυτα δεν μπορουν να πανε απο τσεπη σε τσεπη.. αυτο το καλο εχει η αμκ οτι τα χρηματα μπαινουν στην ομαδα, δεν θυμαμαι ακριβως τους ορους αλλα εχω διαβασει αρθρο που τα εγραφε αναλυτικα για τις αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου και συγκεκριμενα για τον ζελο περισσοτερο