Author Topic: Ergys Kace  (Read 32852 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Απ: Ergys Kace
« Reply #740 on: October 16, 2014, 15:33:58 »
Το πρόβλημα στην ομάδα το δημιουργούν εξωτερικοί παράγοντες είτε αυτοί λέγονται αρδ με σκοπό την αποδυνάμωση του μεγάλου ΠΑΟΚ προς όφελος των αφεντικών τους, είτε λέγονται πολιτικά κόμματα με σκοπό την αποσταθεροποίηση των σχέσεων του Λαού του ΠΑΟΚ, μπας και τραβήξουν κανένα ψηφαλάκι παραπάνω και στρατολογήσουν κανένα οργισμένο δικό μας παιδί στα γαμημένα τάγματα εφόδου τους.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #741 on: October 16, 2014, 15:41:21 »
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ......
οτι παπα σας ταιζουν τον τρωτε..γαμω την αλβανια την ηπειρο την σερβια την τουρκια την κερκυρα με το ποντικονησι κ ολη την ελλαδα σας....
ο Π.Α.Ο.Κ. μας ειναι πανω απο τα εθνη και τις πατριδες...

επισης ειναι και πανω απο ιδεολογιες
αδερφέ όπως είπε k ο αδερφός anis ο ΠΑΟΚ είναι ιδεολογία....τι σχέση έχει το τι  ο κάθε παίκτης με την εθνική του ομάδα?αν στο έκανε ο salpigoal για την εθνική ελλάδος θα τον χειροκροταγες ?η αν το έκανε ο garcia σε αγώνα με την κολομβία ξέρω γω τι θα λέγατε?ξαναλέω ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πατρίδες κόμματα τσάτσους παίκτες σειστές "αναρχοαπλιτους" k λοιπά λαμόγια...
ο ΠΑΟΚ είναι μια αμορφη τεραστια ασπρόμαυρη μάζα που λέγεται λαός!!όταν το καταλάβεις εσύ εγώ και ο καθένας μας ας ξαναμιλήσουμε..μας πειράζει ο κάτσε και δεν σε πειράζει που τα αδέρφια σου δίνουν παρών οποτε παίζει η ομάδα..τόσο πρόβατα είμαστε...αλλα έχει μπει ο διχασμός ανάμεσα μας....

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #742 on: October 16, 2014, 18:07:28 »
το θέμα όμως δεν είναι το τι είναι ο ΠΑΟΚ αλλα το μπασταρδακι που δημιουργεί πρόβλημα στην ομαδα

Να στο ξαναβάλω μπας και το καταλάβεις: http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=363058&Sport=1&Country=82&Competition=1713&Season=158001&Round=414577&Team=16657&Misc=3,1#videoX

Επίσης: http://inpaok.com/202589/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CF%88%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1/

Εσύ τώρα άμα γουστάρεις συνέχισε να διαδίδεις ψέματα κάνοντας κακό στην ομάδα που υποτίθεται στηρίζεις για να βγει κερδισμένο το κόμμα σου.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #743 on: October 16, 2014, 18:25:13 »
ο αδερφος του Ραμα

Αυτός στα δεξιά ο κουτσιανικούλης είναι ;
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline razor

• Αποστολή
  • **
« Reply #744 on: October 16, 2014, 19:50:29 »
το θέμα όμως δεν είναι το τι είναι ο ΠΑΟΚ αλλα το μπασταρδακι που δημιουργεί πρόβλημα στην ομαδα

Να στο ξαναβάλω μπας και το καταλάβεις: http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=363058&Sport=1&Country=82&Competition=1713&Season=158001&Round=414577&Team=16657&Misc=3,1#videoX

Επίσης: http://inpaok.com/202589/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CF%88%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1/

Εσύ τώρα άμα γουστάρεις συνέχισε να διαδίδεις ψέματα κάνοντας κακό στην ομάδα που υποτίθεται στηρίζεις για να βγει κερδισμένο το κόμμα σου.

ποιο κόμμα μου ρε τι είναι αυτά που γράφεις σαλός είσαι?  Στο κόντρα έγραφε ότι θα κινηθεί νομικά, σε ποιον ? στον φίλο του που όλως τυχαίος είναι και αδερφός του τσανα? δεν τρώω πρόλογο από το παιδάκι ρε αν ήθελε θα τα είχε κόψει μαχαίρι όλα
OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #745 on: October 16, 2014, 21:12:53 »
razor δεν μου απαντισες...

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #746 on: October 18, 2014, 03:22:29 »
ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ.
ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝΕ ΝΤΕΜΕΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΛΙΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΧΑΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ "ΚΑΤΣΕ"...
Οχι αυτο που πουλας...Αυτο δεν το γουσταρω...Αλλα μ'αρεσει να τους βλεπω να κανουνε σαν υστερικοι και να ξεφτιλιζονται, οι 400 χρονια ραγιαδες και βολεψακηδες, τωρα "καθαροι" "αιλινες" και "αριοι"...
Πολυ πουλαει το εθνικιστιλικι στο Βαλκανιο και εχει πολυ ψωμι, καριερα, προβατο και παιχνιδι για να αφεθει και να σβησει...
Και ενας να ξυπναει δεκα μπουφοι θα τριπαρονται...
Ο κακος ο αλβανος ο ουτσεκας και η νοτια ηπειρος.
Η μεγαλη αλβανια και ξερω 'γω.
Αλλα η καλη η μεγαλη αιλαδα και ζητω η βορεια ηπειρος και η μακεδονια και η μικρα ασια και η νοτια ιταλια και ο πειραιας μαζι...
Και η καλη/κακη μεγαλη Σερβια και η Κροατια και η Μακεδονια και η Βοσνια και η Τουρκια και η Βουλγαρια...
Δεν τους περασε η γαβροχρυσαυγιαση και εχουν αρρωστησει.
Χειροτερες απο χηρες στο κρεβατι και απο ληκιασκου εχουνε καταντησει οι "αιλινοψιχοι" και δωσε και παμε απο την αρχη.
Βαλε μυαλο ρε μικρε και μη μπαινεις στο εθνικοφασιστοτριπακι και εργο...
Μην καταντας κατιδης και σαν τον Κλαους μας.
ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΑΖΙ
Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (?)

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #747 on: October 18, 2014, 11:57:01 »
Κάποτε όταν βρήκα αυτό το φόρουμ γούσταρα να το επισκέπτομαι, διάβαζα, μάθαινα και γνώριζα πράγματα που δεν γνώριζα για τον ΠΑΟΚ και το οπαδικό κίνημα και κυρίως έβρισκα τρόπο να προμηθευτώ υλικό από συνδέσμους.
Πλέον τα τελευταία δύο (τουλάχιστον) χρόνια το φόρουμ έχει ξεφύγει. Επικρατεί ένα ΧΑΟΣ υπό το βλέμμα τον υπευθύνων μάλιστα.. Κάτι σαν αυτό που κοροϊδεύεται στην ΠΑΕ, σαν να υπάρχει ένα παρεάκι των παλιών και κάνει αυτό κουμάντο, δεν υπάρχει άλλη γνώμη και άποψη εκτός από την δική τους και όποιος δεν έχει την ίδια άποψη με αυτούς είναι το μαύρο πρόβατο στο κοπάδι. Οι πολιτικές συζητήσεις  πάνε κι έρχονται εδώ μέσα και το φόρουμ είναι χωρισμένο για μερικούς σε φιλελεύθερα πνεύματα και δεξιούς φασίστες νεοναζί.
Διώξτε με, κράξτε με και κάντε ότι θέλετε (ειρωνικά σχόλια για ένα βλάκα κλπ κλπ κλπ, ξέρετε καλά) αλλά η αλήθεια, για μένα τουλάχιστον, είναι μία. Το συγκεκριμένο φόρουμ τείνει να γίνει ότι πιο ανθελληνικό υπάρχει στο οπαδικό διαδίκτυο και δεν μπορώ να φανταστώ τον πραγματικό λόγο. Ναι ΟΚ, ΠΑΟΚ είμαστε αλλά ο ΠΑΟΚ ιδρύθηκε στην Ελληνική κάποτε Κωνσταντινούπολη. Με ενδιαφέρει η ομάδα μου, με ενδιαφέρει και η χώρα μου, αυτό όμως δεν με κάνει Χ.Α, φασίστα και νεοναζί. Δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να το καταλάβετε αυτό. Σίγουρα υπάρχουν άτομα που όντως είναι στην Χ.Α, δικαίωμά τους είναι να πιστεύουν ότι θέλουν.
Όποιος πιστεύει ότι είναι βούλγαρος, τούρκος, αλβανός σκοπιανός και ότι θέλει να είναι, τότε μπορεί να πάρει και την ανάλογη υπηκοότητα αφού νιώθει ντροπή για την καταγωγή του, στην πούτσα μας αλλά και στην δικιά σας οι γνώμες.
Αλλά δεν θα με αναγκάσει κανένας με το ζόρι να νιώσω κάτι άλλο εκτός από Έλληνας.. Δεν θα με αναγκάσει κάποιος να δω τον ΠΑΟΚ σαν έναν ανθελληνικό σύλλογο αλλά ούτε σαν φασιστικό παράρτημα!!
Ναι, ΠΑΟΚ εσύ γαμώ την Εθνική, αλλά άλλο η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των επαγγελματιών και άλλο η Εθνική μας ταυτότητα.
ΣΚΑΤΑ στους πολιτικούς και σε όσους ευθύνονται για το χάλι μας, σε όσους μας λασπολογούν, αλλά η Ελλάδα σαν χώρα και όχι σαν πολιτική είναι κάτι ΙΕΡΟ!

Συνεχίστε τον κατήφορο... :(

Υγ [γιατί είναι της μοδός] : Μπαρούτι για ορισμένους το post μου, μπορείτε να με μπανάρετε, να με σιωπήσετε και ότι κρίνετε εσείς δίκαιο για την ελεύθερη μου άποψη. Έτσι και αλλιώς το συγκεκριμένο φόρουμ έχει χάσει το νόημα για το οποίο πιστεύω ότι δημιουργήθηκε και την λαχτάρα των επισκεπτών να μπουν σε αυτό και έχει γίνει το στέκι για ορισμένους παλιούς με συγκεκριμένες απόψεις.
Αν οι γνώμες και οι απόψεις των άλλων σας θίγουν, τότε κάντε πριβέ το paokworld, αλλιώς κάντε κάτι για να στρώσει το φόρουμ.
Πρέπει να είμαι στο φόρουμ 7-8 χρόνια συνεχόμενα (και αν βάλω και πιο παλιά που είχα διαγραφεί λόγο απουσίας ίσως και παραπάνω χρόνια) και πραγματικά αυτό που συμβαίνει με στεναχωρεί αφάνταστα.

Υγ2: Το post είναι σε άσχετο τόπικ αλλά πήρα αφορμή το από πάνω και τα έγραψα και είναι ΠΑΝΤΑ σε ήρεμο επίπεδο..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #748 on: October 18, 2014, 12:06:53 »
οπως τα λεει ο θασος ειναι.πριν πολλα χρονια ηταν φορουμ του ΠΑΟΚ με αρχιδια με οπαδικες φωνες γαματες,τωρα ειναι για τυπους σαν τον αμπαλουτσακε.

κριμα
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #749 on: October 18, 2014, 12:21:29 »
δυστυχως θασο εχεις δικιο, και μετα καποιοι αναρωτιουνται γιατι εφυγε ο κοσμος

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #750 on: October 18, 2014, 12:28:42 »
Το συγκεκριμένο φόρουμ τείνει να γίνει ότι πιο ανθελληνικό υπάρχει στο οπαδικό διαδίκτυο και δεν μπορώ να φανταστώ τον πραγματικό λόγο.
Χωρίς να έχω την παραμικρή διάθεση για καυγά, προσωπικά όταν ξεκίνησα να μαθαίνω το τι είναι ο ΠΑΟΚ και ποιες ιδέες πρεσβεύει, μάθαινα για μια ομάδα σε συνεχή κόντρα με το κράτος του Νότου, των Ελληναράδων, των ρουφιάνων. Μάθαινα για τον αδικημένο Βορρά, για την υποτιμημένη Μακεδονία που εξυπηρετεί την Ελλάδα μόνο στο να πληρώνει φόρους και να παίρνει έργα μια στο τόσο. Μάθαινα να καυτηριάζω κάθε τι Ελληνικό διότι το πλήρωνα εγώ και το απολάμβαναν άλλοι. Μάθαινα να με φωνάζουν Βούλγαρο κι αυτό όχι μόνο να μη με θυμώνει αλλά να με πεισμώνει και να με κάνει να θέλω να τους γαμάω περισσότερο. Μάθαινα να τους φωνάζω Έλληνες κι αυτό να μου δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση ακόμα και από το να τους βρίζω ονομαστικά έναν έναν. Μάθαινα να τραγουδάω στο γήπεδο για ανεξάρτητη Μακεδονία. Μάθαινα να βγάζω πανί για την Ολυμπιάδα τους η οποία όπως αποδείχτηκε μετά από χρόνια, έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την καταστροφή της οικονομίας της χώρας αλλά και της ποιότητας ζωής μου. Μάθαινα να μου την πέφτουν τα όργανα τάξης αυτής της χώρας και να με μπουζουριάζουν επειδή είμαι οπαδός του μεγάλου ΠΑΟΚ τη στιγμή μάλιστα που νότιοι δολοφόνοι μένουν μόνιμα στο απυρόβλητο. Μάθαινα πως πατρίδα, σπίτι και Ναός μου είναι η Τούμπα και γι'αυτήν αν χρειαστεί θα με βρουν νεκρό. Μάθαινα πως η σημαία που θα με κάνει να ανατριχιάζω όταν κυματίζει είναι και θα είναι ΜΟΝΟ αυτή η ασπρόμαυρη με τον Δικέφαλο Αετό. Μάθαινα τον εθνικό μου ύμνο. "Σε γνωρίζω απ' τη φανέλα, την ασπρόμαυρη στολή".
Για όλα αυτά λοιπόν που μάθαινα από μικρός θεωρώ την κουβέντα σου που παρέθεσα πιο πάνω ως ύψιστη τιμή γι' αυτό το φόρουμ και νιώθω μεγάλη χαρά που είμαι μέλος του.

Ναι ΟΚ, ΠΑΟΚ είμαστε αλλά
Δεν έχει αλλά αδερφέ.
Είμαστε ΠΑΟΚ.
Τίποτα άλλο.
ΠΑΟΚ και μόνο ΠΑΟΚ.
Τίποτα πάνω από τον ΠΑΟΚ, τίποτα δίπλα στον ΠΑΟΚ, τίποτα ούτε καν να τον πλησιάζει.
Από τη στιγμή που επιλέξαμε να τον ακολουθήσουμε, οφείλουμε στην ιστορία του, στους προγόνους μας αλλά και στις επόμενες γενιές να τον υπηρετήσουμε όπως πρέπει.
Πιστά και αποκλειστικά.

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #751 on: October 18, 2014, 13:41:59 »
Γεωλογε ειναι αληθεια κι αυτα που λες, δεν ανερει ομως τα οσα λεει ο αδερφος ThassosPAOK  :thumbok:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #752 on: October 18, 2014, 21:00:28 »
Σωστος ο ThassosPAOK!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #753 on: October 19, 2014, 01:03:06 »
Θασε οπως βλεπεις ουτε σιγαση υπαρχει ουτε σε μπαναρει κανενας το κανεις το κομματι σου ομορφα και ωραια αμα εισαι κοσμιος σε αυτα που γραφεις και περνεις και τα ευσημα απο συνελληνες που γουσταρουν αυτα που λες.. και στην τελικη το θες Ελληνικο το φορουμ? Στο καταλληλο τοπικ γραφε καθε μερα για το ποσο γαματο ειναι να εισαι Ελληνας, ποσο ανωτερος απο τον Κατσε εισαι σαν ανθρωπος, τι ωραια βουνα και νησια εχουμε, ποσο δημοκρατικη χωρα ειμαστε και οτι αλλο γουσταρεις.. δε σε φιμωνει κανενας πιστεψε με

Παντα καποιοι αλλοι φταινε για την καταντια αυτου του φορουμ(θεμα που οντως σηκωνει μεγαλη κουβεντα γιατι εχεις δικαιο αλλα οχι για τον λογο που αναφερεις) εμεις την ουρα μας απεξω..

Σε ποιο παρεακι παλιων αναφερεσαι θες να μας πες ονοματα? Αφου εισαι 7-8 χρονια εδω παλιοσειρα εισαι και εσυ ασε τις μπηχτες και μιλα καθαρα

Screw τον ξερεις και απο χτες τον Abaloutsake(ουτε εγω τον γνωριζω προσωπικα) και μας λες οτι το φορουμ πλεον ειναι για τυπους σαν και αυτον?

« Last Edit: October 19, 2014, 01:33:43 by biv »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #754 on: October 19, 2014, 02:13:50 »
Εγώ δεν λαμβάνω μέρος σε συζητήσεις με πολιτικό περιεχόμενο όχι γιατί δεν έχω άποψη, αλλά γιατί δεν μ' ενδιαφέρει να συζητήσω κάτι τέτοιο σε ένα φόρουμ οπαδών-φιλάθλων. Γιατί το να ανταλάσσεις πολιτικές απόψεις με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις για μένα δείχνει φανατισμό. Τι να πω με κάποιον που δεν γνωρίζω προσωπικά και ούτε αυτός με ξέρει?? Κατά 99% θα διαφωνήσουμε και θα μαλώσουμε και θα βριστούμε. Σίγουρα υπάρχουν υπερβολικά σχόλια εδώ μέσα, πολύ σωστά διάβασα εδώ ότι ο φασισμός δεν είναι πολιτική άποψη, θα πρέπει όμως να μην ξεχνάμε ότι οι παππούδες μας δεν εκδιώχτηκαν από τα μέρη που γεννήθηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις, αλλά για την εθνικότητα τους, επειδή ήταν έλληνες. Εδώ είναι και το καίριο σημείο που θα πρέπει να εστιάσουμε, ότι άλλο έλληνας και άλλο γραικύλος. Σήμερα ο νεοέλληνας κατ' εμέ είναι από τα χειρότερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην υφήλιο, λαμόγιο, ρουφιάνος, απατεώνας κατ΄επάγγελμα, κουτοπόνηρος. Όλοι αυτό είμαστε, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο οπότε τζάμπα μαλώνουμε.Ας πάμε στην γηπεδάρα μας σαν ΠΑΟΚτσήδες και ας αφήσουμε ελληνικές σημαίες, πολιτικές πεποιθήσεις, ιδεολογίες, θρησκείες, χρώματα και ότι άλλο μπορεί να μας χωρίσει μακρυά από το γήπεδο.   
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #755 on: October 19, 2014, 03:16:12 »
μικραινουμε τον ΠΑΟΚ συνεχως μπαινοντας σε τριπακια για το τι εκφραζει για μας ο ΠΑΟΚ

φιλε θασσο η κωνσταντινουπολη ιστορικα δεν ηταν ποτε ελληνικη σορρυ κιολας απλα κολλησα σε αυτο.κατοικουσαν εκει ελληνες αιωνες ναι αυτο ειναι σωστο

εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ΠΑΟΚ ειναι ο ελληνας ο αλβανος ο γεωργιανος μεχρι κι ο σερβος ο βουλγαρος η ο τουρκος.αμα δεν σ αρεσει ο τροπος που το λεω να στο πω αλλιως

ΠΑΟΚ ειναι ο θεσσαλονικιος ο βεροιωτης ο κοζανιτης ο καβαλιωτης ο σερραιος ο γιαννιωτης ο σπαρτιατης ο αθηναιος ο βολιωτης ο καρδιτσιωτης κτλ κτλ

κανεις δεν ειναι παραπανω η παρακατω ΠΑΟΚ

μην μπαινουμε στην διαδικασια να ξεχωριζουμε αυτους που θελουνε να δουνε τον ΠΑΟΚ επειδη γουσταρουνε αυτο που γουσταρουμε κι εμεις και μην κλεινουμε τα ορια της ομαδας

δεν ειναι ο ΠΑΟΚ ουτε ομαδα  μονο της θεσσαλονικης η μονο της ελλαδας.ο ΠΑΟΚ ειναι η ασπρομαυρη μαζα που περιγραφει ο γεωλογος(μαυρη καλυτερα γουσταρω περισσοτερο).ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του

κι αυτο για μενα δεν εχει σχεση με ελλαδες αλβανιες μαλακιες και ιδεολογιες

η φαση εδω μεσα δεν ξερω αν εχει ξεφυγει δεν ξερω πως το βλεπει ο καθενας.εγω ομως σκρου λεω οτι οπαδικη φωνη εισαι κι εσυ αλλα δεν πολυγραφεις.φιλικα στο λεω ξερω την φαση σου

εγω ξενερωνω με καποια πραματα που βλεπω στο πεταλο και δεν εχουν σχεση με τον ΠΑΟΚ για μενα.μπαινω στο τριπακι δηλαδη κι εγω.αλλα μπαινω γιατι νομιζω οτι ξεφευγει η φαση απο το μονο που ολοι συμφωνουμε νομιζω αυτο που γραψα και παραπανω δηλαδη αυτο που γραφει κι ο γεωλογος

γι αυτο και σε προηγουμενο ποστ εγραψα για ενα βημα πισω ολοι

το θεμα παντως δεν ειναι το φορουμ μαγκες.το θεμα ειναι ο ΠΑΟΚ και πανω σε οτι εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ οπαδικα ξεπεφτουμε κι οι λογοι ειναι πολλοι.αμα κατσουμε να τα συζητησουμε εδω μεσα ειναι μαλακια γιατι βλεπουν κι αλλοι.δεν συζητιεται βεβαια και πουθενα αλλου.να πας σε καναν συνδεσμο η να μιλησεις με καναν κολλητο σου θα μαθεις 50 χιλιαδες μαλακιες για το τι καναν εκεινοι και ποσο μαλακες ειναι οι αλλοι...εγω ντρεπομαι να κατηγορησω καποιον εχω φτασει 33 εχω 50 χιλιαδες σκατα στην ζωη μου κι ακομα προσπαθω κι οσοι με ξερουν με ξερουν..και εφτασα στο σημειο να νιωθω μαλακας που ασχολουμαι γενικοτερα.και δεν ξερω αν φταιω εγω γι αυτο δηλαδη νιωθω και τυψεις.αμα κατσω να το δω λογικα σιγουρα ειμαι μαλακας..αμα ειχα λογικη ομως δεν θα κανα ουτε το 10% οσων εχω κανει.που και παλι ειναι λιγα για μενα

δεν νομιζω να εχει σχεση κανα φορουμ με ολο αυτο.αν θελετε κιολας το φορουμ μικρογραφια ειναι της ΠΑΟΚτσηδικης κοινωνιας...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #756 on: October 19, 2014, 14:14:30 »
Εγώ δεν λαμβάνω μέρος σε συζητήσεις με πολιτικό περιεχόμενο όχι γιατί δεν έχω άποψη, αλλά γιατί δεν μ' ενδιαφέρει να συζητήσω κάτι τέτοιο σε ένα φόρουμ οπαδών-φιλάθλων. Γιατί το να ανταλάσσεις πολιτικές απόψεις με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις για μένα δείχνει φανατισμό. Τι να πω με κάποιον που δεν γνωρίζω προσωπικά και ούτε αυτός με ξέρει?? Κατά 99% θα διαφωνήσουμε και θα μαλώσουμε και θα βριστούμε. Σίγουρα υπάρχουν υπερβολικά σχόλια εδώ μέσα, πολύ σωστά διάβασα εδώ ότι ο φασισμός δεν είναι πολιτική άποψη, θα πρέπει όμως να μην ξεχνάμε ότι οι παππούδες μας δεν εκδιώχτηκαν από τα μέρη που γεννήθηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις, αλλά για την εθνικότητα τους, επειδή ήταν έλληνες. Εδώ είναι και το καίριο σημείο που θα πρέπει να εστιάσουμε, ότι άλλο έλληνας και άλλο γραικύλος. Σήμερα ο νεοέλληνας κατ' εμέ είναι από τα χειρότερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην υφήλιο, λαμόγιο, ρουφιάνος, απατεώνας κατ΄επάγγελμα, κουτοπόνηρος. Όλοι αυτό είμαστε, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο οπότε τζάμπα μαλώνουμε.Ας πάμε στην γηπεδάρα μας σαν ΠΑΟΚτσήδες και ας αφήσουμε ελληνικές σημαίες, πολιτικές πεποιθήσεις, ιδεολογίες, θρησκείες, χρώματα και ότι άλλο μπορεί να μας χωρίσει μακρυά από το γήπεδο.   

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #757 on: October 19, 2014, 17:37:38 »
Θασε οπως βλεπεις ουτε σιγαση υπαρχει ουτε σε μπαναρει κανενας το κανεις το κομματι σου ομορφα και ωραια αμα εισαι κοσμιος σε αυτα που γραφεις και περνεις και τα ευσημα απο συνελληνες που γουσταρουν αυτα που λες.. και στην τελικη το θες Ελληνικο το φορουμ? Στο καταλληλο τοπικ γραφε καθε μερα για το ποσο γαματο ειναι να εισαι Ελληνας, ποσο ανωτερος απο τον Κατσε εισαι σαν ανθρωπος, τι ωραια βουνα και νησια εχουμε, ποσο δημοκρατικη χωρα ειμαστε και οτι αλλο γουσταρεις.. δε σε φιμωνει κανενας πιστεψε με

Σε βλέπω πολύ ορεξάτο κύριε Global Moderator αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη, όχι δεν θα στην κάνω όσο και να το θέλεις.. Χθες το βράδυ είπα να μην ασχοληθώ αλλά πρέπει να σου απαντήσω σε κάτι..
Ακόμα ψάχνω να βρω που τα είδες αυτά και τα γράφεις... Αλλά ξέχασα, με το που δείτε άνθρωπο να χρησιμοποιεί την λέξη Ελλάδα και τα σχετικά θολώνετε και πάτε αμέσως να απαντήσετε χάνοντας έτσι το νόημα του κάθε κειμένου.
Έγραψα γιατί θεώρησα σωστό να γράψω και όχι γιατί θέλησα να λάβω τα εύσυμα, αλλά σας ενοχλεί και αυτό, το είχα ξεχάσει.
Αν εγώ που λες θέλω να γράφω η να διαβάζω για το πόσο γαμάουα φάση είναι το να είσαι Έλληνας ή το πόσο πιο ανώτερος είμαι σαν Έλληνας από κάθε άλλον, τότε εγώ και ο κάθε εγώ θα έψαχνα κανένα φόρουμ της X.A ή κάτι παρόμοιο.
Αν πάλι με ενδιέφερε να γράψω και να διαβάσω για τις ομορφιές της χώρας μου και του τόπου, θα έψαχνα να βρω κάποιο φόρουμ τουριστικών προορισμών ή κάποια σελίδα σαν το μένουμε Ελλάδα.

Αλλά μπαίνω σε αυτό φόρουμ για να διαβάσω για την ομάδα μου κύριε Global Moderator και ότι αφορά την ομάδα και το οπαδικό και το φόρουμ το θέλω ΠΑΟΚτσήδικο όπως ήταν κάποτε και όχι στα χάλια που είναι τώρα...
Η φίμωση έρχεται και από τον τρόπο που μπορεί να γράψει κάποιος, όταν κάνεις τον άλλον να θεωρεί τον εαυτό του ανεπιθύμιτο γιατί πολλή απλά η ιδέες του απέχουν από τις δικές σου (παράδειγμα), δεν είναι ανάγκη να σε κοκκινίση η να σε κιτρινίση κάποιος για να σε φιμώσει. Αν πιστεύεις ότι οι δικές σου ιδέες και απόψεις είναι ανώτερες από τους άλλους τότε το ίδιο πιστεύουν και οι άλλοι, γιαυτό και τις έχουν και τις υπερασπίζοντε με κάθε τρόπο.

Μην μπερδεύεται την πούτσα με την βούρτσα...

Και κάτι άλλο, αφού ρωτάς εσύ αν γνωρίζει κάποιος κάποιον προσωπικά και κρίνει, εσύ πως μπορείς και κρίνεις τους λόγους για τους οποίους μπαίνω στο συγκεκριμένο φόρουμ χωρίς να με γνωρίζεις; Και τους παραθέτεις κι όλας;

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #758 on: October 19, 2014, 22:20:44 »
Κατσε εδω κατσε εκει κατσε παραπερα
Γαμα τους ολους

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr