O Σβούρας έρχεται ως επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος. Καμία σχέση με τη λειτουργία "Τεχνικός Διευθυντής", η οποία χείρεψε και επικινδύνως παραμένει ορφανή....Ομάδα χωρίς Τεχνικό Διεθυντή δεν είναι ομάδα, είναι καφενείο.....
Σωστή η επιλογή του κοντού σε μια νευραλγική θέση μεταξύ διοίκησης και αποδυτηρίων. Ο Παντέλας αποδεδειγμένα νιώθει, ξέρει και απο αποδυτήρια, και έρχεται ως crash pillar να μαζέψει την εκάστοτε γκρίνια που παίζει Σ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, όταν αφεθούν στο έλεος του Θεού. Μάλιστα η πρόσληψή του μου δίνει την ευκαιρία να ξαναπω οτι ΕΥΧΟΜΑΙ (ακριβώς δηλαδή ενάντια στις πεποιθήσεις μου για το ποιός κάνει για επικεφαλής αγωνιστικού τμήματος, ήτοι Team Manager) O EΠΟΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ.
ΤΕΡΜΑ Κ ΤΑ ΠΑΟΚΣΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ" σ αυτή τη θέση. Μακάρι να πάρουμε εναν καλό γνώστη της αγοράς και του κονέ, που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και ας είναι και το νόθο παιδί της κόρης του Κόκαλη ή του Βαρδινογιάννη.Ποσώς μ ενδιαφέρουν οι συλλογικές του προτιμήσεις, ποσώς θα μ ενδιαφέρουν αν ήταν ποδοσφαιριστής μουνόσκυλο όταν έπαιζε κατά του Π.Α.Ο.Κ. Ας είναι κ πουτανας γιος, υπο τον μόνο όρο να κάνει καλά τη δουλειά του....
Η ομάδα θέλει έναν ακραιφνή επαγγελματία που θα πληρώνεται καλά, θα δίνει τα μέγιστα και θα του ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ......
Καήκαμε στο χυλό , να φυσάμε και το γιαούρτι και επιτέλους να στελεχωθούμε με άξια άτομα, τεχνοκρατικά χωρίς οπαδιλίκια και μαλακιες παρελθόντος που κόστισαν, κυρίως στα μυαλά μας.
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΑΛΛΟ....ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΕΞΤΡΕΜ, ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΑΚ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΝΑ ΔΩ ΠΛΑΝΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΥΓ Ξέρετε πόσα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι κ πόσο χρόνων θα ναι τότε παίκτες ΒΑΡΟΜΕΤΡΑ στο φετινό ΠΑΟΚ?