Author Topic: Μεταγραφές 11/12: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49344 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Επιβεβαιώνει ο Αμανατίδης

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Αμανατίδη επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Έλληνα επιθετικού, τονίζοντας ότι έχουν γίνει οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ντιρκ Λιπς, με δηλώσεις του στην εφημερίδα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ανέφερε: «Ο Γιάννης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τους Σάμροκ Ρόβερς. Έκανε, όμως, αυτό το ταξίδι για να δει και τον αδελφό του. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας και υπάρχει θετικό κλίμα. Πρέπει όμως να σας διευκρινίσω πως δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ».

Όσο για το αν ενδιαφέρει τον πελάτη του η προοπτική της Ελλάδας είπε: «Δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει στη Ελλάδα και να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα του προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να αγωνιστεί. Δε θα παίξει ρόλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας. Το σημαντικό είναι ότι θέλει να παίξει σε μια ομάδα που θα του δώσει τις κατάλληλες προοπτικές».

Τέλος για τις σχέσεις του Αμανατίδη με τον ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Ο Γιάννης έχει πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. καθώς ήταν συμπαίκτης στην Εθνική ομάδα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη. Πάντως, είτε μείνει στη Γερμανία είτε έρθει στη Ελλάδα, το κεφάλαιο Εθνική παραμένει ζωντανό γι' αυτόν. Στο ποδόσφαιρο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί».

http://www.gazzetta.gr/article/item/234497-epivevaionei-o-amanatides

Offline savage republic

• Βασικός
Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δύσκολος χαρακτήρας. Θυμίζει Λυμπερόπουλο στο στυλ (πολύ πιο βελτιωμένη έκδοση, σαφώς).

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/mpoloni-hrtha-na-parw-paikth-apo-to-ntermpi.1424501.html

Μπόλονι: "Ήρθα να πάρω παίκτη"
Μεταγραφικά σενάρια δημιούργησε ο Λάζλο Μπόλονι, με μία δήλωση που έκανε πριν από την έναρξη του ντέρμπι Στεάουα-Ραπίντ. Προσερχόμενος στην "Νασιονάλ Αρίνα" του Βουκουρεστίου φρόντισε να κάνει τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους να ψάχνονται. "Ήρθα για να πάρω κάποιον από το ντέρμπι. Γιατί όχι να μην έρθει κι άλλος Ρουμάνος στον ΠΑΟΚ;" δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του "δικεφάλου" που ταξίδεψε στην πατρίδα του, παρέα με τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Αυτή η δήλωση, προφανώς, ήταν που φούντωσε τα σενάρια του ρουμανικού Τύπου περί ενδιαφέροντος για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Στεάουα, Κριστιάν Tανάσε.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Πλακα τους/μας κανει ρε. Δεν τον εχετε μαθει ακομη. Ιδιο στυλ οπως οι δηλωσεις στους Ουκρανους για το τηλεφωνο στον Λουτσεσκου.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
"Προσωπικά θα ήθελα να φέρω στον ΠΑΟΚ τον Ραντόι", είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στον τηλεοπτικό σταθμό "dolce sport" και πρόσθεσε "ο Νικουλάε είναι ένας παίκτης που τον έχω στην ψυχή μου. Θέλω να τον έχω μαζί μου".

Ο Νικουλάε είναι ο γνωστός επιθετικός που πέρασε πέρυσι από την Καβάλα. Όσο για τον Ραντόι; Είναι 30 ετών, Ρουμάνος μεσοαμυντικός που παίζει και στόπερ που μετά από πολλά χρόνια καριέρας στη Στεάουα τώρα βολοδέρνει σε ομάδες στη Σαουδική Αραβία...

http://www.sportdog.gr/article/63633/thelo-radoi-kai-nikoulae-ton-zagorake-ton-roteses

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ο Μαρκαντωνης τον γεναρη υπογραφει οπου γουσταρει -για το καλοκαιρι. Λεω εγω τωρα....
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline blue_eyes

• Βασικός
αντε να ξανανιγει το τιμημενο τοπικ.. να γουσταρουμε λιγο, να ξεχναμε τα αλλα

δυστυχως φιλε ο μαρκαντωνης εχει υπογραψει επεκταση, το εχει πει σε συνεντευξη του...

ραντοι παιδια ειναι παικτουρα... τον θυμαμαι πολυ καλα πριν φυγει για αραβια εκανε φοβερα πραγματα στο κεντρο, δυστυχως εκανε μαλακια που δεχτηκε τα πολλα λεφτα των πετρελαιαδων και δεν πηγε σε ευρωπαικο συλλογο. παντως παιρνει πολλα λεφτα ενω και για να φυγει απο εκει θελει πολλα οποτε ονειρο θερινης νυκτος

Offline spinos_4

• Αλλαγή
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/h_epistrofh_toy_markantwnh_kai_o_xerea.1426373.html

Η επιστροφή του... Μαρκαντώνη και ο Χερέα
Ποδόσφαιρο, Συνεντεύξεις 26 Οκτ. 2011 13:04 - Από

Τι δήλωσε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ σκιαγράφησε και το συμπαίκτη του, ο οποίος είναι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του "Δικεφάλου"

Αρχική / Ποδόσφαιρο / Συνεντεύξεις / Η επιστροφή του... Μαρκαντώνη και ο Χερέα
Η επιστροφή του... Μαρκαντώνη και ο Χερέα
Ποδόσφαιρο, Συνεντεύξεις 26 Οκτ. 2011 13:04 - Από

Τι δήλωσε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ σκιαγράφησε και το συμπαίκτη του, ο οποίος είναι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του "Δικεφάλου"
3 σχόλια

Ένας παίκτης που αναπολούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι ο Μάρκος Αντόνιο. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός μίλησε την Τετάρτη (26/10) στον "Sport 103" και με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό παράθυρο επιστροφής στο "Δικέφαλο". Ο πρώην "ασπρόμαυρος" παίκτης επισήμανε ότι συζήτησε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και ότι το συμβόλαιό του λήγει σε έξι μήνες, ενώ ακόμη σκιαγράφησε το συμπαίκτη του στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, Οβίντιου Χερέα

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Μάρκος Αντόνιο:

Για το πως είναι η ζωή μακριά από τη Θεσσαλονίκη: "Σκέφτομαι συνέχεια τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και πάντα αισθάνεται χαρούμενος".

Για το αν προλαβαίνει να έρθει στην Τούμπα για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Θα ήθελα πάρα πολύ να ερχόμουν να δω το παιχνίδι, αλλά έχω υποχρεώσεις με την ομάδα μου".

Για το ποιος είναι ο Χερέα: "Είναι ένας παίκτης με πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Έχει συναντήσει κάποιες δυσκολίες στην καριέρα του, αλλά έχει πιάσει κάποια στάνταρ απόδοσης και νομίζω ότι είναι πολύ καλά".

Για το αν του πει κάτι καλό για τον ΠΑΟΚ: "Φυσικά θα του μιλήσω με τα καλύτερα λόγια και το κάνω κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία. Είναι μια μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ και τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ανταγωνιστική και στην Ευρώπη. Έχει κάνει πολλά βήματα μπρος. Επίσης, θα συναντήσει πολύ καλές συνθήκες".

Για το αν έχει μιλήσει με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και αν υπάρχει κάποια στιγμή παράθυρο να γυρίσει στον ΠΑΟΚ: "Το συμβόλαιό μου λήγει σε έξι μήνες. Μίλησα σε πολύ καλό επίπεδο με τον Κωνσταντινίδη. Αισθάνομαι πολύ καλά όταν σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ γιατί πήρα πολλές χαρές, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί έχω ακόμη έξι μήνες στη Ραπίντ".
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Βλέπω ότι από νωρίς γίνονται κινήσεις ώστε το καλοκαίρι να αντικατασταθούν οι πολλοί παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους. Γκαρσία, λίνο, εττό, ίβιτς, χαλκιάς,σνάουτσερ, κοντρέρας, τσιρίλο είναι παίκτες που συνετέλεσαν πολύ στις όποιες αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας την τελευταία τεταετία. Οι περισσότεροι από αυτούς θα φύγουν στο τέλος της χρονιάς και πρέπει να αντικατασταθούν. Ο μάρκος αντώνιο σίγουρα είναι πολύ καλύτερος του τσιρίλο και για μένα σχεδόν ισάξιος με τον κοντρέρας, εφόσον λήγει το συμβόλαιο του πρέπει να αποκτηθεί και από αυτά που δηλώνει καταλαβαίνω ότι μάλλον θα τον πάρουμε τον παίκτη. Επίσης αυτός ο Χερέα φαίνεται καλή περίπτωση, οι συμμετοχές, τα γκολ και οι συστάσεις του γενικά συν το ότι κι αυτουνού το συμβόλαιο λήγει ίσως είναι μια καλή περίπτωση για αντιίβιτς. Αν τον θέλει κι ο μπόλονι σίγουρα σημαίνει ότι μάλλον είναι καλός. Όπως καλός είναι και ο λαζάρ φυσικά. Για μένα παίκτες που παίζουν βασικό ρόλο στις μεγάλες ομάδες της ρουμανίας, όπως η ραπίντ, η στεάουα, η δυναμό σίγουρα είναι καλοί παίκτες και μπορούν όχι μόνο να παίξουν σε μας άνετα αλλά και να κάνουν την διαφορά. Μακάρι να συνεχιστούν τα ταξίδια του κωνσταντινίδη, μπορεί κάποιοι να κορόιδευαν που πήγε στην αφρική ο κωνσταντινίδης και τώρα ακόμα που πήγε  στην ρουμανία με τον μπόλονι αλλά εγώ θεωρώ ότι αυτές οι κινήσεις δείχνουν σοβαρότητα για την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας. Αρκεί βέβαια να έχουν αποτέλεσμα όλες αυτές οι κινήσεις και να συνεχιστούν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline blue_eyes

• Βασικός
τωρα το διαβασα, απο τις φορες που χαιρομαι που κανω λαθος... μακαρι να γυρισει η παικτουρα, θα ειναι σωστη κινηση

γενικα το καλοκαιρι εχει πολλους καλους παικτες που ληγουν τα συμβολαια τους και αν εισαι ξυπνιος και βλεπεις λιγο μπροστα μπορεις να τους κλεισεις νωριτερα.. απο ελλαδα αναφερω 2 που θεωρω οτι παιζουν χαλαρα σε εμας, σηφακη και κουμορτζι

Offline savage republic

• Βασικός
Την τελευταία βδομάδα έχουν ακουστεί ονόματα: Αμανατίδης, Μάρκος Αντόνιο, Χερέα, Τανάσε, Ραντόι και Σηφάκης. Ο πρώτος για Γενάρη και οι υπόλοιποι για καλοκαίρι, αν κατάλαβα καλά. Το ζητούμενο είναι ένα. Όλοι αυτοί πως θα πληρωθούν; Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα ανανέωση στον Βιεϊρίνια;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
egoist τσιρίλο, ίβιτς, λίνο, ετό, γκαρσία, κοντρέρας, χαλκιας, σνάουτσερ, παπάζογλου. Αυτονών τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της χρονιάς, με τις εφορίες αυτοί όλοι παίρνουν κανένα τριάρι χαρτιά. 250 τσιρίλο, 350 ίβιτς, 350 λίνο, 200 εττο, 375 γκαρσία, 700 κοντρέρας, 350 χαλκιάς, 150 σνάουτσερ, 250 παπαζογλου. Βάλε και τις εφορίες τους πάνω από 3 χαρτιά βγαίνουν, αυτό το μπάτζετ πρέπει να αναδιανομηθεί.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Suicidal

• Βασικός
Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα ανανέωση στον Βιεϊρίνια;

εσυ γιατί λες ;  :P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός
egoist τσιρίλο, ίβιτς, λίνο, ετό, γκαρσία, κοντρέρας, χαλκιας, σνάουτσερ, παπάζογλου. Αυτονών τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της χρονιάς, με τις εφορίες αυτοί όλοι παίρνουν κανένα τριάρι χαρτιά. 250 τσιρίλο, 350 ίβιτς, 350 λίνο, 200 εττο, 375 γκαρσία, 700 κοντρέρας, 350 χαλκιάς, 150 σνάουτσερ, 250 παπαζογλου. Βάλε και τις εφορίες τους πάνω από 3 χαρτιά βγαίνουν, αυτό το μπάτζετ πρέπει να αναδιανομηθεί.
Κοντρέρας και Χαλκιάς πρέπει να είναι άλλη μια διετία και έναν χρόνο αντίστοιχα κατ' εμέ στην ομάδα, με μειωμένα συμβόλαια. Ένα μικρό συμβόλαιο ίσως και στον Παπάζογλου, μπορεί να γίνει, αν φυσικά συνεχίσει να αποδίδει όπως στο σάπιο μήλο. Οι υπόλοιποι, ευχαριστούμε και γεια σας.

Σταμάτα βρε διάολε κι εσύ! ;D

Offline corrupt

• Αλλαγή
Όσο και αν δε μου αρέσει η παραφιλολογία, μάλλον το Βιερίνια το χαιρετάμε του χρόνου, εκτός και αν αντιληφθούν εκεί στην ΠΑΕ ότι τα οφέλη από την παραμονή του θα είναι πολλά περισσότερα από της πώλησης του.

Θα γίνω περσέας τώρα, αλλά πραγματικά είναι ο μοναδικός παίχτης του ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια που να αποτελεί επίκεντρο θαυμασμού από το φίλαθλο κοινό γενικώς. Από συνεντεύξεις σε εκπομπές και φυλλάδες μέχρι αφίσσες για τα πιτσιρίκια στα χαζοπεριοδικάκια. Πέραν αυτού, είναι ο μόνος από τη φουρνιά της δεύτερης θητείας Σάντος που έχει προοπτικές να παίξει πολλά χρόνια ακόμα στην ομάδα, μπορεί να γίνει ο πρώτος πραγματικά βετεράνος ποδοσφαιριστής μας μετά από πάρα πολλά χρόνια.Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πολύπλευρα το όνομα Βιερίνια, αρκεί να γίνει μια σοβαρή αναδιανομή αποδοχών ώστε να μην είναι ο αναλογικά με την αξία του ο χειρότερα αμειβόμενος παίχτης μας.

Βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει να συναινέσει ο μελλοντικός μας πρόεδρος, αν και δε νομίζω να συμβιβαστεί σε ένα living status κατώτερο από αυτό που έχει συνηθίσει ο σκληραγωγημένος κατά τα άλλα ποντιακός κώλος του... Στην τελική πρόεδρας θα γίνει, ό,τι γουστάρει κάνει.

Κατά τα άλλα, αν είναι να φέρουν κάνα παίχτη το Γενάρη ας πάρουν σέντερ μπακ γαμώ το σύμπαν όλο γαμώ, πάλι επιτελικούς και επιθετικούς ψάχνουν...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Έχω μεγάλη τρέλα στον Βιερίνια , αλλά δν πιστεύω ότι έχει μεγάλες πιθανότητες στο εξωτερικό αν παίξει , για το Ελλάντα είναι πάρα πολύ καλός, αλλά για το εξωτερικό θα είναι ένας μεσαίος παίκτης και τίποτα παραπάνω, ειδικά με τα μέχρι τώρα του παιχνίδια φέτος... Και επίσης δείτε και τι κανονικές προσφορές είχαμε και από ποιες ομάδες ήταν αυτές οι προσφορές...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Ziaka

• Αποστολή
  • **
    • Greek Soccer TV Schedules
egoist τσιρίλο, ίβιτς, λίνο, ετό, γκαρσία, κοντρέρας, χαλκιας, σνάουτσερ, παπάζογλου. Αυτονών τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της χρονιάς,

Αν δεν κάνω λάθος τα συμβόλαια του Etto και Παπάζογλου λήγουν το Ιούνιο 2013.

Επίσης τα συμβόλαια Μπαλάφα, Arias και Leonardo λήγουν το Ιούνιο 2012.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Πιστεύω ακράδαντα και το έχω γράψει κατ' επανάληψη ότι αυτός ο παίκτης με συμβόλαιο κοντού (800χιλ) δεν έφευγε ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Η καθυστέρηση στην ανανέωση και αναπροσαρμογή ερμηνεύεται από εμένα ως επιθυμία της διοίκησης να τον πουλήσει σύντομα με το άλλοθι ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει

Offline Matador

• Αλλαγή
Έχω μεγάλη τρέλα στον Βιερίνια , αλλά δν πιστεύω ότι έχει μεγάλες πιθανότητες στο εξωτερικό αν παίξει , για το Ελλάντα είναι πάρα πολύ καλός, αλλά για το εξωτερικό θα είναι ένας μεσαίος παίκτης και τίποτα παραπάνω, ειδικά με τα μέχρι τώρα του παιχνίδια φέτος... Και επίσης δείτε και τι κανονικές προσφορές είχαμε και από ποιες ομάδες ήταν αυτές οι προσφορές...

Ανετα παιζει Ιταλια, σε πολλες ομαδες.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Suicidal

• Βασικός

Σταμάτα βρε διάολε κι εσύ! ;D

wait and bleed ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo