Author Topic: Παντελής Κωνσταντινίδης νέος Τεχνικός Διευθυντής ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 10571 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Εμενα παντως παλια, οταν επεζε μπαλα ακομα στο βαζελο, παιδια απο φλωρινα που τον ξέρανε με λέγανε οτι δεν ειναι ΠΑΟΚτσης!

Δεν ισχυει.. επειδη εχω παει Φλωρινα και εχω γνωρισει τον πατερα του που εχει(η ειχε γιατι εχω 8-9χρονια που πηγα) περιπτερο.. φουλ ΠΑΟΚ ολη η οικογενεια!

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
Αδερφια εγω παντως φλωρινα σπουδαζα και απ οτι ξερω ειναι Παοκτσης. Το ζητημα παντως ειναι να κανει σωστη δουλεια!!!!!!!!

CLUB LARISA

• Guest
ΑΠΟΡΩ πραγματικά ποια διαφορά κάνει αν ο σβούρας είναι Παοκτσης ή όχι.....Τι σχέση έχει αυτό με το πόστο που αναλαμβάνει...
Η αλήθεια είναι μια: Η ΠΑΕ επέλεξε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΚΑ να εμπιστευτεί το πιο νευραλγικό πόστο μιας ομάδας σε ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ άνθρωπο χωρίς διασυνοριακές εμπειρίες, παντελώς άμαθο και άγνωστο στο εξωτερικό.
Το αν θα της βγει, θα οφείλεται καθαρά σε τύχη και τπτ άλλο. Αυτή είναι η αλήθεια, όπως αλήθεια είναι οτι άνοιξε ξανά η πόρτα των μανατζαραίων. Εκτός αν καταπιούμε σαν παιδάκια νηπιαγωγείου τις πιπες του Πετρωτού οτι ο Κωνσταντινίδης μίλησε με την Λίβερπουλ για τον τελευταίο παίκτη, λες και τον γνώριζε και τον πρότεινε αυτός.....Για άλλη θέση προορίζονταν ο Παντελής και σ αλλη βρέθηκε. Κ μεις πάλι θα αφεθούμε στην τύχη να βγουν καλά τα dvd των κορακιών....

Όσο για τα μέλια και τα φράγκα και τους κινδύνους που επωάζουν αν η θέση πήγαινε σε μη ΠΑΟΚτση, τα θεωρώ πραγματικά αστεία. Λες κ όσες μεταγραφές έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια, δεν είχαν commission απο πίσω....Δεν υπάρχει ομάδα που δεν κόβει προμήθειες στους μεσάζοντες σ ολόκληρο τον πλανητη....Το θέμα είναι πόσα κονομάς, όχι ΑΝ κονομάς, γτ όλοι κονόμησαν.....

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Έτσι. Εκτός κι αν υπάρχει άλλο σχέδιο από πίσω. Για παράδειγμα να βάλανε τώρα τον Παντέλο προσωρινά και να αναζητούν ταυτόχρονα κάποιον άλλον, αν και το κόβω λίγο απίθανο.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ΑΠΟΡΩ πραγματικά ποια διαφορά κάνει αν ο σβούρας είναι Παοκτσης ή όχι.....Τι σχέση έχει αυτό με το πόστο που αναλαμβάνει...
Η αλήθεια είναι μια: Η ΠΑΕ επέλεξε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΚΑ να εμπιστευτεί το πιο νευραλγικό πόστο μιας ομάδας σε ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ άνθρωπο χωρίς διασυνοριακές εμπειρίες, παντελώς άμαθο και άγνωστο στο εξωτερικό.
Το αν θα της βγει, θα οφείλεται καθαρά σε τύχη και τπτ άλλο. Αυτή είναι η αλήθεια, όπως αλήθεια είναι οτι άνοιξε ξανά η πόρτα των μανατζαραίων. Εκτός αν καταπιούμε σαν παιδάκια νηπιαγωγείου τις πιπες του Πετρωτού οτι ο Κωνσταντινίδης μίλησε με την Λίβερπουλ για τον τελευταίο παίκτη, λες και τον γνώριζε και τον πρότεινε αυτός.....Για άλλη θέση προορίζονταν ο Παντελής και σ αλλη βρέθηκε. Κ μεις πάλι θα αφεθούμε στην τύχη να βγουν καλά τα dvd των κορακιών....

Όσο για τα μέλια και τα φράγκα και τους κινδύνους που επωάζουν αν η θέση πήγαινε σε μη ΠΑΟΚτση, τα θεωρώ πραγματικά αστεία. Λες κ όσες μεταγραφές έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια, δεν είχαν commission απο πίσω....Δεν υπάρχει ομάδα που δεν κόβει προμήθειες στους μεσάζοντες σ ολόκληρο τον πλανητη....Το θέμα είναι πόσα κονομάς, όχι ΑΝ κονομάς, γτ όλοι κονόμησαν.....

Δίκιο έχεις, οι περισσότεροι περιμέναμε κάποιον σε αυτήν την θέση που θα είχε έστω μια προϋπηρεσία και καποια πρσόντα για να αναλάβει την συγκεκριμένη θέση. Αν όμως δούμε λίγο το παρελθόν επί διοικήσεως ζαγοράκη αυτός έχει άλλο σκεπτικό. Σε λέει το ποιο απλό είναι να πάω να πάρω λόγου χάρη τον ίβιτς που έχει αποδεδειγμένα δείξει τι μπορεί να πετύχει στην συγκεκριμένη θέση. Ναί αλλά εμένα η σκέψη μου για το ποδόσφαιρο είναι άλλη, λέει ο ζαγοράκης δεν θα πάρω τον έτοιμο,θα τον δημιοργήσω εγώ. Μέσα από τον ΠΑΟΚ. Το έκανα με τον βρύζα, το έκανα με κονσεισάο, το έκανα στα γραφεία με το γκαγκατσόπαιδο, το κάνω τώρα με τον δερμιτζάκη χάβο σαν προπονητές. Έτσι και η πρόσληψη του σβούρα είναι μια συνέχεια όλων αυτών των κινήσεων. Δεν ξέρω τι είδε ο ζαγοράκης σε αυτόν και του έδωσε την θεση, για εμένα όμως αυτή του η κίνηση είναι μια συνέχεια όλων των προαναφερθέντων κινήσεων. Εγώ για να πώ την αμαρτία μου δεν διαφωνώ με το σκεπτικό αλλά με την τακτική ότι όλοι πρέπει να είναι από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αν κάποιος που είναι εκτός ΠΑΟΚ, αλλά είναι κορυφή σε μαρκετινγκ, ή επικοινωνία, ή τεχνογνωσία στο ποδοσφαίρο, ή σε δημόσιες σχέσεις αλλά προέρχεται από αλλού και δεν είναι στον κύκλο γνωριμιών του ζαγοράκη πρέπει να απορρίπτεται. Οπότε κλαμπ διαφωνώ με το συμπεριφερόμαστε σαν τυχαρπαστος σύλλογος και λέω ότι συμπεροφερόμαστε ως ιδιαίτερος σύλλογος με το δικό μας σκεπτικό και τακτική. Το αποτέλεσμα θα δείξει αν είναι σωστό ή λάθος, μέχρι στιγμής αλλού πέτυχε βλέπε βρύζας, αλλού απέτυχε βλέπε σέρτζιο οπότε οψόμεθα και με τον παντέλο. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

