http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/h_epistrofh_toy_markantwnh_kai_o_xerea.1426373.htmlΗ επιστροφή του... Μαρκαντώνη και ο Χερέα
Ποδόσφαιρο, Συνεντεύξεις 26 Οκτ. 2011 13:04 - Από
Τι δήλωσε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ σκιαγράφησε και το συμπαίκτη του, ο οποίος είναι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του "Δικεφάλου"
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Συνεντεύξεις / Η επιστροφή του... Μαρκαντώνη και ο Χερέα
Η επιστροφή του... Μαρκαντώνη και ο Χερέα
Ποδόσφαιρο, Συνεντεύξεις 26 Οκτ. 2011 13:04 - Από
Τι δήλωσε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ σκιαγράφησε και το συμπαίκτη του, ο οποίος είναι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του "Δικεφάλου"
3 σχόλια
Ένας παίκτης που αναπολούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι ο Μάρκος Αντόνιο. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός μίλησε την Τετάρτη (26/10) στον "Sport 103" και με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό παράθυρο επιστροφής στο "Δικέφαλο". Ο πρώην "ασπρόμαυρος" παίκτης επισήμανε ότι συζήτησε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και ότι το συμβόλαιό του λήγει σε έξι μήνες, ενώ ακόμη σκιαγράφησε το συμπαίκτη του στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, Οβίντιου Χερέα
Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Μάρκος Αντόνιο:
Για το πως είναι η ζωή μακριά από τη Θεσσαλονίκη: "Σκέφτομαι συνέχεια τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και πάντα αισθάνεται χαρούμενος".
Για το αν προλαβαίνει να έρθει στην Τούμπα για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Θα ήθελα πάρα πολύ να ερχόμουν να δω το παιχνίδι, αλλά έχω υποχρεώσεις με την ομάδα μου".
Για το ποιος είναι ο Χερέα: "Είναι ένας παίκτης με πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Έχει συναντήσει κάποιες δυσκολίες στην καριέρα του, αλλά έχει πιάσει κάποια στάνταρ απόδοσης και νομίζω ότι είναι πολύ καλά".
Για το αν του πει κάτι καλό για τον ΠΑΟΚ: "Φυσικά θα του μιλήσω με τα καλύτερα λόγια και το κάνω κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία. Είναι μια μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ και τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ανταγωνιστική και στην Ευρώπη. Έχει κάνει πολλά βήματα μπρος. Επίσης, θα συναντήσει πολύ καλές συνθήκες".
Για το αν έχει μιλήσει με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και αν υπάρχει κάποια στιγμή παράθυρο να γυρίσει στον ΠΑΟΚ: "Το συμβόλαιό μου λήγει σε έξι μήνες. Μίλησα σε πολύ καλό επίπεδο με τον Κωνσταντινίδη. Αισθάνομαι πολύ καλά όταν σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ γιατί πήρα πολλές χαρές, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί έχω ακόμη έξι μήνες στη Ραπίντ".