Author Topic: Παντελής Κωνσταντινίδης νέος Τεχνικός Διευθυντής ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 10444 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Λίγος. Τον γράφουν στ' αρχίδια τους οι παίκτες. Με τον Βρύζα, οι παίκτες έπαιζαν και για εκείνον.

ive4

• Guest
Εσύ πως το έχεις καταλάβει αυτό ; (Και γενικά όσοι τα βάζουν με τον Κωνσταντινίδη εννοώ)

Offline cure

• Αλλαγή
Ο τεχνικός διευθυντής ρε σβούρα πρέπει να ξέρει κάθε πότε κλάνει ο παίχτης του και αν η κλανιά του μύριζε σαν τη χθεσινή σπανακοτυρόπιτα που έφαγε ή η μυρωδιά της ήταν προμήνυμα ότι ο χρυσοπληρωμένος και παραχαϊδεμένος μπούλης αρρώστησε, γιατί ξέχασε το "παιδί" να βάλει ένα ζακετάκι την ώρα που πουλούσε μαγκιά με το κάμπριο στις γκόμενες.
Ο τεχνικός διευθυντής πρέπει σβούρα να πιάσει το νεοφερμένο καλομαθημένο "παιδί" που επειδή δεν ήταν βασικός έκανε νάζια και αποκλείστηκε από μόνος του από την αποστολή και να του τραβήξει το αυτί.
Ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να έχει προσωπικότητα να επιβάλλεται στους παίχτες όταν αυτοί λουφάρουν, λακίζουν, τεμπελιάζουν επειδή έχασαν το στόχο, αλλά παράλληλα να είναι και φουλ διπλωμάτης για να φέρνει στον ίσιο δρόμο τα "παιδιά" χωρίς να τα κάνει να κάνουν πείσματα.
Ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να έχει γνωριμίες παντού και καλά κονέ με τους μάνατζερς των παιχτών, ώστε όταν χάνεται η μπάλα να ζητάει τη βοήθειά τους για να επανέλθουν τα μυαλά του "παιδιού" στο κεφάλι.

Και πολλά άλλα είναι, αλλά δεν γαμείς. Τι είχαμε και τι έχουμε το βλέπουν όλοι.

Στον ΠΑΟΚ λοιπόν δε νοείται βασικοί ποδοσφαιριστές μας να μπεκροπίνουν και να ξενυχτάνε σε μαγαζιά του αντιπροέδρου μας (και αλλού), χωρίς να πληρώνουν πρόστιμο. Στον ΠΑΟΚ δε νοείται να μη μιλιούνται οι δυο σέντερ φορ σου και να μπινελικιάζονται εν ώρα αγώνα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και να μη το λύνεις. Στον ΠΑΟΚ δε νοείται να προφασίζεται τραυματισμό όποιος δεν ξεκινάει βασικός και να κάνει μουτράκια, χωρίς να το λύσεις το θέμα μαχαίρι. Στον ΠΑΟΚ δε νοείται να νιώθουν οι παίχτες πως παίζουν σε μία επαρχιακή ομάδα που εκπλήρωσε τέλη Αυγούστου τους στόχους της, οι οποίοι εξαντλούνται στο να βρεθούν λεφτά για να πληρωθούν και να μη γίνεται επανάσταση. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ.

Ξύπνα ρεεεεεεεεεε. Με τις αβάντες των δημοσιογράφων πως και καλά έφερες τον Ελ Ζαρ καριέρα δεν γίνεται. Ξύπνα και δούλευε γιατί καήκαμε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

ive4

• Guest
Ο Κουτσιανικούλης ερωτεύτηκε επί Βρύζα ή επί Κωνσταντινίδη ; Για να ξέρουμε ποιον να κατηγορήσουμε δηλαδή.

Offline cure

• Αλλαγή
Ρε μάγκα πες ό,τι αγαπάς αλλά μη με ειρωνεύεσαι στο καπάκι γιατί ξέρω κι εγώ να ειρωνεύομαι και άκρη δεν θα βγει έτσι. Καλά κάνεις και γουστάρεις το έργο του σβούρα ή τέλος πάντων το σβούρα γενικώς, αλλά τουλάχιστον πες μας κι εμάς που δεν βλέπουμε τα θετικά, μήπως τέλος πάντων αδικείται κάπου

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Για το παντελάκο έχω να πω ότι
Είναι τρελό ΠΑΟΚΙ αγαπάει τον ΠΑΟΚ
Αλλά δεν κάνει για αυτή τη θέση λόγω χαρακτήρα
και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει όλα όσα ανέφερε ο φίλος CURE
κάτι που φαίνεται άλλωστε

ive4

• Guest
Απ: Παντελής Κωνσταντινίδης νέος Τεχ
« Reply #66 on: October 05, 2010, 17:24:52 »
Ρε μάγκα πες ό,τι αγαπάς αλλά μη με ειρωνεύεσαι στο καπάκι γιατί ξέρω κι εγώ να ειρωνεύομαι και άκρη δεν θα βγει έτσι. Καλά κάνεις και γουστάρεις το έργο του σβούρα ή τέλος πάντων το σβούρα γενικώς, αλλά τουλάχιστον πες μας κι εμάς που δεν βλέπουμε τα θετικά, μήπως τέλος πάντων αδικείται κάπου

Και η ειρωνία είναι ένας τρόπος για να εκφράσεις κάποια πράγματα, και προφανώς δεν είναι προσωπική. Αφορούσε αυτά που χρησιμοποιείς ως επιχειρήματα, για να δείξεις την αποτυχία του Κωνσταντινίδη. Ας το πάω αλλιώς, γιατί δεν ήθελα να προσβάλλω, αλλά νομίζω ότι όσα λες είναι βασισμένα σε ένα γενικό κλίμα και σε ''πληροφορίες'' που μας μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι.

Λες ότι ο ΤΔ πρέπει να ξέρει το παραμικρό για τους παίκτες. Ποια είναι η πληροφόρησή σου, ότι δεν ξέρει ; Μάλλον το γενικό κλίμα αμφισβήτησης σε παρασύρει.
Ο ΤΔ να τραβά αυτί σε παίκτες ντίβες. Ξέρεις αν τους έχει πει κάτι, αν έχει κάνει εισήγηση στον Δερμιτζάκη και στον Ζαγοράκη ; Το μόνο πραγματικό στοιχείο που έχεις είναι ότι δεν έχουν πέσει πρόστιμα για τέτοιες συμπεριφορές (που πληροφορούμαστε από αρδ). Εύκολο για μία διοίκηση να ρίξει πρόστιμο σε παίκτη που του χρωστάει 2 δόσεις ;

Ποιο στοιχείο σου δείχνει ότι δεν επιβάλλεται ; Ότι ο Κοντρέρας έκανε χαζό πέναλτι στην Ξάνθη ; Τι σου λέει ότιο Βρύζας ήταν άψογος σε αυτά ; Τα πετρίδια του Κονσεισάο στο Χαριλάου ; Οι (δικαιολογημένες) μπουνιές του Γκαρσία και το πόσες βλακείες ή στημένες κόκκινες έφαγε μέχρι να παίζει μπάλα χωρίς να εκτίθεται στα κοράκια ;

Για γνωριμίες και μάνατζερ, ναι θα μπορούσες να πεις ότι ο Βρύζας λόγω Ιταλίας, Ισπανίας, είχε περισσότερες εικόνες και γνωριμίες. Αλλά τους μάνατζερ των δικών μας παικτών δε νομίζω να ντρέπεται να τους μιλήσει αν χρειαστεί. Από την άλλη όταν έχεις τον παίκτη κάθε μέρα στην προπόνηση, δε νομίζω ότι θα την πας τη δουλειά μέσω του μάνατζερ.

Έχεις δει πολλούς παίκτες να τρώνε πρόστιμο επειδή ξενύχτησαν ; Από τότε που βλέπω ποδόσφαιρο βλέπω παίκτες - ονόματα να ξενυχτάνε τόσο που τα μπουζούκια έχουν γίνει δεύτερη φύση τους. Για τα χάλια του Ροναλντίνιο εδώ και λίγα χρόνια, βούιζε όλη η Βαρκελώνη για το τι κάνει τα βράδια. Θα μου πεις, άλλο να τραβας το αυτί του Ροναλντίνιο, άλλο του Κουτσιανικούλη. Αλλά και άλλο Μπαρτσελόνα, άλλο ΠΑΟΚ, δυστυχώς. Και για να μείνουμε στο πρωτάθλημά μας, σχεδόν όλοι οι παίκτες του γαύρου που ζούνε μεταξύ παραλιακής και Καραϊσκάκη, δε τρώνε κανένα πρόστιμο. Σπάνια άκουσα πρόστιμα γι αυτόν τον λόγο, ούτε ο Κόκκαλης στο περσινό χάλι του γαύρου δεν τα έκανε αυτά.
Κι εμένα το μυαλό μου μου λέει ξενύχτησες ; Πρόστιμο. Έλα όμως που στην πράξη δε γίνεται, παρά μόνο σπάνια.

Αφού επικαλείσαι και την μαρτυρία του Αστέριου Καραγιάννη, πλέον τι να πω.

Φυσικά δεν λέω ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης είναι πετυχημένος. Αν ο ΤΔ συνδέεται τόσο άμεσα με τα αποτελέσματα της ομάδας, τότε ναι έχει αποτύχει αφού είμαστε στον πάτο της βαθμολογίας. Δε νομίζω όμως να έχει τόσο μεγάλη ευθύνη.
Ούτε θα αναμασήσω τις σαχλαμάρες των αρδ ότι είχε μεγάλη συμμετοχή στην μεταγραφή του Ελ Ζαρ, γιατί ήταν προφανώς αβάντα των αρδ, αφού καλά καλά δεν είχε πατήσει το πόδι του στα γραφεία.
Αλλά τι πας να κρίνεις όταν δεν έχει αναλάβει ακόμα καμία ευθύνη για μεταγραφή παίκτη, δεν έχει κριθεί ούτε σε μία μεταγραφική περίοδο ;
Και ΠΩΣ πας να τον κρίνεις όταν τα μόνα σου στοιχεία είναι οι δημοσιογραφικές φήμες ;
(Και επ ευκαιρία, για πείτε μας για την αβάντα των δημοσιογράφων στον Ζαγοράκη ; Τόσο πολύ τον αβαντάρουν που εδώ και 1 μήνα παρουσιάζουν την ομάδα ως μπουρδέλο ;  )

Ένα παράδειγμα για να δεις πόσο έγκυρα είναι όσα ακούγονται για απειθαρχίες κτλ.
Ότι τάχα ο Χαλκιάς έκανε παράπονα που δεν ξαναπήρε θέση βασικού μετά τον τραυματισμό του.
1ον Δεν έχει δώσει ποτέ τέτοια δείγματα ο Χαλκιάς.
2ον Δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ, (παρά μόνο από δημοσιογραφικές φήμες) ότι έχει δημιουργήσει θέμα.
3ον Οι αρδ το θεωρούσαν δεδομένο ότι υπάρχει πρόβλημα.
4ον Πιστεύουμε ότι οι αρδ είναι τακίμια με την διοίκηση, άρα και με τον κολλητό του προέδρου, τον προπονητή.
5ον Οι αρδ τον έχουν εδώ και 3-4 παιχνίδια για επιστροφή στην βασική 11άδα.
6ον Ο Δερμιτζάκης τον έχει παγκο.

Δε νομίζετε ότι όλα αυτά δεν κολλάνε μεταξύ τους ; Άρα δεν υπήρξε θέμα Χαλκιά, ή αν υπήρξε ο Δερμιτζάκης ή ο Κωνσταντινίδης δεν μάσησαν από τον βασικό και αρχηγό και κράτησαν τον Κρέσιτς στην 11άδα. Άρα ή οι αρδ διαδίδουν μλκίες ή απλά ο Δερμιτζάκης θα βάλει τον Χαλκιά όταν κρίνει ότι θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ντάριο.

Συμπέρασμα :
Αντί να αναπαράγουμε την προπαγάνδα των καρκίνων δημοσιογράφων της πόλης (με τα κρυφά γελάκια των αθηναίων δασκάλων τους), περί απειθαρχίας κτλ, ας ασχοληθούμε με την στήριξη της ομάδας, η οποία είναι ανύπαρκτη φέτος.

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε για όλα αυτά που λες δεν χρειάζεται να ακούσω κανέναν δημοσιογράφο. Μου μιλάνε τα μάτια μου και οι μηδαμινές πράξεις του. Αντί να γράφεις όλα αυτά θα μπορούσες να γράψεις έστω ένα πράγμα που έκανε, αλλά επειδή δεν υπάρχει δεν βρήκες και να μου το πεις. Αν υποτίθεται τα κάνει κρυφά και δεν βγαίνουν (αν και στον ΠΑΟΚ μας δυστυχώς όλα βγαίνουν) το αποτέλεσμα δείχνει ότι απέτυχε σε ότι κι αν έκανε. Για να σε βοηθήσω στο τι εννοώ με μια φράση: το πρώτιστο καθήκον του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ για μένα είναι να κάνει συνείδηση σε κάθε παίχτη την πεποίθηση ότι παίζει σε τεράστια ομάδα, η οποία οφείλει πάντα να τα δίνει όλα. Όλα τ' άλλα έπονται. Ε λοιπόν σε αυτό ο σβούρας έχει αποτύχει και δεν μου το είπε κανένας δημοσιογράφος.

Επειδή ανέφερες Βρύζα θα σου πω ένα πράγμα που το ξέρω 100% κι αν θες γράψ' το στ' αρχίδια σου και πες πως σου το είπε κάποιος από το μυαλό του. Αν ο Σάντος δεν είχε τον Ζήση στα αποδυτήριά μας τα χρόνια που δούλεψε αυτά θα ήταν όπως και τώρα και μάλλον χειρότερα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη τον διώξουν.

tilemachos

• Guest
ειναι νωρις να ερχομαστε σε αντιπαραθεση απο τωρα για τον τεχνικο διευθυντη και τη δουλεια του. του χρονου που θα χρειαστουμε ενα καρο παικτες -γιατι κακα τα ψεματα ηδη μερικοι ειναι για συνταξη και βολτες με τα καπη- τι θα κανουμε?

κατα τη γνωμη μου ειναι αδικο να συγκρινουμε τον παντελη με το ζηση. απλα δεδομενων των συγκυριων θα πρεπει να τον κρινουμε μονο απο τη δουλεια του. εξαλλου να μην ξεχναμε οτι ειχαμε πιασει τετοιο πατο που σκατα επιανε ο ζησης στις αρχες και γινοτανε χρυσος και λογικο ητανε, ενω τωρα οι απαιτησεις μας αυξηθηκαν. ας ειμαστε πιο λογικοι και ψυχραιμοι για το καλο της ομαδας μας και κουτσα στραβα ολα θα γινουν.

τωρα οσον αφορα στα αποδυτηρια ο ζησης μπορει να τους επιανε και στο φιλοτιμο μιας και πολλους απο αυτους ο ιδιος ο ζησης τους εφερε. κατι που φυσικα δεν μπορει να κανει ο αγνωστος στους παικτες παντελης κωνσταντινιδης. δεν δικαιολογω τον σβουρα, αλλα ας περιμενουμε να δουμε τι μπορει να κανει, γιατι ακομα καλα-καλα δεν συστηθηκε με τους παικτες, δε γινεται να εμαθε και χουγια τους!

ολα καλα θα μας πανε. ΠΑΟΚ εισαι!

Offline savage republic

• Βασικός
και χαμηλά τη μπάλα, έτσι;   ;)

CLUB LARISA

• Guest
ΑΠΟΡΩ πραγματικά ποια διαφορά κάνει αν ο σβούρας είναι Παοκτσης ή όχι.....Τι σχέση έχει αυτό με το πόστο που αναλαμβάνει...
Η αλήθεια είναι μια: Η ΠΑΕ επέλεξε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΚΑ να εμπιστευτεί το πιο νευραλγικό πόστο μιας ομάδας σε ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ άνθρωπο χωρίς διασυνοριακές εμπειρίες, παντελώς άμαθο και άγνωστο στο εξωτερικό.
Το αν θα της βγει, θα οφείλεται καθαρά σε τύχη και τπτ άλλο. Αυτή είναι η αλήθεια, όπως αλήθεια είναι οτι άνοιξε ξανά η πόρτα των μανατζαραίων. Εκτός αν καταπιούμε σαν παιδάκια νηπιαγωγείου τις πιπες του Πετρωτού οτι ο Κωνσταντινίδης μίλησε με την Λίβερπουλ για τον τελευταίο παίκτη, λες και τον γνώριζε και τον πρότεινε αυτός.....Για άλλη θέση προορίζονταν ο Παντελής και σ αλλη βρέθηκε. Κ μεις πάλι θα αφεθούμε στην τύχη να βγουν καλά τα dvd των κορακιών....

Όσο για τα μέλια και τα φράγκα και τους κινδύνους που επωάζουν αν η θέση πήγαινε σε μη ΠΑΟΚτση, τα θεωρώ πραγματικά αστεία. Λες κ όσες μεταγραφές έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια, δεν είχαν commission απο πίσω....Δεν υπάρχει ομάδα που δεν κόβει προμήθειες στους μεσάζοντες σ ολόκληρο τον πλανητη....Το θέμα είναι πόσα κονομάς, όχι ΑΝ κονομάς, γτ όλοι κονόμησαν.....

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

Σωτήριον Έτος 2010. Άλλοι συντηρούν ολόκληρο συγκρότημα με γραφεία, διευθύνσεις, χορηγικά προγράμματα με αεροπορικές εταιρίες για να πληρώνονται απο διαφημίσεις τα ταξίδια των τεχνικών διευθυντών στο εξωτερικό για την κάλυψη των αναγκών των ΠΑΕ και ο κακομοίρης ο ΠΑΟΚ διαβάζει τα φαξ των μανατζαραίων για να καταλήξει σε προπονητή που θα του προσδώσει αίγλη και ποιότητα στον πάγκο......

Γνώριμο το ποίημα "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ". ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ για τεχνικό διευθυντή, δεν έχουμε λεφτά για προπονητή, κλαψ κλαψ κλαψ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΔΙ ΕΙΧΑΤΕ ΟΜΩΣ ΛΕΦΤΑΚΙΑ

Όταν τα φωνάζαμε για τον παντέλο που στη ζωή του είχε προπονητές τον άγγελο, τον χανς μπάκε κ τον μάουρερ, μερικοί ξύπνιοι έκραζαν που "δεν αφήναμε το ΠΑΟΚτσάκι να θριαμβεύσει". Τώρα η Χιρόνα και το γραφικό Φερόλ ακούνε την ανάσα του ΠΑΟΚ που προσπαθεί ν αρπάξει μέσα απο την αγκαλιά τους το νέο Χίντιγκ....

Αλήθεια, τα φαξ τα μεταφραζει απο τα αγγλικά ο Κυριάκος Κυριάκου, Κυριακω, Κυριάκων, Κυριάκοι,Κυριάκους ή φτάνουν μεταφρασμένα ήδη?

Ούτε γραφείο τύπου, ούτε προπονητής, ούτε κατανεμημένες αρμοδιότητες Δ.Σ., ούτε τεχνικός διευθυντής, ούτε σε λίγο Πρόεδρος  ????/ ::) ::) ::)

ΠΑΟΚακι 8ο σε λέω.....
« Last Edit: November 01, 2010, 12:48:58 by CLUB »

Offline toy

• Αλλαγή
Ο κυριάκος έχει αφιερωθεί στην εκμάθηση της αραβικής
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

CLUB LARISA

• Guest
Άμα έστω και λίγο νιώθεις (που το πιστεύω), αν έστω και λίγο πονάς (που πάλι το πιστεύω), πήγαινε και πέτα του την παραίτηση στο γραφείο σήμερα. Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει για τον Π.Α.Ο.Κ. και άδικο για σένα. Απο dvdια και απο πρόλογο, δε γίνεται να ελπίζεις σε μεταγραφή που θα σε κάνει όνομα. Η θέση θέλει άλλα που εσύ δεν έχεις κ δεν φταις γι αυτό. Αστονα να χρεωθεί τις γουμενοσυμπεριφορές με τους μανατζαραίους μόνος του, αλλιώς η μπάλα θα πάρει κ σένα και είναι κρίμα να καίγεσαι χωρίς να φταις.

CLUB LARISA

• Guest
Η γλώσσα του σώματος πάντα λέει αλήθειες

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Γεια σου ρε γενικε κουμανταδορε. Περιμενε να βγει και ο Παυλαρας να παρεις αυτογραφο
Στον κοσμο αλλος κανενας

zagorakis

• Guest
"Θα το ξεπεράσουμε σαν οικογένεια"

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, ΄μίλησε για την αποχή των παικτών και την επίδρασή της στην ομάδα, εξέφρασε τη μοναδική ένστασή του στην κίνηση των ποδοσφαιριστών, μίλησε για την ανάγκη ενός νέου σχεδιασμού του καλοκαίρι, ενώ ξεκαθάρισε: "Η ομάδα δεν είναι χωρισμένη σε στρατόπεδα"

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ:

Για όσα συνέβησαν στην προπόνηση της Παρασκευής (25/2): "Δε θέλω να ονομάσω αυτό που έκαναν τα παιδιά εχθές. Μου είναι πολύ εύκολο να καταλάβω πως αισθάνονται, γιατί υπήρξα και εγώ ποδοσφαιριστής. Θεωρώ ότι η αντίδρασή τους ως ένα σημείο είναι άκρως δικαιολογημένη, αφού υπάρχει ένα θέμα με τις πληρωμές τους εδώ και κάποιους μήνες. Η ένσταση η δική μου είναι ότι θα μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας. Οικογενειακά, όπως κάνουμε τόσο καιρό. Δε με πείραξε αυτό. Το ξεπέρασα. Ποντάρω πολλά στις ανθρώπινες σχέσεις. Θα ήθελα το θέμα να κλείσει... χθες. Όχι σήμερα. Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε και θα είμαστε όπως πριν, γιατί όπως είπα, ποντάρω πολλά στις ανθρώπινες σχέσεις. Περιμέναμε κάποια χρήματα, τα οποία δεν ήρθαν όλα. Αυτό επηρέασε τα παιδιά. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι θα μπορούσαμε να το λύσουμε πολύ πιο εύκολα. Οικογενειακά."

Για το που πήγαν τα λεφτά και υπάρχουν οφειλές προς τους παίκτες: "Το καλοκαίρι έγινε μία προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας με μία μικρή δόση ρίσκου. Αυξήσαμε το μπάτζετ, επειδή πιστεύουμε πολύ σε αυτήν την ομάδα. Ξεκινήσαμε με αυτό το σκεπτικό και θα τελειώσουμε με αυτό. Το καλοκαίρι θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να μην υπάρξουν ξανά τέτοια προβλήματα. Ό,τι κάναμε, το κάναμε εν γνώσει μας. Πήραμε αυτό το ρίσκο. Ο πρόεδρος έκανε μία κουβέντα και ανέλυσε κάποια οικονομικά κομμάτια. Η ομάδα δεν έχει να κρύψει τίποτα. Αυτά που λένε κάποιοι επειδή θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα, δεν μας απασχολούν στην ομάδα. Στην ΠΑΕ υπάρχει διαφάνεια."

Για το πως δημιουργήθηκε το πρόβλημα: "Υπάρχουν παράγοντες που δεν τους περιμένεις. Παίξαμε κεκλεισμένων των Θυρών, ανακατασκευάσαμε ένα μέρος του γηπέδου, έγιναν όσα έγιναν στον Βόλο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορείς να παραγνωρίζεις αυτά τα εκτός προγράμματος γεγονότα."

Για το αν μέχρι το τέλος της σεζόν το θέμα θα έχει κλείσει: "Μέχρι τον Ιουνίο θα αντιμετωπιστούν όσα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί. Τα παιδιά έχουν πάρει χρονοδιάγραμμα. Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν πάρει ένα μεγάλο μέρος, αν όχι ολόκληρο, των οφειλών. Τα χρήματά των παικτών είναι εξασφαλισμένα. Απλά υπάρχει μία απόκλιση μερικών ημερών."

Για το αν θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας: "Η αδειοδότηση έχει προχωρήσει σωστά. Υπάρχουν υπογραφές των παικτών ότι πληρώθηκαν και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση."

Για το ότι δεν έχουν δοθεί κάποια πριμ από τον περασμένο Ιούνιο στους παίκτες: "Προσπαθούμε να λειτουργούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Προτιμήσαμε να δώσουμε τα χρήματα του πριμ της πρόκρισης επί της Ντιναμό, παρά να δώσουμε τα άλλα, για να αισθάνονται καλύτερα οι παίκτες."

Για το αν υπάρχουν δύο στρατόπεδα στα αποδυτήρια: "Δεν είπε κανένας μας τι συνέβη στα αποδυτήρια. Όταν παίρνεται μία απόφαση παίρνεται από όλους. Το λάθος για εμένα είναι ότι θα μπορούσε να γίνει πιο πριν όλο αυτό. Δε νομίζω ότι υπάρχουν στρατόπεδα. Αν πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μας θα κοιτάξουμε να το αντιμετωπίσουμε."

Για τη συνάντηση που θα έχουν οι παίκτες με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον ίδιο: "Στη συνάντηση θα είναι όποιος θέλει να βρίσκεται εκεί. Οποιοσδήποτε παίκτης. Για το τι θα ειπωθεί; Δε νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο το θέμα που αξίζει να μπαίνουμε στη διαδικασία να λέμε τι έγινε και τι όχι."

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα το θέμα που δημιουργήθηκε: "Θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει κανένα θέμα στον αγώνα με την Καβάλα. Ήδη τα παιδιά έχουν μπει σε ρυθμούς του αγώνα με την Καβάλα. Φτάσαμε στο τέλος της χρονιάς. Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Τα πλέι οφ είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα. Δε μου αρέσει που όλοι σκέφτονται το Κύπελλο. Εντάξει, και εγώ το θέλω πολύ το Κύπελλο. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα με το Κύπελλο, γιατί μας έχει κάνει κακό στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα πλέι οφ πρέπει να μας απασχολούν. Για αυτό το ματς με την Καβάλα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια."

Για το ότι σε ανάλογη περίπτωση πέρσι η ομάδα παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο μετά από ανάλογη περίπτωση: "Πέρσι όταν έγινε κάτι ανάλογο είχαμε ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό απασχόλησε εμένα, αλλά και πιο πολύ τα παιδιά. Κάνανε μία κίνησή, αλλά δεν ξέχασαν τον αγώνα με την Καβάλα. Η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει ν παρουσιαστεί, αφού είδε τι έγινε την περασμένη σεζόν."

Για το αν υπάρχει περίπτωση προσφυγής και τι κάνει η ΠΑΕ για αυτό: "Σίγουρα όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα πρέπει όλοι να κάνουν υπομονή. Τα παιδιά έχουν δείξει ότι έχουν υπομονή. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Για αυτό λέμε ότι είμαστε οικογένεια. Δε μας αγγίζουν αυτά τα πράγματα."

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αλλά και για το αν θα πουληθεί αναγκαστικά κάποιος παίκτης για να μπουν λεφτά στα ταμεία της ομάδας: "Δεν είναι θέμα μόνο ανάγκης, αλλά ο τρόπος λειτουργίας μιας ΠΑΕ. Καλύτερη συζήτηση θα μπορούμε να κάνουμε το καλοκαίρι. όταν δούμε ποιος μένει, ποιος φεύγει και ποιον παίκτη θέλουμε να φέρουμε στην ομάδα. Μέχρι τώρα, πάντως, δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση απόκτησης παίκτη από καμία ομάδα. Όσον αφορά σε εμάς, υπάρχουν παίκτες που έχουμε αρχίσει να παρακολουθούμε."

http://olapaok.gr/podosfairo/tha_to_kseperasoyme_san_oikogeneia.790015.html

Offline savage republic

• Βασικός
Βράχος στα αποδυτήρια. Συνώνυμο της επιτυχίας.

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Τα πλέι οφ είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα. Δε μου αρέσει που όλοι σκέφτονται το Κύπελλο. Εντάξει, και εγώ το θέλω πολύ το Κύπελλο. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα με το Κύπελλο, γιατί μας έχει κάνει κακό στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα πλέι οφ πρέπει να μας απασχολούν. Για αυτό το ματς με την Καβάλα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια."
http://olapaok.gr/podosfairo/tha_to_kseperasoyme_san_oikogeneia.790015.html

Να κανουμε χαρακίρι σήμερα ή να περιμένουμε μεχρι την Τετάρτη?
Μετά το Europa league που μας βάζει μέσα οικονομικά, έχουμε και το κύπελο που μας  έχει κάνει κακό στο αγωνιστικό κομμάτι.

Παντελή θα μας αποτελειώσεις....μένω άφωνος !!!!! 

Offline toy

• Αλλαγή
Βράχος στα αποδυτήρια. Συνώνυμο της επιτυχίας.

και της πειθαρχίας....
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...