Gr Makis αδερφέ, άλλο βιγιαρεάλ, άλλο άγιαξ, άλλο φενερ και άλλο οι σακάτηδες της κροατίας με τις τρίχες στα ρουθούνια να χουν γίνει τριχιά απο την αφαγία κ την απλυσιά. Καμία σχέση σαν σύνολα και ποιότητα. Ο ισχυρισμός "παίζουμε σύστημα σαντος" εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο. Χθες παίξαμε πολύ πιο κάτω απο τη σέντρα σε βαθμό τόσης αηδίας που όταν κερδίζαμε την μπάλα αδυνατούσαμε να τη σπάσουμε σε χώρο, γτ πολύ απλά δεν υπήρχε χώρος, αφού όλοι ήτανε ενα μπουλούκι μαζεμένο. Ποιά ομάδα ντουμπλάρει το δεξί κ αριστερό μπακ της με τα χαφ, παίζοντας στην ουσία με 4 ακραία μπακ, να με πει κάποιος... Παίζοντας έτσι είναι θέμα χρόνου να δεχθείς γκολ κ ας παίζεις με τα κάτω πετράλωνα. Στο 2ο μαζεύτηκε κάπως η φάση, αλλά για άλλη μια φορά έκανε μπαμ οτι οι παίκτες πάνε μόνοι τους, χωρίς τακτικό πλάνο. Ευτυχώς ήθελε ο θεός να δούμε μια πάσα κ μια στραβοκλοτσιά απο τον απύθμενα άμπαλο που σούταρε με τ αριστερό, την έδωσε φάλτσα κατα λάθος και έγινε ο ήρωας των καθυστερημένων. Όχι, δεν παίζουμε σύστημα σάντος, παίζουμε σύστημα ό, τι βρέξει ας κατεβάσει, εγώ απλά το επισημαίνω τώρα πριν βρεις σοβαρή ομάδα μπροστά σου κ σε κάνει κιμά. Αυτά γι αυτούς που διαφώνησαν επιχειρηματολογώντας.
Για τον eorptol - έπεσα, χτύπησα, ε κ τι μ αυτό, μ αρέσει το καυλί στον κώλο και κάνω τη νύχτα μέρα με επιχειρήματα επιπέδου φωτεινού αγκαλίτσα-,έχω να του πω να κάνει γρήγορα κ να τραβηχτεί σ εκείνο το γνωστό μαγαζί πίσω απ το γήπεδο, για την επέτειο των 3 χρόνων, 3 ημερών και 4 ωρών των μανια δεν ξέρω που με πάνε τα 4 κ δηλώνω κ ΠΑΟΚ στην ελεύθερη μου ώρα. Θα βρει μαζεμένα όλα τα φωτεινά μυαλά της εταιρίας σπαστικών εκεί να βλέπουν τον αρχηγό με το εθνοσημο και την γαλανόλευκη γαμιόλα παίζοντας μλκιες κάτω απ το τραπέζι. Τρέχα eorptol