φιλε μου ακριβως το ιδιο συνεβαινε κ σε μενα οταν εβλεπα μανουρες. δεν ασχολιομουνα. δυστυχως τωρα εγιναν μπροστα μου κ δυστυχως δε θα ξεχασω ποτε την κινηση που εκανε ο κοπρος με τον πυρσο σε κεφαλι ΠΑΟΚΤΣΗ....
φιλε
- ήσουν μπροστά άρα θυμάσαι την φάση ποιος και γιατί και έχεις γνώση
- το παλικάρι που ( όπως λες ) έφαγε τον πυρσό για ""παοκαρχικους" λόγους"? Δηλ. υπάρχει κόντρα ανάμεσα σε συνδέσμους σε εκείνο το κομμάτι του πετάλου? Εάν ναι κανε το σωστό: Mπes μπροστά και πάνε κατευθείαν στην νεάπολη , στην Θ4, δυτικές συνοικίες, και ΚΑΝΤΟ ΘΕΜΑ.
το ιδιο συνεβαινε κ σε μενα οταν εβλεπα μανουρες. δεν ασχολιομουνα.Εάν το εννοείς αυτό όμως που γραφεις εδώ σοβαρά τότε βεβαια υπάρχει πρόβλημα:
Δεν ασχολείσαι γενικά και έτσι δεν έχουν κανένα λόγο υπάρξεις τα λεγόμενα σου και πρέπει να αναρωτηθώ τι εξυπηρετείς...
Πήρες χαμπάρι ότι κάποιοι αλιτήριοι πουλάνε τσαμπουκά χωρίς να ανήκουν σε συγκεκριμένο block οποτε είσαι υποχρεωμένος να το κανεις θέμα... εγώ σου λέω ότι οι 40 ήταν σκουλήκια, δεν θα αντίδρασης δηλαδή? Αλλα εάν είχαν διακριτικά συνδέσμου ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να βοηθήσεις στο να ξεκαθαρίσει η φάση...
Εάν δεν ήταν από σύνδεσμο έχεις υποχρέωση να το κανεις θέμα για να επιβάλουν οι σύνδεσμοι ξανά την τάξη...
Και σε τελική ανάλυση : πιο ήταν το παιδί? Ήταν σίγουρα αμέτοχος και έγινε στόχος? Η μήπως παίζεται κάτι άλλο?
Και όπως είπε και κάποιος πιο πάνω: Εδώ είναι μόνον ένα forum. Τα έσω- οπαδικά μας λύνονται στους συνδέσμους