Author Topic: Fenerbahce - ΠΑΟΚ 1 - 1 (παράταση) Πέμπτη 26/8/10 ώρα 21:45 connex tv  (Read 22364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
η διοίκηση  από ότι έχω καταλάβει θέλει....αλλα δεν μπορεί να σκίσει ούτε βρεγμένη εφημερίδα....με βασιλόπουλο και κόλκα γραφείο τύπου και συμβουλους διοικησης ,μονο για να κοροϊδεύεις κάνα ευκολόπιστο στον 103 είσαι...και αυτά είναι θέματα του κόλου κατά την άποψη μου...στα πιο σοβαρά ούτε που τολμάει να δει την εφημερίδα η διοίκηση ,όχι να τη σκίσει κιόλας...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Δεν ειναι αυτο ρε 'συ.Απλα ειμαστε υπερανω...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
Η διοίκηση πολύ απλά μπορεί να κάνει μια κίνηση βγάζοντας μια ανακοίνωση που να λέει ότι το κράτος μέσω του ΟΠΑΠ γύρισε την πλάτη στον ΠΑΟΚ με τα έργα στο γήπεδο, τώρα το κράτος μέσω του ΟΤΕ που είναι και χορηγός σε συμπολίτισα συνοικιακή ομάδα, θέλει να οικονομήσει από τον παοκτσή και παίρνει τα δικαιώματα του εκτός έδρας ιστορικού αγώνα του ΠΑΟΚ στην γενέτειρα πόλη του την Κωνσταντινούπολη, συνδέοντας τα δύο γεγονότα. Ας προτρέψει κανένας παοκτσής να μην βαλει κόνεξ και να μην νομίζουν ότι είμαστε βόδια. Όπως μας δίνουν αυτοί φάπες ας τους δώσει και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μία. Λες και τρία χρόνια που τους λιβανίζει κέρδισε τίποτα ο ΠΑΟΚ. Ας ξυπνήσουν μια φορά και ας σηκώσουν το γάντι μια φορά στις τόσες που τους το πέταξαν τα γαλαζοπράσινα μπαρμπαδελάκια.
tase o πΟτες ανηκει στους Γερμανους.δεν μπορει η ΠΑΕ να βγει να κραξει μια εταιρια εισηγμενη στο χρηματηστηριο, χτυπαει ασχημα στην αγορα, και σου κλεινει οριστικα ολες τις πορτες της αγορας.

fatal_invasion

• Guest
τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Γιώργος.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Η διοίκηση πολύ απλά μπορεί να κάνει μια κίνηση βγάζοντας μια ανακοίνωση που να λέει ότι το κράτος μέσω του ΟΠΑΠ γύρισε την πλάτη στον ΠΑΟΚ με τα έργα στο γήπεδο, τώρα το κράτος μέσω του ΟΤΕ που είναι και χορηγός σε συμπολίτισα συνοικιακή ομάδα, θέλει να οικονομήσει από τον παοκτσή και παίρνει τα δικαιώματα του εκτός έδρας ιστορικού αγώνα του ΠΑΟΚ στην γενέτειρα πόλη του την Κωνσταντινούπολη, συνδέοντας τα δύο γεγονότα. Ας προτρέψει κανένας παοκτσής να μην βαλει κόνεξ και να μην νομίζουν ότι είμαστε βόδια. Όπως μας δίνουν αυτοί φάπες ας τους δώσει και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μία. Λες και τρία χρόνια που τους λιβανίζει κέρδισε τίποτα ο ΠΑΟΚ. Ας ξυπνήσουν μια φορά και ας σηκώσουν το γάντι μια φορά στις τόσες που τους το πέταξαν τα γαλαζοπράσινα μπαρμπαδελάκια.
tase o πΟτες ανηκει στους Γερμανους.δεν μπορει η ΠΑΕ να βγει να κραξει μια εταιρια εισηγμενη στο χρηματηστηριο, χτυπαει ασχημα στην αγορα, και σου κλεινει οριστικα ολες τις πορτες της αγορας.

Ενώ τώρα είναι ορθάνοιχτες οι πόρτες και οι χορηγοί κάνουν ουρές. Αφού πάλι με μπλάνκο θα είμαστε μπροστά από την φανέλα τουλάχιστον ας κάνουμε μια μαγκιά. Και έχω την εντύπωση ότι κουμάντο δεν κάνουν οι γερμανοί αλλά η κυβέρνηση. Και ο οπαπ εισηγμένη εταιρια στο χρηματιστήριο είναι αλλά δεν ρώτησαν κανέναν μέτοχο για να μας κόψουν την διαφήμιση και τα έργα στο γήπεδο να τα πληρώσουμε όλοι εμείς, ο μπιτσαξής και ο γερουλάνος έβαλαν το χέρι τους. Σήμερα είδαμε όλοι στο φιλικό του γαύρου διαφήμιση στο τηγάνι οπαπ. Εγώ θεωρώ ότι είμαστε πολύ μαλθακοί και δεν υπάρχει διάθεση για σύγκρουση από την διοίκηση, με τόσες φάπες που έφαγε βλέπε χρέη, βλέπε δέπα, βλέπε οπαπ, και η αντίδραση ποιά ήταν??? να κατηγορήσει τα τσακάλια που πήγαν στην λαμία.
« Last Edit: August 19, 2010, 01:02:08 by tasoylis30 »
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
πανω κατω θα μαστε λογικα

Δεν ξερω αν θα ειμαστε πανω ή κατω.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειμαστε ανω-κατω...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Οτι εγραψε ο φαταλ πιστευω ακριβως το αντιθετο. Και πλεον ειμαι σιγουρος οτι θα αποδειχτει. Κανενα σχολιο, αντιπαραθεση επι του θεματος μεχρι να δουμε ποιος εχει "δικιο", εγω η ο φαταλ.

