Author Topic: Fenerbahce - ΠΑΟΚ 1 - 1 (παράταση) Πέμπτη 26/8/10 ώρα 21:45 connex tv  (Read 22009 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

JamaicaN

• Guest

to link youtube.com/watch?v=uBuJriQ79Bo
« Last Edit: September 12, 2010, 13:27:52 by JamaicaN »

Offline maria-mtb

• Βασικός
εχω μια ερωτηση. βεβαια θα με κραξετε μαλλον για την ηλιθιοτητα της ερωτησης, αλλα δεν πειραζει. ΧΑΧΑ
λοιπον εγω μπηκα στο 26' ετσι? μπορω να ζητησω απο τη γαμιολα την uefa να μου δωσει πισω το 1/4 του εισιτηριου μου (η οσο αναλογει τελος παντων)?
γιατι η uefa να μου διαφημιζει μονο fair play, σικ γηπεδα, υψηλο επιπεδο, φιλαθλο πνευμα, οχι βια, οχι πυρσους κ ενα σωρο μαλακιες κ απο την αλλη να χανω εγω 26 λεπτα ενος αγωνα για τον οποιο πληρωσα 90+?

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
μαρια αν δικαιωθεις θα προσφυγω κι εγω για το δεκαλεπτο που ειχα χασει με τα τουρνικε στο ματς με τις σερρες πριν 2 αγωνιστικες περιοδους...

:P

JamaicaN

• Guest
εχω μια ερωτηση. βεβαια θα με κραξετε μαλλον για την ηλιθιοτητα της ερωτησης, αλλα δεν πειραζει. ΧΑΧΑ
λοιπον εγω μπηκα στο 26' ετσι? μπορω να ζητησω απο τη γαμιολα την uefa να μου δωσει πισω το 1/4 του εισιτηριου μου (η οσο αναλογει τελος παντων)?
γιατι η uefa να μου διαφημιζει μονο fair play, σικ γηπεδα, υψηλο επιπεδο, φιλαθλο πνευμα, οχι βια, οχι πυρσους κ ενα σωρο μαλακιες κ απο την αλλη να χανω εγω 26 λεπτα ενος αγωνα για τον οποιο πληρωσα 90+?

νωρις μπηκες μαρια :rasta:

Offline diegito4

• Αλλαγή

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
σιγά ρε γκρίνια... αφού σε δώσαν έξτρα μισάωρο τί κλαίγεσαι?

Offline diegito4

• Αλλαγή

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
πάντως ανήκω στους τυχερούς αφού έχασα μονο 10  ;D

ive4

• Guest
μαρια αν δικαιωθεις θα προσφυγω κι εγω για το δεκαλεπτο που ειχα χασει με τα τουρνικε στο ματς με τις σερρες πριν 2 αγωνιστικες περιοδους...

:P

Εγώ που μπήκα σε εκτός έδρας αγώνες στο ημίχρονο για να μη δώσω 20 ευρώ σε Σπανοκανελλάκηδες δικαιούμαι επιστροφή ;  :P

Offline Matador

• Αλλαγή
44'.. :'(
;D ;D 
Εντάξει ρε συ ντιεγίτο, τουλάχιστον είδες το κοράκι να σφυρίζει την λήξη του ημιχρόνου :P
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline savage republic

• Βασικός

Offline lik4

• Αλλαγή

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Χαρα στο κουραγιο του Τουρκου που το τραβηξε, παντως οι διπλανοι του πολυ χαλαροι ειναι.
Στο 0.33 ποιος παικτης μας ειναι κατω ρε και χτυπιεται;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

GeorgT

• Guest
Μαλεζας Μαλλον!

zagorakis

• Guest
Στα μαλακά λόγω... Τούμπας!

Έφτασε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το φιρμάνι για τα επεισόδια στην Πόλη, με το πρόστιμο -ευτυχώς για τους "ασπρόμαυρους"- να μένει στα... χαμηλά. Ποιο είναι το σκεπτικό, γιατί ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας δεν έχει εξαλειφθεί

Το... πολυαναμενόμενο φιρμάνι για όσα συνέβησαν στην Πόλη, στο περιθώριο, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα Φενέρμπαχτσε-ΠΑΟΚ, έφτασε την Τετάρτη (8/12) στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, με τους διοικούντες να αισθάνονται βαθιά ανακούφιση, αλλά και δικαίωση για τις προσπάθειές τους, με βάση το νούμερο που αντίκρισαν.

Η αρμόδια επιτροπή της UEFA, λοιπόν, χρέωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με 10.000 ευρώ πρόστιμο για όσα κατέγραψε ο παρατηρητής στην Πόλη ότι έκαναν οι οπαδοί της ομάδας. Μια έκθεση, που η αλήθεια είναι ότι είχε τρομάξει τους "ασπρόμαυρους" και τους είχε προϊδεάσει για πολύ χειρότερα πράγματα.

Ο "Δικέφαλος" δεν τιμωρήθηκε αυστηρότερα, καθώς μέτρησε πολύ η καλή συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας στην Τούμπα, στον αγώνα με την Μπριζ. Η καλή εικόνα της κερκίδας λειτούργησε ως "υπόστρωμα" στη συγκεκριμένη περίπτωση κι έτσι ο ΠΑΟΚ έπεσε στα μαλακά.

Υπότροπος 

Πάντως, στην Τούμπα, στα γραφεία της ΠΑΕ, είναι γεγονός ότι χάρηκαν με το χαμηλό πρόστιμο, αλλά δεν πανηγύριζαν κιόλας. Και δεν πανηγύριζαν, γιατί η UEFA επισημαίνει στο έγγραφο που έστειλε ότι ο "Δικέφαλος" παραμένει υπότροπος, με την έδρα του να κινδυνεύει με τιμωρία, αν συμβεί κάτι μεμπτό στο μέλλον.

Να σημειωθεί ότι η ποινή για όσα συνέβησαν στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βιγιαρεάλ δεν έχει φτάσει στην Τούμπα, οπότε αν ο ΠΑΟΚ περάσει στην επόμενη φάση του Europa League, θα πρέπει να προσέξουν πολύ τη συμπεριφορά τους οι οπαδοί του. 

http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/sta_malaka_logw_toumpas.705373.html

Offline dave

• Αλλαγή
μπλογκ, θρησκεια, τρομοκρατια

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Τι, δεν τιμωρηθηκαμε για τον κροτιδα και τον φονια με το στυλο??  :D :P

Ποσες σελιδες γραφτηκαν.... τζαμπα.

Offline t.b

• Αλλαγή
όχι τζάμπα...για δέκα χιλιάρικα!! ;D