Νομιζω οτι στην ουσια εχει τελειωσει, ισως κατα βαθος να το ξερει και ο ιδιος. Δεν νομιζω ομως να φυγει τωρα, υποψιαζομαι οτι θα τον αφησουν μεχρι το καλοκαιρι πριν τον μπουλαρουν. Και φυσικα τουμπεκι για την επιλογη του ετσι? Καποιος τον εφερε/επελεξε για προπονητη στον ΠΑΟΚ, σιγουρα οχι εγω, αναρωτιεμαι αν θα βγει στον τακο επιτελους...
Δεν ξερω αν ειναι καλος προπονητης με την εννοια της δουλειας στην προπονηση/πρετοιμασια αγωνα, αυτα τα ξερουν αυτοι που ειναι μεσα. Αυτο ομως που κανει μπαμ ειναι οτι ο ανθρωπος δεν ειναι για μεγαλο παγκο, ορθα κοφτα. Μηδεν ψυχραιμια, μηδεν αυτοελεγχος, κινησεις πανικου χωρις ιχνος λογικης και πλανου μολις στραβωσει κατι.
Θα δωσω ενα παραδειγμα που προσεξα με την Ξανθη. Εχει στραβωσει το ματς και κυνηγαει ισοφαριση με μια ομαδα που ταμπουρωνεται εξω απο την περιοχη της, το μαθανε τωρα γιατι το μονο που ξερουμε να κανουμε σαν ΠΑΟΚ ειναι παραλληλες πασες (ειδικα να ακουμπαει η μπαλα στον Κατσικα) και αντε ξανα μανα σιγα σιγα μπροστα πασουλα-πασουλα, μην τυχον και τους πετυχουμε ανοργανωτους σε καμια κοντρα μας γιατι δεν θα "στρεει" το γκολ.. Θελει να ανοιξει λοιπον κλειστη αμυνα, βαζει Φωτακη αντι Λαζαρ για να γυρισει το ματς (κλαιω) και το γαμηστεροτερο, τραβαει τον Λωρενς πισω απο τα φορ -εκει δηλαδη που εχει μαζευτει ολη η Ξανθη συν οι 2 αργοι μεσοι μας Γκαρσια και Κατσουρανης- περναει τον Κατσουρανη μεσα αριστερα(?!?!) και αφηνει την πλευρα στον Λινο χωρις κανεναν μπροστα του. Το αποτελεσμα? Μαζευεται ολη Ξανθη προς τα αριστερα (οπως αμυνεται) αφου εχει μπαταρει η αναπτυξη μας πλεον και το κεντρο εχει γεμισει απο παιχτες. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΑΝΑ Κ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΑ, ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΗ ΑΜΥΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. Εισαι σοβαρος?
Υ.Γ. Ρε φιλε, εργολαβο να επαιρνα να μου σηκωσει οικοδομη αν στους 7 μηνες δεν μου ειχε ριξει ουτε μπετα και μου ελεγε μεσα στα μουτρα οτι τωρα αρχιζει το χτισιμο, ενω πληρωνω σαν μαλακας, θα του ειχα γαμησει το ειναι να πουμε..