Author Topic: Θα υπάρξει προπονητής μετά τον Δερμιτζάκη; (Οκτώβιος 2010)  (Read 24561 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
οτι ο αρχιμανδριτης παει συννεφο .......................και στο τελος θα πουμε και ευχαριστω που καναμε το αυτονοητο και πηραμε προπονητη  (μεγαλη επιτυχια του παντελη ) και ευχαριστω και στον """μουνιοθ """ που ειπε ναι στην προταση της παε...........

υγ   το ονομα ειναι τυχαιο...........
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Αν δεν κάνω λάθος στα 2,3 είναι και τα λεφτά που πρέπει παρει η εφορεία γιατί εκεί την πληρώνουν οι ίδοι οι παίκτες ή οι προπονητές, οπότε αν αφαιρέσεις το 40-45% εφορία που εχουν μένει γύρο στο 1.3 μύρια.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bane

• Αλλαγή
βασικα καλα θα ητανε κανας ισπανος αν κρινω απο αυτον που πηρε το χανουμι. πολυ τακτικη και παιρνουνε ματσακια με τον μπερνς τον γκερειρο και τον λαγο και με πολλες απουσιες. αμα μπει η καλη τακτικη οι ομαδουλες φαινονται ομαδαρες στο ελλαντα .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

baron

• Guest
τασσουλή

ο gross είναι ελβετός. Δεν πληρώνει μια στους γερμανούς. Μη σου πω ότι έχει μόνιμη κατοικία στο μονακό η στα cayman islands....

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
Εφορια πληρωνεις απο εκει που βγαζεις τα λεφτα και οχι με την εθνικοτητα σου η την κατοικια σου
Στην Στουτγκαρδη επερνε 2,5 προ εφοριας αρα 1,3 καθαρα
Στην Ελλαδα μιλαμε μονο για καθαρα αφου η ομαδα πληρωνει τις υποχρεωσεις και απεναντι στην εφορια

baron

• Guest
Άσε αυτοί που μένουν γερμανία να ξέρουν καλύτερα.

Όσο "πληρωνε" εφορία ο schumacher (F1) που είναι και γερμανός άλλο τόσο θα πληρώσει ο gross που είναι και ελβετός.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Άλλο το ένα άλλο το άλλο μπάρον, και μεις μπορύμε να τον δώσουμε προκαταβόλα σε μαύρες σακούλες 800 ας πούμε χιλιάρικα και να φαίνετε ότι έχει συμβόλαιο 50 χιλιάρικα τον χρόνο. Πάντως και το παράδειγμα με τον σουμάχερ δεν στέκει, γιατί ο σουμάχερ μπορεί να είναι γερμανός αλλά από ιταλική ομάδα τα έπαιρνε τα φράγκα. Έτσι όπως το λές όσοι αλβανοί είναι στην ελλάδα και δουλεύουν δεν κάνουν φορολική δήλωση και πληρώνουν φόρους στην αλβανία. Το χρήμα φορολογείται από την χώρα που το παράγει και όχι από την χώρα που κατάγεται αυτός που το τσεπώνει  ;) ;) ;)
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
Ακριβως ετσι ειναι τα παραδειγματα του Schumacher kai Boris Becker ειναι αστοχα
γιατι κερδιζαν τα λεφτα τους σε διεθνης διοργανωσεις και οχι απο μια γερμανικη εταιρια οπως
η Στουτγκαρδη και εγω εχω εισοδηματα απο Γερμανια και πιστεψε με πληρωνω κανονικα εφορια παρολο που μένω Ελλαδα και
ειμαι Ελληνας απο εκει που βγανει το χρημα εκει φορολογιτε!

Sorry για το off topic

Basilaras

• Guest
Gross, Le Guen, Pelegrini και μαμακίες έχω Ιωακήμ Χάβο λέμε!!!!

Αποκλειστηκές πληροφορίες αναφέρουν ότι άν παραμήνει ο Χάβος ως Head Coach η ΠΑΕ έχει ήδη συμφωνήσει με τον Βασίλη Βούζα για την θέση του Assistant Coach... μηλάμε για πολύ Χαβουζα....

:tsigaro:

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
και πανω στη συζητηση για τον Ιωακειμ να και το αρθρο στο "ολα¨"  για τα μυστικα οπλα του Ιωακειμ και το πυρηνικο οπλοστασιο της αλ καιντα.....

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας

ive4

• Guest
Ξεφτίλα για την διοίκηση, να μη μπορεί να βρει σοβαρή λύση για προπονητή. ΞΕΦΤΙΛΑ και πρέπει να μας αποδείξουν η καθυστέρηση δεν έχει ως σκοπό την μονιμοποίηση του Μάκ Χάαβεν.

apostolos

• Guest
Όπως την κόβω τη δουλειά θα μείνει ο Χάβος, υπάρχουν τεράστιες ενστάσεις κατανοητό, αλλά εμένα δεν μου φαίνεται εντελώς παράλογο, αν βάλεις τη χρονική στιγμή στην οποία βρισκόμαστε μέσα στη σαιζόν, τους στόχους που έχουν απομείνει, τους ελάχιστους διαθέσιμους προπονητές και τα λεφτά που ζητάνε. Υπάρχει ένα τεράστιο ρίσκο. Δηλαδή διάβαζα χθες για τον Γκρος, ήθελε λέει 1 μύριο από τώρα μέχρι τον Μάϊο. Καλά κάνει και το αξιώνει, εσύ δεν πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αν πρέπει να του το δώσεις? Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν συνεχιστούν οι γκέλες και τα διάφορα? Θα σου πει μα φίλε εγώ δεν έκανα προετοιμασία, δεν την ξέρω καν την ομάδα, με έφερες Νοέμβρη μήνα και τι περίμενες να βγάλω το μαγικό ραβδάκι? Και στο κάτω κάτω για ποιους στόχους να δώσεις αυτά τα λεφτά σε έναν καινούριο προπονητή για φέτος? Να περάσεις τον Εορδαϊκό στο κύπελλο? Άντε να τσουλήσεις λίγο παραπάνω στην Ευρώπη και βγεις πλαυ οφ στο πρωτάθλημα, μα δεν θέλεις τον Γκρος για να το πετύχεις αυτό. Ένα γενικό συμμάζεμα θες. Εκτός αν θες άνθρωπο να σου διδάξει πράγματα κλπ με υπομονή και στήριξη, τα οποία Νοεμβρη μήνα δεν γίνονται.

Είμαι από αυτούς που έιναι φανατικοί στο θέμα προπονητή, απαιτώ ο ΠΑΟΚ να έχει κανονικό προπονητή και όχι ηθοποιό που τον παριστάνει. Αλλά νομίζω οτι το τάϊμινγκ είναι τέτοιο που το ρίσκο είναι τεράστιο με τα στενά χρονικά περιθώρια και τη δεδομένη μικρή λίστα με τα ονόματα που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη. Δεν αξίζει να προσλάβεις πάλι κάποιον που δεν τον ξέρεις, δεν τον πιστέυεις καν, και θα το κάνεις μόνο και μόνο για να πεις οτι το έκανα. Άσε τι θα τον πληρώσεις. Πολλοί μπορούν να πούνε οτι ο Ζαγοράκης είχε κάνει τότε κάτι αντίστοιχο με τον Σάντος. Μα ο Ζαγοράκης έκατσε και κουβέντιασε με τον Σάντος και τα βρήκανε μέσα σε ένα απόγευμα. Τον ήξερε πάρα πολύ καλά, πώς δουλεύει, τι κάνει και τον εμπιστευότανε τυφλά. Τον πίστευε. Δεν μπορεί να το κάνει με κανέναν άλλο αυτό ξανά. Δεν τους ξέρει τόσο καλά.

Τα χοντρά λάθη στο θέμα προπονητή ξεκινήσαν από πέρσι το Μάρτιο και φτάσαν μέχρι τώρα. Η καθυστέρηση πρόσληψης κάποιου, η απομάκρυνση Μπερέτα που εξ αρχής δεν τον είχε πιστέψει ο Ζαγοράκης, το αλαλούμ με Δερμιτζάκη και η πλήρης μπουρδελοποίηση των αποδυτηρίων κλπ. Το να μην προσλάβει κάποιον τώρα είναι το μικρότερο σε αυτή τη σειρά με λάθη και δεν είμαι καν σίγουρος αν θα είναι και εντελώς λάθος.

ive4

• Guest
Απόστολε μη μπεις στο τρυπάκι να το σκέφτεσαι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλος για να συνεχίζουμε τα πειράματα. Κανένας συμβιβασμός με Χάβους και γενικά ανύπαρκτους προπονητές.

apostolos

• Guest
Δεν καταλαβαίνω απλά γιατί δεν είναι πείραμα να πας να πάρεις κάποιον από τους ελάχιστους διαθέσιμους για τον οποίο δεν θα έχεις ιδέα και θα το κάνεις μόνο και μόνο για να λες οτι το έκανες. Πείραμα είναι κι αυτό και μάλιστα πανάκριβο. Δεν ξέρω ίσως το βλέπω τελείως λάθος, εμένα η καθυστέρηση αυτή μου λέει πάντως οτι ο Ζαγοράκης έχει ενδοιασμούς για αυτούς που είναι διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή, δεν τον πείθουν.

zan

• Guest
Αυτη η καθυστερηση μπορει να ειναι και  παιχνιδι αναμεσα σε 2 ισως και 3 για να πετυχει την τιμη που θελει. Μην ξεχνας πως αυτος που θα ερθει θα ειναι για τα επομενα 2,5 χρονια και δεν χοραει γκελα.....

Offline savage republic

• Βασικός
και μένα για παζάρεμα με κάνει η δουλειά. Θέλω να πιστεύω μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχει λήξει το θέμα.

Ερώτηση: Ο Λε Γκεν, δεν παίζει σύστημα με δεκάρι;  :inlove:

baron

• Guest
off topic

τασσουλή και πειρατή

ο σουμάχερ δεν ήταν πάντα στην ferrari. Έκανε στην F3, Ford, και άλλες (με έδρα την κολωνία). Ο becker ο schumacher και ο lauda είναι τα πιο τρανταχτά παραδείγματα αυτών που δεν πληρώσανε ποτε φόρους.
Επειδή είμαι εντελώς off δεν θα μπω στο ευρωπαϊκό δίκαιο και τις τρύπες που έχει άνοιξη στην διακίνηση κεφαλαίων και στην φοροδιαφυγή.

Και επειδή έχω τρανταχτό παράδειγμα γνωστού μου που βγάζει αφορολόγητα το χρήμα του στην γερμανία και ζει ζωούλα στο ATHENS σας συμβουλεύω να κοιτάξετε και σεις το πως γίνετε... αφού το κάνουν (όλοι) οι άλλοι..

Offline agraf

• Αλλαγή
και μένα για παζάρεμα με κάνει η δουλειά. Θέλω να πιστεύω μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχει λήξει το θέμα.

Ερώτηση: Ο Λε Γκεν, δεν παίζει σύστημα με δεκάρι;  :inlove:

Άν έχει το Ζουνίνιο ναι, άν έχει το Φωτάκη θα ζορίστεί...

Offline savage republic

• Βασικός
Εννοώ ότι προφανώς θα έρθει (άμα είναι) πακέτο με δεκάρι. Οπότε, συν ένα ακόμα (μεγάλο) έξοδο. Οπότε, καθυστερούμε κι άλλο για την περίπτωσή του ή την έχουμε ήδη εγκαταλείψει.