Author Topic: PAOK - ΝΚ Dinamo Zagreb 1 - 0 Πέμπτη 30/09/2010 ώρα 22:05 ANT1  (Read 6014 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
μια ισοπαλια θες στην ισπανια, και 2 νικες στα εντος, και φορας κοντομανικο εκδρομες ως το φλεβαρη!

Offline dave

• Αλλαγή
πολυ παραπανω απο 3 βαθμοι...

προσωπικα πολυ χαρουμενος, η μαλλον ανακουφισμενος απο οτι ειδα σημερα.

δεν περιμενα τριγωνακια, αυτοματισμους, κατοχη, ειδικα με τη συνθεση που παιξαμε. περιμενα διαθεση, αποφασιστικοτητα, προσηλωση κ σοβαροτητα, κ τα ειδα ολα.

αν η ομαδα δειξει τα ιδια στοιχεια με το ερπετο θα ναι δειγμα οτι η κριση περναει με παραμονη δερμιτζακη, κ αυτο θα ναι το πιο σημαντικο απο ολα.

κερκιδα ακουγοταν καλη, κ πολλα συνθηματα για τα παιδια, που φυσικα περασαν απαρατηρητα απο τους σχολιαστες οπως κ τα πανια, αλλα δε περιμενα τπτ αλλο

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Θυμισε κατι από τις περσινές καλές αγχωτικές κυριακές του μισού μηδεν.Με τα τελευταία χάλια μου εμοιαζε πολυ μακρινή η χρονιά που πέρασε.Δερμι δούλεψε την άμυνα αυτη θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Matador

• Αλλαγή
Μονο ετσι θα μπορεσουμε να περασουμε την κριση, δουλεια, δουλεια και παλι δουλεια, πειθαρχια, κοντα οι γραμμες και μισο μηδεν. Πολυ καλο το 1-0, θυμισε τον περσινο ΠΑΟΚ στην αρχη.
Στα @@ μου αν πονεσαν τα ματια μας. Τα καλα αποτελεσματα θα μας βγαλουν απο την κριση. Διαχειριζεσαι καλυτερα την κριση μεσα απο καλα αποτελεσματα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νικη και τους 3 βαθμούς.
Θα διαφωνήσω με τα μμε που προσπαθουν να το περάσουν ως εναν αθλο, ως τεράστιο επιτευμα και ως μια ιστορική νικη. Αντε μαλακες για τον ΠΑΟΚ μιλάτε!!!
Σημαντική νικη και τιποτα περισσότερο._
Η αλήθεια είναι πως θελουμε πολύ δουλειά ακόμα, και αν απο δω και πέρα υπάρξει η όρεξη που είδαμε στο Β΄ημίχρονο σίγουρα σύντομα θα δουμε ωραία πράματα  ;D ;D ;D

---
Το κοράκι εμένα δε μου φανηκε κακό, τουλάχιστον πολύ καλύτερο απο τους καραγκίοζηδες ελληνες διεθνεις που εχουμε.
Μπράβο στο κόσμο μας για άλλη μια φορα

Αυτον τον γαμημενο τον ορφανό ως ποτε θα τον βλεπουμε στο γηπεδο.
ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

« Last Edit: October 01, 2010, 00:43:52 by spartiatis »

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Μπραβο για την προσπαθεια και τους τρεις βαθμους...Νικη ψυχολογιας απεναντι σε μια καλοδουλεμενη ομαδα...Και πρωτοι στον ομιλο πλεον...
Αν και απο μπαλα λιγα (εως καθολου) πραγματα, ειμασταν σφιχτοι, σοβαροι και ομαδα...Ας ελπισουμε οτι ξυπνησαν απο τον ληθαργο και αυτη θα ειναι μια καινουργια αρχη...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline toy

• Αλλαγή
Τραγική ομάδα στο πρώτο
Μόλις ανέβηκε στο β ο γκαρσία πήγε και η ομάδα μια ταχύτητα πάνω
Καλός ο σνάουτσερ, πολύ καλός ο κοντρέρας και μου άρεσε και ο ελ ζαρ πολύ, φιλότιμος και ο μούσλι.
Ο φύλαρχος έδειξε καλά στοιχεία και ο σακελλαρίου επίσεις.
Κακός ο κρέσιτς ειδικά εκεί στο τέλος που πήγε να κρεμάσει την ομάδα.

Η ομάδα έχει σαφή έλειψη προσανατολισμού, δεν ξέρει τι να κάνει με τη μπάλα ειδικά στην επίθεση.
Ελπίζω αυτή η νίκη να μας κάνει καλό
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
για μένα το αποτέλεσμα δεν λέει τίποτα. σύμφωνοι, υπήρξαν αντιξοότητες και δυσκολίες αλλά η ομάδα δεν μου έδειξε τίποτα περισσότερο από τα παιχνίδια με ξάνθη και βόλο. μια ομάδα απελπιστικά αργή και κουρασμένη, πράγμα λογικό αφού ο βασικός κορμός είναι στα τριάνταφεύγα. και δυστυχώς σε σχέση με πέρισυ έχει χάσει και ένα από τα ατου της, την αγωνιστική πειθαρχία.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

apostolos

• Guest
Ενώ ξέρει μπαλλίτσα αυτός ο Ελ Ζαρ πάει να περάσει όλο τον κόσμο. Πες του 2 κουβέντες ρε Δέρμι καλό θα και σε αυτόν θα κάνει και στην ομάδα. Ποιος του είπε οτι ήρθε να παίξει σε τσίρκο? Ενώ βγάζει πάθος το σπαταλάει σε αηδίες... Λίγο να συμμαζευτεί, με Μούσλι Βιερίνια μπροστά μια χαρά θα είναι....

Offline lik4

• Αλλαγή
Η ΑΔΙΚΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΟΡΓΗ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Βιτόλο: «Αυτό που άλλαξε σήμερα ήταν η τακτική που εφάρμοσε ο προπονητής και συγκεκριμένη η τακτική να περιμένουμε τον αντίπαλο και στη συνέχεια να χτυπήσουμε. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι στόχος μας είναι η πρόκριση. Σε κάθε γήπεδο θα παίζουμε για να νικήσουμε."

Ολο το ματς σε μια δηλωση.-
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

apostolos

• Guest
Το θέμα είναι οτι μπορείς όντως να περιμένεις με μια τέτοια ομάδα, με τους Βόλους και τις Ξάνθες τι κάνεις είναι το ζήτημα...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
σορρυ αλλα χαλια ημασταν σημερα.......1 εθκερια απο στημενο και ενα γκολ..........κανενα πλανο επιθεσης.....μοθσλι την μπαλα πιο γρεηγορα δεξια αγορι μου

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Πολυ μεγαλη νικη για πολλους λογους, αλλα δυστυχως η εικονα της ομαδας η ιδια. Τα χαλια που ειδα με ξανθη, βολο και τριπολη τα ειδα και σημερα, απλα σημερα ετυχε και μπηκε το γκολ. Οι παιχτες δειχνουν σκασμενοι και χωρις ορεξη. Δε ξερω αν ειναι η κακη προετοιμασια, τα λεφτα που τους χρωστανε, τα παλτα που μας κουβαλησανε φετος και περσυ, ή ο απειρος προπονητης. Το πιο πιθανο ειναι να φταινε ολα μαζι και απο λιγο. Το θεμα ειναι πως πρεπει να βγει ακρη και μαλιστα γρηγορα.

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Πάλι και εμένα μου φάνηκαμε λίγο ακατάστατοι αλλά συγκεντρωμένοι και με πάθος...σημαντική νίκη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Παρόλο που δεν έπαιξαμε μπάλα νικησαμε. Αν παίζαμε έτσι με βόλο ξάνθη και ας χάναμε, υπήρχε πάθος και διάθεση. Με το που βγήκε για ζέσταμα η ομάδα ο πάμπλο ήταν τρελαμένος μαζί με μούσλι και κάνανε στον κόσμο σήματα με τα χέρια για να ανέβει. Ο πάμπλο έκανε όπως στην τουρκία μετά το τέλος του ματς. Ο μούσλι καλός ήταν σήμερα αλλά χωρίς καθαρό μυαλό, δύο τρεις φορές θα μπορούσε να την σπάσει την μπάλα σωστά και να κάνουμε φάσεις. Πάμπλο πολύ καλός, βιτόλο υποφερτος αλλά τσαπατσούλης παρα λίγο να κάνει πέναλτυ. Κοντρέρας τσιρίλο και σνάουτσερ άψογοι, ο σακελαρία καλούτσικος, μην ξεχνάμε ότι είχε από εκεί και έναν παικταρά αυτοί που τον ψιλοέσβησε, ελ ζαρ φιλότιμος αλλά χωρίς ουσία, βιερίνια μέτριος,  ίβιτς ψιλοκαλός ήταν εκτός από το γκολ έτρεξε μάρκαρε και γενικά είχε πάθος, αν πέρναγε και κανά δύο μπαλιές όλα καλύτερα θα ήταν. Ο Ζουέλα καλός, ο κρέσιτς εκνευριστικός όταν η μπάλα είναι στον αέρα, παραλίγο από το πουθενά στο τέλος να πληρώσουμε την αδυναμία του στις εξόδους. Θετικό ότι οι γραμμές επιτέλους ήταν κοντά, όταν χανόταν η μπάλα πάντα υπήρχε κοντά παίκτης μας να πιέσει. Δυστυχώς έτσι μπορεί να παιξει αυτή η ομάδα. Δεν μπορείς να αλλάξεις την φιλοσφία μιας ομάδας μόνο με δηλώσεις. Σιγά σιγά, πρέπει να βελτιώνεται και να κρατάει τα περσινά θετικά στοιχεία της. Τον ρούλη θα τον γαμήσουμε, ασάλιωτο θα τον φάνε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

mpougatsas

• Guest
τι έγινε ρε μάγκες, κόλησε η βελόνα στο κράξιμο και δε μπορούμε να χαρούμε ούτε μια νίκη πια σ αυτό το φόρουμ?
  τι περιμένατε να δείτε δηλαδή για να ικανοποιηθήτε καμιά τριάρα ή να πετάμε φωτιές μετά απ τις τελευταίες ενφανίσεις?
είδατε κάποιον να μη προσπαθεί? τεσσερις απώλειες παικτών εκτός προγράμματος είχαμε και όσοι παίξαν τουλάχιστον τα δώσαν όλα και πέτυχαν το στόχο.  πιστέψτε λίγο την ομάδα ρε, φτάνει με τη γκρίνια, τουλάχιστον περίμένετε ως την επόμενη στραβή αν δε μπορείτε και μη μας ξενερώνετε και μας που όταν κερδίζουμε θέλουμε να το χαρούμε. εκτός κι αν το φόρουμ προσφέρεται μόνο για προβληματισμό και μόνο όταν σηκώσουμε καμια κούπα μπορούμε να χαιρόμαστε εδω πέρα...

ρε μήπως μας ισοφάρισαν στο τέλος και δε το κατάλαβα  ???  :-[

υγ.ίσως απ τις καλύτερες κερκίδες στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο πέσαμε αρκετά και πρέπει να το δούμε λίγο το θέμα αυτό γιατί δεν είναι πρώτη φορά που ξανασυμβαίνει...

υγ2.η διναμό παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένη και τρομερά γρήγορη, το παιχνίδι εκεί θα ναι πολύ δύσκολο, πρέπει να πάρουμε εισιτήρια οπωσδήποτε.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ή ΣΕ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ όπως θέλετε

Offline memts

• Αποστολή
  • **
το να αναβεις πυρσο και να καις συνοπαδο σου στα μουτρα επειδη εγινε μια μανουρα ειναι τραγωσια.... ξενερωσα να πα να γαμηθουνε κ οι νικες και ολα....
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
A....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ...ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ...ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

legones

• Guest
Δεν ξέρω γιατί, αλλά το ματς μου θύμισε κάτι από το περσινό ματς με τη γριά στη Τούμπα... όπως επίσης και η φάση με τον όμιλο του europa league μου θυμίζει κάτι από τα περσινά play-off...