Author Topic: ΠΑΟΚ - Villarreal CF 1-0 Πέμπτη 04/11/10 ώρα 20:00 ΑΝΤ1  (Read 6826 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ήταν κάτι το συγκλονιστικό! Ειδικά στην αρχή και στο τέλος που η ομάδα έπρεπε να κρατήσει το σκορ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

GeorgT

• Guest
Και εγω χθες έτυχα να το δω απο την TV κ πραγματικά επαθα πλάκα! Ουτε μεσα στο γήπεδο δεν τα ακούς τοσο καλα τα συνθήματα κ επιβεβαίωσε αυτο που υποψιαζόμουν:

ΝΟΒΑ ΓΑΜΙΈΣΤΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ!!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
Όταν σε ένα γήπεδο ΤΙΓΚΑ έχει απόλυτη ησυχία,
οι 100-200 που φωνάζουνε ακούγονται πεντακάθαρα.....

θα-σας-την-σπάω-ως-το-τέλος-4
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tool4a

• Αλλαγή
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

guest4

• Guest
το πιο κρισιμο ματς ειναι με δυναμο που θελουμε το χ.

και χ να φερεις με μπριζ αν παρεις χ στην κροατια περνας.

ακόμη κι αν χάσουμε από μπρυζ, θελουμε χ στο Ζαγκρεμπ

Γιατι η Βιγιαρεαλ μάλλον θα κανει 2 στα 2

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Xρειαζοτανε πολυ αυτη η νικη μαγκες.κυριως για ψυχολογικους λογους.και ευτυχως ηρθε.
ανακτησαμε και παλι τη χαμενη ταυτοτητα μας απο το τραγικο φετινο ξεκινημα.ο μεγαλος ΠΑΟΚ δεν εχει ν αποδειξει βεβαια σε κανενα απολυτως τπτ.η ενδοξη ιστορια μας αποκαλυπτει τι μεγεθος ομαδας ειμαστε.Ομως με τη χτεσινη νικη βουλωσαμε και παλι τα κομπλεξικα στοματα.δειξαμε οτι θα ειμαστε παροντες και πρωταγωνιστες παντου σε οτι διοργανωση κι αν παιζουμε.
                                                                            ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Τ' ΑΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ......
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
To ζωον που πεταξε την κροτιδα απο την 5 διπλα μου καθοταν. Ειχε την κλασσικη φατσα πουλιου, να τον βριζουν οι διπλανοι του κ να μην λεει τπτ. Ειναι εξοργιστικο να ξερεις οτι αυτο το ζωον ισως ειναι λογως να πληρωσουμε 100000 προστιμο η να παιξουμε κεκλεισμενων. Τελικα ηρθε ενας απο το Staff και τον εβγαλε απο το γηπεδο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Ελπίζω να μην αρκέστηκαν στο να το βγάλουν έξω.

Φώναζε αρκετός κόσμος απ' όλες τις θύρες. Μεγάλη νίκη.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

PAOK_VOLOS

• Guest
Θα ηθελες κατι σε μαστιγωμα ή κατι σε ηλεκτρικη καρέκλα?

northeagle_4

• Guest
ναι επρεπε να κρεμαστει επι τοπου,να του κοψουν τα χερια και να υποστει 1001 μαστιγωματα.... σοβαρευτειτε ρε επιτελους.

Offline Suicidal

• Βασικός
north , παρα έγινες μπανάλ !

Επρεπε να τον πάνε στην ποιό κοντινή παραλία, να τον θάψουν ως το λαιμό,
μετά ο ποιό εύσωμος απο τα staff  να πάρει μια πολυθρόνα, να την βάλει επάνω στο κεφάλι του
και να αρχισει να χοροπηδάει !

Αφου γίνουν ολα αυτά , για να σιγουρευτούμε ότι όντος του κάναμε ζημιά,
πέρνουμε ενα χοντρό καλώδιο (κατά προτίμιση ενός παλμογράφου) και αρχίζουμε
και κοπανάμε εως ότου θα τρέξει αίμα απο τα αυτιά !

Τέλος ανάβουμε μια φωτιά απο δίπλα, κόβουμε το κεφάλι, το ρίχνουμε στην φωτιά
και το κουφάρι απλά ρίχνουμε λίγη άμμο (αμμούδα που λεν και στο χωριό 'μ) απο πάνω
κι αφήνουμε να το φάει η μούχλα ως το επόμενο καλοκαίρι ! 

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
A οκ
/arestos mode on
Ετσι μωρη γαμιολα εποπτη, στην Τουμπα θα κουφαινεσαι, οχι βεβαια απο συνθηματα, αλλα απο κροτιδες. Εδω ειναι ΤΟΥΜΠΑ ρε, και θα πεταμε οτι γουσταρουμε στο γηπεδο. Στα @@ μας ρε οτι πληρωνουμε προστιμα και μπορει να τιμωρηθουμε με κεκλεισμενων, πανω απο ολα εδω ειμαστε Ζουγκλα να ουμ, και για αυτο παιζουμε μονο, γιατι εδω θα γινει ο ταφος σας. Φωνη μπορει να μην εχουμε αλλα κροτιδες εχουμε πολλες. Νταξ;
/arestos mode off

ΥΓ. Δεν ξερω αν καποιοι απο εσας ειστε πολυ large και στα @@ σας τα προστιμα γιατι τα πληρωνει ο Ζαγορακης που εφερε τον κοντο, αλλα εγω μαγκες που εκανα το σκατο μου παξιμαδι για διαρκειας ελλαδα και ευρωπη δεν γουσταρω ρε ουτε να πανε τα λεφτα μου στα προστιμα ουτε να μην μπαινω Τουμπα γιατι καποιο ζωον πεταξε κροτιδα στον γηπεδο. Και να σας πω κατι, αν βλεπατε τα μουτρα του και θεωρουσατε οτι αυτος ειναι εκπροσωπος του λαου του ΠΑΟΚ τοτε θα καταλαβαινατε για τι ζωον μιλαμε.

Οχι ουτε τα χερια να του βγαζαν, ουτε στην αστυνομια να τον πηγαιναν. Μια μυνηση για να πληρωσει το προστιμο αυτος θα ηταν αρκετη. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι των ζωων που πεταξαν μπουκαλια και κροτιδες στο γηπεδο αλλα αυτων που φωναζαμε 90 λεπτα.

northeagle_4

• Guest
dark δεν απαντησα σε σενα αλλα στο  "Ελπίζω να μην αρκέστηκαν στο να το βγάλουν έξω."

Offline Suicidal

• Βασικός
φιλαράκο dark, μην το γαμάς τώρα, ντάξ ναουμ ? ? ?

Οταν διαβάζω κάτι ποστ τύπου Pegasos τα οπεία υπονοούνε τα χειρότερα, τότε τέτοια θα γράφω !
Ακους εκεί Ελπίζω να μην αρκέστηκαν στο να το βγάλουν έξω.
ΔΕΝ είπα ότι γουσταρα τι έκανε ο τύπος με την κροτίδα! Ασε τα arestos mod και τις μλκς ...........
αντε γαμω την τρέΛΛΛα μου να πούμε να πουμε ! ! ! !

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ισως ημουν υπερβολικος αλλα ειμαι ακομα τρελα νευριασμενος με αυτον τον βλακα. 2 καρεκλακια διπλα μου ηταν και οπως ειπα, αν φαμε καμια βαρβατη τιμωρια και δεν παμε γηπεδο παλι και μετα θα μου ερχονται τα μουτρα του στο μυαλο μου θα τρελαινομαι ακομα περισσοτερο.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Διόρθωση δική μου: Όχι απ' τους σεκιουριτάδες. Απ' τον απλό κόσμο. Έχει δίκαιο ο άλλος που τα πήρε, εγώ το είπα λάθος.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδια ποια κροτιδα να ουμε?

Βραχυκυκλωμα στις ηλεκτρονικες πινακιδες εγινε λεμε... ;D
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline tool4a

• Αλλαγή
Ε ας τον πλακώνατε στα σούτια τότε όλοι που ήσασταν εκεί γύρω.Αλλά εκει πέρα το σποράκι πάνω απ όλα ;D και μετά κραξιμο σε ραδια και στα ιντερνετ
Ακου ήρθε σεκιουριτας και τον εβγαλε εξω  :'( :'(
Λες και είναι Αγγλία...

Βρηκαμε θεμα τωρα την ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ που κατεστρεψε τον ΠΑΟΚ
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline t.b

• Αλλαγή
Εγώ θα πω ότι όλα ήταν τέλεια χτες, περάσαμε μια φανταστική βραδιά και πραγματικά θα έχουμε μια πάρα πολύ ωραία ανάμνηση!
Μετά από χρόνια μόνο τον θρίαμβο θα θυμόμαστε και όχι της ρουκέτες που έπεσαν στο γήπεδο.
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια τους.

Offline Suicidal

• Βασικός
Ε ας τον πλακώνατε στα σούτια τότε όλοι που ήσασταν εκεί γύρω.Αλλά εκει πέρα το σποράκι πάνω απ όλα ;D και μετά κραξιμο σε ραδια και στα ιντερνετ

Και να πληρώναμε κι άλλο πρόστιμο λόγο επεισοδιων στις κερκίδες?
Καλά το σκέφτηκαν και δεν έκαναν τίποτα, αντε να ούμ !