Author Topic: PAOK - ΝΚ Dinamo Zagreb 1 - 0 Πέμπτη 30/09/2010 ώρα 22:05 ANT1  (Read 6170 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Η ΑΔΙΚΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΟΡΓΗ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ...

:bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag:

Offline cure

• Αλλαγή
Το πιο σημαντικό που προσέφερε η χθεσινή νίκη είναι η χαρά που πήραν οι 5 ψυχούλες των αδερφών μας και πήραν λίγη δύναμη εκεί μέσα.
Το επόμενο πιο σημαντικό είναι πως ο ΠΑΟΚ γίνεται ξανά ευρωπαίος ΠΑΟΚ και γεμίζει βαθμούς που θα τους χρησιμοποιεί την επόμενη πενταετία.
Ακολούθως ότι είμαστε ακόμη μέσα στο στόχο της πρόκρισης, κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό.
Και τέλος (έτσι όπως έχουμε καταντήσει πρέπει να το αναφέρουμε) μπήκε στο ταμείο ένα καλό ποσό για να κλείσουν κάποιες τρύπες του μπακαλοτέφτερου.

Αυτά!

Τώρα πρέπει να προσέξω πώς θα τα πω αυτά που θέλω χωρίς να περάσω την εντύπωση πως είμαι ζοχαδιασμένος, ενώ είμαι τόσο χαρούμενος για τη νίκη. Second thought. Δεν γαμείς μωρέ τον κάθε πικραμένο που διαβάζει με προκατάληψη για το τι θα πεις. Πες τα όπως θες. Έτσι κι αλλιώς στο καλούπι που έφτιαξε το μυαλό του θα σε κατατάξει. Πάμε λοιπόν στο ζουμί:

Συγγνώμη αλλά γελάω πραγματικά όταν η χθεσινή επικράτηση αναφέρεται ως έναρξη ανάκαμψης και άλλα παρόμοια. Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά και δυστυχώς κανείς δεν είναι διατεθειμένος σε αυτή να δουλέψει. Ούτε προπονητής, ούτε παίχτες, Θα γυρίσουμε επίσημα πλέον στην καταστροφή του παιχνιδιού και όλα καλά. Δεν ονειρεύομαι ρε ωραίο ποδόσφαιρο όπως νομίζετε με το μυαλό σας. Θέλω απλά να τρέχουν οι παίχτες, να πιέζουν, να αλλάζουν θέσεις, να καλύπτουν, να βγαίνουν οργανωμένα και θέλω κι έναν προπονητή να τους τα μάθει όλα αυτά για να δημιουργηθεί μία ομάδα με βάσεις για το μέλλον.

Μέχρι τώρα είχαμε το πανηγύρι του τεμπέλη. Τεμπέλαρος προπονητής που δίδασκε μόνο την εύκολη καταστροφή και έξυνε τ' αρχίδια του μετά, τεμπέληδες παίχτες που γούσταραν το τεμπέλικο ποδόσφαιρο του μένω πίσω από το κέντρο, καταστρέφω και αν κάνω το μισό μηδέν κερδίζω. Αυτό το τουμπουρλούκι όχι μόνο δεν θα μας πάει μπροστά, αλλά θα συνεχίσει μία ομάδα χωρίς καμία προοπτική. Ποτέ δεν θα προοδεύσουμε ως ομάδα έτσι.

Ο Δερμιτζάκης πίστευα ότι ως νέος είχε όρεξη. Κατάλαβα ότι θα τον τρώγανε οι τεμπέλαροι παίχτες μας, όπως φάγανε τον ιταλό που τόλμησε να σκεφτεί να παίξουν ποδόσφαιρο τρέχοντας. Ήλπιζα να είχε κάκαλα να επιμείνει. Αλλά αποδείχτηκε αστείος. Και συμβιβάστηκε όπως έχει κάνει στη καριέρα του κάθε καραγκιοζάκος έλληνας προπονητής, εκτός του Άγγελου φυσικά που τους τεμπέληδες τους έστελνε για καφέ.

Αυτός ο δρόμος θα μας επαναφέρει σε μικροεπιτυχίες, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως ο ΠΑΟΚ αν συνεχίσει έτσι δεν θα καταφέρει ποτέ κάτι πραγματικά μεγάλο. Πραγματικό ποδόσφαιρο όμως ήταν αυτό του Χαλίλοζιτς. Αυτοί σε βάθος χρόνου θα έχουν κέρδος κι εμείς θα μείνουμε με τις πρόσκαιρες χαρές. Δεν πειράζει όμως. Δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου. Άλλωστε οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες έμαθαν να το γουστάρουν αυτό, οπότε ποιος γαμάει τον κάθε γκρινιάρη σαν κι εμένα που σας χαλάει το πανηγυρικό κλίμα με... παράλογες απαιτήσεις
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline savage republic

• Βασικός
Αστείο να ονομάζεται ο ζοχάδας τεμπέλης. Ό,τι να 'ναι φίλε Κιουρ. Παίξε κάνα στοίχημα καλύτερα.

Offline dave

• Αλλαγή
ισως του χρονου που γκαρσια ιβιτς θα ναι 34, να θυμισω οτι ο χεστης ειχε αριστερο εξτρεμ τη σαιτα σορλεν αφου ο μικρος δεν εχει πεισει κανεναν ακομα, ισως του χρονου λοιπον θα μπορουμε να παιξουμε το ποδοσφαιρο που θελεις κιουρ, θα ριχνουν πολυ τρεξιμο, πανω κατω το γηπεδο...βαλε κ το λινο μεσα...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Ο Δερμιτζάκης πίστευα ότι ως νέος είχε όρεξη. Κατάλαβα ότι θα τον τρώγανε οι τεμπέλαροι παίχτες μας, όπως φάγανε τον ιταλό που τόλμησε να σκεφτεί να παίξουν ποδόσφαιρο τρέχοντας. Ήλπιζα να είχε κάκαλα να επιμείνει. Αλλά αποδείχτηκε αστείος. Και συμβιβάστηκε όπως έχει κάνει στη καριέρα του κάθε καραγκιοζάκος έλληνας προπονητής, εκτός του Άγγελου φυσικά που τους τεμπέληδες τους έστελνε για καφέ.

Συμφωνω εν μερη.. απλα πρεπει να περιμενουμε 4-5 παιχνιδια ακομα να το πουμε απολυτα..

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Καλο το αποτελεσμα,θα μπορουσαμε και καλυτερα βεβαια...Εγω παλι ρε παιδες δεν ξερω τι λετε εσεις ,αλλα η αποδοση της ομαδας δεν με ικανοποιησε...Ειδικα στο πρωτο ημιχρονο με κουρασε αφανταστα...Τιποτα βαρεθηκα...Στο δευτερο ευτηχως ανεβηκαν αλλα και αυτο με σπρωξιμο...Ελπιζω την Κυριακη με το σκουλικι να μας πεταχτουν τα ματια απεξω με την μπαλα που θα παιζουμε αλλιως μας βλεπω να γινεται το σωσε...

Οσο για την κερκιδα διαβαζω απο πολλους εδω μεσα οτι καναμε και γαμω τις κερκιδες,και λεω δεν μπορει σε λαθος γηπεδο ημουν χτες..
Σοβαρα τωρα ρε παιδια σας αρεσε αυτη η κερκιδα χτες?Φωναξαμε στην αρχη αρκετα και σιγα σιγα επεφτε ο κοσμος...Ειδικα προς το τελος του πρωτου ημιχρονου νεκρα τιποτα...Στο δευτερο πηραμε λιγο τα πανω μας αλλα και παλι παιδια ειλικρινα εχω δει τον ΠΑΟΚ να κανει κερκιδα και εχω παθει τη πλακα μου...Το χτεσινο παντως δεν ηταν τιποτα...
Εγω ανεβηκα πανω πανω και δεν τραγουδουσε κανεις...
Οσο για το συνθημα για τα παιδια μας που ειναι φυλακη περιμενα ολο το γηπεδο να το φωναξει αλλα και εκει τζιφος...Λιγο κατι τα παιδια στην 4α λιγο κατι τα παιδια απο βεμ και τριανδρια και κανεις αλλος...Αν φωναζαμε κρυο γαμιεται η μανα σου πιο πολλοι θα το τραγουδουσαν...Απαραδεκτο,τουλαιχιστον για τα αδελφια μας...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Αλλο τι θες να βλεπεις απο μπαλα κι αλλο τι μπορεις να παιξεις.

Με ΑΥΤΟΥΣ τους παιχτες κιουρ το ποδοσφαιρο που θες να δεις δεν θα το δεις ποτε. Λυπαμαι αλλα ετσι ειναι. Δεν εχεις μοναδες για τετοιου τυπου παιχνιδι, ειδικα στα χαφ. Οσο πιο γρηγορα το αποδεχτεις τοσο πιο πολυ θα σε αγαπαει το μυαλο σου  ;)

Πι.εΣ. Ειδικα στην ευρωπη.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
το μονο θετικο για μενα χθες ειναι η καλη αποδοση (σε σχεση με ολο τον αγωνα) στο ξεκινημα του β ημιχρονου καθως επισης και οτι σκοραραμε σε ενα χρονικο σημειο που συνηθως το τρωμε

καλη η προσπαθεια αλλα χρειαζεται πολυ περισσοτερη
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ερωτηση...Γιατι χτες αυτος που αναψε πυρσο τον σκισανε στις μαπες και δεν ξερω και εγω τι αλλο?Θα μου πειτε γιατι αναψε πυρσο και απαγορευεται..οκ...Ολοι αυτοι οι πυρσοι που αναψαν στην εναρξη του ματς δεν απαγορευονται?Απλα ρωταω για να καταλαβω

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
το να αναβεις πυρσο και να καις συνοπαδο σου στα μουτρα επειδη εγινε μια μανουρα ειναι τραγωσια.... ξενερωσα να πα να γαμηθουνε κ οι νικες και ολα....

+1926
τελικά δεν είμαστε όλοι το ίδιο ΠΑΟΚ και σίγουρα δεν είμαστε όλοι αδέρφια... και παλιά έπεφτε ξύλο αλλά αυτό που έγινε χτες δεν το φανταζόμουν ότι θα το δω ποτέ...

mGm

• Guest
Καλο το αποτελεσμα,θα μπορουσαμε και καλυτερα βεβαια...Εγω παλι ρε παιδες δεν ξερω τι λετε εσεις ,αλλα η αποδοση της ομαδας δεν με ικανοποιησε...Ειδικα στο πρωτο ημιχρονο με κουρασε αφανταστα...Τιποτα βαρεθηκα...Στο δευτερο ευτηχως ανεβηκαν αλλα και αυτο με σπρωξιμο...Ελπιζω την Κυριακη με το σκουλικι να μας πεταχτουν τα ματια απεξω με την μπαλα που θα παιζουμε αλλιως μας βλεπω να γινεται το σωσε...

Οσο για την κερκιδα διαβαζω απο πολλους εδω μεσα οτι καναμε και γαμω τις κερκιδες,και λεω δεν μπορει σε λαθος γηπεδο ημουν χτες..
Σοβαρα τωρα ρε παιδια σας αρεσε αυτη η κερκιδα χτες?Φωναξαμε στην αρχη αρκετα και σιγα σιγα επεφτε ο κοσμος...Ειδικα προς το τελος του πρωτου ημιχρονου νεκρα τιποτα...Στο δευτερο πηραμε λιγο τα πανω μας αλλα και παλι παιδια ειλικρινα εχω δει τον ΠΑΟΚ να κανει κερκιδα και εχω παθει τη πλακα μου...Το χτεσινο παντως δεν ηταν τιποτα...
Εγω ανεβηκα πανω πανω και δεν τραγουδουσε κανεις...
Οσο για το συνθημα για τα παιδια μας που ειναι φυλακη περιμενα ολο το γηπεδο να το φωναξει αλλα και εκει τζιφος...Λιγο κατι τα παιδια στην 4α λιγο κατι τα παιδια απο βεμ και τριανδρια και κανεις αλλος...Αν φωναζαμε κρυο γαμιεται η μανα σου πιο πολλοι θα το τραγουδουσαν...Απαραδεκτο,τουλαιχιστον για τα αδελφια μας...

Συμφωνω στα περισσοτερα. Κερκιδα ταφος στην μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα αλλα δεν μου φαινεται περιεργο. Με την μπαλα που παιζει η ομαδα χρειαζεσαι speedακια για να σου βγει φωνη. Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν περιμενω να δω ποδοσφαιρο αλα μπαρτσα για να ανεβω. Διαθεση και πιεση τουλαχιστον ανα περιοδους. Τιποτα αλλο. Θυμαμαι εποχες που ειχαμε ζαφειριου κολομπουρδα τασιοπουλο και καπετανοπουλο οπου υπηρχαν 10λεπτα που το γηπεδο επαιρνε φωτια απο το παθος και την πιεση σε καθε γωνια του γηπεδου. Ειναι εκεινο το σημειο που ο αντιπαλος δεν μπορει να αλλαξει ουτε μιση μπαλια και βρωμαει γκολ. Εκει που λες ειναι θεμα λεπτων...ερχεται! Και εννοειται οτι λειτουργει σαν φαυλος κυκλος. Η φωτια στην κερκιδα εδινε φτερα στα ποδια των παιχτων και το εβλεπες. Ηταν πασιφανες. Σαν να υπηρχε επικοινωνια αμμεση. ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ενα πραμα. Αυτη η αισθηση φανταζει πλεον μακρυνη αναμνηση που τεινει να χαθει παντελως.
Οσο για το αγωνιστικο κομματι, πρωτη φορα φευγω μετα απο νικη τοσο απογοητευμενος. Πιστευα πραγματικα οτι φετος μπορουμε το πρωταθλημα αλλα βλεποντας την πορεια που χαρασει η ομαδα μαλλον πρεπει να συμβιβαστω με τον "πρωταθλητισμο" (ας ελπισουμε οτι δεν θα χασουμε τα κεκτημενα τουλαχιστον).
Φευγωντας απο το γηπεδο ποιο χαλαρος και σκεφτομενος του τι παρακολουθησα, εκει μονο συνειδητοποιησα οτι δεν ειδα μια κολοφαρδιστικη νικη οπως εκ πρωτης οψεως φαινεται. Αλλα ειδα μια περσινη εμφανιση. Αυτο το κλασσικο 1-0 χωρις σχεδον καμια ευκαιρια με τον αντιπαλο προπονητη να κλαιγεται οτι η ομαδα του ηταν καλυτερη. Ποσες φορες το ειδαμε τα προηγουμενα χρονια αυτο το σκηνικο με ξανθη, λαρισσα, γιαννενα κλπ.
Μ' αρεσει??? Σιγουρα οχι. Το προτιμω απο το χανω απο το καθε χωριο??? Σιγουρα ναι. Εν πασει περιπτωση αν με αυτους τους παικτες δεν μπορουμε να παιξουμε αλλου ειδους ποδοσφαιρο ας ξεκινησουν απο τωρα να ψαχνουν για 2-3 αμυντικα χαφ και κεντροους γενικα που να πληρουν και λιγο τις προυποθεσεις του δημιουργικου ποδοσφαιρου μπας και ξαναπαρει πραγματικα φωτια η Τουμπα και οχι αυτες τις παπαριες που γραφουν οι αθλητικες φυλλαδες για λαικη καταναλωση μετα απο καθε ματς.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αγωνιστικα.στην μπαλα δεν παιζεις μονος σου.ομαδαρα η ντιναμο σε αμυνα και κεντρο(καλυτερη και απο αγιαξ και απο φενερ) αλλα ψιλοανικανη επιθετικα ισως και λογω παιχνιδιου μας.μαγκια η νικη οτι κι αν λεμε κι οτι κι αν δεν μας αρεσε...

οπαδικα τι να πεις...δεν αξιζει τπτ πλεον...

κερκιδα η καλυτερη εντος φετος σε διαρκεια...φωνη ριχνουν παντοτε οι ιδιοι γι'αυτο μην απορειτε αν καποιοι δεν ακουτε τους διπλανους σας οταν αλλαζετε θεση...θα ηταν καλυτερη αν δεν συνεβαιναν καποια πραγματα οπως αυτο που περιγραφουν ο memts και ο  crusader

Offline KATISI4

• Αλλαγή
το να αναβεις πυρσο και να καις συνοπαδο σου στα μουτρα επειδη εγινε μια μανουρα ειναι τραγωσια.... ξενερωσα να πα να γαμηθουνε κ οι νικες και ολα....

