Author Topic: ΠΑΟΚ - Villarreal CF 1-0 Πέμπτη 04/11/10 ώρα 20:00 ΑΝΤ1  (Read 6972 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Τώρα το πως είναι τσαμπουκάς να πετάς μια ηλίθια κροτίδα που ούτε φόβο προκαλεί σε κανέναν, χαλάει το ρυθμό της ομάδος και το μονο που μπορεί να κάνει είναι να διακόψει το mats εις βάρος σου, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Εγώ ξέρω τσαμπουκάς είναι να πας εκδρομή. Να τις παίξεις με αυτούς που πρέπει εκεί που πρέπει και να πάρεις με ηχητική via την κερκίδα. Against modern football μια μαλακια η οποια δεν τρομάζει ούτε μικρό παιδί και έχει μονο αρνητικά για αυτό που υποτίθεται αγαπάς και κανεις όσα κανεις για να το βοηθήσεις, δεν ξέρω, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω....

Against modern footbal επίσης ήταν όταν έσπασε το καζάνι που έβραζε και μπούκαραν μέσα κάποιοι στο mats με την Πάρι. Αυτοκαταστροφικό μεν, κατανοητό απόλυτα δε. Με σκληρές επιπτώσεις αλλα με κάποιο νόημα. Τώρα αυτή τη vlaxomaggia του ενός που κάνει κάτι έτσι για να το κάνει, χωρίς νόημα, χωρίς σκοπό σε ένα άσχετο σημείο του αγώνα γιατί την υπερασπίζεστε με τέτοιο σθένος δεν το κατανοώ....

Offline babis36

• Αλλαγή
Αυτο που προτιμαω ειναι να μην τιμωρειται σημερα ο ΠΑΟΚ με αποκλεισμους εδρας και εχθες με Ευρωπαικους αποκλεισμους ετων.Αν για αυτα πρεπει να διαφωνουμε χεσε μεσα καλυτερα με θεωριες premier league πρασινα αλογα και ψηλες ελιες.Το λαικα στρωματα δε σημαινει ουτε ηλιθια ουτε αμορφωτα οπως κατα πασα πιθανοτητα αφηνεις να εννοηθει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Τώρα το πως είναι τσαμπουκάς να πετάς μια ηλίθια κροτίδα που ούτε φόβο προκαλεί σε κανέναν, χαλάει το ρυθμό της ομάδος και το μονο που μπορεί να κάνει είναι να διακόψει το mats εις βάρος σου, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Εγώ ξέρω τσαμπουκάς είναι να πας εκδρομή. Να τις παίξεις με αυτούς που πρέπει εκεί που πρέπει και να πάρεις με ηχητική via την κερκίδα. Against modern football μια μαλακια η οποια δεν τρομάζει ούτε μικρό παιδί και έχει μονο αρνητικά για αυτό που υποτίθεται αγαπάς και κανεις όσα κανεις για να το βοηθήσεις, δεν ξέρω, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω....

Against modern footbal επίσης ήταν όταν έσπασε το καζάνι που έβραζε και μπούκαραν μέσα κάποιοι στο mats με την Πάρι. Αυτοκαταστροφικό μεν, κατανοητό απόλυτα δε. Με σκληρές επιπτώσεις αλλα με κάποιο νόημα. Τώρα αυτή τη vlaxomaggia του ενός που κάνει κάτι έτσι για να το κάνει, χωρίς νόημα, χωρίς σκοπό σε ένα άσχετο σημείο του αγώνα γιατί την υπερασπίζεστε με τέτοιο σθένος δεν το κατανοώ....
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αν δεν πεταγε την κροτιδα θα μιλαγαμε για τους πυρσους και αν δεν αναβαν οι πυρσοι θα μιλαγαμε για τιμωρια απο τα φαναρακια και αν δεν αφηναμε τα φαναρακια ισως αν το γραψει ο τζαμπατζογλου να μιλαγαμε για υβριστικα συνθηματα και αν...

Offline tool4a

• Αλλαγή
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

northeagle_4

• Guest
δυστυχως δεν υπαρχει σημειο επαφης,συνεχιστε να δινετε εμφαση και να ασχολειστε με μια κροτιδα.καντε το και πρωτοσελιδο,παιξτε το παιχνιδι τους.Το κακο ειναι οτι κανεις σας δεν διαβαζει τι γραφει ο αλλος,δεν επικροτησε κανεις καποια αυτονοητα πραγματα λεει που τελικα δεν ειναι και τοσο αυτονοητα.Οι πρωτοσελιδες αναφορες κανουν μικροτερο κακο απο την κροτιδα καθαυτου ? συνεχιστε εγω την σβηνω δεν βγαινει ακρη πλεον.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Πωπω μεσανατολικό έχει γίνει αυτή η κροτίδα  :D :D

Ξαναείδα το ματς από το pc (αργόσχολος κ έτσι :D ) (thx παιδιά για τα links). Απόλαυση η κερκίδα, αλλά και η ομάδα από το 15 μέχρι το 35 και σχεδόν σε όλο το 2ο ημίχρονο !!!
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Suicidal

• Βασικός
ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΡΕ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ ! ποοοο ρε πούστη μου, καθόμαστε και απολογούμαστε κιόλας γιατί γράψαμε ότι γράψαμε! ! ! ! ΝΑΙ ΡΕ , το ξανά λέω , ξύλο ρε ασταμάτητο στον φλώρο που με το παίζει και μάγκας με μια κροτίδα ! Δεν μπορώ να το χωνέψω ρε γαμώ το κέρατο μου, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΡΕ ΓΚΑΒΑΔΙΑ ότι γούσταρα με αυτό που έκανε, αλλα με την έδωσε που άρχισαν μάνη μάνη πάλι τα μέσα ρε τον μαλάκα, να πληρώσει αυτός, ελπίζω να μην αρκέστηκαν μονο να τον βγάλουν έξω και και και... ΦΛΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΦΛΩΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ! Πάρτε τον εσείς ρε και βγάλτε τον έξω..... αι στο διάλο μεσημεριάτικα με τα σκατό forum τα ραδια και τα μμε στην τελική !

ΞΕΚΩΛΩΣΕΣ την Villarreal, και ασχολείσαι με μια πουτάνα κροτίδα ! Και όταν στην ουσία λες: ένταξη ρε παιδιά μαλακία έκανα αυτός που την έριξε, αλλα να τον κρεμάσουμε κιόλας τώρα? βγαίνεις και μαλάκας από πάνω ! Άντε γαμώ τα πάντα μου ! Γίναμε Σαβουάρ Βιβρε απότομα μερικοί μερικοί, μυξοπαρθένες κλαψομουνιδες, όχουτσούκουμου δεν θα πάω με Μπριζ στο γήπεδο μάλλον γιατί θα τιμωρηθούμε, μέχρι πριν μερικά χρονια νόμιζες ότι Μπριζ  είναι παιχνίδι με χαρτιά που παιζουνε γιαγιαδες εχοντας ξεχάσει να πεθάνουνε!

Οσοι τα πηραν προσωπικα, στα αρχίδια μου, αλλα εδω και 3 μερες τωρα (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ) αντι να ακουω για προκτικες σεξουαλικές κάβλες , ακουω για μια κροτιδα ! ! ! !  Παιξτε το παιχνιδι ΤΟΥΣ .... παιξτε το......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Català

• Αλλαγή
πηγαινα πολλα χρονια στην θ4 και εχω δει και ξερω ΧΧΧΧΧ κυκλοφορουν εκει μεσα
Εσένα τώρα σε είδα ναύαρχέ μου...Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω και ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ BAN 5 ΜΗΝΕΣ
Τα συγχαρητήριά μου μόνο. Και σε όλους μας που δεν βρέθηκε κανείς να το σχολιάσει, πλην 2-3 εξαιρέσεων. Μπράβο.
Σήμερα έμαθα από οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ ότι στην 4 κυκλοφορούν ΧΧΧ. Nice one
Μετά σου λέει γιατί πέφτουν καρπαζιές κάθε τρεις και δύο στην κερκίδα και ακούγεται η μαλακία "έλα ρε παιδιά, όχι μεταξύ μας, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε".
Κατά τα άλλα, ασχολούμαστε όλοι με το αν και το πώς έπρεπε να βασανίσουμε ή να πιπώσουμε αυτόν που πέταξε την κροτίδα και την ίδια ώρα γράφονται πράματα που ούτε ο χειρότερος εχθρός μας δεν θα έγραφε
« Last Edit: November 07, 2010, 10:56:51 by Capricorn »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
 :02:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
μεγάλη μίρλα είστε μερικοί εδώ μέσα...κάνετε όπως το paokmania που αναφέρει συνέχεια το σκηνικό και μπερδεύει καταστάσεις μπλέκει συνδέσμους σε μεμονωμένα σκηνικά και πάει λέγοντας...έχουμε και τους άλλους εδώ μέσα που μας περνάνε για ΑΟΥΓΚ και μας μιλάνε χωρίς σεβασμό...αντί να χαρείτε την νίκη κάθεστε και μαλώνετε για μλκίες που σε κάποιες άλλες γενιές γινόταν τα ίδια και χειρότερα τότε τα χειροκροτούσαν και μας τα λένε σε ίστορίες και τα παινεύουν λες και πήραν τον πόλεμο του 40,και τώρα γυρίζουν και μας κράζουν για ότι να ναι λόγους!
Ούτε μία νίκη δεν μπορείτε να πανηγυρίσετε μερικοί...

καινουργιο κολπο αυτο???? :o Μιρλα μωρε κερδισαμε ξεχαστε το καποιοι μαλακες θα τρεχουν να διορθωσουν τα σκατα του σκατομυαλου!!! Μπα αδερφε δεν ειναι προτοτυπο ουτε καινουργιο.Γνωστο ειναι αλλα αποτυχημενο.

δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θες,αλλά ξαναδιάβασε το ποστ μου για να δεις το νόημα...μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας και συνεχίζουμε να τα βγάζουμε!Εγώ πάντως χάρηκα για την νίκη δεν ξέρω για εσάς!

Υ.Γ. Δηλαδή αν την πετούσε κάποιος από την 4 πόσες σελίδες ακόμα θα γράφαμε???

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ρίξτε λάδι στη σαλάτα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

ive4

• Guest
Φυσικά δε θα βγούμε σε ράδια να αβαντάρουμε όσους περιμένουν στη γωνία τον ΠΑΟΚ.
Μεταξύ μας όμως μπορούμε να βρούμε τρόπους να μη πέφτουμε σε μαλάκίες.
Γιατί η κροτίδα ήταν μαλακία, όχι μόνο για το πρόστιμο. Απλά ας σκεφτούμε πόσο είχαμε πατήσει την Βιγιαρεάλ από το 10ο λεπτό, τι ρυθμό είχαμε βρει, τι ανάπτυξη είχαμε στο παιχνίδι μας, πόσα λάθη έκανε η Βιγιαρεάλ και πως έκοψε τον ρυθμό μας η διακοπή.
Όταν η Ουέφα σε σέβεται σαν ΠΑΟΚ και όλες οι διαιτησίες που είχαμε φέτος στην Ευρώπη και μάλιστα με μεγαθήρια ήταν 50-50 και με την Βιγιαρεάλ ήταν άψογη, τι νόημα έχει η κροτίδα στον επόπτη ; Αν έπεφτε πάνω του όλοι ξέρουμε πως θα τελείωνε το φετινό ευρωπαϊκό όνειρο.

Με την λογική μερικών, πρέπει να κάνουμε και άγαλμα στον έναν πιτσιρικά που πέταξε την κροτίδα, επειδή ''τίμησε'' την ιστορία της Τούμπας... Μόνο εσύ μεγάλε!
Ενώ όσοι πάνε και φωνάζουν και τους βγαίνει η φωνή αλλά πάνε μόνο με την φωνή τους και το κασκόλ τους στο γήπεδο, μάλλον είναι οι μαλάκες της υπόθεσης. Όταν φωνάζω και γυρνάω με φωνή που δεν υπάρχει για να φτάσει η φωνή μου στον κάθε Κάκκο, θα ξέρω από δω και πέρα ότι υπάρχει και το ευκολάκι να του πετάξω μπουκάλι και να με λένε και μάγκα... Και αν τολμήσει και μου πει κανένας για το πρόστιμο που θα μας σκάσουν, έλα ρε ΠΑΟΚ είσαι και είμαι και μεγαλομέτοχος με τις μετοχές που πήρα, εγώ το καθήκον μου το έκανα μια φορά και μετά ας κόψει ο Ζαγοράκης τον λαιμό του. 

Όποιος σέβεται την Τούμπα την σέβεται επειδή κάτι νιώθει. Να είναι πρώτα οπαδός του ΠΑΟΚ και όχι οπαδός των οπαδών του ΠΑΟΚ. Από τέτοιους θαυμαστές χορτάσαμε.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Καλα ρε, ακομα με την κροτιδα ασχολειστε??  :D

Βαλτε ρε κανα βιντεο, καμια φωτο να καυλωσουμε, τι βιτσια ειναι αυτα ρε γμτ..  :-\

Offline petrov

• Αλλαγή
κούρασε μάγκες

opws_mathame

• Guest
συνεχιζω να το λεω πως ζω για τη στιγμη που θα σηκωνουμε  ουεφα και οι νεο οπαδοι θα μετρανε αναμενους πυρσους κ σπασμενα καρεκλακια για να υπολογισουν το προστιμο.πραγματικα ειναι ιδιαιτερα ενοχκλητικο να γινεται τοσος ντορος για μια χαζοκροτιδα και να περναει στον αερα οτι θα παμε να παιξουμε την προκριση στο ζαγκρεμπ χωρις κοσμο.καιι φυσικα για τα λαχανα στ αρχιδια μου.δεν ηταν ΠΑΟΚ ποτε κ δε μπορουνε να νιωσουνε το ελαχιστο απο ΠΑΟΚ.πραγματικα με ολη την επιγνωση σ αυτο που λεω οποιος μιλαει για κροτιδες και την εχει πνιξει για την εκδρομη στο ζαγκρεμπ XXXXXXX .ειναι ειναι δημοσιογραφος ειτε διοκητικος ειτε δηλωνει οπαδος.ελαιος πια λαχανα.ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε ΠΑΟΝΕ  ουτε πιερικος.θυματα των βλαχομμε

έλεος με τις εκφράσεις. Λίγο λιγότερο μπρίζωμα θα κανε καλό σε όλους
« Last Edit: November 07, 2010, 10:56:00 by Capricorn »

opws_mathame

• Guest
κ επειδη ακουστηκε απο πολλους γιατι δε τον απομονωσαν οι απο διπλα εγω την πεταξα την κροτιδα.οποιος θελει ας ερθει να με κανει συστασεις.κ σηκωτος να φυγω απο το γηποεδο ο ενας που θα ερθει να σηκωσει χερι επανω σε οπαδο του ΠΑΟΚ θα με θυμαται για μια ζωη.μακαρι να ειχατε την ιδια ευαισθησια κ σε αλλα θεματα.δε θελουμε μπατσους και καθοδηγητες.ο λαος του ΠΑΟΚ προερχοταν ανεκαθεν απο κατωτερα κοινωνικα στρωματα και οπου υπαρχει αλητεια υπαρχουν και καποιοι που θα ξεφευγουν.τις θεωριες του κατηχητικου και των γηπεδων εκκλησια σε ομαδες τυπου βαζελου και αρη που εκπροσωπουν τα τζακια.και για να μη λεγονται ανακριβειες δεν ηταν κροτιδα αλλα δυναμιτης.καλη εικονα που σε ελαχιστα ευρωπαικα γηπεδα βλεπεις εποπτες να πιανουν τα αυτακια τους.στο επομενο εντος θα πεταω κ μπουκαλια γυαλινα στο κορνερ.ελατε να με απομονωσετε

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Καλα ρε, ακομα με την κροτιδα ασχολειστε??  :D

Βαλτε ρε κανα βιντεο, καμια φωτο να καυλωσουμε, τι βιτσια ειναι αυτα ρε γμτ..  :-\

μια φωτο με το κορακα που πιανει το αφτί του αν υπαρχει σε φώτο...

και διπλα μια του κασναφερη με τα αιματα στη μαπα να του λεει εγω σου τα' λεγα  :biggrin:

apaoki13

• Guest
κ επειδη ακουστηκε απο πολλους γιατι δε τον απομονωσαν οι απο διπλα εγω την πεταξα την κροτιδα.οποιος θελει ας ερθει να με κανει συστασεις.κ σηκωτος να φυγω απο το γηποεδο ο ενας που θα ερθει να σηκωσει χερι επανω σε οπαδο του ΠΑΟΚ θα με θυμαται για μια ζωη.μακαρι να ειχατε την ιδια ευαισθησια κ σε αλλα θεματα.δε θελουμε μπατσους και καθοδηγητες.ο λαος του ΠΑΟΚ προερχοταν ανεκαθεν απο κατωτερα κοινωνικα στρωματα και οπου υπαρχει αλητεια υπαρχουν και καποιοι που θα ξεφευγουν.τις θεωριες του κατηχητικου και των γηπεδων εκκλησια σε ομαδες τυπου βαζελου και αρη που εκπροσωπουν τα τζακια.και για να μη λεγονται ανακριβειες δεν ηταν κροτιδα αλλα δυναμιτης.καλη εικονα που σε ελαχιστα ευρωπαικα γηπεδα βλεπεις εποπτες να πιανουν τα αυτακια τους.στο επομενο εντος θα πεταω κ μπουκαλια γυαλινα στο κορνερ.ελατε να με απομονωσετε

Είτε προσπαθείς να προβοκάρεις, είτε είσαι 12 και προσπαθείς να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου στο ιντερνετ καφέ, απλώς να σου πω αγαπητό χχχχχχχχχχχχ ότι στα ιντερνετς μπαίνουν και μπάτσοι. Εντάξει μεγάλε μάγκα; Βαρέθηκα εδώ μέσα τα 10χρονα που μιλάνε για την ιστορία του ΠΑΟΚ και τους οπαδούς τους αλλά από τα παλιά δεν έχουν μυρωδιά. Έχετε φτιάξει στο μυαλουδάκι σας το μικρό έναν μύθο και προσπαθείτε να φανείτε αντάξιοί του χωρίς να καταλαβαίνεται το πως έχουν αλλάξει οι καταστάσεις. Τότε ρε καμένοι δεν απαγορευόταν οι πυρσοί, τους ένοιαζαν μόνο τα σοβαρά επεισόδια και οι διακοπές αγώνων. Πλέον έχουν αποφασίσει να το κάνουν NBA είτε μας αρέσει είτε όχι. Άντε χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
« Last Edit: December 08, 2010, 22:29:06 by tsakalaki »

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ??
ΑΝΤΕ ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΑΡΑΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
  :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: