Author Topic: Παντελής Κωνσταντινίδης νέος Τεχνικός Διευθυντής ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 10330 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Τουλαχιστον υπαρχει ο Ρωσος...  :D
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
γυρνα στο καφενειο στην φλωρινα που επαιζες πρεφα μαλακα πριν σε φερει ο φιλος σου να παρεις κανενα μεροκαματο ακομα και να εχεις κατι να ασχολεισαι.. αργομισθε

Offline scouser4

• Αλλαγή
Κεραυνός εν αιθρία στον ΠΑΟΚ καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Παντελής Κωνσταντινίδης αποφάσισε να υποβάλει την παραίτηση του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παράλληλα από τη θέση του αντιπροέδρου που πρόσφατα του προτάθηκε και την αποδέχθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι λόγοι που οδήγησαν τον Κωνσταντινίδη στην απόφαση να παραιτηθεί από τα καθήκοντα του είναι ο τρόπος με τον οποίο εκδιώχθηκε από την ομάδα ο Λάζλο Μπόλονι καθώς επίσης και δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Κωνσταντινίδης έκανε επαφές με τον Γιώργο Δώνη κάτι που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά καθώς ποτέ δεν ήρθε σε επαφή με κανένα προπονητή καθώς δεν είχε τέτοια εξουσιοδότηση ή εντολή από το διοικητικό συμβούλιο.

Πρόθεση του είναι να τακτοποιήσει κάποιες περιπτώσεις που έχει αναλάβει σε ότι αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό και στη συνέχεια να αποχωρήσει.

Περισσότερα σε λίγο

http://www.sport103.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=29209:2012-05-26-17-04-59&catid=151:paok&Itemid=121

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ξηγημενος και σωστος ο Παντελος.. μπραβο του..

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Ðáñåëèüí áðü ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ áðïôåëåß ï ÐáíôåëÞò Êùíóôáíôéíßäçò. ÁðïöÜóéóå íá áðï÷ùñÞóåé êáé áðü ôçí èÝóç ôïõ ôå÷íéêïý äéåõèõíôÞ üóï êáé áðü áõôÞ ôïõ áíôéðñïÝäñïõ ôçò ÐÁÅ (ðñüóöáôá ðÞñå ôï ÷ñßóìá) êáé åíçìÝñùóå ó÷åôéêÜ ôïí ÆÞóç Âñýæá.Ï Êùíóôáíôéíßäçò óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò åß÷å áíôßèåôç Üðïøç óôï èÝìá ôïõ ðñïðïíçôÞ êáé êõñßùò óôï èÝìá ðïõ ôï ÷åéñßóôçêå ç ÐÁÅ. ºóùò âãÜëåé ìéá ãñáðôÞ äÞëùóç…

http://paokrevolution.blogspot.com/2012/05/blog-post_1875.html

åöáãå ðïëõ ëáóðç ê áðïäåé÷ôçêå ï ðïéï áíôñáò åêåé ìåóá ìðñáâï ðáíôåëï

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Βλεπω ΓΧ αντιπροεδρο...χαχα
Να παρετε και τον Ρεχανγκελ να εχετε ολους τους πρωην εκει μεσα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
εσωσες τα προσχηματα παντελη...ευτυχως που διαβαζεις το φορουμ...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ειχες την αξιοπρεπεια να αποτιναξεις τη ρετσινια του λαμογιου.
Στον κοσμο αλλος κανενας

apostolos

• Guest
Έψησε Μπολόνι πέρσι εκεί που δεν το περίμενε κανείς και στο πρώτο χοντρό άδειασμα του Βρύζα λέει εγώ την κάνω. Σαν τον Λάζλο κι αυτός ξεμπροστιάζει την κατάσταση και δεν γίνεται δεκανίκι αυτής της αηδίας που επικρατεί εκεί μέσα. Για μένα είναι πολύ εντάξει. Θα είναι άθλιος βέβαια αν σαν τον Βρύζα κι αυτός αρχίσει τα σούρτα φέρτα, και ξαφνικά οι λόγοι τησ παραίτησής μου έχουν πλεόν εκλείψει κλπ κλπ αλλά δεν νομίζω να κάνει κάτι τέτοιο.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
περιμένετε λίγο να δούμε τι παίζει...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
  Ειτε μεινει που το θεωρω απιθανο ειτε φυγει που ειναι και οριστικο οπως φαινετε με αυτην την κινηση καταλαβε και ο τυφλος τι παιχτηκε στο θεμα του προπονητη.

