Author Topic: Μεταγραφές 11/12: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 48478 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Τετοια ωρα τετοια λογια μαγκες. Εχει πεσει ο πηχης στα ταρταρα μην τον ριχνουμε κι εμεις πιο κατω περιμενοντας το Μεσσια στις 30/08/11 ωρα 17:00 μμ.

Ειναι δυνατον να παρακαλαμε και να ελπιζουμε στην τελευταια στιγμη; Να ερθει ποιος? Να αποφασισει ο Μαγκετι να το γυρισει στο soccer?
H μηπως κολοτριβομαστε για κανεναν Eλ Ζαρτ παλι???

Η ξεφτιλα μας εχει ηδη καταγραφει - γελανε και τα χορτα μαζι μας. Δεν αλλαζει κατι με αγχωμενες κινησεις παραμονη της ληξης των μεταγραφων. Αν εχεις αγωνιστικο προγραμματισμο επιπεδου Football League 2, αυτα τα σκατα θα φας.

Ισα ισα που πλεον υπο το βαρος της πολλαπλης επικοινωνιακης ξεφτιλας ενδεχεται να προβουν σε βεβιασμενες κινησεις και να μας φορτωθει κανενα σαπακι ή κανενα παλτο βιζον και να γελαμε ολοι με μαυρο δακρυ σκουπιζοντας τον παγκο με τα δικα μας χρηματα. Η πιεση δεν εχει νοημα πλεον.

Οπως τα κανανε θα τα λουστουν τωρα. Ειδικα οταν η ομαδα ξεμεινει απο επιλογες ή βαρεσει μπιελα στην ανηφορα κανενας Κοντρερας, Γκαρσια ή Ιβιτς. Δε πειραζει ομως - θα ακολουθησουμε τη συμβουλη του Μπολονι και θα τρεξουμε ολοι στις εκκλησιες...

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚO MOTO ΠΑΕ ΠΑΟΚ TA 2 TEΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ: Τζοκερ (και αν σου κατσει...)
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline savage republic

• Βασικός
Οσων αφορα για τα 350 που θα παρει στην Σανταντερ και τα 450 που λεγανε οι 'δικοι μας' εχει νοημα στο οτι πλεον η φορολογια στην ελλαδα εχει αυξηθει οποτε τα 350 πιθανον να ειναι 450 στην 'χωρα' μας.

ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ-ΜΙΖΕΡΙΑ-ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ.

Εχετε 30 ωρες για να παρετε παιχτες

Τα ίδια λεφτά πληρώνουν και στην Ισπανία στην εφορία.
40%, αν δεν κάνω λάθος

ΒΓΑΛΤΕ ΑΚΡΗ

Για να έρθει να παίξει στην Ελλάδα ένας παίκτης - ο όποιος - ενώ έχει την δυνατότητα να παίξει σε ένα από τα τρία καλύτερα της Ευρώπης, θα πρέπει να λάβει μεγαλύτερη αποζημίωση. Επειδή ακριβώς η μετακόμισή του στην Ελλάδα, θα σημαίνει μείωση της αξίας του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Αυτοί του έδιναν μονό και εκατό λιγότερα, εμείς κάτι παραπάνω και διετές, αλλά του είπαμε να περιμένει για να δούμε τι θα γίνει με τα χρήματα από τους επενδυτές. Τελικά μάπα το καρπούζι με τα φράγκα των επενδυτών και του ρίξαμε άκυρο. Οπότε η Σαντατέρ έπαιζε μόνη της και τον έκλεισε τον μορφονιό με όρους κάκιστους για τον ποδοσφαιριστή. Σε τέτοια ηλικία να σου κάνουνε μονοετές συμβόλαιο είναι κατάντια. Στην ουσία ο τύπος ζητάει την ευκαιρία να παίξει εκεί. Και του χρόνου θα πάει αλλού, αφού κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τα καταφέρει. Ίσως έρθει και Ελλάδα με τα ίδια λεφτά που παίρνει εκεί. Ποιος ξέρει; Θα ήταν καλή μεταγραφή πιστεύω, αν και χρειαζόμαστε έναν πιο ενεργητικό παίκτη, κατά την προσωπική μου άποψη. Την ηρεμία μπορεί να την προσφέρει ο Γκαρσία στο κέντρο. Δεν επιτρέπεται να παίρνεις παίκτη με πάνω από 300 χιλιάρικα στην ίδια θέση, εφόσον έχεις τον Ουρουγουανό εκεί. Σε τελική ανάλυση, καλώς δεν ήρθε. Μόνο και μόνο για τις ισορροπίες στην ομάδα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Επιμένω πως καθόλου αργά δεν είναι... Εφόσον δεν μπορούν να φέρουν κάνα παίχτη αξιοπρεπή, ας πάρουν τουλάχιστον κάνα απ'τα γνωστά σαπάκια που κουβαλιούνται στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, με ανάλογες με την αξία τους απολαβές.

