Author Topic: Fenerbahce - ΠΑΟΚ 1 - 1 (παράταση) Πέμπτη 26/8/10 ώρα 21:45 connex tv  (Read 21955 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Οχι τι να πει κανεις αδερφε,απλα ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Συγγνώμη που δε γουστάρω στο φόρουμ μας αλλόθρησκο. Αντιλαμβάνομαι πως επειδή αυτός τυχαίνει να είναι Τούρκος, πρέπει σώνει και ντε να δείξουμε ότι είμαστε υπεράνω, δεν έχουμε εθνικιστικά σκαλώματα και πίπες και να ανεχόμαστε το μαλάκα ψυχαναγκαστικά. Αν ήταν οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας παίζει να έπαιρνε μπούλο. Δεν τρέχει όμως, αρκεί να μην κακοχαρακτηριστούμε.  :P

Ο αλλόθρησκος είναι αλλόθρησκος, ότι εθνικότητας, χρώματος, θρησκείας και αν είναι. Γαμιέται η μάνα του και όλο του το σόι. Τόσο απλά. Όπως έγραψε κάποτε και ο μπιλάρας όποιος και αν παίζει με τον ΠΑΟΚ να πάει να γαμηθεί, και αν ο ΠΑΟΚ παίζει με το σπίτι μου τότε γαμώ και το σπίτι μου το ίδιο.

@tourkofb γαμώ και σένα και την ομάδα σου και την Τουρκία σου ρε αρχίδι, θα προσκυνήσεις αύριο και θα βάλεις τα εκατομμύρια του μαφιόζου του προέδρου σου στον κώλο σου μπάσταρδε.

JamaicaN

• Guest
no way man, 2500 vazeloi-panathinaikos fans, no way. you do not remember so good, i think.

Yes man, i remember that. cause i went to that match in Şükrü Saraçoğlu ;)
but it is not important. Well, how many fans will come to Şükrü Saraçoğlu definete?  2500 ?

Are these 2500? Dont think so mate...1200 maybe?

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Συγγνώμη που δε γουστάρω στο φόρουμ μας αλλόθρησκο. Αντιλαμβάνομαι πως επειδή αυτός τυχαίνει να είναι Τούρκος, πρέπει σώνει και ντε να δείξουμε ότι είμαστε υπεράνω, δεν έχουμε εθνικιστικά σκαλώματα και πίπες και να ανεχόμαστε το μαλάκα ψυχαναγκαστικά. Αν ήταν οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας παίζει να έπαιρνε μπούλο. Δεν τρέχει όμως, αρκεί να μην κακοχαρακτηριστούμε.  :P

Ο αλλόθρησκος είναι αλλόθρησκος, ότι εθνικότητας, χρώματος, θρησκείας και αν είναι. Γαμιέται η μάνα του και όλο του το σόι. Τόσο απλά. Όπως έγραψε κάποτε και ο μπιλάρας όποιος και αν παίζει με τον ΠΑΟΚ να πάει να γαμηθεί, και αν ο ΠΑΟΚ παίζει με το σπίτι μου τότε γαμώ και το σπίτι μου το ίδιο.

@tourkofb γαμώ και σένα και την ομάδα σου και την Τουρκία σου ρε αρχίδι, θα προσκυνήσεις αύριο και θα βάλεις τα εκατομμύρια του μαφιόζου του προέδρου σου στον κώλο σου μπάσταρδε.

Ξεπερασε το...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Αυτό το site που έχει βγάλει φόρα παρτίδα τα μαγαζιά που έχουν conn-x στη χαβούζα, τί να πεις... Ως και το κωλομάγαζο που έγιναν πέρυσι οι μαλακίες έχει.

Πραγματικα ωρες-ωρες απορω πως σκεφτονται ρε πουστη μου.Και καλα ειμαστε οι γαμαω και σας δινουμε τα μαγαζια αβερτα αλλα αμα φατε κανα πεσιμο στ'αρχιδια μας...Οποιος θελει πραγματικα να το δει θα ψαξει μονος του να βρει ρε μαλακες.Δε χρειαζεται ολα στο πιατο
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Mojo

• Guest
όποιος και αν παίζει με τον ΠΑΟΚ να πάει να γαμηθεί, και αν ο ΠΑΟΚ παίζει με το σπίτι μου τότε γαμώ και το σπίτι μου το ίδιο.

Κορυφαίο :prosk:
you make my day

TurkoFB

• Guest
no way man, 2500 vazeloi-panathinaikos fans, no way. you do not remember so good, i think.

Yes man, i remember that. cause i went to that match in Şükrü Saraçoğlu ;)
but it is not important. Well, how many fans will come to Şükrü Saraçoğlu definete?  2500 ?

Are these 2500? Dont think so mate...1200 maybe?

I am looking it again. you may be right.
but i remember 2500 pana fans. but it is not remember. i want to 2500 paok fans in şükrü saraçoğlu. if you come 2500 fans, you will get the record ;)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
if you give us 53000 tickets we will coming easy. No problem for our fans PAOK = treap
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Απόρω πως τόσο καιρό μπορεί και γράφει αλλόθρησκος εδώ μέσα.
ΑΡχίΔια

CLUB LARISA

• Guest

ΓΑΜΙΟΛΑΚΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.....

bagos1

• Guest
http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/to_plhres_sxedio_metavashs_twn_paoktshdwn_sthn_polh.484702.html

Πυρσός ίσον επιστροφή λεωφορείου

Ένα σημείο στο οποίο επέμεινε πολύ ο Σκοτσέζος παρατηρητής ήταν οι πυρσοί και τα βεγγαλικά. Ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι αν κατά τον έλεγχο σε ένα λεωφορείο βρεθεί πυρσός τότε το πούλμαν με όλους τους επιβαίνοντες θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.

και επειδη οι τουρκαλαδες ειναι μανουλες σε προβοκατορικες ενεργειες διπλη προσοχη και η ΠΑΕ να μην αφησει μονα τα λεοφορεία

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Ψωμια επιτρεπονται? :P

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

giannis80

• Guest
http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/entash_eksw_apo_to_ksenodoxeio_twn_opadwn_toy_paok.484818.html

Ένταση δημιουργήθηκε περίπου στις 9 το βράδυ της Τετάρτης (25/8) έξω από το ξενοδοχείο "Green Park" που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Ταξίμ στην Κωσταντινούπολη και φιλοξενεί αυτές τις μέρες τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν με το τσάρτερ της "ασπρόμαυρης" αποστολής.
Περίπου 200 οπαδοί της "Φενέρ" συγκεντρώθηκαν εκεί και φώναζαν συνθήματα υπέρ της τουρκικής ομάδας και σε βάρος του ΠΑΟΚ και της Ελλάδας. Οι Έλληνες φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν μέσα στο ξενοδοχείο προκειμένου να αποφύγουν πιθανό επεισόδιο και ζήτησαν από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου να πάρει μέτρα και να καλέσει την αστυνομία. Μετά από περίπου μισή ώρα, έπειτα και από παραινέσεις των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, το πλήθος άρχισε να διαλύεται και η ηρεμία επανήλθε.
Οι οπαδοί της "Φενέρ" είναι πάντως συγκεντρωμένοι στην πλατεία Ταξίμ, χωρίσ πάντως να δείχνουν απειλητικές διαθέσεις.

Α ρε καριόληδες

Offline bozik

• Αλλαγή
TurkoFB
                       ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΓΥΦΤΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ

http://www.youtube.com/watch?v=X02e7Un2H4U (Embedding disabled, limit reached)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

bagos1

• Guest
η πλατεια ταξιμ απο οτι ξερω ειναι στην ευρωπαικη τουρκια και μου κανει εντυπωση μιας και εκει ειχα την εντυπωση οτι ειναι απαγορευμενο μερος για αυτους

Offline savage republic

• Βασικός
if you give us 53000 tickets we will coming easy. No problem for our fans PAOK = treap

Τασούλη, πιάσε το http://translate.google.com ρε αδερφέ. Δεν είναι ντροπή.

Anyways, we go, we win and we come back home, planing our next trip. It seems as if we are going to see a lot of away games this year. Luckily, at this time of the year, Fenerbahce seems to be a joke. 0-1 my bet. With the usual suspect, Vieirinha.

National_Anarchismg4

• Guest
νέος στο forum χαιρετώ σας όλους αδέρφια μου ασπρόμαυροι επαναστάτες NIKH ΚΑΙ ΜΟΝΟ NIKH όσο για τις προκλήσεις τwν καλών μας αδερφών τούρκων μη δίνετε σημασία. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ KOLOMPAXTSE ΤΟΥΣ!!!

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **

Offline t.b

• Αλλαγή
Συνεντευξη τυπου Παυλου Δερμιτζακη

http://www.youtube.com/watch?v=4HgLEG9Fwcw&feature=related

και τούτος ο αγώνας δικός μας θα ναι.....  :prosk: