Όπως την κόβω τη δουλειά θα μείνει ο Χάβος, υπάρχουν τεράστιες ενστάσεις κατανοητό, αλλά εμένα δεν μου φαίνεται εντελώς παράλογο, αν βάλεις τη χρονική στιγμή στην οποία βρισκόμαστε μέσα στη σαιζόν, τους στόχους που έχουν απομείνει, τους ελάχιστους διαθέσιμους προπονητές και τα λεφτά που ζητάνε. Υπάρχει ένα τεράστιο ρίσκο. Δηλαδή διάβαζα χθες για τον Γκρος, ήθελε λέει 1 μύριο από τώρα μέχρι τον Μάϊο. Καλά κάνει και το αξιώνει, εσύ δεν πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αν πρέπει να του το δώσεις? Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν συνεχιστούν οι γκέλες και τα διάφορα? Θα σου πει μα φίλε εγώ δεν έκανα προετοιμασία, δεν την ξέρω καν την ομάδα, με έφερες Νοέμβρη μήνα και τι περίμενες να βγάλω το μαγικό ραβδάκι? Και στο κάτω κάτω για ποιους στόχους να δώσεις αυτά τα λεφτά σε έναν καινούριο προπονητή για φέτος? Να περάσεις τον Εορδαϊκό στο κύπελλο? Άντε να τσουλήσεις λίγο παραπάνω στην Ευρώπη και βγεις πλαυ οφ στο πρωτάθλημα, μα δεν θέλεις τον Γκρος για να το πετύχεις αυτό. Ένα γενικό συμμάζεμα θες. Εκτός αν θες άνθρωπο να σου διδάξει πράγματα κλπ με υπομονή και στήριξη, τα οποία Νοεμβρη μήνα δεν γίνονται.
Είμαι από αυτούς που έιναι φανατικοί στο θέμα προπονητή, απαιτώ ο ΠΑΟΚ να έχει κανονικό προπονητή και όχι ηθοποιό που τον παριστάνει. Αλλά νομίζω οτι το τάϊμινγκ είναι τέτοιο που το ρίσκο είναι τεράστιο με τα στενά χρονικά περιθώρια και τη δεδομένη μικρή λίστα με τα ονόματα που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη. Δεν αξίζει να προσλάβεις πάλι κάποιον που δεν τον ξέρεις, δεν τον πιστέυεις καν, και θα το κάνεις μόνο και μόνο για να πεις οτι το έκανα. Άσε τι θα τον πληρώσεις. Πολλοί μπορούν να πούνε οτι ο Ζαγοράκης είχε κάνει τότε κάτι αντίστοιχο με τον Σάντος. Μα ο Ζαγοράκης έκατσε και κουβέντιασε με τον Σάντος και τα βρήκανε μέσα σε ένα απόγευμα. Τον ήξερε πάρα πολύ καλά, πώς δουλεύει, τι κάνει και τον εμπιστευότανε τυφλά. Τον πίστευε. Δεν μπορεί να το κάνει με κανέναν άλλο αυτό ξανά. Δεν τους ξέρει τόσο καλά.
Τα χοντρά λάθη στο θέμα προπονητή ξεκινήσαν από πέρσι το Μάρτιο και φτάσαν μέχρι τώρα. Η καθυστέρηση πρόσληψης κάποιου, η απομάκρυνση Μπερέτα που εξ αρχής δεν τον είχε πιστέψει ο Ζαγοράκης, το αλαλούμ με Δερμιτζάκη και η πλήρης μπουρδελοποίηση των αποδυτηρίων κλπ. Το να μην προσλάβει κάποιον τώρα είναι το μικρότερο σε αυτή τη σειρά με λάθη και δεν είμαι καν σίγουρος αν θα είναι και εντελώς λάθος.