Author Topic: Ergys Kace  (Read 32239 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
Απ: Ergys Kace
« Reply #840 on: January 18, 2016, 04:03:16 »
Ο Κάτσε είναι ιδανικός για (το απαραίτητο) ροτέισον στους Τσίμιροτ-Χαρίση.
Ως ροτέισον, λοιπόν, η ταρίφα είναι στα 2 -βαριά 2.5- κατοστάρικα.
Αν δεν ψήνεται, να φέρει πρόταση από 500 χιλιάρικα και πάνω και να πάει στην ευχή τής Παναγίας.

** Αυτός ο Γκολάσα βρίσκεται ακόμη ανάμεσά μας?  :tikitaka:
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #841 on: February 15, 2016, 18:58:27 »
αυτοπουλησου πιρλο της αλβανιας
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline DEATH-4

• Αποστολή
  • **

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #843 on: August 21, 2016, 11:44:14 »
Μεγαλη μερα!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #844 on: August 21, 2016, 15:52:46 »
σιγα τη μερα..του χρονου ραντεβου εδω με 2 ακομη χρονια συμβολαιο..κατσε μην μας ερθει και δεκεμβριο,διακοπες παει
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #845 on: August 21, 2016, 21:23:26 »
Από την ίντερ να καταλήγεις στην εφες πιλσεν είναι πισωγύρισμα όπως και να το κάνουμε.
Πέρα από την πλάκα όμως μετά το μπουλάρισμα του τζιόλη καλό θα ήταν να έμενε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #846 on: August 21, 2016, 21:31:19 »
Ετσι
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #847 on: August 22, 2016, 13:08:58 »
Εγώ νομίζω ότι πέρα από σέντερ φορ πλέον χρειαζόμαστε ένα ακόμα εξαρι

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #848 on: August 22, 2016, 15:44:36 »
Ρε μάγκες, πως γίνεται να αυτοκαταστρεφόμαστε δεν μπορώ να καταλάβω. απο εκει που χρειαζόμασταν επιθετικο (σεντερ φορ ή πλαγιο δεν με ενδιαφέρει, αρκει να ειναι καλός παίκτης) και απο ο,τι φαινεται δυστυχώς τα ...καβουρια εχουν ξαναμπει στην τσέπη του Σαββίδη, τώρα θα καταλήξουμε να χρειαζόμαστε και αμυντικο χαφ (που δεν θα πάρουμε και μετα θα κλαιγόμαστε οπως τα τελευταία 2-3 χρόνια με την ελλειψη στα στόπερ)...

???

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #849 on: August 22, 2016, 18:07:47 »
Λογικα θα παρουν.με ομιλους ουεφα εχοντας ηδη καβα απ την πωληση του Μακ και με ξεφορτωμα 6-7 παικτων δλδ -1,5εκ περιπου στα συμβολαια,σιγουρα θα γινουν αλλες 2κινησεις.
Προσωπικα περισσοτερο ψηνομαι για εξτρεμ και φορ,παρα για αμυντικο χαφ και φορ.το πιο πιθανο βεβαια ειναι να γινει το δευτερο.ουτως η αλλως τον Τζιωλη και τον Κατσε τους στειλαμε επειδη ο πρωτος δεν ηθελε να ναι ρεζερβα κι ο δευτερος εχει τρυπιο μανατζερ αρα ο Ιβιτς θα θελει ενα ακομα χαφ σε συμπληρωματικο ρολο.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #850 on: August 23, 2016, 11:52:55 »
Καλη σταδιοδρομία ΠΑΟΚτσακι μου. Μακαρι να βγαλεις ματια στην Τσεχια και να επιστρεψεις δριμύτερος.
Αν εξαιρέσεις την μια και μοναδικη σου μαλακια, εισαι παράδειγμα προς μιμηση για κάθε ποδοσφαιριστη που προερχεται από τις ακαδημιες μας.
Ποτε δεν ησουν το υπερταλεντο, αλλα δουλεψες πολύ και βελτιωσες πολύ τον τροπο παιχνιδιού σου και αυτό νομιζω ότι το ασπάζονται ολοι.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #851 on: August 23, 2016, 12:48:34 »
δε καταλαβαινω τη κινηση αυτη. για σουπερλιγκ μιλαμε, κι επισης, μιλαμε για παιχτη που εχει 40αρα μπαλια με το αριστερο παρακαλω. τι να πω...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #852 on: August 23, 2016, 13:46:53 »
και καλα να φυγουν οι κατσε/τζιολης αλλα παρτε αμυτνικο χαφ ρε παιδια ... με τον κοροβεση αλλαγη θα παιζουμε;; εγκλημα

καλη τυχη στο παληκαρι, σαν παικτης ειχε τις αδυναμιες του, αλλα τον ΠΑΟΚ τον αγαπαει και αυτο μετραει στις συμπαθειες μου

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #853 on: August 23, 2016, 14:00:26 »
αν και αφήνεται να εννοηθεί ότι δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι του δανεισμού νομίζω ότι και καθαρά ποδοσφαιρικά δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως και άλλοι στην ομάδα. έμεινε ο τρέχω-τρέχω αλλά μονίμως κυνηγώ τον αντίπαλο με χέρια και πόδια ( γιατί τον έχω χάσει). επίσης, δεν έχει την ποδοσφαιρική αντίληψη που απαιτείται για τη θέση.δε βλέπει γήπεδο,με τη μπάλα το κεφάλι κάτω και γιούρια.. μακάρι να βρει εκεί το περιβάλλον που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί και είτε θα πληρώσει τη ρήτρα η τσέχικη είτε θα γυρίσει καλύτερος.

για Τσίμιροτ είμαστε βέβαιοι ότι δε μπορεί να ανταποκριθεί σαν 6αρι όταν χρειαστεί;
« Last Edit: August 23, 2016, 14:10:18 by disorder »
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #854 on: August 23, 2016, 14:45:22 »
Ουτε κρυο, ουτε ζεστη. Πριν καμια πενταετια που τον ανεβασαν στην πρωτη ομαδα ειχε οντως πολυ καλα στοιχεια για πιτσιρικας. Τοσα χρονια μετα πολυ μικρη εξελιξη, δε μπορω να τον βλεπω πλεον σαν ταλεντο. Αν ειναι να παιζει βασικος εκει που παει, καλα κανουν και τον δινουν. Τελευταια ευκαιρια να βελτιωσει το παιχνιδι του.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #855 on: August 23, 2016, 17:33:58 »
Άλλη μία περίπτωση καταστροφής, προφανώς του φουσκώσανε τα μυαλά μάνατζερ. Ιντερ, Λάτσιο, Φιορεντινα και στο τέλος Πίλζεν με το ζόρι. Δε φρόντισε να πάρει το Ελληνικό διαβατήριο, σαν ξένο μη-κοινοτικό δεν τον θέλει κανείς. Ελάχιστη πρόοδος όλα αυτά τα χρόνια.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #856 on: August 23, 2016, 18:29:49 »
αν και αφήνεται να εννοηθεί ότι δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι του δανεισμού νομίζω ότι και καθαρά ποδοσφαιρικά δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως και άλλοι στην ομάδα. έμεινε ο τρέχω-τρέχω αλλά μονίμως κυνηγώ τον αντίπαλο με χέρια και πόδια ( γιατί τον έχω χάσει). επίσης, δεν έχει την ποδοσφαιρική αντίληψη που απαιτείται για τη θέση.δε βλέπει γήπεδο,με τη μπάλα το κεφάλι κάτω και γιούρια.. μακάρι να βρει εκεί το περιβάλλον που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί και είτε θα πληρώσει τη ρήτρα η τσέχικη είτε θα γυρίσει καλύτερος.
ετσι ακριβως.κι αλλοι αγαπουν ΠΑΟΚΑΡΑ, αλλα...δεν...
Βεβαια, στον αντιλογο, εαν αγαπαει τον εαυτο του ως ποδοσφαιριστη, πρωτιστως και μετα ΠΑΟΚΑΡΑ, δεν θα επρεπε να εχει εξελιχθει, ουτως ωστε και καλυτερος να γινει και να βοηθησει περισσοτερο την ομαδα, ειδικα απο την στιγμη που επαιζε βασικος και η ομαδα στηριζοταν πανω του;

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #857 on: November 14, 2016, 23:58:25 »
Eιπαμε θα ξαναεπιστρεψει βασιλιας και αδικημενος. Ηδη τα πρωτα αρθρα ξεκινησαν την πλυση εγκεφαλου
Η αληθεια ειναι οτι ουτε καν στον παγκο ειναι στην βικτορια. Ω μα τι εκπληξις.
http://inpaok.com/327587/%CE%BF-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%AD%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B1/
ΠΑΟΚ G4Α

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #858 on: November 15, 2016, 09:20:22 »
σιγα τη μερα..του χρονου ραντεβου εδω με 2 ακομη χρονια συμβολαιο..κατσε μην μας ερθει και δεκεμβριο,διακοπες παει
.   :'( :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #859 on: November 15, 2016, 10:56:32 »
 :'(
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..