Καλύτερα να έχουμε μετριους έως κακούς να συμπληρώνουν και να δίνουν ανάσες στη γερασμένη και κουρασμένη εμπροσθοφυλακή μας, παρά να ξεθεωθούν, τραυματιστούν, και τους στερηθούμε κάνα τρίμηνο όταν η χρονιά θα καίει.

Κοίτα πως μας κάνανε να σκεφτόμαστε για τον ΠΑΟΚ μας ρε, πονάει ο εγκέφαλος μου...

ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 6 ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ, ΠΩΣ;;;

zagorakis

• Guest
corrupt μην ανυσηχεις (ερχονται σαπακια) τα τελευταια λεπτα υπαρχει πληροφορια για Μαντζιο.  >:(

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Διοικηση για τον πουτσο-ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ?...ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ?..

ΒΓΕΙΤΕ ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ-ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΛΙΓΟΙ..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Στη Μεσήμβρια  :'(

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι αυτο που λενε οι δημοσιογραφοι..οτι δηλαδη υπαρχει πιεση και περιορισμενος χρονος..
Η μεταγραφικη περιοδος ηταν δυο μηνες και οχι 28 ωρες ::)
οπως στρωσαμε ετσι θα κοιμηθουμε.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται όλοι εδώ μέσα να είναι και καλά εκτός εαυτού,και δεν κάναμε μια μεταγραφή,και πού πήγαν τα λεφτά,να υπάρχει τέτοιο κράξιμο για τη διοίκηση και,και,και..
προχθές στο γήπεδο δεν έχει ακουστεί μισό σύνθημα ή έστω μισό πανί που να πιέζει ρε πούστη μου προς αυτήν την κατεύθυνση.
Και μη μου πει κανείς για το εύθραυστο σκορ κτλ γιατί από το 75' η συνθηματολογία ήταν Πιλάβιος,Βουλή,αδέρφια ζείτε κ.α τελείως άσχετα με τη ροή του παιχνιδιού
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Στη Μεσήμβρια  :'(

και πιο συγκεκριμενα σε "θερμοσιφωνες"
ο νοων νοειτο

Υ.Σ. αφου η τρυπα στο τελος της χρονιας θα ειναι ΠΑΛΙ οσο ο πατος του μαρινακη, με δυο μεταγραφες της προκοπης ας ειναι στην τελικη και 1 μυριο παραπανω,  ποια η διαφορα? το πολυ πολυ το φετινο ανοιγμα ( 2+2= 5,5 με 7,5), θα γινει 2+2+2= 9,5 με 12  >:(  τι 12 εκατομυρια χρεη τι 9,5....απληρωτα τα μεν απληρωτα τα δε και τουλαχιστον θα δουμε και λιγο μπαλα ::)
« Last Edit: August 30, 2011, 18:28:12 by Vorious »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline petran4

• Αλλαγή
Η απολυτη ξεφτιλα. :tikitaka: :smack: :cwm23:
« Last Edit: August 30, 2011, 18:50:17 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

zagorakis

• Guest

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Παρτε τον με τριαντα χιλιαρικα  :o

