Author Topic: Θα υπάρξει προπονητής μετά τον Δερμιτζάκη; (Οκτώβιος 2010)  (Read 24739 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
http://olapaok.gr/editorial/petrotos/twra_arxizei_to_prwtathlhma_toy_zagorakh.871775.html

Για να χρησιμοποιήσω μία πινελιά ρεπορτάζ, θα κλείσω το άρθρο τονίζοντας ότι η αναζήτηση αρχιτέκτονα έχει ήδη αρχίσει και ο Θόδωρος Ζαγοράκης λοξοκοιτάζει προς τα δυτικά, εκτός Ελλάδας...         

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΡΕΤΑ????????? :05a:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Català

• Αλλαγή
Σε αυτόν που θα κάθεται σήμερα "δυτικά" του στο γήπεδο απόψε εννοεί Babis.
Νάτος ο ξένος προπονητής, και με πείρα από ΠΑΟΚ και κολλητός  ::)

apostolos

• Guest
'Εχω εντονότατη διάισθηση για Κούπερ χωρίς καμία πληροφόρηση το ξεκαθαρίζω, απλή διαίσθηση αλλά έντονη. Όποιος ψήνεται για κουβέντα επί του θέματος μέσα. Πώς θα σας φαινότανε? Εγώ είμαι 50-50, κάτι δεν μου κάθεται και πολύ καλά, αν και ο άνθρωπος είναι κανονικός προπονητής όπως και να το κάνουμε. Δεν είναι μαθητούδι.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
άποψη δεν έχω, έχουμε ειδήμονες επί του θέματος ας ακούσουμε καμια άποψη!

μια παράκληση μόνο.. το Οκτώμριος 2010 μπορεί να βγεί από τον τίτλο. τι ακριβώς εξυπηρετεί;

ΥΓ> ειδήμονες είπα BATI... συμμαζέψου.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
'Εχω εντονότατη διάισθηση για Κούπερ χωρίς καμία πληροφόρηση το ξεκαθαρίζω, απλή διαίσθηση αλλά έντονη. Όποιος ψήνεται για κουβέντα επί του θέματος μέσα. Πώς θα σας φαινότανε? Εγώ είμαι 50-50, κάτι δεν μου κάθεται και πολύ καλά, αν και ο άνθρωπος είναι κανονικός προπονητής όπως και να το κάνουμε. Δεν είναι μαθητούδι.

Ο Κουπερ εχει πολλα θετικα οπως πλουσιες παραστασεις, ονομα στην πιατσα και πλεον ξερει απο Ελλαδα. Η μονη ενσταση μου ειναι οτι ο Κουπερ δεν εχει παρει ΠΟΤΕ τιτλο. Ειτε με Μαγιορκα, με Βαλενθια, Ιντερ κλπ (και ρουλη  :D :D ) παντα φτανει στην πηγη και ποτε δεν κατακτα τιποτα. Εγω τον Κουπερ τον θεωρω ενα Σαντος+3 level σε ικανοτητες. Φτιαχνει ομαδα αλλα ειναι ολιγον χεστης στα κρισιμα.

Εγω θελω ο προπονητης που θα ερθει στον ΠΑΟΚ να εχει το πνευμα του νικητη, να μεταδιδει σπιθα και ανωτεροτητα στην ομαδα. Προπονητης τετοιος ομως..μονο με + μυριο ερχεται.

Ο ΠΑΟΚ θελει εναν τυπο Brian Clough: Εναν προπονητη που θα εχει ταβανι τον ουρανο, αλαζονα και που θα θελει να αποδειξει οτι ειναι ικανος να ξανακανει πραγματα μετα απο απομονωση. Γι αυτο εμενα θα μου αρεσε (λεμε τωρα) να παρουμε τον Λεγκεν.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tsag

• Αλλαγή
Κανένας καλός και νέος Γερμανός προπονητής κοντά στο μύριο δεν υπάρχει ρε πστ???
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Matador

• Αλλαγή
ο Μάμπο-Χάμπο αποχαιρετά από ότι φαίνεται. Φέρτε προπονητή από Αγγλία.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

northeagle_4

• Guest
http://olapaok.gr/editorial/petrotos/twra_arxizei_to_prwtathlhma_toy_zagorakh.871775.html

Για να χρησιμοποιήσω μία πινελιά ρεπορτάζ, θα κλείσω το άρθρο τονίζοντας ότι η αναζήτηση αρχιτέκτονα έχει ήδη αρχίσει και ο Θόδωρος Ζαγοράκης λοξοκοιτάζει προς τα δυτικά, εκτός Ελλάδας...         

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΡΕΤΑ????????? :05a:

Γιγαντα Πετρωτε ,τεραστιο ρεπορταζ.Το δυτικα πιστευω φωτογραφιζει απολυτα την νεα επιλογη ,αλλωστε δεν ειναι πολλες οι χωρες δυτικα της ελλαδας,αντιθετα ανατολικα χαμος γινετε που να βγαλεις ακρη με urawa reds,Ararat Juniors και Bejing Fc ασε που ανατολικα παιζει και προπονητης φακιρης εκ ινδιας ειδικος στιν προετοιμασια με καρυ στην σουφρα και γητευτης του φιδιασματος στην προπονηση,τεμπελια τελος.
  Μεγαλε Πετρωτε,ειλικρινα τωρα ξερω.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Μηπως κοιταει τον Κονσεισαο που θα ειναι..δυτικα του Θοδωρου σημερα?  ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

kostas4

• Guest
αν ειχε εμπειρια ως πρωτος προπονητης θα τον γουσταρα. τρελαρα, με τεραστιο ονομα και ξερει τι σημαινει ΠΑΟΚ. ο ΠΑΟΚ ομως δεν ειναι σχολη προπονητων και ηδη φετος εχουμε αναδειξει δυο...

Offline tsag

• Αλλαγή
Άραξε μαν...Ζαγοράκης είναι αυτός...Χαμένη είναι η μπάλα...Όλα πιθανά είναι...Μην σου πω ότι παίζει να αναλάβει κ αυτός χρέη προπονητή!! Ε ρε τι θα δούμε πάλι αυτό το καλοκαίρι...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ενταξει ομολογω οτι δεν ειμαι αντικειμενικος στο θεμα.
Καταλαβαινω οσους λενε οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι σχολη προπονητων, αλλα τον Σερτζιο τον γουσταρω παθιασμενα  :P
Απο την πλευρα μου λοιπον... το ευχομαι.
(εκτος αν μπορουσαμε να φερουμε κανα Πελεγκρινι πχ)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
θα προτιμούσα και εγώ κάποιο δυτικοευρωπαίο προπονητη..μακαρι δλδ..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline mikro

• Αποστολή
  • **

Cooper κατά πάσα πιθανότητα πάει βάζελο οπότε ας τον διαγράψομεν από την λίστα μας.
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline scouser4

• Αλλαγή
που το ξερεις ?

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
o κούπερ ρε παιδια απετυχε στην ιντερ των εκατομμυρίων οπου μπορουσε να παρει οποιον παιχτη ηθελε και θα πετυχει στον ΠΑΟΚ??
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Γελαει ο κοσμος με τον ανυπαρκτο κουπερ
Να δωσεις 1μυριο για προπονητη με μονο αποτυχιες τα τελευταια χρονια,ουσιαστικα μετα την ιντερ δεν εχει κανει τιποτα στην καριερα του

ΠΑΟΚ G4Α

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ουτε καν στην ιντερ, μετα τη βαλενθια δεν εχει κανει τιποτα στην καριερα του. Σαφως κατα πολυ καλυτερος απο κατι χαβους και δερμιτζακιδες που μας κουβαλησε ο παλαιμαχος της εθνικης χαβουζας, αλλα ενα μυριο το χρονο για τον κουπερ, ουτε για πλακα. Μας τρωει ηδη ενα μυριο το χρονο ο καλυτερος ελληνας επιθετικος που μας ανεβαζει επιπεδα, μη μας φαει και αλλο ενα ο καλυτερος ανεργος προπονητης.
Στον κοσμο αλλος κανενας

northeagle_4

• Guest
κουπερ με το υλικο Β-Γ εθνικης που ειχε στον ρουλη μια χαρα τους πηγε και στρωτο ποδοσφαιρο προσπαθησε να παιξει.σε μια ομαδα που ειχε αρχηγο και καλυτερο παικτη τον κοκε και κατι εξαρσεις που και που απο χαβιτο,καλβο. κουπερ εφερε εναν ανυπερκτο φορ (καμπορα) και τον εκανε να τελειωσει σε μιση σαιζον με 10 γκολ +. ΑΝ αναλογιστουμε τι υλικο ειχε ο ΠΑΟΚ του σαντος και συγκριουμε το υλικο του ρουλη του κουπερ ειναι μερα με την νυχτα σε ολες τις θεσεις πλην του τερματοφυλακα ισως παρολαυτα ακομα και ευρωπη στα δυσκολα σταθηκε μια χαρα και στη 5αδα εμπαινε που ειναι το ταβανι του ρουλη ακομα και με μουρινιο προπονητη.το οτι του ριξαμε 4αρα με βαση το υλικο μας ειναι απολυτα φυσιολογικο.
  εγω τον θεωρω πολυ καλη λυση και για λογους τακτικης (2 φορ,βαρος στην δυναμη και φυσ. κατασταση,κοντινες γραμμες,δημιουργια τοσο απο  αξονα οσο και απο τις πτερυγες).

Offline Vorious

• Αλλαγή
Μας τρωει ηδη ενα μυριο το χρονο ο καλυτερος ελληνας επιθετικος που μας ανεβαζει επιπεδα, μη μας φαει και αλλο ενα ο καλυτερος ανεργος προπονητης.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα