'Εχω εντονότατη διάισθηση για Κούπερ χωρίς καμία πληροφόρηση το ξεκαθαρίζω, απλή διαίσθηση αλλά έντονη. Όποιος ψήνεται για κουβέντα επί του θέματος μέσα. Πώς θα σας φαινότανε? Εγώ είμαι 50-50, κάτι δεν μου κάθεται και πολύ καλά, αν και ο άνθρωπος είναι κανονικός προπονητής όπως και να το κάνουμε. Δεν είναι μαθητούδι.
Ο Κουπερ εχει πολλα θετικα οπως πλουσιες παραστασεις, ονομα στην πιατσα και πλεον ξερει απο Ελλαδα. Η μονη ενσταση μου ειναι οτι ο Κουπερ δεν εχει παρει ΠΟΤΕ τιτλο. Ειτε με Μαγιορκα, με Βαλενθια, Ιντερ κλπ (και ρουλη

) παντα φτανει στην πηγη και ποτε δεν κατακτα τιποτα. Εγω τον Κουπερ τον θεωρω ενα Σαντος+3 level σε ικανοτητες. Φτιαχνει ομαδα αλλα ειναι ολιγον χεστης στα κρισιμα.
Εγω θελω ο προπονητης που θα ερθει στον ΠΑΟΚ να εχει το πνευμα του νικητη, να μεταδιδει σπιθα και ανωτεροτητα στην ομαδα. Προπονητης τετοιος ομως..μονο με + μυριο ερχεται.
Ο ΠΑΟΚ θελει εναν τυπο Brian Clough: Εναν προπονητη που θα εχει ταβανι τον ουρανο, αλαζονα και που θα θελει να αποδειξει οτι ειναι ικανος να ξανακανει πραγματα μετα απο απομονωση. Γι αυτο εμενα θα μου αρεσε (λεμε τωρα) να παρουμε τον Λεγκεν.