Author Topic: Παντελής Κωνσταντινίδης νέος Τεχνικός Διευθυντής ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 10497 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Το νέο πόστο που αναλαμβάνει τον βρίσκει πιο κοντά στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων καλείται να επιλαμβάνεται των οργανωτικών αναγκών της ομάδας, του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, τους οποίους και θα εκπροσωπεί στα γραφεία και στους ιθύνοντες της ΠΑΕ έχοντας φιλτράρει και ιεραρχήσει τα αιτήματα και τις ανάγκες τους.

Αυτά ο Ιωσηφίδης δεν τα έκανε ως τώρα;
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
Αναμένουμε την άμεση επανένταξη στο δυναμικό του συλλόγου των κυρίων Βιολίδη, Παπαδόπουλου, Γιδόπουλου, Παγώνη, Γούναρη, Ορφανού, Βεζυρτζή, Σκαρτάδου κι όποιου άλλου γενικώς έχει αφεθεί στη μοίρα του εδώ και χρόνια. Λεφτά -και μαλάκες- υπάρχουν.

υγ. 12 ταξίδια στη Λατινική Αμερική, 8 στην Αφρική, 5 στην Ιβηρική. Μεταγραφές 0.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Παντέλος έφερε ελ ζαρ και μπόλονι. Επίσης παντέλος είναι ξεκάθαρα κολλητός του κλεφτοθόδωρου. Εδώ που τα λέμε είτε ο μίζας κάνει κουμάντο είτε κλεφτοθόδωρος η κλεψιά θα πάει σύνεφο, τον κλεφτοθοδωρο πάντως τον έχω για πιο μπαλαδόφατσα η μίζα μίζα αλλά μπορεί να κάνει ομάδα, ο μίζας είναι πιο στιγνός, δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα μόνο η μίζα. Και έχω παρατηρήσει ότι όλες τις χοντρές μπάζες τις κάνει με αμυντικούς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
Κι όμως, τασούλη, μεγαλύτερη μπάζα απ' αυτή του Κουτσιανικούλη δεν έχει υπάρξει στον ΠΑΟΚ. Μετά ακολουθεί ο Φιλομένο και ύστερα οι υπόλοιποι. Εκεί φαγώθηκε πολύ χρήμα, μπροστά. Η πρώτη ήταν γκαγκατσο-τσεποστερονάτη μεταγραφή και η δεύτερη του μίζα. Πάντως ο Παντέλος είναι ο μόνος που δεν θα φάει και θα φέρει και κάτι όχι άσχημο. Αν ποτέ φέρει κάτι. Ο μίζας μένει λόγω υπογραφής. Γενικά, ο ένας εκβιάζει τον άλλον εκεί μέσα και όλοι θέλουν να φάνε απ' τον ρώσο. Αν ο Παντέλος καταφέρει να κρατήσει χαρακτήρα, θα πρόκειται για μυστήριο.

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
Το ότι ο Παντελής είναι σύρμα παιδί είναι τοις πάσι γνωστό. Χάρισε και κάποια χρήματα που του οφειλόταν, έπνιξε παντελωνάτα την ξεφτίλα στην οποία τον υποχρέωσε ο Μίζας πέρυσι το καλοκαίρι. Όμως. Το αν και κατά πόσο μπορεί να προσφέρει από οποιοδήποτε άλλο πόστο εκτός του παλαίμαχου είναι από εξαιρετικά αμφίβολο έως τραγελαφικά αστείο.

CLUB LARISA

• Guest
Kακώς χρεώνετε τον Σβούρα σε στρατόπεδο. Ο Σβούρας τα σπασε με τον προποτζή όταν κλήθηκε να πληρώσει κοντά στα 100 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ για τα οφειλόμενα στον Βόσνιο, ο Σβούρας τα σπασε με τον αλλήθωρο όταν ο τελευταίος χρησιμοποίησε τον Κόλκα για να τελειώσει στη συνείδηση του κόσμου τον Μεγάλο Λάζλο, όπως λίγο αργότερα χρησιμοποίησε τους παίκτες (μια χαρά τ ακούσατε) για το ματς παρωδία στην Λειβαδειά στο οποίο ήμουν μέσα και δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ να με πει οτι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν στήθηκαν αφού για πάνω απο 20λεπτο εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας απο το χορτάρι.

Ο Σβούρας δεν χρεωνεται τον πουτσιανικούλη-αυτή ήταν μεταγραφή της Τριανδρίας με επικεφαλής το ακόμα κ σήμερα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ , ο Σβούρας δε χρεώνεται τον Τρομπέρ-αυτή ήταν μεταγραφή του προποτζή με αγκαζέ παρεάκι τον κολητό του που έχρισε νταηλίκι προπονητή στον ΠΑΟΚ για να μάθει στον Πίνακα τον Μεγάλο Γκαρσία το 4-4-2, ο Σβούρας δεν έφερε τον Φιλομένο. Ο Σβούρας έφερε τον καρχαρίας κ τον ελ ζαρ γτ χρήματα δεν υπήρχαν, επειδή ο νταβατζής μπουζουκολάικ τα έριχνε όλα στην πουτάνα του με τ ακριβά γούστα, τις κόκες κ τις βίλες στην Καρδία, ooops λάθος, στο προπονητικό της Μεσήμβριας ήθελα να πω  :D :D :D, τότε ντε που έμπηγαν τα κοντάρια στον άγονο βαλτόθαμνο κ τρώγαμε πρόλογο altogether.

Κακό πράγμα το τσουβάλιασμα, αλλά κατανοητό όταν στην ΠΑΕ ακόμα κάνουν κουμάντο οι 2 χειρότεροι πρόεδροι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

Offline Català

• Αλλαγή
Να πα να γαμηθεί κι αυτός και όλοι.
Και μόνο που επιστρέφει ενώ είναι τα ίδια λαμόγια στην παε, φτάνει και περισσεύει.
Άλλος ένας θα μου πείτε, μπες κι εσύ αφού είδες φως και ρούβλια. Ξέφραγο είναι το αμπέλι ούτως ή άλλως και εντελώς ασόβαρο.

baron

• Guest

ο κλάμπ έχει δίκαιο στα περισσότερα από αυτά που γραφει -- ειδικά αυτό με την λιβάδια με πιάνει σύγκρυο που μας το ξαναθύμισε -- αλλα δυστυχώς ανάμεσα στα χλωρά καίγονται και τα ξερα. Τι ήξερε η τι δεν το stigma το φέρει και αυτός.

Το ερώτημα είναι τι καινούργιο έχει να προσφέρει? Ήταν τόσο καλός στην δουλειά του ως T.D. ώστε να μπορούμε να πούμε ότι έχει να προσφέρει και αλλα?

Εγώ θυμάμαι μια σωρό φασαρίες στα αποδυτήρια στην εποχή του.

Τέλος πάντων. Ήρθε και εφόσον παλαιουρας δεν έχει και καμια ανοχή. Κάθε μαλακια έχει στα αυτιά κατευθείαν

northeagle_4

• Guest
Δλδ για να καταλαβω καποιος που εκπροσωπει τους παικτες στην διοικηση κα ιαντιστροφα,κλεινει φιλικα και γενικα εχει τετοιες αρμοδιοτητες θα πρπε να εχει τελειωσει χαρβαρντ ? τι νεο να προσφερει δηλαδη απο αυτο το ποστο 1+1 κανουν 2 ειναι η φαση και στα μεταγραφικα να εχει λογο 1000 φορες αυτος που τουλαχιστον σε προπονητη επεσε μεσα επιτυχως 100% και οι παικτες αναλογα με τα λεφτα ηταν σωστες επιλογες παρα οι μιζες και τσιτσιακοφ που παιζει να φερει δεκαρι ντελινικαιτις.

με την λογικη το οποιος ανηκει στο συστημα να πα να γαμηθει και ο μπολονι λαμογιο και ο στεφενς λαμογιο και φυσικα ολοι οι παικτες γκαρσια,μουσλι ,ιβιτς βιερινια κτλ στο συστημα ανηκουν και πληρωνονται απο αυτο.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
Το νέο πόστο που αναλαμβάνει τον βρίσκει πιο κοντά στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων καλείται να επιλαμβάνεται των οργανωτικών αναγκών της ομάδας, του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, τους οποίους και θα εκπροσωπεί στα γραφεία και στους ιθύνοντες της ΠΑΕ έχοντας φιλτράρει και ιεραρχήσει τα αιτήματα και τις ανάγκες τους.

Αυτά ο Ιωσηφίδης δεν τα έκανε ως τώρα;

και ερωτώ εγώ: Τι ακριβώς κάνει ο Ιωσιφίδης στον ΠΑΟΚ και εγώ δεν έχω μπορέσει ακόμα να το καταλάβω? Σηκώνεται να κάνει την αλλαγή και να χτυπήσει τον παίχτη που βγαίνει στον ώμο? Είναι δουλειά αυτό? Εκτός από 1 κόρη που βλέπεται, κι αυτό σε βάφτιση, άρα παστομένη, δε μπορώ να πω ότι έχει προσφέρει κάτι άλλο ο δημόσιος υπάλληλος.

Καλώς ήρθες Σβούρα. Ευτυχώς ένας με παντελόνια που αν κάνει μλκ την παραδέχεται, αν κάνει το σωστό δε το βγάζει σε όλα τα ράδια, φυλλάδες κλπ να αυτοικανοποιείται. Ο μόνος με παντελόνια μιας και πριν την έλευση του μόνο ΠΟΥΣΤΑΡΓΙΑ υπήρχαν σε όλα τα πόστα χωρίς εξαιρέσεις.

Ο πρώτος που θα σε κράξω όμως θα είμαι εγώ αν τακιμιάσεις με τα πουσταργιά.

ΠΑΟΚ ΘΕΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΕ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline gagas

• Αλλαγή
ο κουλης ξερει αγγλικα?

Offline skyclad4

• Αλλαγή
γιατι ξερει ελληνικα;
Στον κοσμο αλλος κανενας

CLUB LARISA

• Guest
Ας μιλάει κ με νοήματα, προτιμώ ανθρώπους που κρέμασαν τα παπούτσια τους υπηρετώντας ΜΟΝΟ τα ασπρόμαυρα, παρά πουτανάκια που το παιζαν κ νταήδες με χανουμοκίτρινα στην Τούμπα.

Offline t.b

• Αλλαγή
Ποιος υπηρέτησε ΜΟΝΟ τ ασπρομαυρα;

Offline savage republic

• Βασικός
ο κουλης ξερει αγγλικα?
γιατι ξερει ελληνικα;

Ρε σοβαρευτείτε ρε, για ποιον μιλάτε έτσι υποτιμητικά; Λίγη τσίπα ρε γαμώτο για ανθρώπους που πονάνε όσο λίγοι την ομάδα...

Offline t.b

• Αλλαγή
Ποιος υπηρέτησε ΜΟΝΟ τ ασπρομαυρα;

Οκ, έχασα επεισόδια αλλά βοήθησε ο savage με το σχόλιο του.
Οντως υπάρχει δίκιο στα γραφόμενα του club και του savage.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Παντελα καλως ηρθες!! Και σιδεροκεφαλος!  ;)

Λίγη τσίπα ρε γαμώτο για ανθρώπους που πονάνε όσο λίγοι την ομάδα...

Offline bozik

• Αλλαγή
κάποιος ας αλλάξει τον τίτλο του τοπικ...παντελής κωνσταντινίδης-πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης...το σχόλιο δεν πάει βεβαια μονο στον συγκεκριμένο, αλλα επειδή βλέπω ότι υπάρχουν αλλαγές θέσεων συνεχές από τους ιδιους στην παε,υπάρχει κάποιο μπέρδεμα με τουσ τιτλους.
κατά τα αλλα σε τη εκτίμηση να έχω έναν άνθρωπο που έχει φίλους και συνεργάζεται μαζί με κλεφτες του ΠΑΟΚ,ενω θα επρεπε να τους καταγγέλλει...

αντίληψη-ταχύτης-προθυμία και ευγενία

www.youtube.com/watch?v=ofZuxj3A7U0
« Last Edit: August 03, 2013, 15:39:11 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ρε σοβαρευτείτε ρε, για ποιον μιλάτε έτσι υποτιμητικά; Λίγη τσίπα ρε γαμώτο για ανθρώπους που πονάνε όσο λίγοι την ομάδα...

Δε νομιζω να μιλησε κανεις υποτιμητικα, για τον ρολο το δικο του και του κωσταντινιδη συζηταμε.

Την ομαδα την πονανε εκατονταδες χιλιαδες ανθρωπων, αλλα καποιοι απλα την πονανε και καποιοι την πονανε και ειναι και στη μισθοδοσια (και δε το λεω μονο για παλαιμαχους ποδοσφαιριστες).
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Ο Ιωσηφιδης ειναι απο τους πολυ λιγους παλαιμαχους που αξιζουν σεβασμο.

Για να δουμε πώς θα συνεννοουνται με τον Κωνσταντινιδη...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά