Author Topic: Dinamo Zagreb- ΠΑΟΚ 0-1 Tετάρτη 15/12/10 ώρα 20:00 novasports 4  (Read 8901 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ενα μονο πραγμα γιατι αυτη η προπαγανδα ακομα και τωρα που ΔΕΝ πηγαμε κροατια εχει περασει και συνεχιζει να περναει και θα συνεχισει να περναει εις τον αιωνα τον απαντα....

ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑΝ ΣΕΡΒΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

περαστικα στους τραυματιες και να μην μασησει κανεις αυριο απο οσους πηγανε...αν κραζανε και την διοικηση για την ανυπαρξια της σε ολα τα μετωπα θα ηταν οι πρωτοι μαγκες...βεβαια κατα πασα πιθανοτητα οι ιδιοι διαφωνουν σε αυτο αλλα χαλαλι τους

Offline blue_eyes

• Βασικός
ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑΝ ΣΕΡΒΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ
αν εσυ πιστευεις οτι αν ο ΠΑΟΚ επαιρνε εισητηρια δεν θα ταξιδευαν σερβοι στο ζαγκρεμπ τοτε μαλλον ζεις σε αλλο πλανητη ή ζεις σε αυτον και κοιμασαι ορθιος

baron

• Guest
πως φαίνεται με την μια ποιος δεν έχει κάνει die hard εκδρομή...

Offline bane

• Αλλαγή
απο ποτε τασ αδερφια μας χωριζονται σε πλουσιους και φτωχους ,σε μαχιμους ή μη ?ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ .και οσοι γραφετε το κανετε ΠΑΛΙ για να περασετε τα δικα σας
φταιει η παε ναι αλλα με αυτα που γραφουμε και αυτα που εγιναν τις δινουμε και το αλοθι
ποιος μαλακας εκεινη την ωρα τραβαγε βιντεο ρε ? ζωο και το βγαζεις και στη φορα ?
αν δεν το καταλαβαν οι κροατες μολις προκριθηκαμε
καλη επιστροφη σε ολα τα αδερφια ,σε ολη την αποστολη
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
εγινε οτι εγινε και δεν ξερω ποιος φταει,εμενα με γυρισε το μυαλο μονο ο μαλακας που τραβουσε το βιντεακι.
αν ειναι δυνατον διπλα σου να εχει παρει φωτια και εσυ να καθεσαι και να τραβας,να πηδαει η κοπελα απο το παραθυρο και εσυ να μην απλωνεις καν το χερι σου και αυτη να σκαει με τα μουτρα.
εισαι μεγαλο χαζοπαλικαρο και ελπιζω να αξιζε τον κοπο η χαρα που πηρες οταν ανοιγες το bluetooth για να το στειλεις στον γαμια σου.

blue τα μηνυματα σου με στελνουν ολο και πιο κοντα στην τρελα,αν ειναι δυνατον να γραφεις οτι η παε δεν πηρε εισητηρια για να μην διευκολυνει 500 ατομα να πλακωθουν στο ξυλο.δηλαδη τι?? και στην τουρκια πηρε και το μονο που εμεινε ηταν η διευκολυνση σε κατι εκατονταδες που τις παιξανε εξω απο το γηπεδο με κατι τουρκους??
να μας τρελανετε θελετε ρε μαλακες??
για να βαλουμε και την συζητηση στον δρομο που την εστειλες αν νομιζεις οτι οσοι θελανε εισητηρια τα θελανε για διεκολυνθουν να παιξουν σουτια με τους σερβους και τους κροατες ή εισαι πουθενας ή εισαι μεγαλος πουθενας.
και στις 2 περιπτωσεις απλα δεν εχεις ιδεα και καλυτερα να μιλας για μεταγραφες που σου αρεσει κιολας.

καλη επιστροφη σε ολους και με την προκριση!!
μετα θα ολοι θα λετε στ'αρχιδια μας αφου περασε ο ΠΑΟΚ χαλαλι και οι πετρες!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

αν εσυ πιστευεις οτι αν ο ΠΑΟΚ επαιρνε εισητηρια δεν θα ταξιδευαν σερβοι στο ζαγκρεμπ τοτε μαλλον ζεις σε αλλο πλανητη ή ζεις σε αυτον και κοιμασαι ορθιος

θα φτιαξουμε και γηπεδο σε αλλο πλανητη....α και που σαι επειδη οποιος εχει την μυγα φανερωνεται κατευθειαν...εγω μπορει να κοιμαμαι ορθιος αλλα εσυ δεν αξιζεις να αυτοαποκαλεισαι οπαδος του ΠΑΟΚ...μεινε φιλαθλος και σχολιαζε σε μη οπαδικο φορουμ γιατι μας τα χεις κανει τσουρεκια καθε φορα με την παντογνωσια σου

σε πολλα ματς υπαρχουν σερβοι.και σε αυτο θα υπηρχαν μπουφε....το ποσοι δεν το ξερω αλλα οχι το τριψηφιο νουμερο που φανταζεσαι...ουτε καν το μισο απο το πρωτο διψηφιο που αναφωνησες...1400(κι αν) εισητηρια για τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΛΙΓΑ....ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....μπουφε

Offline t.b

• Αλλαγή

έλα... φαίνεται;

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **

Τρελα πουλαει ο Γιασσερ :P

χωρίς να με φταίει σε τίποτα ο παντελεήμων, αλλά δείτε εκτόπισμα τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ... Σαν τον ψαρά που πηγαινοέρχεται στη σπιναλόγκα δεν είναι?  :'( :'(
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline sabbath

• Αλλαγή
παλι καλα που δεν ειχαμε νεκρους η κανεναν σοβαρο τραυματια.....

μεγαλη μαγκια παντως αυτο που καναν τα μουνοπανα....ευχομαι να ψοφησουν....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **

έλα... φαίνεται;

Αν δεν φας 4-5 μολοτβ στην (οπαδικη) ζωη σου ...
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εύκολο να το λες δύσκολο όταν την τρως. Σφίγγεις άσχημα μόλις σκάσει μπροστά σου.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline sabbath

• Αλλαγή
προς blue eyes....φιλε μου ειλικρινα....οταν ξερεις οτι η αποψη σου σε θεματα οπαδικα και εισιτηριων κ.τ.λ. τις περισσοτερες φορες ειναι αντιθετη με το 90% οσων ειναι σε αυτο το forum ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι βιτσιο εχεις να ακους μπινελικια????(που ξερεις οτι θα τα ακουσεις κι ολας)....εχει τοσα topics το forum για αγωνιστικα θεματα κ.λ.π....

δεν ειρωνευομαι η κοροιδευω....απλα αναρωτιεμαι τη λογικη σου  ??? ??? ???....και τα γραφω επειδη ειμαι σ αυτο το forum εδω και ποσα χρονια κι αυτο επαναλαμβανεται συχνα...δεν εχεις βαρεθει να διαβαζεις κραξιμο????

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

kostas4

• Guest
ποσο μαλακας μπορει να εισαι ρε ζαγορ...αυτο που μας στερησες ειναι πολυ για να το χωνεψουμε

οποιος παιχτης δειξει αυριο εστω και την ελαχιστη αδιαφορια καλο θα ειναι να μην γυρισει πισω

opws_mathame

• Guest
οταν εγω βγω μεθυσμενος σ ενα μπαρ προκαλεσω καποιον κ φαω ξυλο δεν τρχει τπτ.οταν το κανω αυτο φορωντας διακριτικα του ΠΑΟΚ με την παρεα μου και δεν ειμαι καν σε θεση να αμυνθω αυτη η ηττα φορτωνεται σε ολο το λαο του ΠΑΟΚ.φυσικα κ δε φταινε σε τπτ οι ανυποψιαστοι που πηγανε στο ζαγκρεμπ σαν να πηγαινουν στις σερρες.ο κυριος υπευθυνος ειναι ο κοιμωμενος λαος του ΠΑΟΚ που κανει τουμπεκι σ εναν επικινδυνο διαχειριστη.επρεπε να καιγοταν δηλ κανενας ζωντανος σημερα για να καταλαβαινε ο αλλος τι εγκλημα εκανε?κ στην τελικη αφου δεν πηρε εισιτηρια για αυτους που το πουλμαν θα προχωρουσε με ανοιχτες τις πορτες κ μολισ βλεπαμε τους κροατες θα καναμε σαν ισοβιτες που βλεπουν γυναικα για μιση ωρα εκτος φυλακης να μην επαιρνε ουτε τισ προσκλησεις.δε φταινε σε τπτ τα παιδια κ μακαρι να γουσταρουν με το διπλο (αν κ δυσκολο) αλλα καιρος ειναι να καταλαβουν καπποιοι τι ειναι ο οπαδισμος οχι οπως τον παρουσιαζουν τα βλαχομμε της πολης.αυτα γινονταν κ θα γινονται για παντα.οι πουτανες απο την κροατια βουτυρο στο ψωμι τους να ακουστουν ηθελαν κ το πετυχαν.εμεις χρεωθηκαμε την ηττα της γουνας ο προεδρος συνεχιζει να ειναι επικινδυνος κ ολα καλα.

opws_mathame

• Guest
οταν επισης βαρανε σκουληκια πιτσιρικια 15 χρονων στην αλυσιδα κ οι οπαδοι του ΠΑΟΚ κατεβαινουν εκει για να καθαρισουν δε το κανουν ουτε επειδη γνωριζαν τα πιτσιρικια ουτε επειδη ειχαν καμια συγγενεια.βαρανε ΠΑΟΚτσακια εκει ακουγες κ ετρεχες να καθαρισεις.ουτε σε πληρωνε κανεις γι αυτο ουτε το εκανες για να σ πει κανεις μπραβο.δε ξερω για σασ αλλα απο τη στιγμη που ακουσα στην τιβι την ειδηση κ ειδικα οταν ακουσα επιθεση σε οπαδους του ΠΑΟΚ ειναι αδυνατο να ηρεμησω.ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ  εχει μια φημη σ ολη την ευρωπη.γι αυτο ψαχτηκαν και οι κροατες να την κανουν στους αλλους.οποιος προσπαθησει να το χαλασει την εικονα του σε οποιο γηπεδο κ αν παμε τα σπαμε κ να μας μετατρεψει σε κλαψομουνες που τρωνε φαπες κ τραβανε βιντεο θα του γαμηθει οτι εχει κ δεν εχει

Offline dave

• Αλλαγή
προς blue eyes....φιλε μου ειλικρινα....οταν ξερεις οτι η αποψη σου σε θεματα οπαδικα και εισιτηριων κ.τ.λ. τις περισσοτερες φορες ειναι αντιθετη με το 90% οσων ειναι σε αυτο το forum ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι βιτσιο εχεις να ακους μπινελικια????(που ξερεις οτι θα τα ακουσεις κι ολας)....εχει τοσα topics το forum για αγωνιστικα θεματα κ.λ.π....

δεν ειρωνευομαι η κοροιδευω....απλα αναρωτιεμαι τη λογικη σου  ??? ??? ???....και τα γραφω επειδη ειμαι σ αυτο το forum εδω και ποσα χρονια κι αυτο επαναλαμβανεται συχνα...δεν εχεις βαρεθει να διαβαζεις κραξιμο????

χαχαχα, κ το συνεχιζω λιγο, μη κραζετε το μπλου ρε, αυτο θελει, μη πεφτετε στη παγιδα του :'(

μπλου φιλικα το ποστ, αλλα αυτο που εγραψες ειναι εντελως ακυρο κ δειχνει παντελη ελλειψη σεβασμου για την αγαπη και την προσφορα καποιων παιδιων για το συλλογο. μπορεις να το παρεις πισω...

Offline bozik

• Αλλαγή

ποιος μαλακας εκεινη την ωρα τραβαγε βιντεο ρε ? ζωο και το βγαζεις και στη φορα ?

οταν εγω βγω μεθυσμενος σ ενα μπαρ προκαλεσω καποιον κ φαω ξυλο δεν τρχει τπτ.οταν το κανω αυτο φορωντας διακριτικα του ΠΑΟΚ με την παρεα μου και δεν ειμαι καν σε θεση να αμυνθω αυτη η ηττα φορτωνεται σε ολο το λαο του ΠΑΟΚ.φυσικα κ δε φταινε σε τπτ οι ανυποψιαστοι που πηγανε στο ζαγκρεμπ σαν να πηγαινουν στις σερρες.ο κυριος υπευθυνος ειναι ο κοιμωμενος λαος του ΠΑΟΚ που κανει τουμπεκι σ εναν επικινδυνο διαχειριστη.επρεπε να καιγοταν δηλ κανενας ζωντανος σημερα για να καταλαβαινε ο αλλος τι εγκλημα εκανε?κ στην τελικη αφου δεν πηρε εισιτηρια για αυτους που το πουλμαν θα προχωρουσε με ανοιχτες τις πορτες κ μολισ βλεπαμε τους κροατες θα καναμε σαν ισοβιτες που βλεπουν γυναικα για μιση ωρα εκτος φυλακης να μην επαιρνε ουτε τισ προσκλησεις.δε φταινε σε τπτ τα παιδια κ μακαρι να γουσταρουν με το διπλο (αν κ δυσκολο) αλλα καιρος ειναι να καταλαβουν καπποιοι τι ειναι ο οπαδισμος οχι οπως τον παρουσιαζουν τα βλαχομμε της πολης.αυτα γινονταν κ θα γινονται για παντα.οι πουτανες απο την κροατια βουτυρο στο ψωμι τους να ακουστουν ηθελαν κ το πετυχαν.εμεις χρεωθηκαμε την ηττα της γουνας ο προεδρος συνεχιζει να ειναι επικινδυνος κ ολα καλα.
:thumbok:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή
Γαμώ τις μάνες σας τις πουτάνες των Γερμανών, πουτανοφυλη.

Γαμήστε ασάλιωτα τους δοσίλογους δολοφόνουs!

Υ.Γ 1.
Καλη επιστροφη στα αδερφια μας, οσοι πηγατε να ΓΥΡΙΣΕΤΕ!

Υ.Γ 2.
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

JamaicaN

• Guest

μεγαλη μαγκια παντως αυτο που καναν τα μουνοπανα....

Για ποια μαγκια μιλαμε? για τους πυρσους στις γκομενες? με τους μπατσους να κοιτανε? εφτασε αυτο να θεωρητε μαγκια? γαυρικη μαγκια μαλλον

εκτος αν ειρωνευεσαι

Οι μπατσοι καναν οτι εκαναν και οι τουρκοι μπατσοι..δηλ τιποτα

πολυ θα ηθελα να δω αυτα τα 50 τσακαλακια αν τρεχουν ποιο γρηγορα απτους τουρκους

Offline blue_eyes

• Βασικός

χαχαχα, κ το συνεχιζω λιγο, μη κραζετε το μπλου ρε, αυτο θελει, μη πεφτετε στη παγιδα του :'(

μπλου φιλικα το ποστ, αλλα αυτο που εγραψες ειναι εντελως ακυρο κ δειχνει παντελη ελλειψη σεβασμου για την αγαπη και την προσφορα καποιων παιδιων για το συλλογο. μπορεις να το παρεις πισω...
sabbath εγω την αποψη μου θα την πω φιλε και δεν με αγγιζει κανενα κραξιμο εδω μεσα εδω και χρονια ειδικα απο παρεες και παπαγαλακια

και η αποψη μου ειναι οτι αν γινοταν εκδρομη στο ζαγκρεμπ θα ηταν μεσα και σερβοι και δεν βλεπω και λογο να το αρνουνται μερικοι

ντειβ τι σεβασμος μου γραφεις;;; καμια σχεση...τι εθιξα; διαβαστε ρε παιδια καλα τα ποστ

και μπαρον και λοιποι οταν δεν ξερετε καποιον δεν θα μιλατε