northeagle_4

• Guest
Αν θυμηθει καποιος το αρθρο Μπαζινα που αναλυει τι εστι τεχνικος διευθηντης θα καταλαβει οτι δεν ειναι μονο μεταγραφες και διαπραγματευσεις.Ο τεχνικος διευθηντης στην ουσια πρπει να ειναι γνωστης του πλανου,της νοοτροπιας και της καταστασης στην ομαδα αλλα και του κοσμου και να την περναει τοσο στα αποσυτηρια οσο και στου υποψηφιους παικτες -προπονητες και να επιλεγει βαση αυτων.Στην ουσια ο Παντελος μονο το ενα σκελος εκπληρωνει προς το παρον ως ενδιαμεσος κρικος αγωνιστικου-παε και την γνωση τι εστι ΠΑΟΚ.Το δευτερο σκελος που απαιτει δημοσιες σχεσεις ,γνωση της αγορας προς το παρον δεν το κατεχει οποτε υπαρχουν 3 περιπτωσεις.1)Στελεχωνεται με εναν επιπλεον Τ.Δ η Παε αποκλειστικα για τα μεταγραφικα διπλα στον οποιο ο Σβουρας μαθαινει με ανεση χρονου 2)Τρεχει ο σβουρας ως τον Γεναρη να δημιουργισει κυκλωμα,γνωσεις και να ειναι ετοιμος,3) Τα μεταγραφικα τα χειριζεται αποκλειστικα ο ζαγορακης.
  Προτιμω την πρωτη περιπτωση και την θεωρω ως την πιο λογικη και με το πιο χαμηλο ρισκο.Η δευτερη περιπτωση ειναι κατι που εξαρταται αποκλειστικα απο τις ικανοτητες και φιλοδοξιες Σβουρα.Η τριτη περιπτωση θεωρω οτι υπερφορτωνει πολλες αρμοδιοτητες σε ενα προσωπο με κινδυνο για λαθος επιλογες πρα τις πολυ καλες γνωσεις ποδοσφαιρου του ζαγορακη ειναι προτιμοτερο να εχει τον τελευταιο λογο απλα για τις προσθηκες-επιλογες.

υγ. Παιζει να φαγαμε πορτα και απο Ζήκο αφου τον ηθελε ο ζαγορακης λογω υποχρεωσεων του Αθηνα και χαμηλου μπατζετ και να υπαρχει ανεπισημη συνεργασια.Θα δειξει αποτι λεει ο μπιβιτς παντως και συμφωνω ο Ελ Ζαρ μυριζει Ζηκο.

Offline tsag

• Αλλαγή
Ο Ζαγοράκης έχει αποδείξει άπειρες φορές και σε όλα τα επίπεδα ότι εμπιστεύεται μόνο ανθρώπους που γνωρίζει (Σάντος, Βρύζας, Γκαγκάτσηδες, Δερμιτζάκης, παραλίγο Ζήκος και τώρα Σβούρας). Άσχετα με το αν μπορούν να πετύχουν αυτά που θέλει ή όχι. Μία φορά δεν το εφάρμοσε με τον Μπερέτα και είδαμε όλοι την κατάληξη... Συνεπώς το 1 @north μάλλον απορρίπτεται κατηγορηματικά! Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα γεγονότα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ενώ 99% των περιπτώσεων συμφωνώ μαζί σου κλάμπ, σ αυτό το θέμα διαφωνώ! Η θέση του Τ.Δ. είναι περίεργη και όταν είσαι ομάδα στην οποία τα φράγκα δεν τρέχουν από τα μπατζάκια, θέλει άτομο απόλυτης εμπιστοσύνης και όχι απλά έναν άριστο γνώστη της αγοράς με καλά κονέ κτλ γιατί αυτά να ξέρεις κρύβουν πολλές παγίδες από πίσω. Κανένα κονέ δεν είναι τζάμπα ! Στον χώρο αυτό οι περισσότεροι πουλάνε και τις μάνες τους !