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μην μας περάσουν και επιτυχία αν προλάβουν και κλείσουν κανένα σαπάκι την τελευταία στιγμή, η ομάδα χρειαζόταν 3-4 παίκτες, ένας ίσον κανένας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
αυτο ειναι αληθεια, η ομαδα εχει αναγκη 3/4 παικτες, ενας δεν θα κανει την διαφορα.
ειδικα οταν του χρονου τελειωνουν τα συμβολαια του Ιβιτς, Ετο, Λινο, Χαλκια, Γκαρσια, Κοντρερας, Τσιριλο, Αριας και Σναουτσερ.
ποτε θα κανεις κορμο; του χρονου, που θα χρειαζεσαι (χωρις υπερβολες) 14 παικτες;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Tου χρόνου το άνοιγμα θα είναι επισημα 10 εκατομμύρια και από τον δεκέμβρη ετοιμάσου να ακούσεις τον παππά των ακαδημιών. Θα φύγουν όλοι αυτοί που έγραψες, θα πάρουμε κανά δυό γιατί δεν θα έχουμε λεφτά λόγω ανοίγματος και οι υπόλοιποι από τις ακαδημίες, εκτός κι αν κάνουν τάληρα τον βιερίνια και πάρουν 5-6 παίκτες κανονικούς
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

giannis80

• Guest
Σήμερα σκέφτηκα και κάτι άλλο. Ακαδημίες. 4 χρόνια τίποτα. Άλλαξες προπονητές, υπευθύνους, μία ο Ελευθεριάδης, μια ο ένας, μία ο άλλος. Ο γεωργιάδης ως προπονητής σε μικρές εθνικές αμα δει κανέναν καλό παικτάκι εσένα ειδοποιεί πρώτα, ο μαυρέας άμα δει κανένα καλό παικτάκι στην πελοπόννησο σ'εσένα το στέλνει, ο δαμανάκης τα ίδια στην κρήτη,ο αλεξανδρίδης ξέρει όλη τη δράμα, αλεξίου προπονητής επίσης σε μικρές εθνικές. Και 4 χρόνια δεν έγινε τίποτα. Κάνει ή δεν κάνει ο αποστολόπουλος?Αν κάνει, δεν θέλω μπακ απ μεταγραφή για ετό. Να παίξει ο αποστολόπουλος. Ο σταφυλίδης τα ίδια για αριστερά. Αν τα παιδιά δεν έχουν την πρόοδο και την ετοιμότητα που πρέπει σε ηλικία 20 χρονών να παίξουν στο ελεεινό πρωτάθλημα της ελλάδας (ο φάμπρεγκας έπαιξε 16 στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου), τότε 2 τινά συμβαίνουν. Η' τζάμπα επενδύεις λεφτά στις ακαδημίες και ασχολείσαι ως ΠΑΕ ή γενικά η έννοια ''έλληνας ποδοσφαιριστής'' δεν υφίσταται. Αν συμβαίνει το δεύτερο, πάλι τζάμπα επενδύεις στις ακαδημίες, μια και δεν πρόκειται ποτέ να δεις χαϊρι από ελληνάκι.....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται όλοι εδώ μέσα να είναι και καλά εκτός εαυτού,και δεν κάναμε μια μεταγραφή,και πού πήγαν τα λεφτά,να υπάρχει τέτοιο κράξιμο για τη διοίκηση και,και,και..
προχθές στο γήπεδο δεν έχει ακουστεί μισό σύνθημα ή έστω μισό πανί που να πιέζει ρε πούστη μου προς αυτήν την κατεύθυνση.
Και μη μου πει κανείς για το εύθραυστο σκορ κτλ γιατί από το 75' η συνθηματολογία ήταν Πιλάβιος,Βουλή,αδέρφια ζείτε κ.α τελείως άσχετα με τη ροή του παιχνιδιού

εσυ εχεις γνωμη αδερφε η απλα περιμενεις να ακουστει μισο συνθημα;

οι γνωμες των περισσοτερων εχουν καταγραφει εξαλλου εδω μεσα...το να γραφουμε συνεχεια τα ιδια δεν ωφελει πουθενα.σε αυτο συμφωνω.

