Κάποτε όταν βρήκα αυτό το φόρουμ γούσταρα να το επισκέπτομαι, διάβαζα, μάθαινα και γνώριζα πράγματα που δεν γνώριζα για τον ΠΑΟΚ και το οπαδικό κίνημα και κυρίως έβρισκα τρόπο να προμηθευτώ υλικό από συνδέσμους.
Πλέον τα τελευταία δύο (τουλάχιστον) χρόνια το φόρουμ έχει ξεφύγει. Επικρατεί ένα ΧΑΟΣ υπό το βλέμμα τον υπευθύνων μάλιστα.. Κάτι σαν αυτό που κοροϊδεύεται στην ΠΑΕ, σαν να υπάρχει ένα παρεάκι των παλιών και κάνει αυτό κουμάντο, δεν υπάρχει άλλη γνώμη και άποψη εκτός από την δική τους και όποιος δεν έχει την ίδια άποψη με αυτούς είναι το μαύρο πρόβατο στο κοπάδι. Οι πολιτικές συζητήσεις πάνε κι έρχονται εδώ μέσα και το φόρουμ είναι χωρισμένο για μερικούς σε φιλελεύθερα πνεύματα και δεξιούς φασίστες νεοναζί.
Διώξτε με, κράξτε με και κάντε ότι θέλετε (ειρωνικά σχόλια για ένα βλάκα κλπ κλπ κλπ, ξέρετε καλά) αλλά η αλήθεια, για μένα τουλάχιστον, είναι μία. Το συγκεκριμένο φόρουμ τείνει να γίνει ότι πιο ανθελληνικό υπάρχει στο οπαδικό διαδίκτυο και δεν μπορώ να φανταστώ τον πραγματικό λόγο. Ναι ΟΚ, ΠΑΟΚ είμαστε αλλά ο ΠΑΟΚ ιδρύθηκε στην Ελληνική κάποτε Κωνσταντινούπολη.
Με ενδιαφέρει η ομάδα μου, με ενδιαφέρει και η χώρα μου, αυτό όμως δεν με κάνει Χ.Α, φασίστα και νεοναζί. Δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να το καταλάβετε αυτό. Σίγουρα υπάρχουν άτομα που όντως είναι στην Χ.Α, δικαίωμά τους είναι να πιστεύουν ότι θέλουν.
Όποιος πιστεύει ότι είναι βούλγαρος, τούρκος, αλβανός σκοπιανός και ότι θέλει να είναι, τότε μπορεί να πάρει και την ανάλογη υπηκοότητα αφού νιώθει ντροπή για την καταγωγή του, στην πούτσα μας αλλά και στην δικιά σας οι γνώμες.
Αλλά δεν θα με αναγκάσει κανένας με το ζόρι να νιώσω κάτι άλλο εκτός από Έλληνας.. Δεν θα με αναγκάσει κάποιος να δω τον ΠΑΟΚ σαν έναν ανθελληνικό σύλλογο αλλά ούτε σαν φασιστικό παράρτημα!!
Ναι, ΠΑΟΚ εσύ γαμώ την Εθνική, αλλά άλλο η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των επαγγελματιών και άλλο η Εθνική μας ταυτότητα.
ΣΚΑΤΑ στους πολιτικούς και σε όσους ευθύνονται για το χάλι μας, σε όσους μας λασπολογούν, αλλά η Ελλάδα σαν χώρα και όχι σαν πολιτική είναι κάτι ΙΕΡΟ!
Συνεχίστε τον κατήφορο...
Υγ [γιατί είναι της μοδός] : Μπαρούτι για ορισμένους το post μου, μπορείτε να με μπανάρετε, να με σιωπήσετε και ότι κρίνετε εσείς δίκαιο για την ελεύθερη μου άποψη. Έτσι και αλλιώς το συγκεκριμένο φόρουμ έχει χάσει το νόημα για το οποίο πιστεύω ότι δημιουργήθηκε και την λαχτάρα των επισκεπτών να μπουν σε αυτό και έχει γίνει το στέκι για ορισμένους παλιούς με συγκεκριμένες απόψεις.
Αν οι γνώμες και οι απόψεις των άλλων σας θίγουν, τότε κάντε πριβέ το paokworld, αλλιώς κάντε κάτι για να στρώσει το φόρουμ.
Πρέπει να είμαι στο φόρουμ 7-8 χρόνια συνεχόμενα (και αν βάλω και πιο παλιά που είχα διαγραφεί λόγο απουσίας ίσως και παραπάνω χρόνια) και πραγματικά αυτό που συμβαίνει με στεναχωρεί αφάνταστα.
Υγ2: Το post είναι σε άσχετο τόπικ αλλά πήρα αφορμή το από πάνω και τα έγραψα και είναι ΠΑΝΤΑ σε ήρεμο επίπεδο..