To άνοιγμα του Ζαγοράκη ήταν 12 περίπου εκατομύρια, 3,5 πήραμε περιπου απο την πωληση Vieirinha και αλλες 500 χιλιάδες απο αυτην του Μαλεζα... Άρα με τα μπακαλικα που συνηθιζουμε να κανουμε, μένουν 8 εκατομυρια χρέος-οφειλές της διοικησης πρωτοδικείου, που έπρεπε να καλυφθούν...
Ο Σαββίδης έβαλε 12 εκατομυρια (τα οποια συμφωνα με εσενα ειναι δανεικα, κατι που δεν μπορώ να καταλαβω που το στηρίζεις, αλλα τεσπα), με αποτέλεσμα να περισσεύουν για τον φετινο προϋπολογισμο περίπου 4 εκατομύρια (βασικά λίγο περισσότερα, αφού έγιναν διακανονισμοι με τους παικτες που χρωστούσαμε...).
Ε με αυτά λοιπόν + λοιπα εσοδα, καλύπτεται ίσα ίσα το φετινο μπάτζετ μας... Για να έχουμε περισσότερη ανεση και να μπορουμε να κανουμε ακριβοτερες μεταγραφες (από αυτες του Κατσουρανη και του Σιλντενφελντ), θα πρεπει να αυξηθουν τα εσοδα... Ένας τρόπος που μπορεί να γίνει αυτό, είναι να κανει εκ νεου αυξηση μετοχικου κεφαλαιου η ομάδα και να βαλει κι αλλα χρήματα ο Σαββίδης... Το αν είναι αρνητικό για καποιους και δεν το βλεπουν με καλο ματι το οτι δεν το κανει ο Σαββιδης ακομη αυτο, από εκεί και πέρα, είναι σεβαστό και συμφωνώ και εγώ εως ενα βαθμο... Αλλά πρέπει να ειμαστε και λίγο ρεαλιστες και να αντιλαμβανομαστε οτι την περιουσία του Σαββιδη, δεν μπορούμε να την κανουμε εμεις οτι θελουμε...
Στα δικα μου αυτια λοιπον, οι δηλώσεις Chystiakov... ήχισαν καλά! Γιατί μιλησε με ειλικρινια... Αν είχε σκοπό να κάνει μπιζνες και μόνο, σε βαρος του ΠΑΟΚ όπως λεει παραπανω ο φίλος, δεν θα τον συνεφερε να κανει τετοιες δηλώσεις...
Τέλος πάντων, εγω εχω την δικη μου αποψη και εσυ την δική σου και θα κριθούν από τις εξελίξεις...