Η θέση του Τ.Δ. λοιπόν είναι θέση που μπορεί να προσφέρει τρελό φαγοπότι σ όποιον την κατέχει και ο Ζαγοράκης πιστεύω πως έψαχνε ΚΑΙ με αυτό το κριτήριο. Ποιος λοιπόν είναι λιγότερο πιθανό να δελεαστεί από τις προσφορές των μάνατζερ που θα έρχονται η μία μετά την άλλη; ; ;

Εφόσον σκέφτεται και αυτή την παράμετρο ο Ζαγοράκης, θεωρώ λογική την επιλογή. Ξέρει πως ένα ενδεχόμενο φαγοπότι θα επηρέαζε ακόμα και την δική του εικόνα ακόμα και αν δεν είχε καμία σχέση ή γνώση γ αυτό. Προστατεύει λοιπόν έτσι τον ΠΑΟΚ αλλά και τον εαυτό του ρισκάροντας στον τομέα της γνώσης.

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline toy

• Αλλαγή
Θα δειξει αποτι λεει ο μπιβιτς παντως και συμφωνω ο Ελ Ζαρ μυριζει Ζηκο.

Μυρίζει από δω ως τα γραφεία της sportday...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
παντως και ο μανατζερ του ελ ζαρ πριν λιγο στον εξτρα ηταν μεσα στο κολπο, φαινοτανε το παραμυθι

by the way, welcome back παντελαρε
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Αν θυμηθει καποιος το αρθρο Μπαζινα που αναλυει τι εστι τεχνικος διευθηντης θα καταλαβει οτι δεν ειναι μονο μεταγραφες και διαπραγματευσεις.Ο τεχνικος διευθηντης στην ουσια πρπει να ειναι γνωστης του πλανου,της νοοτροπιας και της καταστασης στην ομαδα αλλα και του κοσμου και να την περναει τοσο στα αποσυτηρια οσο και στου υποψηφιους παικτες -προπονητες και να επιλεγει βαση αυτων.Στην ουσια ο Παντελος μονο το ενα σκελος εκπληρωνει προς το παρον ως ενδιαμεσος κρικος αγωνιστικου-παε και την γνωση τι εστι ΠΑΟΚ.Το δευτερο σκελος που απαιτει δημοσιες σχεσεις ,γνωση της αγορας προς το παρον δεν το κατεχει οποτε υπαρχουν 3 περιπτωσεις.1)Στελεχωνεται με εναν επιπλεον Τ.Δ η Παε αποκλειστικα για τα μεταγραφικα διπλα στον οποιο ο Σβουρας μαθαινει με ανεση χρονου

Συμφωνω απολυτα. Ο ρολος του τεχνικου διευθυντη ειναι διττος. Μεταγραφες αλλα και ολα τα αλλα που πολυ σωστα αναφερεις. Και στο δευτερο σκελος ο σβουρας ταιριαζει γαντι και ειναι ατομο εμπιστοσυνης, πραγμα πολυ σημαντικο. Ισως για το πρωτο να ψαξουν καποιον αλλον απο το Γεναρη. υπαρχουν βεβαια και πολλες ομαδες που λειτουργουν χωρις τεχνικο διευθυντη. Δεν ειναι υποχρεωτικη η παρουσια του. Εξαρταται απο το μοντελο που ακολουθει κανεις.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
[

Ποτε δηλαδη ηταν η αλλη φορα που εμπιστευθηκε "προχειρα" και "μπακαλιστικα" το "πιο νευραλγικο ποστο της ομαδας" (υπερβολη αλλα τελος παντων)? Με την επιλογη Βρυζα?

Για να το δουμε κι αλλιως εμεις οι οπαδοι γιατι "διαλεξαμε" το Ζαγορακη για προεδρο κι οχι καποιον τεχνοκρατη με ΜΒΑ που σιγουρα θα ηταν καλυτερος στη διοικηση επιχειρησεων? Μηπως μετρανε αλλα πραγματα πρωτα?

