Author Topic: Παντελής Κωνσταντινίδης νέος Τεχνικός Διευθυντής ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 10455 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Ο Π. Κωνσταντινίδης νέος τεχνικός διευθυντής

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ομάδα".

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15B6L10Q0&extLang=
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline toy

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline agraf

• Αλλαγή
καλή τύχη και σιδεροκέφαλος στον Παντελή.
Είναι ΠΑΟΚτσής και αυτό μετράει.

Πάντως προσπωπικά δεν είμαι δογματικός, άν δεν βρίσκαμε κάποιον άξιο που να είναι και ΠΑΟΚτσής, τότε ας προσλαμβάναμε κάποιον άλλον. Ο Ζήκος θα ήταν επίσης εντάξει, και ας μην είναι ΠΑΟΚτσής. Στην τελική είδαμε και τους ΠΑΟΚτσήδες τί προσφορά είχανε στον ΠΑΟΚ. Λίγοι αξίζανε.

chiltsid

• Guest
welcoma back σβουρα!

ειλικρινα αναρωτιεμαι ποιος θα ειναι πραγματικα ο τ.δ.
διχως να θελω να υποτιμησω τον σβουρα,αλλα δεν πιστευω πως θα κανει κουμαντο στο ποδοσφαιρικο τμημα!

CLUB LARISA

• Guest
Kε Ανύπαρκτε Εις το Τετράγωνον, τελικά για Τεχνικό Διευθυντή τον πήρε η ΠΑΕ τον Σβούρα? Ρώτα το χοντρό αφεντικό σου ημιμαθή, άχρηστε πιτσιρίκο και ενημέρωσε μετά απο κανα διμήνο και μας τους κοινούς θνητούς που δεν αντιλαμβανόμαστε τη Συντακτική σου Ευφυία στην Ελληνική Γραμματεία που θα ζήλευε και ο Καργάκος....

Offline dave

• Αλλαγή

Είναι ΠΑΟΚτσής και αυτό μετράει.

αρνητικά...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εκ πρωτης οψεως μοιαζει αστεια κινηση, αλλα φυσικα μακαρι να δουλεψει και να δειξει το αντιθετο...
Λενε οτι του πιστωνεται η μεταγραφη Ελ Ζαρ, εμενα αβαντα μου μυριζε ιαυτο  ::)
Για να δουμε, ειμαι πολυ επιφυλακτικος.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tsag

• Αλλαγή
Η πορεία θα δείξει αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε... Όπως και να'χει καλή τύχη γιατί θα τη χρειαστείς
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

GeorgT

• Guest

ιδιος ο πστης, μονο το μακρύ μαλλί του λοιποί

:D :D

Offline Matador

• Αλλαγή
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

northeagle_4

• Guest

legones

• Guest
Αν και μου προκαλεί μεγάλη έκπληξη η τοποθέτηση σου ως τεχνικό διευθυντή, θα κάνω υπομονή και θα περιμένω να δω ο έργο σου πρώτα...
Καλή αρχή και καλή επιτυχία...

Offline savage republic

• Βασικός
Χαίρομαι - σε αντίθεση με τους περισσότερους - που είναι ΠΑΟΚτσής, για τον λόγο που έγραψε ο τόυ. Επειδή θα κοιτάξει το συμφέρον του ΠΑΟΚ και όχι της τσέπης του. Καλώς όρισες πόντιε!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Όποιος έρχεται στην ομάδα και ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ μπορεί να προσφέρει. Σαν παίκτης ήταν σεμνός το ίδιο πρέπει να είναι και στο νέο του πόστο. Καλή επιτυχία.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

GeorgT

• Guest
Εμενα παντως παλια, οταν επεζε μπαλα ακομα στο βαζελο, παιδια απο φλωρινα που τον ξέρανε με λέγανε οτι δεν ειναι ΠΑΟΚτσης!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Καλορίζικος Παντελή και καλή επιτυχία στη δουλειά σου.

Ενα αμ. χαφ βρες μας μεσα στο 10ημερο και θα γαμησουμε μανουλες φετος  ;D ;D  ;)

Offline agraf

• Αλλαγή
Εμενα παντως παλια, οταν επεζε μπαλα ακομα στο βαζελο, παιδια απο φλωρινα που τον ξέρανε με λέγανε οτι δεν ειναι ΠΑΟΚτσης!

Εγώ πάλι ξέρω ότι είναι ΠΑΟΚτσής. Και να μην ήταν έγινε όσο έπαιξε στον ΠΑΟΚ.
Πάντως μικρή σημασία έχει, μακάρι να είναι καλός στα καθηκοντά του, στην τελική έμμισθος υπάλληλος θα είναι.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **

Οταν πηγε στον βαζελο, κατι εσπασε μεσα μου που ποτε δεν επουλωθηκε.

Αυτό ακριβώς αδερφέ . Βλέπω ότι πολλοί από εσάς μάλλον ξέρετε κάποια πράγματα που εγώ αγνοώ και τρέφετε ιδιαίτερη συμπάθεια στο πρόσωπό του. Αν κάτι σιχαίνομαι στην ιδέα που υπηρετώ και θέλω να την ξεριζώσω ως νοοτροπία ,   είναι η κάθοδος για την Αθήνα στα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια και η επιστροφή για να κολλήσουμε τα ένσημα πουλώντας και το απαραίτητο ΠΑΟΚτσηδηλίκι όπως έκανε και ο Παντελής Κωνσταντινίδης . Διορθώστε με αν κάνω λάθος . Τώρα για την πρόσληψη το μόνο που έχω να πω είναι καλή αρχή και καλή επιτυχία στο έργο του .

Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

guest4

• Guest
είναι αλήθεια ότι τις διαπραγματεύσεις με τη Λιβερπουλ τις έκανε
αυτός?

northeagle_4

• Guest
Του παντελα το συμβολαιο ειχε ληξει και ειχε δηλωσει απο πριν οτι θα φυγει στα ισια στα χρονια που αλλοι φευγαν με προσφυγες και μισολογα.Παοκσηδιλικι δεν πουλησε ποτε απο οσο θυμαμαι,παντα σοβαρος και μετρημενος ηταν και ακομα οταν γυρισε προσφερε ειδικα την πρωτη δυσκολη χρονια του ζαγορ μαζι με γχ σε κρατησαν εναν γυρο ορθιο.
 Για τα αλλα δεν ειναι χωρος το φορουμ να τα λεμε δημοσια μιας και ο ιδιος δεν ηθελε να προβληθει με καποιες κινησεις που εκανε γιαυτο και δεν τα ξερει πολυ κοσμος.