Author Topic: Fenerbahce - ΠΑΟΚ 1 - 1 (παράταση) Πέμπτη 26/8/10 ώρα 21:45 connex tv  (Read 22500 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Μεγαλη Προκριση

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ!!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
 Και τι δε θα δινα γαμωτο να μουν μέσα τώρα σε πουλμαν της επιστροφής.Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΕΣ μου
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Προκριση ΤΕΡΑΣΤΙΑ.Προσωπικα την χαρηκα πιο πολυ απο της Αρσεναλ....Γαμω τα λεφτα τους.Που ειναι τωρα ο Τουρκος που μπαινει στο φορουμ?χεστηκε?πινει φλοκια ακομα?

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **

ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Και δηλωσεις προεδρου φενερ θελω! Μιλα ρε μπουκωμενε
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ενα τεραστιο μπραβο σε ενα τεραστιο λαο. Καυτη εδρα και πουτσες μπλε, τωρα καταλαβαν οι συμπολιτες τι θα πει κερκιδα.
Μπραβο για την προσπαθεια στον προπονητη και τους παιχτες, πλην του προκλητικα αμπαλου μισθοφορου του Ζαγορακη. Ο Γιασουμης ηταν οαση μπροστα στο φαλακρο χομπιτ και δεν υπερβαλω καθολου.
Μετα το μεγαλο πισωγυρισμα με το αζαξ, πηραμε τουλαχιστον μια χαρα σημερα και δεν τελειωσε η χρονια πριν καν αρχισει. Παμε τωρα για προκριση στους ομιλους γιατι ο ΠΑΟΚ δε φτιαχτηκε για να παιζει με τις τριπολιτσες και τους ηρακληδες.
Στον κοσμο αλλος κανενας

TurkoFB

• Guest
Congratulations...

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

northeagle_4

• Guest
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,επικη προκριση και παλι δικαιη περα για περα.Ολοι οσοι επαιξαν πλην στοθ πρωτοθ 20λεπτου του Β ημιχρονου τελειοι.Κανεις δεν υστερησε ισως λιγο ο λινο στο Α.
 Παυλε,παικτες,Παε Πολλα μπραβοκαι αλα τοσο στον λαο μας που παρεδωσε μαθηματα ΠΑΟΚ μεσα στο πατρικο,τρελλα σας πουλαμε οπου γουσταρουμε.ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ
  ΓΚΑΡΣΙΑ,μουσλι,βιερινια,κοντρερας κορυφαιοι ολοι οι αλλοι πολυ καλοι.

Καλη επιστροφή στα τσακάλια που ηταν στην Πολη και έφεραν την πρόκριση

papas4

• Guest
αντε ρε αρρωστια μονο εσυ μας κανεις να αισθανομαστε ετσι!χιλια μπραβο σε παιχτες προπονητη και το τεραστιο οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ!αυτη η ομαδα φετος πρεπει να παρει και το πρωταθλημα!ηρθε η ωρα μας!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
για τα 4 γράμματα ρε γαμώτο, για εσένα, εμένα, τον δίπλα, αυτόν που δεν είναι πια μαζί μας, αυτούς που δώσανε διαχρονικά πνοή στο μεγαλύτερο εξωπολιτικό κίνημα της ελληνικής ιστορίας, για τον ΠΑΟΚ μας.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline cure

• Αλλαγή
Οι τεράστιοι άνθρωποι που ίδρυσαν τον ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν στον ουρανό μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια μας του ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ. Έχει γιορτή εκεί πάνω μεγάλη, πολύ μεγάλη τώρα γιατί ο ΠΑΟΚ μεγαλούργησε στο σπίτι του μέσα  :spray:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΕΠΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΕΠΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΔΕΡΦΙΑ  :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag:

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..............
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
http://www.youtube.com/watch?v=KkBWWjSdTrI&feature=player_embedded

προσέξτε στο 0:22.
τον πάμπλο τον τελειωσαν η αντίπαλη στο αγωνιστικό χορό να δίνη αγκωνιές και είπε ας αρχίσω τους δικούς μου.

Pablo είσαι το καλύτερο που μπορούσες να μας τύχη.
PAOK PANO APO OLLA

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..............

Ελα XIOS4...1926!!!τετοια να γινονται!
ξερεις εσυ!

trelos4

• Guest
παντως μεγαλα αρχιδια εχει η ομαδα που παιζει σε εδρες οπως το αζαξ αρενα και το σαρατσογλου με αυτον τον τροπο,με αυτην την μαγγια
κανα δυο παικτεσ ομωσ σημερα για αλλη μια φορα δειξανε οτι το επιπεδο τους ειναι για λαρισσα και ξανθουλα.ελειπε ο 33χρονοσ ιβιτσ και ηταν κομμενη η ομαδα

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
ΨΥΧΑΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΠΑΟΚ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ!

ΕΓΙΝΕ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ..ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ..ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...

ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΠΛΑ...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