Περα απο διευθηντιλικια και χιλια αλλα που ειπωθηκαν για της ικανοτητες του ο σβουρας αποδειχτηκε πιο παντελονατος απο αλλος σημερα.Προσωπικα πιστευω τετοια ατομα δεν κανει να απομακρυνονται απο τον συλλογο.

Μπραβο Παντελο .

υγ. (σας τα λεγα εγω  ::) ::) ::) )

υγ2. ηδη οι αρδ πανε να στρεψουν τους λογους στον κοσμο ενω ειναι ξεκαθαρο...

Offline blue_eyes

• Βασικός
+1 ... μπορει να του προτεινε μειωση ο βρυζας  :P

εδιτ
http://olapaok.gr/podosfairo/feugei_petyxhmenos_o_konseisao.1791828.html

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
δε ξερω γιατι λετε μπραβο στο ΤΔ που εφερε αριας σπαντατσιο λεοναρντο ρομπερ λαζαρ ετο και δε ξερω γω ποιον αλλο...
εφερε κ το λαζλο κ το λαζαρ οκ αλλα οι αλλοι κοστιζουν κανα μυριο ξερω γω...
οσο για το οτι διαφωνουσε με το ζηση αυτο περιμενετε να το δουμε...εγω νομιζω οτι δε θελει να χρεωθει περισσοτερο το οτι πλησιασε το δωνη που θα παει βαζελο ενω αυτος θελει τον αγγελο...δλδ ολα γινονται για τη παρτη τους ατομικα...
δυο ανθρωποι εκει μεσα δε μπορουνε να συμφωνησουνε ουτε στα βασικα...
ρε το φουκαρα το ΠΑΟΚ...
μια βδομαδα πριν προφανως ολα ηταν καλα καμωμενα κ δεχτηκε τα λεφτα τη θεση κ δε ξερω γω τι αλλο....
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
φυσικά και δεν διαφωνεί για την απομάκρυνση του Μπόλονι άλλα επειδή του χρεώνεται ότι θα πληρωθεί η ρήτρα

κάτι σαν σκυλοκαυγάς δηλαδή
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

tsim4

• Guest

Offline memts

• Αποστολή
  • **
εγω παλι γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος, οτι θα τον ''πεισουν'' να μας κανει τη χαρη να μεινει???? Σαν τον κατσαρη και τον ζαγορακη ενα πραμα. Κ μετα ''Παμε ενωμενοι - δυνατα για την νεα χρονια!!!!!''
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline george4

• Αλλαγή
Δήλωση Παντελή Κωνσταντινίδη

Παραιτούμαι από τη θέση του αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., τις οποίες μου έκαναν την τιμή ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. να μου αναθέσουν τα τελευταία δύο χρόνια, επειδή διαπίστωσα τις τελευταίες μέρες ότι υπάρχει διαφορά στην αντίληψη και τη φιλοσοφία για το σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους επί δύο χρόνια συνεργάτες μου και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα σεζόν.

Παντελής Κωνσταντινίδης
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=16U9FQ8FI&extLang
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εκανες το αυτονοητο, αλλα επειδη το αυτονοητο δεν ειναι και τοσο αυτονοητο, μπραβο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
το μπραβο δεν το ξερεις αν αξιζει νταρκ.. μπορει ο σβουρας να ηθελε πρπονητη τον αλεφαντο κ να διαφωνουσε ο βρυζας

καλη τυχη ψηλε, εγω χαρηκα παντως που εφυγες.. ουτε να παιρνατε εξω απο τα γραφεια δεν αξιζετε
μακρια κ αγαπημενοι

Offline bozik

• Αλλαγή
Ξηγημενος και σωστος ο Παντελος.. μπραβο του..
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος