δεν καταλαβες χομο τι λεω.διαβασε τα υστερογραφα πιο πανω.
Καθομαστε αναλωνομαστε και εμεις και οι στοκοι ρεπορτερ μας για μια κροτιδα της πουτσας ενω μας γαμαει ολο το συμπαν και κανουμε τουμπεκι.Ηρθαν μας πνιξαν στο δακρυγονο και μας τιμωρησαν κιολας ανευ λογου και αιτιας και τουμπεκα παλι και για μια κροτιδα κανουμε σεναρια και αναθεμα για σφ,οπαδους,λαμιες,χορηγιες οπαπ, το γνωστο παραμυθι που κατανταει εκνευριστικο.
@north
κατ αρχην σε εσενα ανaφερομουνα οτι με απογοητευσες οταν εγραψες "ναι επρεπε να κρεμαστει επι τοπου,να του κοψουν τα χερια και να υποστει 1001 μαστιγωματα.... σοβαρευτειτε ρε επιτελους." Σε ακολουθησαν κι αλλοι για βασανιστηρια κλπ
Εμενα αυτο μου δειχνει αν οχι απενοχοποιηση του μαλακα τουλαχιστον ανοχη τοσο απο σενα οσο και απο αλλους.Και οπως ειπα στο πρωτο σχετικο μου ποστ ενας τετοιος τυπος βρισκει χωρο εδω μεσα για υπερασπιση και χωρο ανοχης στην Τουμπα. Οπως λεει και ο αποστολος δεν ειναι δυνατον να κανει ο καθενας οτι γουσταρει και εμεις να ειμαστε απαθεις. Αν προσεξες στο μπουκαλι που επεσε ακομα και κατω απο την Θυρα 4 επεσε σχετικο κραξιμο. Και για να προλαβω οποιονδηποτε, φυσικα ουτε βρασμενα αυγα στις μασχαλες θελω, ουτε δωσιμο στην αστυνομια, ουτε ομαδικο λυντασρισμα, ουτε τις μαλακιες που ειπε ενας διπλανος μου πρεπει τα staff να οπλοφορουν με ροπαλο ηλεκτροσοκ (!!). Αλλα κανα 2 μαπες να στρωσει αυτος και να παραδειγματιστουν οι υπολοιποι τις χρειαζεται.
Για αρδ, δολωματα, τσιμπηματα, τζορμαπζογλου κλπ δεν εχω ιδεα, δεν διαβασα τιποτα, ουτε εφημεριδες ουτε σαιτ ουτε τιποτα, συνεπως απο κανεναν δεν επηρεαστηκα αρα απο κανεναν αρδ δεν τσιμπησα. Μονο λιγο ουλτρας ακουσα το απογευμα που αφενος δεν με επηρεαζουν αφετερου διαφωνω με μκια ατακα "ελα μωρε το καημενο το παιδι, ενταξει, ολοι σαν παιδια καναμε μαλακιες". Εγω παντως σαν παιδι μαλακιες κατα του ΠΑΟΚ ποτε δεν εκανα, αλλωστε παντα στην Τουμπα θα εχει παιδια αρα τι θα γινει? παντα θα χουμε μαλακιες? Η μηπως πρεπει να κοψουμε τα παιδια? Οχι, το ζητημα ειναι κανενας να μην νοιωθει οτι εχει ελευθερο/αλλοθι/καλυψη/ανοχη να κανει οτι του γκαβλωσει. Ειτε παιδι ειτε μεγαλος.
Για το υγ που λες οτι αποκλειεται να μας τιμωρησουν γιατι κροτιδα ειναι ψυλλου πηδημα στην Ευρωπη, αφ ενος επεφυλασσομαι γιατι ειναι διακοπη (μικρη) και φαινεται ως μικροατραυματισμος του εποπτη. Μακαρι να κανω λαθος και να ειναι ψυλλου πηδημα, δεν ξερω και δεν παρακολουθω τι παιζει στην Ευρωπη, μακαρι να ειναι οπως τα λες εσυ. Αλλα και παλι δεν εχει το δικαιωμα ενας μαλακας να βαζει ολο το Συλλογο να ρισκαρει μια τιμωρια εδρας.
@lik, δεν σε πιανω τι εννοεις, δεν πιανω το χιουμορ σου. Μπορει να φταιει η ωρα, μπορει η διαθεση μου. Η διαφωνια μου μαζι σου και αλλους εγκειται στο "εκανε μαλακια ο Ζαγορακης με τα εισητηρια του Ζαγκρεμπ, οποτε ας προσπερασουμε αλλες μαλακιες αλλων"
@dave τελευταιο πραγμα που θα ηθελα ηταν τετοια μερα να ασχολουμαι με τετοιο θεμα και να χαλιεμαι. Το ζητημα για μενα ομως ειναι γενικοτερο αν καταλαβες και εξαιρετικα σοβαρο και διαχρονικο.