Author Topic: Γιώργος Δώνης  (Read 54101 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline memts

• Αποστολή
  • **
Απ: Γιώργος Δώνης
« Reply #260 on: October 05, 2012, 13:59:03 »
Χωρις να φταιει ο δωνης, η αντιμετωπιση της ποινης απο τα φερεφωνα προσβαλει την νοημοσυνη μας. Τρωει ο προπονητης σου 1 μηνα κ δεν τον κραζει ΚΑΝΕΙΣ ( και καλα κανουν στην τελικη), ενω περσι αποβληθηκε κανα 2 φορες ο μπολονι και μιλουσαν για ΑΣΕΒΕΙΑ προς τον ΠΑΟΚ (βλ Κολκα). Απλα δεν γινεται να διαμορφωνουν αποψεις, δεν γινεται ρε
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #261 on: October 05, 2012, 14:35:43 »
αν δεν του έριξες μπουνίδι είσαι λούγκρα...
τι μανουριαζις τότε?για να ζητάς μετά και συγγνώμη?
προπονητής του ΠΑΟΚ είσαι ρε
 ΞΥΠΝΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #262 on: October 05, 2012, 14:46:27 »
Χωρις να φταιει ο δωνης, η αντιμετωπιση της ποινης απο τα φερεφωνα προσβαλει την νοημοσυνη μας. Τρωει ο προπονητης σου 1 μηνα κ δεν τον κραζει ΚΑΝΕΙΣ ( και καλα κανουν στην τελικη), ενω περσι αποβληθηκε κανα 2 φορες ο μπολονι και μιλουσαν για ΑΣΕΒΕΙΑ προς τον ΠΑΟΚ (βλ Κολκα). Απλα δεν γινεται να διαμορφωνουν αποψεις, δεν γινεται ρε

Μια χαρα γινεται. Μη θεωρεις δεδομενο οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν εστω και μισο εγκεφαλο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #263 on: October 05, 2012, 18:13:23 »

με πρόλαβες.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #264 on: October 13, 2012, 10:37:15 »
συνονοματε δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα ψηφιστηκες ως εισαι υποψηφιος προς αποχωρηση.. σφιξε τα λουρια κ μονο νικες, θα σε στειλει ο ποντιος

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #265 on: October 13, 2012, 12:33:19 »
Καλά, ας δώσει το σήμα η τσαρίνα και να δεις για πότε αργεί στις προπονήσεις, δε συγκρατεί τα νεύρα του, ρεύεται όταν δίνει οδηγίες και τέτοια.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #266 on: October 13, 2012, 13:23:38 »
ιδρωσαμε;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #267 on: October 13, 2012, 13:44:06 »
ενταξει και ο δωνης δεν εχει κανα σοβαρο υλικο για να τον εχει στην μπουκα

μπορει να γουσταρει να ειναι ολοι στην τσιτα αλλα εδω κανει λαθος

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #268 on: October 20, 2012, 21:43:44 »
απο την αρχη της εβδομαδας ηξερες οτι η κουλα ερχεται με 4-6-0 και πως προετοιμασες την ομαδα; στο α' σε κραταγε ο λινεν για πλακα στο 0

και κατι ακομα ο λινο σε πληρωνει για να τον βαζεις να παιζει; δεν βλεπεις μηπως μεχρι τα μπακ;

ελεος

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #269 on: October 20, 2012, 23:02:40 »
οταν δεν εχεις ουτε εναν παικτη που να μπορει να τριπλαρει αντιπαλο στο ενας εναντιον ενος μην περιμενεις πολλα σε ματς που οι αλλοι εχουν βαλει λεωφορειο στην μεγαλη περιοχη

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #270 on: October 20, 2012, 23:45:22 »
Μαλάκα χέστη βάζελε, νιώσε επιτέλους ποια ομάδα προπονείς και τι απαιτήσεις συνεπάγεται αυτό... Σταμάτα να είσαι χέστης γαμώ την τρέλα μου, οι φωνές στο ημίχρονο με το σκορ 4-1 και η αδιαφορία (φόβος;)με πεθαμένους δεν ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ, άλλαξε μυαλά όσο είναι καιρός...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #271 on: October 23, 2012, 14:19:28 »
σε ποιο σαιτ εκανε αγωγη ο ντον δον ;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #272 on: October 23, 2012, 14:20:28 »
Tranfernews.gr

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #273 on: October 23, 2012, 14:49:16 »
Sui έχεις πμ..

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #274 on: October 23, 2012, 15:03:32 »
το οποιο αρθρο κατεβηκε και αναπαραχθηκε  απο τη γατα
εκει γραφουν κυριως παοκτσακια παντως
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #275 on: October 23, 2012, 15:25:20 »
Ούτε εγώ το διάβασα ..κάτι για μασχάλη καμόρα με είπαν.ισχύει?
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #276 on: October 23, 2012, 15:41:15 »
Να το βαλουμε κι εδω περα ή θα εχουμε προβλημα χόμο ;

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #277 on: October 23, 2012, 16:27:22 »
τον θυμαστε τον ''απαραδεκτο'' απ το παοκμανια? αυτος ειναι. δημοσιογραφος που ζει στη γερμανια. μετα το πηραν καμορες , μπαλαδοροι και λοιπα διαμαντια
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #278 on: October 23, 2012, 17:12:54 »
ΚΑΛΑ το φαντάστηκα, ο μαλακας ο τοσκιτσης ! ! ! !
λιγα ακουσε εδω μεσα κι αυτος....

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #279 on: October 23, 2012, 23:13:14 »
Παρόλο που προσωπικά διαφωνώ με το στόλισμα στον απαράδεκτο δεν είμαι και ο πλέον αντικειμενικός για να πω αν έχετε δίκιο ή όχι καθώς είναι φίλος μου.
Από την άλλη θα περίμενα να δω αγωγή της παε και σε άλλους δημοσιογράφους από μεγάλα ραδιοφωνοεκδοτικά συγκροτήματα και για άλλα μηνύσιμα άρθρα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς.
Και λέω της παέ και όχι του Δώνη γιατί η συγκεκριμένη αγωγή έχει βρωμίσει όλη η πόλη ότι έγινε υποκινούμενη από δίδυμο φωτιά των κολλητών χολαργού και κυρκυρ..
Αλλά είπαμε..
Τις μαγκιές μας όπου μας παίρνει (transfernews.gr, baladoros.com) ενώ στους άλλους μοιράζουμε απλόχερα ειδήσεις και συνκυβρνούμε το καράβι..
Ε αν γράψουν και καμιά μαλακία δεν έγινε και τίποτα, κάνουμε την παλαβή γιατί είναι Μ.Μ.Επιρροής ή το πολύ πολύ τους κάνουμε μουτράκια..

Υ.Γ. Επαναλαμβάνω πως ΔΕΝ είμαι αντικειμενικός κριτής της κατάστασης και δεν βγάζω σε καμία περίπτωση λάδι το transfernews.gr.. Αν αυτά που έγραψε είναι μηνύσιμα ορθώς και έγινε αυτή η κίνηση αρκεί από δω και μπρος να πράττει η παε ΠΑΟΚ το ίδιο και σε ανάλογα δημοσιεύματα-άρθρα γνωστών ρουφιάνων..
Υ.Γ.2. Και να σημειώσω ότι το άρθρο έγραφε πράγματα που δεν μπορούν να αποδειχτούν αλλά γράφτηκαν και σε άλλα μέσα (γάτα και sportdog)και αν είναι αλήθεια τότε (πάλι κατά τη γνώμη μου) ήθελε να κάνει καλό στον ΠΑΟΚ και όχι κακό γνωστοποιώντας τέτοιες συμπεριφορές του Δώνη ο οποίος σήμερα είναι και αύριο δεν ξέρουμε αν θα είναι στον ΠΑΟΚ.. Άρα δόλος εις βάρος του ΠΑΟΚ δε νομίζω πως μπορεί να του αποδοθεί..