Ρε μάγκα πες ό,τι αγαπάς αλλά μη με ειρωνεύεσαι στο καπάκι γιατί ξέρω κι εγώ να ειρωνεύομαι και άκρη δεν θα βγει έτσι. Καλά κάνεις και γουστάρεις το έργο του σβούρα ή τέλος πάντων το σβούρα γενικώς, αλλά τουλάχιστον πες μας κι εμάς που δεν βλέπουμε τα θετικά, μήπως τέλος πάντων αδικείται κάπου
Και η ειρωνία είναι ένας τρόπος για να εκφράσεις κάποια πράγματα, και προφανώς δεν είναι προσωπική. Αφορούσε αυτά που χρησιμοποιείς ως επιχειρήματα, για να δείξεις την αποτυχία του Κωνσταντινίδη. Ας το πάω αλλιώς, γιατί δεν ήθελα να προσβάλλω, αλλά νομίζω ότι όσα λες είναι βασισμένα σε ένα γενικό κλίμα και σε ''πληροφορίες'' που μας μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι.
Λες ότι ο ΤΔ πρέπει να ξέρει το παραμικρό για τους παίκτες. Ποια είναι η πληροφόρησή σου, ότι δεν ξέρει ; Μάλλον το γενικό κλίμα αμφισβήτησης σε παρασύρει.
Ο ΤΔ να τραβά αυτί σε παίκτες ντίβες. Ξέρεις αν τους έχει πει κάτι, αν έχει κάνει εισήγηση στον Δερμιτζάκη και στον Ζαγοράκη ; Το μόνο πραγματικό στοιχείο που έχεις είναι ότι δεν έχουν πέσει πρόστιμα για τέτοιες συμπεριφορές (που πληροφορούμαστε από αρδ). Εύκολο για μία διοίκηση να ρίξει πρόστιμο σε παίκτη που του χρωστάει 2 δόσεις ;
Ποιο στοιχείο σου δείχνει ότι δεν επιβάλλεται ; Ότι ο Κοντρέρας έκανε χαζό πέναλτι στην Ξάνθη ; Τι σου λέει ότιο Βρύζας ήταν άψογος σε αυτά ; Τα πετρίδια του Κονσεισάο στο Χαριλάου ; Οι (δικαιολογημένες) μπουνιές του Γκαρσία και το πόσες βλακείες ή στημένες κόκκινες έφαγε μέχρι να παίζει μπάλα χωρίς να εκτίθεται στα κοράκια ;
Για γνωριμίες και μάνατζερ, ναι θα μπορούσες να πεις ότι ο Βρύζας λόγω Ιταλίας, Ισπανίας, είχε περισσότερες εικόνες και γνωριμίες. Αλλά τους μάνατζερ των δικών μας παικτών δε νομίζω να ντρέπεται να τους μιλήσει αν χρειαστεί. Από την άλλη όταν έχεις τον παίκτη κάθε μέρα στην προπόνηση, δε νομίζω ότι θα την πας τη δουλειά μέσω του μάνατζερ.
Έχεις δει πολλούς παίκτες να τρώνε πρόστιμο επειδή ξενύχτησαν ; Από τότε που βλέπω ποδόσφαιρο βλέπω παίκτες - ονόματα να ξενυχτάνε τόσο που τα μπουζούκια έχουν γίνει δεύτερη φύση τους. Για τα χάλια του Ροναλντίνιο εδώ και λίγα χρόνια, βούιζε όλη η Βαρκελώνη για το τι κάνει τα βράδια. Θα μου πεις, άλλο να τραβας το αυτί του Ροναλντίνιο, άλλο του Κουτσιανικούλη. Αλλά και άλλο Μπαρτσελόνα, άλλο ΠΑΟΚ, δυστυχώς. Και για να μείνουμε στο πρωτάθλημά μας, σχεδόν όλοι οι παίκτες του γαύρου που ζούνε μεταξύ παραλιακής και Καραϊσκάκη, δε τρώνε κανένα πρόστιμο. Σπάνια άκουσα πρόστιμα γι αυτόν τον λόγο, ούτε ο Κόκκαλης στο περσινό χάλι του γαύρου δεν τα έκανε αυτά.
Κι εμένα το μυαλό μου μου λέει ξενύχτησες ; Πρόστιμο. Έλα όμως που στην πράξη δε γίνεται, παρά μόνο σπάνια.
Αφού επικαλείσαι και την μαρτυρία του Αστέριου Καραγιάννη, πλέον τι να πω.
Φυσικά δεν λέω ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης είναι πετυχημένος. Αν ο ΤΔ συνδέεται τόσο άμεσα με τα αποτελέσματα της ομάδας, τότε ναι έχει αποτύχει αφού είμαστε στον πάτο της βαθμολογίας. Δε νομίζω όμως να έχει τόσο μεγάλη ευθύνη.
Ούτε θα αναμασήσω τις σαχλαμάρες των αρδ ότι είχε μεγάλη συμμετοχή στην μεταγραφή του Ελ Ζαρ, γιατί ήταν προφανώς αβάντα των αρδ, αφού καλά καλά δεν είχε πατήσει το πόδι του στα γραφεία.
Αλλά τι πας να κρίνεις όταν δεν έχει αναλάβει ακόμα καμία ευθύνη για μεταγραφή παίκτη, δεν έχει κριθεί ούτε σε μία μεταγραφική περίοδο ;
Και ΠΩΣ πας να τον κρίνεις όταν τα μόνα σου στοιχεία είναι οι δημοσιογραφικές φήμες ;
(Και επ ευκαιρία, για πείτε μας για την αβάντα των δημοσιογράφων στον Ζαγοράκη ; Τόσο πολύ τον αβαντάρουν που εδώ και 1 μήνα παρουσιάζουν την ομάδα ως μπουρδέλο ; )
Ένα παράδειγμα για να δεις πόσο έγκυρα είναι όσα ακούγονται για απειθαρχίες κτλ.
Ότι τάχα ο Χαλκιάς έκανε παράπονα που δεν ξαναπήρε θέση βασικού μετά τον τραυματισμό του.
1ον Δεν έχει δώσει ποτέ τέτοια δείγματα ο Χαλκιάς.
2ον Δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ, (παρά μόνο από δημοσιογραφικές φήμες) ότι έχει δημιουργήσει θέμα.
3ον Οι αρδ το θεωρούσαν δεδομένο ότι υπάρχει πρόβλημα.
4ον Πιστεύουμε ότι οι αρδ είναι τακίμια με την διοίκηση, άρα και με τον κολλητό του προέδρου, τον προπονητή.
5ον Οι αρδ τον έχουν εδώ και 3-4 παιχνίδια για επιστροφή στην βασική 11άδα.
6ον Ο Δερμιτζάκης τον έχει παγκο.
Δε νομίζετε ότι όλα αυτά δεν κολλάνε μεταξύ τους ; Άρα δεν υπήρξε θέμα Χαλκιά, ή αν υπήρξε ο Δερμιτζάκης ή ο Κωνσταντινίδης δεν μάσησαν από τον βασικό και αρχηγό και κράτησαν τον Κρέσιτς στην 11άδα. Άρα ή οι αρδ διαδίδουν μλκίες ή απλά ο Δερμιτζάκης θα βάλει τον Χαλκιά όταν κρίνει ότι θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ντάριο.
Συμπέρασμα :
Αντί να αναπαράγουμε την προπαγάνδα των καρκίνων δημοσιογράφων της πόλης (με τα κρυφά γελάκια των αθηναίων δασκάλων τους), περί απειθαρχίας κτλ, ας ασχοληθούμε με την στήριξη της ομάδας, η οποία είναι ανύπαρκτη φέτος.