αν θες να την "πεις" σε οσους αντιδρανε σε προφανη πλεον ζητηματα εγω μαζι σου...το να παρατας τον ΠΑΟΚ και να προσπαθεις να αποδειξεις τα αυτονοητα μεσω πληκτρολογιου καταντησε κουραστικο

ομως αυτη την στιγμη φαινεται κι η γυμνια μας ως λαος.διοικηση με 80 εκ ευρω  τουλαχιστον εσοδα(λεφτα που ΔΕΝ εχουν ξαναμπει ποτε στον ΠΑΟΚ) σε μια τετραετια δεν ξερει ποσα χρωσταει που χρωσταει και σε ποιον χρωσταει.τα λεφτα δεν προηρθαν απο την τσεπη της διοικησης αλλα απο τον κοσμο.ο κοσμος παραμενει αμετοχος και χωρις διαθεση να ακουσει αληθειες η να ελεγξει επιτελους την κατασταση που εχει δημιουργηθει

χιλιοειπωμενα κουραστικα αλλα στο τελος αυτο που μενει ειναι τα νευρα μας και η πικρα μας πως ακομα μια φορα πιαστηκαμε κοροιδα

αν δεν ισχυει οπως ισως πιστευεις αυτο το τελευταιο ας βγει καποιος απο την διοικηση να μας μιλησει

βαρεθηκαμε την επικοινωνια μεσω δημοσιογραφων ανεπιθυμητων στο μεγαλυτερο μερος του κοσμου μας

και τελος εγω ρωταω...η διοικηση θελει να ανακοινωσει τιμες απο μινι εισητηρια διαρκειας για την ευρωπη

δεν θα ηταν πιο προσοδοφορο για τον προεδρο της ομαδας να ειχε αγορασει 3 ποδοσφαιριστες απο την προηγουμενη πεμπτη μεχρι σημερα ενοψει των μινι διαρκειας;δεν θα ειχε κανει μερικη αποσβεση;

σημερα που μιλαμε και με το κλιμα που εχει δημιουργησει απο μονη της η διοικηση δεν θα εχει λιγοτερα εσοδα;

για μενα και το τονιζω το παραμυθι για τον χαζο και αγαθο προεδρο της ομαδας τελειωσε...πλεον η καθε του κινηση ειναι κατα την γνωμη μου εναντια στα συμφεροντα της παε ΠΑΟΚ...τον λογο δεν τον ξερω

επανασταση μονος μου δεν μπορω να ξεκινησω και κουραστηκα να τα γραφω και σε πληκτρολογιο.βασικα κουραστηκα γενικοτερα...
« Last Edit: August 30, 2011, 21:15:22 by gianniwths4 »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ο javatone4 πολυ ωραια τα λεει
Σαν αλλος κοσμος ειναι το φορουμ με το γηπεδο
Πως γινεται να πεφτει τετοιο κραξιμο εδω (και δικαιολογημενα να σημειωσω) και στο γηπεδο κιχ?
Ή ειμαστε εμεις του paokworld οι παραξενοι, ή κανουν αποχη οσοι εχουν τετοιες αποψεις ή κατι αλλο.. Ή να μην το θιξουμε καλυτερα αυτο το θεμα?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Δεσποινα προσδεξαι, τας δεησεις των δουλων σου, και λυτρωσαι ημας, απο πασης αναγκης και θλιψεως.

Offline dave

• Αλλαγή
Ο javatone4 πολυ ωραια τα λεει
Σαν αλλος κοσμος ειναι το φορουμ με το γηπεδο
Πως γινεται να πεφτει τετοιο κραξιμο εδω (και δικαιολογημενα να σημειωσω) και στο γηπεδο κιχ?
Ή ειμαστε εμεις του paokworld οι παραξενοι, ή κανουν αποχη οσοι εχουν τετοιες αποψεις ή κατι αλλο.. Ή να μην το θιξουμε καλυτερα αυτο το θεμα?

δεν υπαρχει αυτο το σχημα φιλε κατζ, αυτη η αντιθεση μεταξυ φορουμ και γηπεδου, που βγαζει εμας τους λιγους μιζερους. δες και στο διπλα σαιτ των οπαδων δημοσιογραφων πως εχει αλλαξει το σκηνικο.

γιατι δεν εκφραζεται η δυσαρεσκεια αυτη στο γηπεδο αποψη εχω, αλλοι ομως θα χουν σιγουρα περισσοτερα να πουν απο μενα. επισης, η πωληση διαρκειας μετα το θεμα βιτολο σου λεει κατι?