ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΡΕ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ ! ποοοο ρε πούστη μου, καθόμαστε και απολογούμαστε κιόλας γιατί γράψαμε ότι γράψαμε! ! ! ! ΝΑΙ ΡΕ , το ξανά λέω , ξύλο ρε ασταμάτητο στον φλώρο που με το παίζει και μάγκας με μια κροτίδα ! Δεν μπορώ να το χωνέψω ρε γαμώ το κέρατο μου, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΡΕ ΓΚΑΒΑΔΙΑ ότι γούσταρα με αυτό που έκανε, αλλα με την έδωσε που άρχισαν μάνη μάνη πάλι τα μέσα ρε τον μαλάκα, να πληρώσει αυτός, ελπίζω να μην αρκέστηκαν μονο να τον βγάλουν έξω και και και... ΦΛΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΦΛΩΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ! Πάρτε τον εσείς ρε και βγάλτε τον έξω..... αι στο διάλο μεσημεριάτικα με τα σκατό forum τα ραδια και τα μμε στην τελική !
ΞΕΚΩΛΩΣΕΣ την Villarreal, και ασχολείσαι με μια πουτάνα κροτίδα ! Και όταν στην ουσία λες: ένταξη ρε παιδιά μαλακία έκανα αυτός που την έριξε, αλλα να τον κρεμάσουμε κιόλας τώρα? βγαίνεις και μαλάκας από πάνω ! Άντε γαμώ τα πάντα μου ! Γίναμε Σαβουάρ Βιβρε απότομα μερικοί μερικοί, μυξοπαρθένες κλαψομουνιδες, όχουτσούκουμου δεν θα πάω με Μπριζ στο γήπεδο μάλλον γιατί θα τιμωρηθούμε, μέχρι πριν μερικά χρονια νόμιζες ότι Μπριζ είναι παιχνίδι με χαρτιά που παιζουνε γιαγιαδες εχοντας ξεχάσει να πεθάνουνε!
Οσοι τα πηραν προσωπικα, στα αρχίδια μου, αλλα εδω και 3 μερες τωρα (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ) αντι να ακουω για προκτικες σεξουαλικές κάβλες , ακουω για μια κροτιδα ! ! ! ! Παιξτε το παιχνιδι ΤΟΥΣ .... παιξτε το......