Απόστολε, ΤΙ ΛΕΣ;;;
Νόμιζα ότι κάνεις πλάκα στην αρχή.
ΗΜΑΡΤΟΝ, πρέπει να μιλάς για άλλο άτομο.
-όλα αυτά που λες οφείλονταν στον πολύ καλό γυμναστή του ζέλα, τον οποίον είχε φέρει πράγματι ο τεν κάτε και ήταν προπονητής στίβου, βασικό στο σημερινό ποδόσφαιρο. Επομένως αφού μιλάς για τραυματισμούς, φυσική κατάσταση κτλ, γυμναστή θες, όχι τον τεν κάτε.
-είναι μυρωδιάς από μπάλα, προπονητική, τακτική, αλλαγές, από τα πάντα. Έβλεπες ζέλα και σε πονούσαν τα μάτια σου, ανάπτυξη-κυκλοφορία μηδέν, παίκτες που δεν ξέραν τι θέλαν μες στο γήπεδο, κανένα πλάνο, κανένα σύστημα. Νομίζω εκείνη τη σεζόν η ζέλα (με τεράστιο μπάτζετ κιόλας), δεν έκανε πάνω από 2 νίκες σερί. Επιπλέον, ο κατεξοχήν προπονητής που έβαζε τους εκλεκτούς των μανατζαραίων μέσα, και άφηνε τους καλύτερους απ'έξω και όλο τον κόσμο να απορεί. Δηλαδή, όλα αυτά που βλέπουμε και στον ΠΑΟΚ εδώ και έναν χρόνο. Γιατί να τα πληρώσουμε και με ένα εκατομμύριο δεν κατάλαβα. Τα κάνει και ο Χάβος με πολύ λιγότερα.
Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω πού είδες την πειθαρχία, η ζέλα όχι απλά ήταν μπουρδέλο που ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε σε γήπεδο και προπόνηση, όχι απλά υπήρχαν τρελές κλίκες στα αποδυτήρια που κάναν κουμάντο (τα γνωστά άμπαλα τσογλάνια της γαμιόλας με το εθνόσημο), όχι απλά τσακώνονταν συνεχώς στην προπόνηση, αλλά καπάκια βγαίναν και κάναν και δηλώσεις για να γίνει βούκινο η φάση. Φαντάσου τα όλα αυτά στον ΠΑΟΚ με το τωρινό ρόστερ, για πλάκα γίνονται από την πρώτη εβδομάδα.
Και με ποιους μικρούς να δουλέψει, αυτός δεν τους είχε αφήσει τελείως στην απ'έξω στη ζέλα; Αν θυμάμαι καλά δηλαδή, διόρθωσέ με γτ δεν είμαι σίγουρος για αυτό, αλλά νομίζω ότι αυτός είχε πχ παραγκωνίσει και το αλβανάκι μου φαίνεται.
Ο τύπος είναι επίσης τελειωμένος σουρωμενάκιας, γελούσαν οι παίκτες μαζί του, τι δουλευταράς κτλ, η κατεξοχήν αδούλευτη ομάδα ήταν, επί ένα-ενάμιση χρόνο συνεχώς χειρότερη. Οι αρδ φταίνε που τους έκαναν πχ πλάκα οι σέρρες στο οακα ή που συνέχεια κατέβαζε την ομάδα όπως νά'ναι; Ο τύπος δεν υπάρχει πουθενά. Χίλιες φορές να μείνει ο Ιωακείμ.
Άκου "σταματάει την προπονητική". Την ξεκίνησε ποτέ;
Όσο για το τμήμα ότι πρέπει να γίνει στρατόπεδο, χαίρω πολύ, αυτό πρέπει να γίνει ούτως ή άλλως ρε φίλε...