Αγαπητε φιλε agraf η ομαδα που υποστηριζεις, η ομαδα που περσι διεκδικησε μεχρι τελους το πρωταθλημα, η ομαδα που βγηκε δευτερη και Champion's League για πλακα, η ομαδα που επαιξε το καλυτερο ποδοσφαιρο (και ας λενε οτι θελουν οι μετα Χριστον προφητες και καλοθελητες για το Σαντος), η ομαδα που εχει 20.000 διαρκειας βρεξει-χιονισει, η ομαδα που εχει οπαδους σε οποιοδηποτε γηπεδο ανα τον κοσμο, η ομαδα που κοντραρε στα ισια Αγιαξ, Φενερμπαχτσε και Βιγιαρεαλ, η ομαδα που εχει για προεδρο τον MVP του Εuro 2004, η ομαδα που εχει απο πισω της τη μιση Ελλαδα
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ - ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΔεν ειπαμε να ερθει ο Μουρινιο, αλλα δεν μπορει το Αεκακι που χρωσταει 40 εκατομυρια και η γειτονια που εχασε απο το Τρικαλο να εχουν προπονητες μεγαλυτερους απο εσενα και εσυ να μου λες οτι ο
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ δικαιουται να εχει μονο Χαβο, Δερμιτζακη στα ξεκινηματα τους (δεν εχω τπτ μαζι τους ειλικρινα) γιατι ειναι στη διοικηση ο Μηλιωριδης, ο Ποικιλιδης και 2 αβγα Τουρκιας.
Εγω και χιλιαδες αλλοι αυτο πιστευουμε, εσεις οι υπολοιποι καλυτερα να το ξαναψαχτειτε λιγο μεσα σας...
[/quote]
Κι εγώ πιστεύω ότι θέλουμε μεγάλο προπονητή, γι'αυτό λέω ότι με διοίκηση πρωτοδικείου 6μηνης θητείας προκοπή δεν γίνεται.
Το μοντέλο διοίκησης που έχουμε ήταν καλή λύση ανάγκης στην μετά Γούμενου εποχή αλλά έπρεπε από την πρώτη μέρα να ψαχτούμε όλοι μαζί να βρούμε λύση μακράς πνοής. Ήδη αργήσαμε.
Οι προπονητές με @@ το πρώτο που ρωτάνε πριν πάνε σε μία ομάδα είναιτί διοίκηση υπάρχει και τί προϋπολογισμός.
Άν δεν βρούμε λύση διοικητική (έστω και με Ζαγοράκη πρόεδρο, δε διαφωνώ, το αντίθετο) με Δερμιτζάκη και Χάβο θα τη βγάζουμε.
Υ.Γ. Μην παρασυρόμαστε από την περσινή καλή χρονιά. Ο καλούτσικος προπονητής Σάντος έπιασε το ταβάνι του (γι'αυτό και την έκανε), οι αντίπαλοί μας ήταν σε κακή κατάσταση και οι παίκτες (Ίβιτς, Γκαρσία, Σορλέν, Βιτόλο, Βιερίνια) πιάσαν φόρμα. Όλα μαζί συνετέλεσαν. Από τότε μας πήρε η κάτω βόλτα.