Author Topic: Γιώργος Δώνης  (Read 53224 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
Απ: Γιώργος Δώνης
« Reply #1000 on: March 17, 2013, 23:04:36 »
Διαστάσεις αρχίζει να παίρνει η κόντρα μιας μερίδας (μικρής ή μεγάλης, δεν έχει και τόση σημασία) οπαδών του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη, με αφορμή το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Γκαρσία.

Αφού ο Δώνης αποδοκιμάστηκε όταν ακούστηκε το όνομά του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των ομάδων, πριν τη σέντρα, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ακούστηκε ένα υβριστικό σύνθημα από τη Θύρα 7 για τον ίδιο.

Μετά τη συνέντευξη τύπου, όπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξέσπασε και εξωτερίκευσε τις σκέψεις του, ακολούθησαν και χειρότερα...

Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια και πηγαίνοντας προς το πάρκινγκ, ο Δώνης δέχτηκε φραστική επίθεση από οπαδούς, που περίμεναν στο χώρο, και κάποια στιγμή η κατάσταση πήγε να ξεφύγει.

Κάποιος οπαδός έσπρωξε τον Δώνη, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανταπέδωσε και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πράγματα, να μπει ο Δώνης στο αυτοκίνητο και να μπορέσει να αποχωρήσει, έστω και υπό τις αποδοκιμασίες και τις ύβρεις των συγκεντρωμένων οπαδών.
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

gika

• Guest
« Reply #1001 on: March 17, 2013, 23:45:56 »
Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω, γιατί δεν είχα να γράψω κάτι ουσιαστικό. Τελευταίο μου ποστ πρέπει να είναι ένα σε αυτό το τόπικ το οποίο υποστηρίζει τον Γιώργο Δώνη ως προς το αγωνιστικό κομμάτι ιδιαίτερα μετά από τη σύγκριση αποτελεσμάτων και λοιπών συνθηκών με τον Λάζλο Μπόλονι.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαι μαλάκας γιατί στήριξα έναν μαλάκα έχοντας πάντα την ελπίδα ότι δεν είναι όσο μαλάκας δείχνει και ότι κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός και οι γύρω του. Μαλακία μου. Οκ, καταχράστηκα τη λέξη μαλάκας, αλλά δεν πειράζει: έπρεπε.

Για το αγωνιστικό δεν θα μιλήσω. Ειλικρινά πιστεύω ότι εκεί με την κατάλληλη "στήριξη" που παρέχει η διοίκηση στις κρίσιμες στιγμές θα μπορέσει να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Δυστυχώς για τους οπαδούς και τα υγιή μέλη της ομάδας.

Ο λόγος του ποστ βρίσκεται σε μη αγωνιστικά θέματα. Η συμπεριφορά σου δείχνει άνθρωπο ηλίθιο, εγωιστή και πούστη, ενώ επιπλέον η επιμονή στην εμονή σου, σε καθιστά δύο φορές ηλίθιο, εγωιστή και πούστη.

Ο Γκαρσία κύριε προπονητά, έχει κάτι που εσύ δεν έχεις. Αυθεντικότητα, ειλικρίνια και αρχίδια. Είναι ντρόμπρος άνθρωπος και γι' αυτό αγαπήθηκε τόσο. Όχι γιατί είναι υπερ-ποδοσφαιριστής, ασχέτως που για τα δεδομένα της χώρας μας είναι. Εσύ με τα πουστριλίκια πας να τον φας, ενώ οι εμπειρότεροι φίλοι σου παρέα με τους αυλοκόλακες τους ξέρουν να σε καθοδηγήσουν σωστά στο παιχνίδι αυτό. Αντίθετα ο Παυλάρας δεν έχει μάθει να παίζει τέτοια παιχνίδια και κινδυνεύει να την πατήσει.

Κινδυνεύει, είπα; Ψέμματα. Το παιχνίδι ήταν τέτοιο που είχε ως στόχο το να βάλει τον Γκαρσία σε αυτό το τρύπακι. Ο κόσμος, όμως, σε αντίθεση με όλους τους άλλους ξέρει να σέβεται και να τιμάει αυτούς που τον σέβονται και τον τιμάνε. Και θα τον προστατέψει τον Παυλάρα. Γιατί μπορεί. Η δική σου προστασία όμως, όπως και η καριέρα σου μαζί της, έχει ημερομηνία λήξης γιατί είσαι αναλώσιμος. Γιατί είσαι ένα πιόνι στη σκακιέρα τους, που όμως ποζάρει λες και είναι ο βασιλιάς. Μην ξεχνάς όμως ότι άλλος κάνει κουμάντο κι εσένα θα σε πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Και τότε θα είναι αργά για δάκρυα, Στέλλα.

Όσο για τους εμπειρότερους φίλους σου, να σε ενημερώσω ότι είχαν κι άλλους φίλους που τώρα πια τους έχουν σουτάρει. Γιατί θέλανε τη θέση τους και την ισχύ τους. Όχι ότι ήταν καλύτεροι κι εκείνοι οι φίλοι των φίλων σου. Πες μου τον φίλο σου να σε πω ποιος είσαι, στο κάτω κάτω. Άπλα όσο βρώμικοι και να είστε θα χάσετε την θέση σας από κάποιον ακόμα πιο βρώμικο. Η μαγεία της σαπίλας. Εγώ περιμένω από το πραγματικό αφεντικό σου, αυτό εκ της Ρωσίας, να πάρει ουσιαστική θέση πάντως. Μέχρι τώρα σε στηρίζει γιατί ανοίγεις τον δρόμο για το "modern football". Μακριά οι αλήτες, τα πρεζάκια, οι ρετσινοπνίχτες, οι τζαμπατζήδες και τα μπερδεμένα. Τόσο μακριά, όσο η απόσταση Τούμπας-Διαβατών.

Όταν όμως θα αντιληφθει πως όλοι αυτοί είναι αυτοί που κρατάνε την σπίθα αναμμένη, και χωρίς αυτούς η κερκίδα θα καταντήσει Ευρωπαική, με τους φίλαθλους να αγοράζουν ποκ-πορν στο ημίχρονο θα φτάσει και στο συμπέρασμα ότι οι ποδοσφαιρικές ομάδες, αυτές τουλάχιστον που δεν συναλλάσωνται μερικά δις ετησίως, δεν μπορούν να υποστηριχθούν και να έχουν τη δυναμική που είναι ικανή να τους γιγαντώσει, χωρίς τις εντάσεις. Ο οπαδός είναι η ψυχή των ομάδων του βεληνεκούς μας και χωρίς αυτόν χωριό δεν γίνεται.

Αυτά. Τα είπα μάλλον λίγο μαζεμένα. Και σε ένα τόπικ αντί για τρία. Δεν πειράζει, όπως είπα και στην αρχή, να προλάβω και τον κόσμο, ένας μαλάκας είμαι. Ένας μαλάκας, με άποψη, όμως. Σωστή ή λάθος. Κι όπως είπε και κάποιος άλλος "τις απόψεις μου μεγάλε, τις κρατάω, δεν με κρατάνε". Κι όπως είπε και ένας τρίτος "άλλο στάσιμος, άλλο σταθερός". Μικρός είμαι θα μάθω.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1002 on: March 18, 2013, 00:08:32 »
Κλαψιαρη,βλάκας,μπινες και φθηνός σαν άνθρωπος
Ανθρωπος που ξεκινάει να μιλάει και ποντάρει στο να τον λυπηθουνε επειδή βάζει μπροστά τα μπινελικια στη μάνα του είναι για τον πουτσο,τα ίδια έκανε και πέρσι με τον δημητριαδη που έβγαινε και έκλαιγε για τα μπινελικια και οι τν εδειρε ο τέρμα βλάκας
Άμα σου βριζουν τη μάνα μαλακα παλιοαδερφο εγω ξέρω ότι το κανονιζεις όπως πρέπει όχι με κλαψα, αρχιδια υποτίθεται κουβαλας
Καργκιοζη γαμω τη μάνα σου
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1003 on: March 18, 2013, 00:09:03 »
αναθεμα τη ωρα και την στιγμη που ηρθες το καλοκαιρι.....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1004 on: March 18, 2013, 01:06:52 »
βρε μυρωδιά βάζουμε γκολ και πρώτη αλλαγή ειναι να βγάλεις τον μαύρο τον γρήγορο τον ολίσε την στιγμή που ο βάζελος άνοιξε πίσω σαν βεντάλια?? Βγήκε ο λωρενς 4 φορές στην γραμμη να φύγουμε στην κόντρα από δεξιά και τον πρόλαβανε μέχρι και οι φωτογράφοι από την θ6. Για τα υπόλοιπα τι να πούμε, να πω ρε μπινέ ότι έχεις πάρει 5 πρωταθλήματα, 10 κύπελλα, σήκωσες κανα γιουρόπα λιγκ να πω εντάξυ, προπονητάρας είναι δεν του κάνει ο γκαρσία και θέλει να τον φάει αγωνιστικά, εσύ βρε λιμοτάγαρο που η μεγαλύτερη προπονητική σου στιγμή είναι το τρίμηνο πέρασμα από το χανούμι των 150 εκατομμυρίων χρεών τόλμησες να φας τον πάμπλο για να το κολήσεις παράσημο στην μίζερη προπονητική υπόστασή σου??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1005 on: March 18, 2013, 01:20:17 »
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1006 on: March 18, 2013, 02:19:27 »
Τον Παμπλο θα κρατησουμε
Θα διωξουμε τον Δωνη
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #1007 on: March 18, 2013, 10:50:59 »
βάζουμε γκολ και πρώτη αλλαγή ειναι να βγάλεις τον μαύρο τον γρήγορο τον ολίσε την στιγμή που ο βάζελος άνοιξε πίσω σαν βεντάλια??

Και εμενα μου φανηκε καπως..αλλο αν σκοραρε μετα ο Βουκιτς..Καμια προπονητικη λογικη η κινηση αυτη.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1008 on: March 18, 2013, 10:57:43 »
νομίζω ο ολίσε δεν μπορεί να βγάλει 90' ακόμα
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #1009 on: March 18, 2013, 11:39:24 »
http://www.sport2310.gr/%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%8C/

Τάσος Δώνης: «Μακάρι το ''ΠΑΟΚ πάνω από όλα'' να γίνει πράξη»

:'(

ΛΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #1010 on: March 18, 2013, 12:00:24 »
Τάσο Δώνη γαμώ την γιαγιά σου
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #1011 on: March 18, 2013, 13:57:13 »
ο τυπος πρεπει να φυγει απο τον ΠΑΟΚ.
Με καθε τιμημα.
Ο χαρακτηρας του ειναι επικινδυνος και αταιριαστος με τον ΠΑΟΚ

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #1012 on: March 19, 2013, 06:00:03 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧ

ό,τι έχετε να λύσετε κάντε το με πμ, δεν αφορά κάνεναν άλλον παρά εσάς τους δύο
« Last Edit: March 19, 2013, 11:54:05 by Capricorn »

Offline teod1980

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1013 on: March 19, 2013, 10:07:20 »
δώνη δε νοιώθεις από ΠΑΟΚ ρε.
Λίγο τσίπα δεν έχεις;
Κομπλεξικέ.
Π.Α.Ο.Κ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1014 on: March 19, 2013, 14:10:29 »
Ευχομαι να ερθει στο κεφαλι σου οτι κακο μπορει να σε βρει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1015 on: March 19, 2013, 14:15:10 »
Συγχαρητήρια..βάλτο στο βιογραφικό σου..εγω ο δωνης έφαγα τον γκαρσια....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1016 on: March 19, 2013, 15:10:47 »
ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ ΕΝΑΣ ΛΕΚΕΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΕΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΛΕΚΕΣ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1017 on: March 19, 2013, 15:27:14 »
ΨΩΦΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ XXXXXXXXX
« Last Edit: March 19, 2013, 15:30:21 by biv »

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1018 on: March 19, 2013, 15:55:17 »
Σιγα μην του δωσουμε κ τιτλο ...τιμης "εφαγα το Γκαρσια".
Αυτος δεν πηρε χαμπαρι τι γινεται, εδω το γιο του δε μπορει να κουμανταρει. Ετσι τον ειπανε να πει, ετσι ειπε. Ο Χακομπο τον πουλουσε τρελιτσα οταν τον φωναζε για αλλαγη. Για κανα γιουτουμπ ειναι με τον κυριακο του κυριακου.
Βαλε ρε μαλακα ενα παρεντ φιλτερ στο κομπιουτερ του γιου σου.
Κανενα Παμπλο δεν εφαγες, ο Παμπλο σε εφαγε, σε τελειωσε προπονητικα φευγωντας. Σε αφησε με το λεκε, οτι απλα δε μπορεις να διαχειριστεις ανθρωπινο δυναμικο πολυτιμοτερε ελληνα.....χαχαχαχ προπονητη. Να΄ναι καλα εκεινος ο καγκουρας ο μητρογλου, σε κανα αιολικο θα ησουν φετος.

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1019 on: March 19, 2013, 16:23:06 »
Δεν τόλμησε να πειραχτεί ο Πάμπλο από προπονητές σαν τον Σάντος και τον Λάζλο και φαγώθηκε από τον κλαψομούνι και πουσταριό ντόνι. Απορώ τι σχέση έχει το αρχίδι με τις δυτικές συνοικίες...
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