Author Topic: Dinamo Zagreb- ΠΑΟΚ 0-1 Tετάρτη 15/12/10 ώρα 20:00 novasports 4  (Read 8914 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
χτυπηθηκε λαθος ατομο ο οπερατερ αυτος ειτανε στο πουλμαν με τους δημοσιογραφους το βιντεακι ειχε τραβηχτει απο εναν φιλαθλο που ειτανε μεσα στο λεοφωρειο που καιγοτανε

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Οπως τα λεει το πουλεν δυστυχως.. Ουτε Μπεσικτας ουτε Ναπολι, κριμα τα βουντου... Νομισα μπαινουν ολες οι ομαδες αχταρμα στην κληρωση. Ενιγουεϊ.

ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ ΑΝΦΙΛΝΤ  :P
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Λεβερκουζεν αν και χρωσταμε σε δυο ολλανδεζες ενα καλο ξεμουνιασμα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός
για να μην γεμιζουμε αυτο το τοπικ με τα της κληρωσης,
αυτα ας τα λεμε εδω: http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9821.320.html
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline alexisv

• Αλλαγή
Billy, με Στουτγάρδη θα κληρωθούμε οπότε κάνε τα κουμάντα σου και βρες μας καλές τιμές για την διαμονή!    :P
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
δεν μπορει, μετακομιζει..........

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΡΟΠΙ  :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag:

CLUB LARISA

• Guest
TΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΜΑΤΣ ΠΑΡΩΔΙΑ, ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΠΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖ.
Automatic Pilot is now turnin left....Ούτε ΙΧΝΟΣ ομάδας ο χθεσινός ΠΑΟΚ, ούτε ίχνος συστήματος, το ματς γι αλλη μια φορά έγειρε επειδή εσυ έχεις 3 μονάδες που οι ξκιτρπιφβνμ - ιτς δεν έχουν.

Offline maria-mtb

• Βασικός
την αξιζαμε την προκριση και δεν επρεπε να φτασουμε στο τελευταιο ματς να την δικδικουμε.  τουλαχιστον την πηραμε κ χαρηκαμε.
ειδα το βιντεο με τον πυρσο στο λεωφορειο και κει στο 1.04 σοκαριστικα με το πως πηδαει απο το πουλμαν μια γυναικα!  :o :o που προφανως ειναι αυτη που εσπασε το χερι της. επεσε οπως πηδουσαν τοτε απο τους διδυμους πυργους. δεν καταλαβαινω τι δουλεια ειχαν γυναικες εκει κ ποιος μπουφος τις πηρε μαζι του.
ολα εχουν κ ενα οριο. και εισιτηρια να παιρναμε εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα, γιατι μπορω να καταλαβω μεχρι που με παιρνει.

giannis80

• Guest
TΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΜΑΤΣ ΠΑΡΩΔΙΑ, ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΠΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖ.
Automatic Pilot is now turnin left....Ούτε ΙΧΝΟΣ ομάδας ο χθεσινός ΠΑΟΚ, ούτε ίχνος συστήματος, το ματς γι αλλη μια φορά έγειρε επειδή εσυ έχεις 3 μονάδες που οι ξκιτρπιφβνμ - ιτς δεν έχουν.

Και η βαλερέγκα ήταν καφενείο, και η χερενβεν. Και τότε είχες 3 μονάδες που οι βανγκντεαντερσοιβερσεν δεν είχαν.Με τη βαλερέγκα εχασες 3 βαθμούς στον επαναληπτικό, με τη χερενβεν 3 εκατομμύρια.

CLUB LARISA

• Guest
Ε τότε βγάλε κανα καπνογόνο να πανηγυρίζουμε σαν ηλίθιοι που κερδίσαμε το χωριό το οποίο αμα παίζαμε , το χαμε για 4 ως 6 γκολ. Εγω προσωπικά δεν τη παλεύω να βλέπω ολόκληρο ΠΑΟΚ να παίζει σαν παοκακι στο 1/4 του γηπέδου με αντίπαλο τον σαμιρ γκούντα, τον μπεκιράι και τον κουφρέ. Εσύ πανηγύρισε, όπως το βλέπει ο καθένας.

