Author Topic: PAOK - ΝΚ Dinamo Zagreb 1 - 0 Πέμπτη 30/09/2010 ώρα 22:05 ANT1  (Read 6013 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ.ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΝΑΟ.ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΙΝΑΜΟ!
υ.γΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!

:thumbok: :bwflag: :bwflag:
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

legones

• Guest
Με αφορμή το σχόλιο του Απόστολου έκανα μια βόλτα από το site με τα εισιτήρια... και ξενέρωσα τη ζωή μου...
Είναι δυνατόν????
Τελικά δεν έχετε ψυχή ρεεεεεε...
Ότι και να γίνει στο ματς, ειλικρινά δεν πρόκειται να κάτσω να το αναλύσω και να χαθώ σε σκέψεις... Απογοητεύτηκα τελείως...
 :emetos:

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕΟΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟΟΟ

Offline babis36

• Αλλαγή
Το πιο κρισιμο ματς στους ομιλους μας βρισκει χαλαρους,απογοητευμενους και αδιαφορους.Αν ειναι ετσι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Αλλα δεν το πιστευω γιατι εμεις θα ειμαστε και παλι εκει.

ΙΣΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ

Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΘΑΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΣΑΛΙΜΑΝΙ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
καλημέρα "γαρντασια" πολύ σημαντική μέρα σήμερα.και μου φαίνεται δεν το έχουμε χαμπάρι akomi.i ομάδα θέλει στήριξη και όλοι αυτό πρέπει να κάνουμε σήμερα.ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ!!!!όσο για τι κίνηση στα εισιτήρια, θα έδινα εγώ προσωπικά μονο σε αυτούς που θα πάνε simera.apo ποτε ρε γαμώτο τα ευρωπαϊκά mats γίνανε δευτερεύοντα γάμο την τρελα μου?

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ

Offline Català

• Αλλαγή
Ενώ η καταπληκτική μας παε με τις φιλολαϊκές της τιμές δεν ενοχλεί κανέναν, ε; Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι πάρα πολλοί τελικά αυτοί που σκάνε στην 4 μόνο κ μόνο για την τιμή, εξού και το ανομοιόμορφο του πράγματος.
Με Βόσνιο στην 11άδα νιώθω καλύτερα (εκεί μας κατάντησες κοντό πουτανόσπερμα), ειδικά απέναντι στην καλή, όπως λένε όλοι, άμυνα των Κροατών. Τελειώστε τις φάσεις απόψε, σας ικετεύω, και όχι άλλον Παπάζογλου, χορτάσαμε.
Οι παίκτες δεν ξέχασαν τη μπάλα, άντε πάμε να τους γαμήσουμε επιτέλους.

Και για να φτιαχνόμαστε λίγο σιγά σιγά (αν και είναι πιο πολύ για εκτός έδρας το κομμάτι)

Offline blue_eyes

• Βασικός
παιζουμε με μια καλη και επικινδυνη ομαδα, θα χρειαστει και την υποστηριξη του κσμου ισως και την υπομονη του.. σιγουρα δεν θα βοηθησειαν απο την πρωτη χαμενη φαση, το πρωτο λαθος κτλ αρχισει η μουρμουρα
υποστηριξη 90 λεπτα και ταμειο στο τελος

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
Ενώ η καταπληκτική μας παε με τις φιλολαϊκές της τιμές δεν ενοχλεί κανέναν, ε; Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι πάρα πολλοί τελικά αυτοί που σκάνε στην 4 μόνο κ μόνο για την τιμή, εξού και το ανομοιόμορφο του πράγματος.
Ρε αδελφε το θεμα δεν ειναι οι τιμες των εισητηριων!Το θεμα ειναι πως αποψε δινουμε εναν κρισιμοτατο αγωνα για την συνεχεια μας στην Ευρωπη και εμεις κανουμε ουρες για τα "μαγικα" χαρτακια με τον  ρουλη!
Αλλα ξεχασα!σημερα μας δειχνει ο ΑΝΤ1ας  οποτε πολλοι θα σκεφτηκαν "που να τραβιεμαι 10 η ωρα Τουμπα"!
Ασε που και καποιοι αλλοι θα σκεφτηκαν οτι σημερα δεν θα εχει το pyroshow για να καθονται και να χασκουν την ατμοσφαιρα που δημιουργειται  με τα καπνογονα!
Οποτε θα σκεφτηκαν να ερθουν με τον ρουλη που θα εχει και λιγο πανηγυρι!ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
ακριbός!!!αν είχαμε κερδίσει βόλο και ξανθη ούτε που θα μας ένοιαζαν οι τιμές γκαρντάσι  ;)

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

:bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag:

Offline Català

• Αλλαγή
Ρε αδελφε το θεμα δεν ειναι οι τιμες των εισητηριων!Το θεμα ειναι πως αποψε δινουμε εναν κρισιμοτατο αγωνα για την συνεχεια μας στην Ευρωπη και εμεις κανουμε ουρες για τα "μαγικα" χαρτακια με τον  ρουλη!
Αλλα ξεχασα!σημερα μας δειχνει ο ΑΝΤ1ας  οποτε πολλοι θα σκεφτηκαν "που να τραβιεμαι 10 η ωρα Τουμπα"!
Ασε που και καποιοι αλλοι θα σκεφτηκαν οτι σημερα δεν θα εχει το pyroshow για να καθονται και να χασκουν την ατμοσφαιρα που δημιουργειται  με τα καπνογονα!
Οποτε θα σκεφτηκαν να ερθουν με τον ρουλη που θα εχει και λιγο πανηγυρι!ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Είναι και παραείναι το θέμα ΚΑΙ οι τιμές των εισιτηρίων. Μπορούμε να βρούμε 1000 λόγους που ο κόσμος διαλέγει το ένα ματς από το άλλο. Βασικά, είναι πολύς κόσμος ξενερωμένος με την ομάδα, άρα είναι λογικό να διαλέξει το σκουλήκι που υπάρχει πάντα η κόντρα και είναι όπως λες και πιο πανηγυρτζίδικο. Δεν είπα ότι καλώς κάνει ο κόσμος και πάει στο ένα και όχι στο άλλο. Λέω όμως ότι η παε το έχει γαμήσει τελείως με τα φράγκα σε όλα τα επίπεδα. Έχει βρει μαλάκες και τους αρμέγει κανονικά. Μην τη βγάλουμε πάλι λάδι.

Offline scouser4

• Αλλαγή
έλα ρε μάγκες αφήστε την γκρίνια για σήμερα..

Offline Matador

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

:bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Πρέπει κάποιος από εσάς να σας στείλω την άνεργη παρέα μ , που με δανεικά πήρε διαρκείας να σας πει με τι χαρά θα δει το ματς από την τηλεόραση σήμερα..Γιατί κάποιοι δεν νιώθετε..

Δημιουργείτε θέμα από το πουθενά..Όσα μεμονωμένα διατέθηκαν για σήμερα , τόσα περίπου διατέθηκαν για την κυριακή..Απλά πολλοί με διαρκείας δεν είχαν λεφτά να πάρουν πακέτο..Απλά τα πράγματα..Και σε συνδυασμό με την αγωνιστική κατάντια της ομάδας , κάποιοι είπαν δεν γαμιέται που θα γαμηθώ εγώ για τα 50 ευρώ για να δω τα κοπρόσκυλα..

Εμένα στα @@ μ τα αγωνιστικά αλλά άλλους τους επηρεάζει..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

guest4

• Guest
Πάντως από φίλους Κροάτες (Χαιντουκ), μαθαίνω ότι έχουνε πολύ αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία
για τον αγώνα αυτό και καλά κάνουνε.
Το θέμα είναι ότι δεν μας έχουν και σε πολύ υπόληψη από αγωνιστικής άποψης (δεν έχουν και πολύ άδικο)
Άρα στο χέρι μας είναι να τους αιφνιδιάσουμε δείχνοντας τους το καλό μας πρόσωπο.
 Νομίζω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία του προπονητή μας σήμερα να αποδείξει ότι η ομάδα
δεν " ξεχασε" αυτό που έμαθε τα τελευταία 2 χρόνια.
Οτιδήποτε άλλο εκτος από νίκη θα ναι αποτυχία.
Δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε για ατυχία, γαιτί η τύχη ευνοεί την έμπειρη ομάδα και όχι την άπειρη
Ντιναμό 

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Oι δηλωσεις τους εμενα δε μαρεσαν...προσπαθουν να μας κοιμησουν μου φαινεται με κολακευτικα λογια για την εδρα και λογια-φοβου για παιχτες μας...πολυ πονηρες...επισης και ο προπονητης τους ειναι γατονι...

Ας ελπισουμε οτι δε θα μας πιασουν στον υπνο...Αυτο το ματς ειναι κομβικοτατο-δερμι κανονισε να σε παρει ο υπνος παλι και να δηλωνεις μετα παιξαμε καλη μπαλα αλλα δυστυχως δε μας εκατσε το αποτελεσμα-μπραβο στα παιδια και αλλα τετοια...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline tsag

• Αλλαγή
Κομβικό ματς. Αυτό το ματς πρέπει να το πάρουν οι παίκτες μόνοι τους. Άσχετα με το ποιον έχουν προπονητή και τις κινήσεις που κάνει. Αυτοί που παίξουν πρέπει να τρέξουν επί 90+ λεπτά, να ματώσουν τη φανέλα. ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Πρέπει να έρθουν τα αποτελέσματα ξεκινώντας από σήμερα!! Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην νίκης είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Ελπίζω παράλληλα να αρχίσει να στρώνει και η κερκίδα. Για να δούμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

CLUB LARISA

• Guest
Δεν μ ενδιαφέρει τ αποτέλεσμα του σημερινού ματς. Μ ενδιαφέρει να κάτσω όπου κάτσω και να δω την ασπρόμαυρη αρμάδα ξανά. Να δω την ασπρόμαυρη που κοίταξε στα μάτια την Μπάρτσα του Κρόιφ, τη Νάπολι του Ντιέγκο, την Μίλαν, την ασπρόμαυρη που πέταξε έξω τη Μεγάλη Λέγκια, τη Λυών, την Άρσεναλ, την Ουντινέζε, την ασπρόμαυρη που έχασε  στα πέναλτυ απο Μπενφίκα και Μπάγερν.

Τον ΠΑΟΚ της Ευρώπης θέλω να δω. Να δω πάθος και θέληση. Κ όλα τ αλλα έρχονται.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ετσι οπως ειναι η ομαδα, μονο ο ΛΑΟΣ μπορει να παρει τον αγωνα

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Ποιός λαός? Οι πανηγυρτζίδες που από ο,τι ακούω αφήσαν 8000 απούλητα και σκοτώνονται να βρουν ένα για το ματς με τους πουθενάδες? Αυτοί θα πάρουν το ματς? Ή η ομάδα που πάει να κατέβει με αλλαγές για να είναι έτοιμη με το σκουλήκι?Α ρε ξεφτίλες... Πόσο μικροί είστε και οι μεν και οι δε. Πάτε να υποστηρίξετε κάτι άλλο με το λάθος σύλλογο ασχολείστε... Μου θέλετε και γήπεδο 50000 τρομάρα σας.... Ουστ!

δεν πιστευω και δεν σεβομαι παρα ελαχιστα πραγματα αποστολε

αν χασω και την πιστη στον ΛΑΟ, γαμησετα

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline diegito4

• Αλλαγή
αυτοί που πρέπει ενημερώθηκαν..το γράφουμε και εδώ.
σήμερα στην Τούμπα θα κρεμαστούν ΜΟΝΟ πανιά για τα φυλακισμένα αδέρφια μας.