A οκ
/arestos mode on
Ετσι μωρη γαμιολα εποπτη, στην Τουμπα θα κουφαινεσαι, οχι βεβαια απο συνθηματα, αλλα απο κροτιδες. Εδω ειναι ΤΟΥΜΠΑ ρε, και θα πεταμε οτι γουσταρουμε στο γηπεδο. Στα @@ μας ρε οτι πληρωνουμε προστιμα και μπορει να τιμωρηθουμε με κεκλεισμενων, πανω απο ολα εδω ειμαστε Ζουγκλα να ουμ, και για αυτο παιζουμε μονο, γιατι εδω θα γινει ο ταφος σας. Φωνη μπορει να μην εχουμε αλλα κροτιδες εχουμε πολλες. Νταξ;
/arestos mode off
ΥΓ. Δεν ξερω αν καποιοι απο εσας ειστε πολυ large και στα @@ σας τα προστιμα γιατι τα πληρωνει ο Ζαγορακης που εφερε τον κοντο, αλλα εγω μαγκες που εκανα το σκατο μου παξιμαδι για διαρκειας ελλαδα και ευρωπη δεν γουσταρω ρε ουτε να πανε τα λεφτα μου στα προστιμα ουτε να μην μπαινω Τουμπα γιατι καποιο ζωον πεταξε κροτιδα στον γηπεδο. Και να σας πω κατι, αν βλεπατε τα μουτρα του και θεωρουσατε οτι αυτος ειναι εκπροσωπος του λαου του ΠΑΟΚ τοτε θα καταλαβαινατε για τι ζωον μιλαμε.
Οχι ουτε τα χερια να του βγαζαν, ουτε στην αστυνομια να τον πηγαιναν. Μια μυνηση για να πληρωσει το προστιμο αυτος θα ηταν αρκετη. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι των ζωων που πεταξαν μπουκαλια και κροτιδες στο γηπεδο αλλα αυτων που φωναζαμε 90 λεπτα.