Δε θα κάνω τον χαζοχαρούμενο επειδή πέρασα, η ομάδα ΔΕΝ βλέπεται

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
Ομάδα με ψυχή και αρχιδια, η πτήση συνεχίζεται.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Συμφωνω με CLUB.

Η ομαδα εκνευριστικα πολυ πισω την εστησε ο χαβος, χειροτερο στησιμο ακομα και απο σαντος...Σκεφτειτε αν γινοτανε ενα τσαφ ειδικα εκει που τη διωχνει ο κοντρερας πανω στη γραμμη και χαναμε, τι κραξιμο θα επεφτε σημερα στον προπονητη-και δικαιως.

Επισης φετος δειχνει πως η ομαδα ειναι του σαντος-ποδοσφαιρο προσαρμοσμενο ακριβως σε αυτο το στυλ-αποδεικνυεται πως ο ΠΑΟΚ δυσκολα με αυτο το υλικο μπορει να παιξει αλλου ειδους ποδοσφαιρο. Για αυτο ισως και ο δερμιτζακης απετυχε.

ΥΓ:To να πανηγυριζεις εξαλλα για χτες δειχνει οπαδο που ξεχναει ευκολα...Και εγω δεν μπορω να ξεχασω το ντροπιαστικο 1-1 με μπριζ που πηγε να μας πεταξει εξω φετος...Απλα χτες κανανε το αυτονοητο οι παιχτες και ξεπλυνανε την ντροπη της ερασιτεχνικης εμφανισης-ισοπαλιας με μπριζ στην Τουμπα. Ολα τα αλλα ειναι για τους πανηγυρτζιδες.

« Last Edit: December 16, 2010, 11:41:07 by IRON »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

giannis80

• Guest
Το χθεσινό πρώτο ημίχρονο είναι ημίχρονο Σάντος. Το στήσιμο της ομάδας δεν ήταν σάντος γιατί ο σάντος θα έπαιζε μόνο με τον κοντό μπροστά. Το δεύτερο βελτιωμένο ημίχρονο δεν ξέρω αν ήταν χάβου, αλλά αν ήταν σάντος θα συνεχίζαμε να παίζαμε όπως στο πρώτο ώσπου κάποια στιγμή θα το τρώγαμε και τότε ο δον θα θυμόταν να βάλει δεύτερο επιθετικό μέσα.

Υ.Γ. Αυτόν τον Σαμίρ που τον απαξιώσατε όλοι, τον ήθελα για πλάκα στη θέση του ίβιτς. Ο τύπος δεν πέφτει με τίποτα, οργανώνει, έχει στημένα. Στο πρώτο παιχνίδι στην ΤΟΥΜΠΑ σε μια φάση ο βιτόλο έχει σκαρφαλώσει στην πλάτη του, ο γκαρσία από δίπλα κλωτσάει και το σκυλί συνεχίζει όρθιος. ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Ε τότε βγάλε κανα καπνογόνο να πανηγυρίζουμε σαν ηλίθιοι που κερδίσαμε το χωριό το οποίο αμα παίζαμε , το χαμε για 4 ως 6 γκολ. Εγω προσωπικά δεν τη παλεύω να βλέπω ολόκληρο ΠΑΟΚ να παίζει σαν παοκακι στο 1/4 του γηπέδου με αντίπαλο τον σαμιρ γκούντα, τον μπεκιράι και τον κουφρέ. Εσύ πανηγύρισε, όπως το βλέπει ο καθένας.

ετσι επαιξες και με τη φενερ και με τη βιγιαρεαλ και με τον αγιαξ.................κλεβεις αποτελεσματα

διαφωνω με την τελειως απαξιωτικη κριτικη σου αλλα ξερω οτι   εχεις στο μυαλο σου τον ΠΑΟΚ που θα διεκδικει  και δεν θα κλεβει.............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή

ετσι επαιξες και με τη φενερ και με τη βιγιαρεαλ και με τον αγιαξ.................κλεβεις αποτελεσματα

διαφωνω με την τελειως απαξιωτικη κριτικη σου αλλα ξερω οτι   εχεις στο μυαλο σου τον ΠΑΟΚ που θα διεκδικει  και δεν θα κλεβει.............