+1926
τελικά δεν είμαστε όλοι το ίδιο ΠΑΟΚ και σίγουρα δεν είμαστε όλοι αδέρφια... και παλιά έπεφτε ξύλο αλλά αυτό που έγινε χτες δεν το φανταζόμουν ότι θα το δω ποτέ...

Mπραβο μας...Γιναμε οπως περισι ο γαυρος που πηγε να καψει τον αλλον στην μαπα...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

+1926
τι εγινε ακριβως? για πεστε ρε...
Παντως η ομαδα σε 3 ματς εκανε μια ευκερια...και την εβαλε....δεν μου αρεσε καθολου και PAOK_Pireaus, να δουμε τουλαχιστον το περσινο ποδοσφαιρο, που να σουπω την αληθεια δεν με χαλαγε καθολου να αρχιζει το ματς και να ειμαι τοσο χαλαρος οσο ποτε γιατι ηξερα οτι ΔΕΝ θα φαω γκολ και θα δω 5-6 αυτοματισμους και ξεδιπλωματα που θα μου δωσουν την αισθηση οργανωμενης και δουλεμενης επιθεσης...ΑΠΛΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ με τον γαυρο στο κοκαλισκακη περσυ.....τι ωραιες επιθεσεις..........φετος...παναγια μου σωσε..ο cure ειπε πολυ σωστα!!!!!!

Offline 1926

• Αποστολή
  • **

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Το γκολ είναι του Κοντρέρας λέει  :o..πουτάνας γιος ο ορφανός και ο πατέρας και ο γιος κι ο αδερφός.

Καλή η κερκίδα σε ένταση και διάρκεια..λάθος αίσθηση έχετε από την 4,ειδικά όταν φυσάει προς την 8 όπως χθες.
Το πανί τα σπάει,να ναι καλά ο μίστερ.

Κανένας παίκτης δεν πήγε προς την 4 να χαιρετήσει μετά το ματς,ξενερώσατε για τη σκασιά στην προπόνηση ρε κουφάλες?Στον ΠΑΟΚ παίζετε.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

zagorakis

• Guest
Υψηλότερη τηλεθέαση για ΠΑΟΚ-Ντιναμό

Τα καλύτερα νούμερα κατέγραψε ο αγώνας των "ασπρόμαυρων" κόντρα στους Κροάτες σε σχέση με τα άλλα δύο ματς των έτερων εκπροσώπων της Ελλάδας στο Γιουρόπα Λιγκ το βράδυ της Πέμπτης (30/9)

Σε... ψηλές πτήσεις, σε ό,τι αφορά στα νούμερα της τηλεθέασης, πήγε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της Πέμπτης (30/9). Ούτε ο αγώνας της ΑΕΚ με την Ζενίτ, ούτε του Άρη με τη Ρόζενμποργκ έφτασαν τα νούμερα του παιχνιδιού της Τούμπας.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που έδειξε ο ΑΝΤ1, έφτασε μέχρι 33,1%, ενώ το παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη, μεταξύ Ζενίτ και ΑΕΚ έκανε τηλεθέαση μέχρι 26,3%. Η εκπομπή «Europa League Live» που ακολούθησε με το ματς Ρόζενμποργκ - Άρης και τα στιγμιότυπα από τα άλλα παιχνίδια έφτασε μέχρι 22%.

http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/ypshloterh_thletheash_gia_paok-ntinamo.559207.html

trelos sporos

• Guest
στο 40' 10 ατομα χτυπανε εναν και τον καινε και με πυρσο. στο ημιχρονο στο κυλικειο αλλοι 3 χτυπανε εναν 40αρη και τον διωχνουν απ το γηπεδο. το να ερχεσαι γηπεδο για να ξεσπασεις ειναι συχνο φαινομενο αλλα το να ερχεσαι για να ξεσπασεις σε αδερφια σου ειναι μονο παοκτσηδικο

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Ο λόγος ποιος ήταν ρε αδερφέ? Θα τρελαθούμε τελείως...