Author Topic: Dinamo Zagreb- ΠΑΟΚ 0-1 Tετάρτη 15/12/10 ώρα 20:00 novasports 4  (Read 8910 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Ε τότε βγάλε κανα καπνογόνο να πανηγυρίζουμε σαν ηλίθιοι που κερδίσαμε το χωριό το οποίο αμα παίζαμε , το χαμε για 4 ως 6 γκολ. Εγω προσωπικά δεν τη παλεύω να βλέπω ολόκληρο ΠΑΟΚ να παίζει σαν παοκακι στο 1/4 του γηπέδου με αντίπαλο τον σαμιρ γκούντα, τον μπεκιράι και τον κουφρέ. Εσύ πανηγύρισε, όπως το βλέπει ο καθένας.

Δε θα κάνω τον χαζοχαρούμενο επειδή πέρασα, η ομάδα ΔΕΝ βλέπεται

ετσι επαιξες και με τη φενερ και με τη βιγιαρεαλ και με τον αγιαξ.................κλεβεις αποτελεσματα

διαφωνω με την τελειως απαξιωτικη κριτικη σου αλλα ξερω οτι   εχεις στο μυαλο σου τον ΠΑΟΚ που θα διεκδικει  και δεν θα κλεβει.............

Είσαι σίγουρος πως είδες τα ματς που αναφέρεις grmakis4;; Γιατί αν πραγματικά ευχαριστήθηκες ποδόσφαιρο χθες ή έστω αν σου άρεσε ο χθεσινός ΠΑΟΚ, δεν ξέρω τι να πω...

Ο ΠΑΟΚ της Πόλης, της Ολλανδία κλπ δεν είχε καμία μα καμία σχέση με αυτό που είδα τουλάχιστον εγώ χθες...

Να λέμε δόξα τον Θεό που κερδίσαμε αυτή την "ομάδα".

Μην μας τυφλώνει η πρόκριση, η ομάδα πραγματικά τραγική χθες... Με τα ταγάρια αν παίζαμε θα μας έριχναν κανένα τρίμπαλο πάλι :-\

Όλα αυτά, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ.

μυζεριαζουμε τιποτε δεν μας ευχαριστει κερδισουμε χασουμε θα ασχολουμαστε παντα με κατι που θα μας χαλαει την μερα.....
κερδιζουμε παιζοντας μπαλα θα αναπαραγουμε φημες οτι πουλαμε παικτες κλπ.
κερδιζουμε παλι παιζοντας εξυπνα παλι μιρλα.....
αν βεβαια χασουμε εκει να δεις μιρλα.....
παραμονες του αγωνα βγαζουμε ανακοινωσεις με κραξιμο στην διοικηση και κραυγες του στυλ "ΥΓ.1 ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ"
καποτε ηταν της μοδας οι ΕΜΟ που πηγαινανε στις κηδειες αγνωστων και κλαιγανε καποιο κανουμε ακριβως το ιδιο μας αρεσει να μυζεριαζουμε για οτιδηποτε οπουδηποτε......

Offline lik4

• Αλλαγή
τι θα γινει με εσενα ρε μεγαλε,ποτε θα βγεις απ το φουγαρο?

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Π Ο Τ Ε !!!

CLUB LARISA

• Guest
Gr Makis αδερφέ, άλλο βιγιαρεάλ, άλλο άγιαξ, άλλο φενερ και άλλο οι σακάτηδες της κροατίας με τις τρίχες στα ρουθούνια να χουν γίνει τριχιά απο την αφαγία κ την απλυσιά. Καμία σχέση σαν σύνολα και ποιότητα. Ο ισχυρισμός "παίζουμε σύστημα σαντος" εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο. Χθες παίξαμε πολύ πιο κάτω απο τη σέντρα σε βαθμό τόσης αηδίας που όταν κερδίζαμε την μπάλα αδυνατούσαμε να τη σπάσουμε σε χώρο, γτ πολύ απλά δεν υπήρχε χώρος, αφού όλοι ήτανε ενα μπουλούκι μαζεμένο. Ποιά ομάδα ντουμπλάρει το δεξί κ αριστερό μπακ της με τα χαφ, παίζοντας στην ουσία με 4 ακραία μπακ, να με πει κάποιος... Παίζοντας έτσι είναι θέμα χρόνου να δεχθείς γκολ κ ας παίζεις με τα κάτω πετράλωνα. Στο 2ο μαζεύτηκε κάπως η φάση, αλλά για άλλη μια φορά έκανε μπαμ οτι οι παίκτες πάνε μόνοι τους, χωρίς τακτικό πλάνο. Ευτυχώς ήθελε ο θεός να δούμε μια πάσα κ μια στραβοκλοτσιά απο τον απύθμενα άμπαλο που σούταρε με τ αριστερό, την έδωσε φάλτσα κατα λάθος και έγινε ο ήρωας των καθυστερημένων. Όχι, δεν παίζουμε σύστημα σάντος, παίζουμε σύστημα ό, τι βρέξει ας κατεβάσει, εγώ απλά το επισημαίνω τώρα πριν βρεις σοβαρή ομάδα μπροστά σου κ σε κάνει κιμά. Αυτά γι αυτούς που διαφώνησαν επιχειρηματολογώντας.

Για τον eorptol - έπεσα, χτύπησα, ε κ τι μ αυτό, μ αρέσει το καυλί στον κώλο και κάνω τη νύχτα μέρα με επιχειρήματα επιπέδου φωτεινού αγκαλίτσα-,έχω να του πω να κάνει γρήγορα κ να τραβηχτεί σ εκείνο το γνωστό μαγαζί πίσω απ το γήπεδο, για την επέτειο των 3 χρόνων, 3 ημερών και 4 ωρών των μανια δεν ξέρω που με πάνε τα 4 κ δηλώνω κ ΠΑΟΚ στην ελεύθερη μου ώρα. Θα βρει μαζεμένα όλα τα φωτεινά μυαλά της εταιρίας σπαστικών εκεί να βλέπουν τον αρχηγό με το εθνοσημο και την γαλανόλευκη γαμιόλα παίζοντας μλκιες κάτω απ το τραπέζι. Τρέχα eorptol  

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Μπραβο στους παιχταραδες μας για την προκριση. Ειμαστε πολυ καλυτεροι απο την ντιναμο και θα ηταν κριμα και αδικο να περασουν αυτοι αντι για μας.

Γενικα, για την εικονα του ματς συμφωνω με τον Club. Η ομαδα στο 1ο μερος ηταν λες και βλεπεις την προοδευτικη με τεννε στον παγκο. Λαθος στησιμο απο τον χαβο και ας πηρε το ματς. Μπορουσαμε καλιστα να ειχαμε χασει τοσες ευκαιριες που μας εκαναν στο α'. Κριμα γιατι την ντιναμο αν την επαιζες σαν ΠΑΟΚ, οπως δηλαδη επαιξες στην ολλανδια κ στην τουρκια, θα τις πεταγες 3-4 γκολ. Στα παπαρια μου, απλα αν το τσιμπουσαμε στο α', σημερα θα λεγαμε αλλα... Οποτε καλο ειναι να ακουγονται, γιατι η ομαδα με αυτον τον τροπο παιχνιδιου (ολοι πισω απο το κεντρο), δεν ειναι ΠΑΟΚ.

Μετα το γκολ της κοντης ψολης η ομαδα επαιξε με παθος και ψυχη.
Συγκινητικος ο βιτολο που ενα ποδι τους εκανε πουτανα, ο κοντρερας που ειναι το μεγαλυτερο σεντερ μπακ της ελλαδας μακραν, ο τσιριλο που επαιξε με ψυχη και ο αθανασιαδης που εδειξε πως πρεπει να ειναι το βασικο μας φορ, τουλαχιστον μεχρι να γυρισει ο ζλαταν.. Μετα ας συναγωνιστουν για την θεση  :D

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Καλα ολα αυτα αλλα εγω ξερω οτι 10 αγωνες μεσα εξω με Αγιαξ, Φενερμπαχτσε, Βιγιαρεαλ, Μπρυζ, Δυναμο Ζαγκρεμπ και μολις μια ηττα με την τριτη καλυτερη ομαδα της Ισπανιας. Ειναι ωραια να παιζεις με 50-50 διαιτησια...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Suicidal

• Βασικός
μαγκες η ιστορια εγραψε προκριση με φενερ προκριση με ζαγκρεμπ κανεις δεν θα θυμαται μετα απο 1-2-10 χρονια αμα πεχτηκε αντι ποδοσφαιρο η αν νικησες με στραβοκλοτσια. 

ΕΠΕΙΣΗΣ:
Η ιστορία έγραψε ότι φάγαμε ήττα οπαδική από τους κροάτες! Κανεις δεν θα θυμάται σε 1-2-10 χρονια άμα αυτοί που έφαγαν το πέσιμο στο λεωφορείο ήταν οπαδοί έτοιμοι για όλα (όπως θα έπρεπε να ήταν) ή απλά γούνες κατά 99,9% ! Γαμώ την συμφωνία σου ρε ζαγοράκη, ΓΑΜΩ !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline lik4

• Αλλαγή
ειδες καμια μαχη ρε sui? πεταξανε πετρες και πυρσους και φυγανε

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
@ king
Άλλο το τι θελουμε και άλλο το τι μπορούμε. Την δυναμο δεν μπορούσαμε να την παίξουμε ανοικτά 90 λεπτά. Επίσης δεν είχαμε άλλο κεντρικό αμυντικό και μας έλειπαν και τρεις σοβαροί παίκτες. Δεν διαφωνώ με τα σχόλια ότι δεν παίξαμε μπάλα αλλά δικαιολογω ως ένα βαθμό γιατί δεν παίξαμε.
Εγώ αυτήν την πρόκριση θα την θυμάμαι ως μια βραδιά χαράς και περηφανειας και έτσι θα την μεταφέρω στα παιδιά μου.

Offline Català

• Αλλαγή
μυζεριαζουμε τιποτε δεν μας ευχαριστει κερδισουμε χασουμε θα ασχολουμαστε παντα με κατι που θα μας χαλαει την μερα.....
κερδιζουμε παιζοντας μπαλα θα αναπαραγουμε φημες οτι πουλαμε παικτες κλπ.
κερδιζουμε παλι παιζοντας εξυπνα παλι μιρλα.....
αν βεβαια χασουμε εκει να δεις μιρλα.....
παραμονες του αγωνα βγαζουμε ανακοινωσεις με κραξιμο στην διοικηση και κραυγες του στυλ "ΥΓ.1 ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ"
καποτε ηταν της μοδας οι ΕΜΟ που πηγαινανε στις κηδειες αγνωστων και κλαιγανε καποιο κανουμε ακριβως το ιδιο μας αρεσει να μυζεριαζουμε για οτιδηποτε οπουδηποτε......

Το μόνο σίγουρο χάσουμε-κερδίσουμε, είναι ότι θα έχουμε εσένα οπαδέ του ζαγοράκη-μη οπαδέ του ΠΑΟΚ , να μας ζαλίζεις τα αρχίδια μαζί με κάποιους άλλους.
Γουστάρουμε και κράζουμε, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ. Πάρτε το χαμπάρι και μην ασχολείστε με την πάρτη μας.
Οι μόνοι μίζεροι είναι κάποιοι σαν εσένα που δεν έχουν τι να κάνουν στη ζωή τους (επειδή ακριβώς είναι μίζεροι) και ασχολούνται όχι με τον ΠΑΟΚ, αλλά με όποιον κράζει.
Οι μόνοι μίζεροι είναι όσοι τρέχουν συνέχεια να υπερασπιστούν τον Πάπα Ζαγοράκη ακόμα και στις μεγαλύτερες μαλακίες του και με τα πιο αστεία επιχειρήματα, σαν να είναι γκόμενές του.
Οι μόνοι μίζεροι είστε όλοι εσείς που σας αρέσει η κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, είστε ευχαριστημένοι με το ποδόσφαιρο που παίζει και γουστάρετε να διατηρείται εκεί, γιατί για μέχρι εκεί είστε.
Με όλες τις διοικήσεις, όλους τους παίκτες, όλους τους προπονητές, τα ίδια σε θυμάμαι να γράφεις 5,5 χρόνια τώρα...
Ξαναλέω: μεγάλη πρόκριση, αλλά η ομάδα χτες ήταν χάλια, έτσι απλά. Στο πρώτο ημίχρονο γλιτώσαμε από θαύμα και από την ανικανότητα του αντιπάλου. Όποιος είδε κάτι άλλο, θέλει οφθαλμίατρο
« Last Edit: December 16, 2010, 15:11:42 by Català »

Offline Suicidal

• Βασικός
lik εγραψα ξεκάθαρα οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν θα θυμαται..... ασε τι ειδα εγω και τι ειδες εσυ !  ;)
γιατι εσυ κι εγω κι ο καθε ''εγω'' ξερουμε, οι αλλοι οι εξυπνοι ομως.... καταλαβαινεις......

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Θεσσαλονικη χιονισε...

Πηρε ο ΠΑΟΚ την προκριση και ειδαμε ασπρη μερα....

Offline toy

• Αλλαγή
Η οποία οπαδική ήττα (που για μένα δεν είναι οπαδική ήττα μια και για να γίνει ήττα πρέπει κάποιοι με κάποιους κάτι να κάνουν), δεν ηταν η πρώτη ούτε φυσικά η τελευταία και δεν την έχουμε φάει μόνο με γούνες στην σύνθεση αλλά και από ετοιμοπόλεμους χιλιομετροφάγους.
Μια υπενθύμιση γιατί πολλοί εδώ μέσα ή δε το ξέρουν ή το ξεχνάνε και δεν εννοώ εσένα μπίλλυ.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Εγώ αυτήν την πρόκριση θα την θυμάμαι ως μια βραδιά χαράς και περηφανειας και έτσι θα την μεταφέρω στα παιδιά μου.

Και πολυ καλα θα κανεις... Δεν ειπα πως δεν χαρηκα, ουτε πως δεν ειμαι υπερηφανος για χθες...
Δεν ειμαι υπερηφανος για τον τροπο που επιλεξαμε να αγωνιστουμε, αλλα αυτο δεν χρειαζεται να το πεις στα παιδια σου  :D ;)
Κανω κριτικη μετα απο μια μεγαλη νικη, γιατι οπως εγραψα και στο αλλο ποστ μου, με τοσες ευκαιριες στο α', ανετα σημερα θα μπορουσαμε να κλαιγαμε μια προκριση που ηταν καθαρα δικια μας... Ειναι κριμα να εχεις τετοιους παιχταραδες και να καθεσαι να περιμενεις τον σαμιρ να σου κανει επιθεση. Καλος ο σαμιρ, αλλα εμεις εχουμε 10 σαν και αυτον. Οχι στην θεση του, αλλα στην ποιοτητα του.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Gr Makis αδερφέ, άλλο βιγιαρεάλ, άλλο άγιαξ, άλλο φενερ και άλλο οι σακάτηδες της κροατίας με τις τρίχες στα ρουθούνια να χουν γίνει τριχιά απο την αφαγία κ την απλυσιά. Καμία σχέση σαν σύνολα και ποιότητα. Ο ισχυρισμός "παίζουμε σύστημα σαντος" εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο. Χθες παίξαμε πολύ πιο κάτω απο τη σέντρα σε βαθμό τόσης αηδίας που όταν κερδίζαμε την μπάλα αδυνατούσαμε να τη σπάσουμε σε χώρο, γτ πολύ απλά δεν υπήρχε χώρος, αφού όλοι ήτανε ενα μπουλούκι μαζεμένο. Ποιά ομάδα ντουμπλάρει το δεξί κ αριστερό μπακ της με τα χαφ, παίζοντας στην ουσία με 4 ακραία μπακ, να με πει κάποιος... Παίζοντας έτσι είναι θέμα χρόνου να δεχθείς γκολ κ ας παίζεις με τα κάτω πετράλωνα. Στο 2ο μαζεύτηκε κάπως η φάση, αλλά για άλλη μια φορά έκανε μπαμ οτι οι παίκτες πάνε μόνοι τους, χωρίς τακτικό πλάνο. Ευτυχώς ήθελε ο θεός να δούμε μια πάσα κ μια στραβοκλοτσιά απο τον απύθμενα άμπαλο που σούταρε με τ αριστερό, την έδωσε φάλτσα κατα λάθος και έγινε ο ήρωας των καθυστερημένων. Όχι, δεν παίζουμε σύστημα σάντος, παίζουμε σύστημα ό, τι βρέξει ας κατεβάσει, εγώ απλά το επισημαίνω τώρα πριν βρεις σοβαρή ομάδα μπροστά σου κ σε κάνει κιμά. Αυτά γι αυτούς που διαφώνησαν επιχειρηματολογώντας.

Για τον eorptol - έπεσα, χτύπησα, ε κ τι μ αυτό, μ αρέσει το καυλί στον κώλο και κάνω τη νύχτα μέρα με επιχειρήματα επιπέδου φωτεινού αγκαλίτσα-,έχω να του πω να κάνει γρήγορα κ να τραβηχτεί σ εκείνο το γνωστό μαγαζί πίσω απ το γήπεδο, για την επέτειο των 3 χρόνων, 3 ημερών και 4 ωρών των μανια δεν ξέρω που με πάνε τα 4 κ δηλώνω κ ΠΑΟΚ στην ελεύθερη μου ώρα. Θα βρει μαζεμένα όλα τα φωτεινά μυαλά της εταιρίας σπαστικών εκεί να βλέπουν τον αρχηγό με το εθνοσημο και την γαλανόλευκη γαμιόλα παίζοντας μλκιες κάτω απ το τραπέζι. Τρέχα eorptol  

Κλαμπ μην κάνεις σαν αυτούς που περιμέναν πότε θα ξεφουσκώσει ο σάντος και ακόμα περιμένουν. Δεν υπάρχει αυτόματος πιλότος σε ομάδα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και πολύ περισσότερο με τόσες απουσίες. Θα κάνεις ένα, δύο, τρία, άντε τέσσερα αποτελέσματα μετά η πούτσα θα διαδέχεται η μία την άλλη. Εμεις μιλάμε τώρα για 6 συνεχόμενες νίκες στην αρχή, κατραπακιές από γαύρο και ατρόμητο και αμέσως ανάνηψη με νίκες σε μαντρί - γαλ- γριά και πρόκριση εκτός σε κροατία. Δεν είναι αυτόματος πιλότος αυτό ρε φίλε. Άμα ήταν έτσι όλοι με αυτόματο θα ήθελαν να πηγαίνουν. Το ματς για λόγους βουντού και γουριών δεν το είδα, βάζελος και χανούμι φίλοι που το είδαν με είπαν ότι έπαιξε καλά ο ΠΑΟΚ ιδίως στον δεύτερο. Δεν έπαιξε μπαλάρα, αλλά έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει αυτό που θέλει. Από τις φάσεις που είδα κι όλας δεν χάσανε αυτοί και κανένα μαλί, από κόρνερ κάνανε δύο φάσεις και μια που έτρεμαν τα χέρια του μαλάκα του χαλκιά ως συνήθως. Τώρα αν εσυ δεν θεωρείς σοβαρή ομάδα τους κροάτες που κέρδισαν την βιγιαρεάλ που βγάλαν διπλό στο βέλγιο που στην τούμπα μας παίξαν μπάλα είναι άλλο θέμα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
Η οποία οπαδική ήττα (που για μένα δεν είναι οπαδική ήττα μια και για να γίνει ήττα πρέπει κάποιοι με κάποιους κάτι να κάνουν), δεν ηταν η πρώτη ούτε φυσικά η τελευταία και δεν την έχουμε φάει μόνο με γούνες στην σύνθεση αλλά και από ετοιμοπόλεμους χιλιομετροφάγους.
Μια υπενθύμιση γιατί πολλοί εδώ μέσα ή δε το ξέρουν ή το ξεχνάνε και δεν εννοώ εσένα μπίλλυ.
άουτς! Αυτό το τελευταίο πόνεσε.

Μόνο μία διόρθωση στα όσα έχουν ειπωθεί. Ποιος είδε το ματς στην Ολλανδία με τον Άγιαξ και χάρηκε για τον τρόπο που παίξαμε; Γιατί τότε είμασταν για να μας κλαιν οι ρέγγες και κοιμήθηκε ο θεός και φύγαμε με ισοπαλία. Είχαμε που είχαμε τα αναμμένα μαγκάλια σε όλη την κερκίδα, που μας έτσουζαν τα μάτια στο γήπεδο, βλέπαμε και το ξεφτιλήκι της ομάδας μέσα και ο πόνος των ματιών γινότανε διπλός. Μη λέμε ό,τι να 'ναι.

Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο χτες ήταν εκνευριστικά κακή, όχι κακά στημένη. Το στήσιμο θύμιζε Σάντος, αλλά μ' αυτόν στον πάγκο δεν θα σε έκαναν τόσες ευκαιρίες, ούτε καν θα έφταναν τόσες φορές στην περιοχή σου. Εγώ θυμάμαι τον Σάντος να φωνάζει συνέχεια τους παίκτες να πάνε προς τα εμπρός, όποτε τύχαινε και κλείνονταν. Τον Χάβο δεν είδα να το κάνει. Αντίθετα, είδα να κάνει μία τακτική αλλαγή στο ημίχρονο και η ομάδα να αλλάζει συμπεριφορά, κάτι που ο Σάντος δεν θα το έκανε, επειδή δεν θα μπορούσε ή δεν θα χρειαζόταν να κάνει. Και μάλλον ισχύει το δεύτερο. Να σημειώσω όμως ότι η ομάδα η σημερινή είναι διαφορετική απ' αυτήν του Σάντος. Πιο ελεύθερη μπορεί να πει κανείς. Εγώ λέω ότι είναι μια ομάδα με προπονητή, αλλά χωρίς έναν προπονητή-δικτάτορα στον πάγκο. Για να προλάβω, δεν αξιολογώ τώρα, απλά διαπιστώνω.
Επίσης, ακόμα αυτή η τακτική νίκησε κατά κράτος την ομάδα με το ποιοτικότερο κέντρο του ομίλου. Την είδα την αντίπαλη ομάδα στην Τούμπα και εντυπωσιάστηκα από το αγωνιστικό της επίπεδο. Είναι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεπώς, η νίκη μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη περηφάνεια, γιατί ακριβώς ήρθε απέναντι σε τέτοιον αντίπαλο. Δεν θα παραμυθιαστούμε όμως ότι έχουμε την υπερομάδα. Έχουμε χτυπητές αδυναμίες στο δημιουργικό παιχνίδι και στην διατήρηση της κατοχής της μπάλας.
Τέλος καλό, όλα καλά. Ελπίζω και εύχομαι μόνο με αυτήν την τεράστια πρόκριση να αποκτήσουμε τον Γενάρη έναν-δύο καλούς ενδεκαδάτους παίκτες, που χρειαζόμαστε.

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
ξερει κανεις τι λεφτα περνει η παε με την προκριση στον επομενο γυρο?

Offline Suicidal

• Βασικός
περιμενε το επομενο ποστ του makptol ....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
http://tilesport.infolabs.gr/videos/2030/%CE%94%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A-%CE%96%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CF%80-14-12-

Αυτος λοιπον, στο τελος του βιντεο, ειναι ο υπερηφανος (!!!) καζανοκεφαλος που τραβηξε το βιντεο... Μπραβο ΜΑΛΑΚΑ. Εισαι τερας ψυχραιμιας. Διπλα σου καιγονται και εσυ σαν αλλος σουπερμαν καταφερνεις να πατησεις το rec.. Εισαι μεγαλο αλανι. Ξηγηθηκες ΠΑΟΚτσηδικα και ολοι μας σε κοιταμε με το στομα ανοιχτο, μεγαλε μακεδονομαχε με το τριποδο και την canon.

Επειδη ομως η μαλακια σου ξεπερναει καθε ανθρωπινο οριο και μετα την παπαρια που τραβηξες, καθεσαι και δινεις και περιφανες συνεντευξεις, ευχομαι να σε πετυχουν και να σου βαλουν την καμερα στον κωλο και να σε βαλουν να επαναλαβεις με ψυχραιμια το πατημα του rec μεσα απο τον λοκο σου.

Απο εσενα χολαργε-σαλπι24, πρωην οπαδε και συνδεσμιτη, εχεις φτασει στον πατο και ακομα παρακατω. Ολα για το χρημα και τα clicks. Ανεβαζεις το βιντεο της ντροπης για να νιωσεις και εσυ λιγο πανος σομπολος και στα παπαρια σου... Εχει ο καιρος γυρισματα και για σενα... Προς το παρον γλυφε τον σαλπι της καρδιας σου αταραχος.. Αλλωστε στα ματια του κοσμου πλεον εχεις γινει ενας χρυσανθος τσαλτιδης με ασπρομαυρα. Ο καθενας κανει τις επιλογες του και οταν ερθει η ωρα, θα κριθει για αυτες...

υγ. "Η απόσβεση του Σάλπι και οι χαμάληδες πολυτελείας" ειπε ο χρυσανθος24...  :tikitaka:

« Last Edit: December 16, 2010, 16:31:51 by king »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
συμφωνω με τον κλαμπ για το πρωτο ημιχρονο και απορουσα γιατι επελεξε να βαλει 2 φορ αφου ηθελε γεματο κεντρο

μπαλα ομως δεν παιζοταν σε αυτο το γηπεδο...οι κροατες ανεβαζαν τα στοπερ(εμεις δλδ τα αφηναμε) να κανουν γιομα στην γιομα απο το κεντρο...και τα κεντρικα χαφ και των δυο ομαδων ειχαν καταργηθει και γι'αυτο δεν φανηκε και ο γκαρσια

στο δευτερο συνεχισαμε ετσι απλα αυτοι επιλεξαν να πατησουν πιο πολλοι περιοχη με αποτελεσμα οι δικοι μας χαφ να εχουν χωρο παραπανω και να κανουν φασεις.απλα τα πραγματα.πιο πολυ δωρο απο τον μυρωδια τον βοσνιο παρα μαγκια δικια μας

σαν ομαδα η δυναμο μεσα στην τουμπα ηταν καλυτερη.ισως να επαιζε ρολο τοτε και η δικια μας κατασταση(η τοτε).αυτο ομως που δεν ειχε τοτε δεν ειχε και χθες και μαλλον ειναι το προβλημα της ειναι το γκολ.ειναι ανικανοι μπροστα

τελος οταν ειδα τον ρουκαβινα να σηκωνεται για αλλαγη γυρισα και ειπα σε αυτους που ημασταν γυρω αμα μπει αυτος μεσα περασαμε σιγουρα...μπηκε και εβαλε γκολ ο κοντος...

υ.γ επιτελους επαιξε λιγο και το πιο τρελαμμενο ΠΑΟΚτσακι μεσα στην ομαδα...τοσες φορες 18αδα αμαρτια απο τον θεο....