Εγώ διαφωνώ με την κριτική στο Δώνη. Συγγνώμη κι όλας.
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, στο πλέον κρίσιμο παιχνίδι:
- Είχε να διαλέξει μεταξύ του μέτριου Γλύκου και του δεν-έχω-παίξει-για-εννιά-μήνες Χακόμπο.
- Εϊχε να διαλέξει μεταξύ του Κατσικά (έφταιγε στο γκολ που δεχτήκαμε με Ραπίντ, συν ότι σε κάθε παιχνίδι κάτι παθαίνει όσον αφορά τους τραυματισμούς), τον Κουμαλό που στα τελευταία δύο χρόνια στην Τότεναμ έκανε σε φιλικά και επίσημα σύνολο 4 εμφανίσεις (κάποιες ως αλλαγή) και του Βιβιάν που είναι παίκτης Β εθνικής και μάλιστα με πολύ λίγο καιρό στην ομάδα.
- Η εναλλακτική στα δεξιά της άμυνας ήταν ο Κων/ίδης που δεν μπόρεσε να σταθεί καν στο ματς με τον Πανθρακικό.
- Η εναλλακτική στα αριστερά της άμυνας ήταν ο Σταφυλίδης που δεν έχει κάνει προετοιμασία.
- Στα χαφ είχε να διαλέξει για δύο θέσεις μεταξύ των ανέτοιμων Γκαρσία και Φωτάκη και του φορμαρισμένου στα τελευταία δύο παιχνίδια Κάτσε.
- Στα πλάγια έπαιξε πάλι με Ρομπέρ και Γεωργιάδη, την ώρα που η μόνη του εναλλακτική ήταν ο Λόρενς που έχει ουσιαστικά μόλις δύο εβδομάδες στην ομάδα.
- Στην επίθεση είχε μόνο δύο επιλογές, τον Γιάννου και τον Αθανασιάδη. Άντε και τον Πέλκα, που χωρίς παιχνίδια στα πόδια του είναι ένα τεράστιο ρίσκο.
Η ακόμα πιο τραγική κατάσταση ήταν όταν αποφάσισε να κοιτάξει στον πάγκο που δεν είχε καν επιλογές. Φωτάκης και Λόρενς ήταν οι σίγουροι που θα μπούνε, χωρίς καμία σιγουριά ότι θα παίξουν καλύτερα από αυτούς που αντικαθηστούνε και μετά μέσα από το χάος τράβηξε στα τελευταία λεπτά το χαρτί του Πέλκα, ελπίζοντας στο θαύμα.
Πιστεύω λοιπόν ότι για αυτό το χάλι δεν φταίει ο Δώνης. Φταίει η πουτάνα η διοίκηση που ξεγύμνωσε την ομάδα και έκανε τρεις μεταγραφές (δύο παίκτες από β' εθνική και ένας μονίμως εκτός αποστολής σε ομάδα α' εθνικής). Αν αντί για τον Δώνη υπήρχε κάποιος "μεγάλος" προπονητής το πιο πιθανό ήταν να είχε παραιτηθεί από την προετοιμασία ακόμα.
Τέλος, δεν υπήρχε καμία περίπτωση, με τέτοιο ρόστερ (2-3 παίκτες ενδεκάδας και 20 άμπαλοι ή πιτσιρικάδες) ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να βγάλει τρεις διοργανώσεις. Κατά τη γνώμη μου ούτε δύο δεν μπορεί. Πιστεύω ότι αν περνούσαμε Ευρώπη, με τέτοιο ρόστερ, θα ξεφτιλιζόμασταν πολύ άσχημα, ενώ και στην Ελλάδα θα είχαμε πάλι τα γνωστά κλαρίνα λόγω του "ότι τα δώσαμε όλα στην Ευρώπη".
ΥΓ: Αν ήμασταν στο "πέρσι" θα στεναχωριόμουν για το οικονομικό. Τώρα που έχουμε τον Ρώσο, στα παπάρια μου. Αφού μας βάλανε νταβατζή, ας αναλάβει και τις ευθύνες του.
ΥΓ2: Ίσως μας λυπηθούν και με την ποινή τώρα, μιας και δεν περάσαμε. 1 αγωνιστική κεκλεισμένων στον πρώτο προκριματικό -αν βγούμε- του χρόνου (ή όποτε βγούμε) η πρόβλεψη μου. Συν χρηματικό πρόστιμο και αποκλεισμό με αναστολή.