Εμεις και η Μπαρτσελονα που πηρε αυτον τον ανυπαρκτο τον Γκουαρντιολα και τον εκανε προπονητη! Η η αλλη η Λιβερπουλ που πηρε τον αλλον τον τυχαρπαστο τον Νταλγkλις και τον εκανε τεχνικο διευθυντη. Γιατι τοση κακοπιστια ρε? Σιγουρα το ιδανικο θα ηταν καποιος απολυτης εμπιστοσυνης που νιωθει ΠΑΟΚ και ξερει και το αντικειμενο των μεταγραφων. Δυσκολα βρισκεις ομως (και σε καλη τιμη). Ισως αποφασισαν να αρκεστουν (για την ωρα) στα πρωτα δυο χαρακτηριστικα. θα δειξει.

northeagle_4

• Guest
Θα δειξει αποτι λεει ο μπιβιτς παντως και συμφωνω ο Ελ Ζαρ μυριζει Ζηκο.

Μυρίζει από δω ως τα γραφεία της sportday...

:gruebel:

ive4

• Guest
Άλλο ένα τόπικ ανοίγει για να κράξουν οι ψαγμένοι...
Ναι κι εγώ είμαι της άποψης ότι σε τέτοιες θέσεις χρειάζονται περισσότερο επαγγελματίες με γνωριμίες παρά οπαδοί της ομάδας. Στο πρόσωπο του Βρύζα βρήκαμε και τα δύο. Επειδή όμως ο τεχνικός μας διευθυντής δε θα ψάχνει απλά παίκτες αλλά έχει και ρόλο στα αποδυτήρια της ομάδας, είναι προτιμότερο να είναι πιο πολύ οπαδός.

Η ουσία, εκτός από τα καλά αποδυτήρια, είναι να βρεθούν κυρίως έλληνες παίκτες που να μπορούν να σταθούν στον ΠΑΟΚ.
Πρότυπα τεχνικού διευθυντή ήταν ο Κωστίκος και ο Βρύζας.
Ο πρώτος μου έφερε τη μισή εθνική ελπίδων και είτε μερικοί από αυτούς δε μας δικαίωσαν, είτε εμείς δε τους αξιοποιήσαμε (αυτό νομίζω), είτε μας έφεραν λεφτά από το πουθενά, είτε κάλυψαν θέσεις που είχαμε ανάγκη χωρίς όμως να κάνουν τη διαφορά.
Ο δευτερός μας έφερε πολύ καλούς ξένους σε πολύ τιμές παζαριού και έχει μεγάλη ευθύνη για το κύρος και την άνοδο του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Τι θα ζητήσουμε στο αγωνιστικό από τον Κωνσταντινίδη ;
Όπως είπε ένας φίλος πριν, του χρόνου τελειώνει ο κύκλος πολλών ξένων ποδοσφαιριστών μας, λόγω ηλικίας και άρα πρέπει να αντικατασταθούν με πολύ καλές και όχι ακριβές λύσεις. Σ΄αυτό θες γνωριμίες, αλλά κυρίως πολύ πολύ ψάξιμο σε ξένα πρωταθλήματα και ελπίζω ο Παντελής να έχει το χρήμα από την ΠΑΕ για ταξίδια και κατασκοπίες.
Κυρίως όμως πρέπει να βρεθούν έλληνες παίκτες που να μπορούν να σηκώσουν το βάρος του ΠΑΟΚ και αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο. Ελπίζω σε αυτό να υπάρχει βοήθεια από Αλεξίου και ΓΧ, από Σάντος και Βρύζα.
Με ΠΑΟΚτσήδες σε ΟΛΕΣ τις εθνικές ομάδες, στο χέρι μας είναι να βρίσκουμε και να παίρνουμε ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ στην Ελλάδα.