Είσαι σίγουρος πως είδες τα ματς που αναφέρεις grmakis4;; Γιατί αν πραγματικά ευχαριστήθηκες ποδόσφαιρο χθες ή έστω αν σου άρεσε ο χθεσινός ΠΑΟΚ, δεν ξέρω τι να πω...

Ο ΠΑΟΚ της Πόλης, της Ολλανδία κλπ δεν είχε καμία μα καμία σχέση με αυτό που είδα τουλάχιστον εγώ χθες...

Να λέμε δόξα τον Θεό που κερδίσαμε αυτή την "ομάδα".

Μην μας τυφλώνει η πρόκριση, η ομάδα πραγματικά τραγική χθες... Με τα ταγάρια αν παίζαμε θα μας έριχναν κανένα τρίμπαλο πάλι :-\

Όλα αυτά, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
δηλαδη ρε thassosPAOK ειχες τρελαθει απο το κατακτητικο ποδοσφαιρο στην Πολη η απο τις τρελλες ευκαιριες στο αμστερνταμ  ?  το ιδιο παθητικο ποδοσφαιρο παιξαμε ................εσυ αν ειδες κατι αλλο  .....δεν ξερω..........

δεν αναφερθηκα πουθενα οτι αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ που μου αρεσει  ....αλλα δεν ισοπεδωνω και την προσπαθεια της ομαδας .......(οπως εσυ λεγοντας τραγικη τη χτεσινη εμφανιση  )
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

apostolos

• Guest
Στην Πόλη η ακόμα και στο Καραϊσκάκη η ομάδα κυκλοφόρησε τη μπάλα πολύ περισσότερο. Και για χθες το παραδέχθηκε κι ο Χάβος, θέλαμε ΟΛΗ η ομάδα να αμύνεται πίσω από τη σέντρα. Βεβαια στο Amsterdam ενώ δεν ήμασταν ούτε δημιουργικοί, μπάζαμε και τρελα πίσω, μας κάναν 7-8 κλασσικές κάτι που δεν έγινε χθες. Το μονο που έγινε χθες ήταν η γκέλα του Χαλκιά και η αδράνεια στο corner. Δυο σχετικά επικίνδυνα foul και αυτό ήταν όλο. Δεν δημιούργησαν φάσεις κι αυτοί αλλα κι εσύ έπαιξες στο πρώτο ημίχρονο τόσο πίσω, έδωσες τόσο πολύ την μπάλα που θα μπορούσες άνετα να το έχεις πληρώσει με ένα τσαφ.

Βεβαια όλα αυτά δεν είναι για μένα λόγος για να μην πανηγυρίζουμε και να είμαστε εκνευρισμένοι, έλεος δηλαδή, είπαμε να μπαίνει ο πήχης ψηλά και να υπάρχουν απαιτήσεις, αλλα όχι και να στραβώνω επειδή δεν πέταξα 4 goal στο Zagreb στους -3.

bagos1

• Guest
μαγκες η ιστορια εγραψε προκριση με φενερ προκριση με ζαγκρεμπ κανεις δεν θα θυμαται μετα απο 1-2-10 χρονια αμα πεχτηκε αντι ποδοσφαιρο η αν νικησες με στραβοκλοτσια.  Μπάλα βλέπαμε και με Μπάγιεβιτς και ειμασταν πεμπτοι

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Σίγουρα η ομάδα δεν είναι εντυπωσιακή αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ρίχνω φταίξιμο και στο άθλιο γήπεδο. Έχουμε παίξει περισσότερες πάσες με καλύτερες ομάδες πχ Άγιαξ, Φενέρ, οσφπ που είχαν και καλύτερο γήπεδο. Κι εγώ θέλω ΠΑΟΚ που να γ@μ@ει στα ίσια χωρίς παθητικό παιχνίδι αλλά προς το παρόν ξέρω ότι δεν μπορώ να το έχω αυτό.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά