Εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται όλοι εδώ μέσα να είναι και καλά εκτός εαυτού,και δεν κάναμε μια μεταγραφή,και πού πήγαν τα λεφτά,να υπάρχει τέτοιο κράξιμο για τη διοίκηση και,και,και..
προχθές στο γήπεδο δεν έχει ακουστεί μισό σύνθημα ή έστω μισό πανί που να πιέζει ρε πούστη μου προς αυτήν την κατεύθυνση.
Και μη μου πει κανείς για το εύθραυστο σκορ κτλ γιατί από το 75' η συνθηματολογία ήταν Πιλάβιος,Βουλή,αδέρφια ζείτε κ.α τελείως άσχετα με τη ροή του παιχνιδιού
εσυ εχεις γνωμη αδερφε η απλα περιμενεις να ακουστει μισο συνθημα;
οι γνωμες των περισσοτερων εχουν καταγραφει εξαλλου εδω μεσα...το να γραφουμε συνεχεια τα ιδια δεν ωφελει πουθενα.σε αυτο συμφωνω.
αν θες να την "πεις" σε οσους αντιδρανε σε προφανη πλεον ζητηματα εγω μαζι σου...το να παρατας τον ΠΑΟΚ και να προσπαθεις να αποδειξεις τα αυτονοητα μεσω πληκτρολογιου καταντησε κουραστικο
ομως αυτη την στιγμη φαινεται κι η γυμνια μας ως λαος.διοικηση με 80 εκ ευρω τουλαχιστον εσοδα(λεφτα που ΔΕΝ εχουν ξαναμπει ποτε στον ΠΑΟΚ) σε μια τετραετια δεν ξερει ποσα χρωσταει που χρωσταει και σε ποιον χρωσταει.τα λεφτα δεν προηρθαν απο την τσεπη της διοικησης αλλα απο τον κοσμο.ο κοσμος παραμενει αμετοχος και χωρις διαθεση να ακουσει αληθειες η να ελεγξει επιτελους την κατασταση που εχει δημιουργηθει
χιλιοειπωμενα κουραστικα αλλα στο τελος αυτο που μενει ειναι τα νευρα μας και η πικρα μας πως ακομα μια φορα πιαστηκαμε κοροιδα
αν δεν ισχυει οπως ισως πιστευεις αυτο το τελευταιο ας βγει καποιος απο την διοικηση να μας μιλησει
βαρεθηκαμε την επικοινωνια μεσω δημοσιογραφων ανεπιθυμητων στο μεγαλυτερο μερος του κοσμου μας
και τελος εγω ρωταω...η διοικηση θελει να ανακοινωσει τιμες απο μινι εισητηρια διαρκειας για την ευρωπη
δεν θα ηταν πιο προσοδοφορο για τον προεδρο της ομαδας να ειχε αγορασει 3 ποδοσφαιριστες απο την προηγουμενη πεμπτη μεχρι σημερα ενοψει των μινι διαρκειας;δεν θα ειχε κανει μερικη αποσβεση;
σημερα που μιλαμε και με το κλιμα που εχει δημιουργησει απο μονη της η διοικηση δεν θα εχει λιγοτερα εσοδα;
για μενα και το τονιζω το παραμυθι για τον χαζο και αγαθο προεδρο της ομαδας τελειωσε...πλεον η καθε του κινηση ειναι κατα την γνωμη μου εναντια στα συμφεροντα της παε ΠΑΟΚ...τον λογο δεν τον ξερω
επανασταση μονος μου δεν μπορω να ξεκινησω και κουραστηκα να τα γραφω και σε πληκτρολογιο.βασικα κουραστηκα γενικοτερα...