Φυσικά για το πρόσωπο του Παντελή Κωνσταντινίδη, υπάρχει ένας μεγάλος σεβασμός για το παρελθόν του και για τα αισθήματά του για τον ΠΑΟΚ.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Διαφωνω οτι του χρονου τελειωνει κυκλος πολλων παικτων.
Ο Κοντρερας ειναι 32, για στοπερ εχει τουλαχιστον 3ετια μπροστα του. Ο Λινο δεν δειχνει σε καμια περιπτωση οτι δεν εχει 3 χρονια καλης μπαλας. Ειναι απιστευτα γυμνασμενος.
Το προβλημα ειναι στον Γκαρσια και τον Ιβιτς λοιπον, 2 παικτες. Πιστευω (χωρις να θελω να τον μειωσω) οτι χρονια σαν την περσινη ο Ιβιτς δεν προκειται να ξανακανει, και οτι ο φετεινος τροπος παιχνιδιου του ΠΑΟΚ ισως σιγα σιγα αποβαλει και το στυλ του και τον ιδιο παικτη. Για τον περσινο ΠΑΟΚ και για τον ΠΑΟΚ ως τον Νοεμβριο ειναι απαραιτητος, αλλα μετα η ομαδα θα βρει τον δρομο της και χωρις τον Ιβιτς.
Οσον αφορα τον Γκαρσια... εκει δυστυχως το κενο δεν προκειται να καλυφθει ποτε. Ο παικτης θα ειναι σημειο αναφορας της νεοτερης ιστοριας του ΠΑΟΚ με εμας τους τυχερους που τον ειδαμε, να λεμε καποτε στα παιδια μας, οτι για 4 χρονια ο ΠΑΟΚ ειχε το καλυτερο αμυντικο χαφ της νοτιο ανατολικης Ευρωπης...
Εκει δεν εχω απαιτηση απο κανεναν Κωσταντινιδη να μου φερει ισαξιο, αφου θεωρειται ατοπο εξ'όρισμου. 
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

CLUB LARISA

• Guest

Ποτε δηλαδη ηταν η αλλη φορα που εμπιστευθηκε "προχειρα" και "μπακαλιστικα" το "πιο νευραλγικο ποστο της ομαδας" (υπερβολη αλλα τελος παντων)? Με την επιλογη Βρυζα?

Για να το δουμε κι αλλιως εμεις οι οπαδοι γιατι "διαλεξαμε" το Ζαγορακη για προεδρο κι οχι καποιον τεχνοκρατη με ΜΒΑ που σιγουρα θα ηταν καλυτερος στη διοικηση επιχειρησεων? Μηπως μετρανε αλλα πραγματα πρωτα?

Εμεις και η Μπαρτσελονα που πηρε αυτον τον ανυπαρκτο τον Γκουαρντιολα και τον εκανε προπονητη! Η η αλλη η Λιβερπουλ που πηρε τον αλλον τον τυχαρπαστο τον Νταλγkλις και τον εκανε τεχνικο διευθυντη. Γιατι τοση κακοπιστια ρε? Σιγουρα το ιδανικο θα ηταν καποιος απολυτης εμπιστοσυνης που νιωθει ΠΑΟΚ και ξερει και το αντικειμενο των μεταγραφων. Δυσκολα βρισκεις ομως (και σε καλη τιμη). Ισως αποφασισαν να αρκεστουν (για την ωρα) στα πρωτα δυο χαρακτηριστικα. θα δειξει.

Φίλε παραπάνω γράφεις οτι υπάρχουν μεγάλες ομάδες που λειτουργούν μια χαρά χωρίς τεχνικό διευθυντή. Ονόμασε μου και μία αν θες σε παρακαλω πολύ. Τη μόνη που ξέρω είναι το τσίρκο του Κόκαλη.
Στα καθ έκαστα,

1ον Αν δεν αντιλαμβάνεσαι οτι ναι, η θέση του τεχνικού διευθυντή είναι το πιο νευραλγικό πόστο σε μια ΠΑΕ, ε δεν μπορώ να σε πείσω περί αυτού. Ρωτάς πότε ξανά λειτουργήσαμε μπακαλίστικα υπονοώντας οτι εννοώ τον Βρύζα. Δεν υπονοώ τον Βρύζα, ο άνθρωπος έπαιξε έξω χρόνια, ήταν και πρωταθλητής Ευρώπης, ακολούθησε τα ποστ μου και θα με εννοήσεις. Μπακάλικο- Σουπερ μαρκετ έγινες και είσαι ακόμα όταν καταδέχεσαι να διατηρείς γραφείο τυπου με επικεφαλής τη κοντύτερη τρίχα του αριστερού μου όρχεως και με πραγματικό κουμάντο δημοσιογραφάκια που σε σοβαρή χώρα δε θα γραφαν καν αγγελίες ενοικιάσεων προβάτων και λοιπών βοοειδών, Μπακάλικο Σούπερ Μάρκετ είσαι όταν αποφασίζεις να ψηφίσεις εχθρό του ΠΑΟΚ για πρόεδρο της λίγδας και μετα 2 βδομάδες αλλάζεις την άποψή σου, Μπακάλικο Σούπερ Μάρκετ είσαι όταν ντεμεκ τρίζεις δόντια και κάποιοι σε ξευτυλίζουν σ ολη τη χώρα επαναδιορίζοντας αυτόν που σε στέρησε το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας σου, Μπακάλικο Σούπερ Μάρκετ είσαι όταν αλλάζεις προπονητή εν μια νυκτί βγάζοντας τον άχρηστο για να καλύψεις την πλήρη σου αεργία για 6 μήνες,  να συνεχίσω αναφέροντας και τα περσινά ή φτάνουν τα φρεσκα?

2ον Άλλο πράγμα ο επαγγελματισμός ενός υφισταμένου, ασχέτως συλλογικών πεποιθήσεων και άλλο πράγμα η εμπιστοσύνη στο τιμόνι του καραβιού. Αν και για να σε πω την πλήρη αλήθεια, αν το MBA που αναφέρεις ήταν αποδεδειγμένα ΤΙΜΙΟ και ΙΚΑΝΟ άτομο, εμένα προσωπικά δε θα με χαλούσε και ιδιαίτερα να ηγηθεί μέσα σε ενα υγιές και πλήρως αξιοκρατικό σύστημα ΠΑΟΚ.

3ον Γράφεις, ""Εμεις και η Μπαρτσελονα που πηρε αυτον τον ανυπαρκτο τον Γκουαρντιολα και τον εκανε προπονητη! Η η αλλη η Λιβερπουλ που πηρε τον αλλον τον τυχαρπαστο τον Νταλγkλις και τον εκανε τεχνικο διευθυντη. Γιατι τοση κακοπιστια ρε? "".  

Συγκρίνεις τον 6 φορές πρωταθλητή Ισπανίας, 1 φορά πρωταθλητή Ευρώπης, 1 φορά Κυπελλούχο Ευρώπης, 1 φορά χρυσό Ολυμπιονίκη και τον 6 φορές Πρωταθλητη Αγγλίας, 3 φορές Πρωταθλητή Ευρώπης με 4 κατακτήσεις Πρωταθλήματος Αγγλίας σαν προπονητής με τον Κωνσταντινίδη.....Γίνεσαι άδικος.....Και δεν πρόκειται περί κακοπιστίας. Πρόκειται περι προφανέστατης προχειρότητας που, δεδομένου της χαμηλής δυναμικής που κουβαλάει, προκαλεί απογοήτευση. Όταν κάτι δεν το χεις κεκτημένο και γνωση, δεν έρχεται φυτευτό μέσα σου. Ελπίζεις μόνο στον παράγοντα τύχη, και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να αφεθεί κομάτι του σχεδιασμού του στην τύχη. Τον σβούρα τον συμπαθώ, θεωρώ οτι θα γινόταν πολύ πετυχημένος στο κομμάτι σύνδεσης και επαφης αποδυτηρίων και ΠΑΕ, όχι όμως τεχνικός διευθυντής, τα χεις μπερδέψει.....

4ον Γραφεις, ""Σιγουρα το ιδανικο θα ηταν καποιος απολυτης εμπιστοσυνης που νιωθει ΠΑΟΚ "" .

Όλοι είμαστε ελεύθεροι να σχολιάζουμε ποστ αλλων ανθρώπων που γράφουν εδω μέσα. Όταν θα το κάνεις με μένα όμως, θα σε παρακαλούσα να διαβάζεις ολοκληρωμένα τις θέσεις που αναπτύσσω. Γιατί έκανα στην ιδια σελίδα 3 ποστ που υποστηρίζουν το αντίθετο.

@@Περσέα, Πατροκοσμά Ιεραπόστολε, καλως ήρθες πίσω. Εύχομαι και ελπίζω στις διακοπές να γνωρίστηκες με τίποτα Μ.Υ.Κ. και να κάνατε συλλογές Μεμέτικων Αυτιών στα παράλια των σκλαβομένων πατρίδων. Ελπίζω φέτος το χειμώνα να διδάξεις Ελ παντού γτ ως γνωστόν ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.
Χαιρετίσματα απο ενα ψαγμένο Συνέλληνα!! (άντε έρχονται και εκλογές, εξω οι ξενοι που μας παίρνουν τις δουλειές....)

jmjyiannis

• Guest
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΣΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ!!!!!

ο ΠΑΟΚ παταει στα πόδια του και φαίνεται αυτό! έφυγε ο Βρύζας και με Σβούρα παίρνουμε τον Ελ Ζαρ. Δε με νοιάζει ποιος μεσολάβησε πισω απο αυτόν. Ζήκος, Βρύζας, Κυριάκος, Μέγας Βασίλειος, Μπιν Λάντεν, Παπαθεμελής, Νέλσον Μαντέλα. Φέυγει ο Σάντος και  έρχεται εν τέλει ο Δερμιτζακης και μας τρελαίνει εναμιση μήνα τώρα. Με νοιάζει οτι βλέπω οτι η ομάδα ανανεώνεται και έχει προοπτικές. Και σίγουρα έχει κόσμο απο πίσω που βοηθά. Φαίνεται αυτο. Μπορεί να είναι ο ΓΧ, ο Αλεξίου, ο Κονσεισάο, ο Βρύζας, ο Σάντος. Δε ξέρω ποιος είναι. Βλέπω όμως προοπτικές και αυτό με γεμίζει ελπίδα για το μέλλον. Χαρείτε το ότι αυτή η ομάδα πλέον μας κάνει να ονειρευόμαστε.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Στην περιπτωση εΛ ζαρ διαβαζω εχει βαλει το χερι του ο τσαρτας
ρε δεν γαμιωμαστε λεω γω την μια ο ζηκος την αλλη ο τσαρτας και οποιος προλαβει
ο παντελος τον εφερε αυτο μου αρεσει περισοτερο απ τον καθε τυχαρπαστο ζηκο
και τσαρτα που πουλαει υποχρεωση
ο παντελος εβαλε και το χερι και το ποδι του στην περιπτωση
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

ive4

• Guest
Απ: Παντελής Κωνσταντινίδης νέος Τεχ
« Reply #58 on: September 04, 2010, 00:29:12 »
...
« Last Edit: September 04, 2010, 00:37:48 by perseas4 »

Offline blue_eyes

• Βασικός
θα ειμαι ειλικρινης και θα πω οτι δεν πιστευω οτι κανεις για αυτην την δουλεια.. δεν εχει σημασια ομως εσυ εισαι ο τεχνικος διευθιυντης στον ΠΑΟΚ και εχεις τρελη δουλεια μπροστα σου

τον χειμωνα και το καλοκαιρι κοψε κωλους, διωξε και ονοματα και ξεονοματα δεν με ενδιαφερει αλλα κανε ανανεωση στην ομαδα, την χρειαζεται επειγοντως