Τασο, για την υγεια σου και τιποτα αλλο..κοψε αυτες τις σκεψεις..ειναι τοσο πιθανες οσο να γει το κκε κυβερνηση. Μιλησε κανεις?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
προσωπικα αυριο θα παρω και νοβα και κονεξ τηλεφωνο. Τους ειχα παρει και περυσι και του μιλησα ευγενικα λεγοντας οτι θα παρω πισω τις συνδρομες και θα πεισω και συγγενεις κλπ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΩ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, τουλαχιστον να το φχαριστηθω

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ωραια...Για αλλη μια φορα ραδιοφωνακι με γιωργο μηνο στο ξερονησι που θα ειμαι.... γαμω τις μανες σας και το connex σας. Ξενερα απιστευτη με τους πουστιδες.

Offline babis36

• Αλλαγή
Το ελληνικο κρατος ειναι η αθηνα.Ο οτε οσον αφορα τις αποφασεις περι χορηγιων παπαρια γερμανικος ειναι.Λειτουργει οπως λειτουργουσε.Βασικος προμηθευτης του ειναι ο βαρδινογιαννης μεσω alcatel απο τοτε που ανεβηκε η δεξια στην εξουσια.Οταν τον δωσανε στους γερμανους απλα τα στελεχη της δεξιας παραμεινανε στα ποστα τους και αυτα αποφασιζουν για τετοια θεματα.Οι γερμανοι αποφασιζουν για τις προμηθειες για να σπρωχνουν τα μηχανακια τους(Siemens) και να κονομανε το μεριδιο τους απο τους 60.000.000 συνδρομητες κινητης τηλεφωνιας που εχει ως πελατειακη βαση ο οτε σε ολα τα βαλκανια.Οταν κανονισουν να φανε ολες τις Βαλκανικες θυγατρικες του ΟΤΕ στα βαλκανια (μεσω ενταξης τους στην DT) και την COSMOTE θα αφησουν το κουφαρι του ΟΤΕ Ελλαδος (με το σταθερο δικτυο τηλεφωνιας) για τους κανιβαλους της περιοχης μας (δηλαδη θα γινει και παλι ελληνικο!!!).Αυτο ετσι ικιαλλιως το θεωρουν ελλειματικο.Τωρα αν πιστευει κανεις οτι απο αυτο το κατασκευασμα η ΠΑΟΚΑΡΑ μας μπορει να βρει κατι καλο (χορηγια, αξιοπρεπη μεταδοση του αγωνα κτλ κτλ) τοτε για μενα ζει σε αλλη χωρα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Català

• Αλλαγή
Απόλυτα σωστός Babis. Ο γαμπρός μου δουλεύει στον οτε και επειδή τυχαίνει να είναι στη νομική υπηρεσία, βλέπει (και χρειάζεταια συχνά να διαικπεραιώνει) τα απίστευτα. Να σου σηκώνεται η τρίχα και να μην πέφτει με τίποτα με το τι συμβαίνει εκεί μέσα. Να ακούς σκηνικά από την πρόσφατη ΓΣ, να κλάνεις πάνω σου από τα γέλια και από τα κλάματα. Ουέλκαμ του δη άφρικαν ρεπάμπλικ οβ ηστ-σάουδερν γιούροπ.
Αλλά και πάλι δεν χρειάζεται να ξέρεις και πολλά για να καταλάβεις τι λαμογιά είναι αυτή με τους Γερμανούς, αν σκεφτείς ότι ο αρχι-μάνατζερ παραμένει έλληνας, με διώξεις σε βαθμό κακουργήματος (μάλλον για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την εθνικότητά του). Κι έχεις και τα κουνέλια να παπαγαλίζουν κι αυτοί τα περί κρατικής αβάντας του ΠΑΟΚ κι ότι ο οτε δεν είναι πια κρατική εταιρεία. Σωστά. Ήρθαν οι γερμανοί και είδαν πόσο συμφέρουσα είναι η χορηγία στο μαγαζί-γωνία των 7000 εισιτηρίων στο οακα και είπαν να την κρατήσουν.
Το θέμα είναι πάλι εμείς τι κάνουμε. Και με τις χορηγίες και με τις μεταδόσεις. Γιατί η ΠΑΕ μπορεί να μην έχει άμεσα λόγο σε ποιον θα το δώσουν το ματς τα μεμέτια, μπορεί όμως άνετα για τέτοια ματς να θέτει εκ των προτέρων όρους ή να πιέζει τη νόβα να παίρνει τα ματς, όταν διαπραγματεύονται τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος στην αρχή της σεζόν (αν κι εκεί ένα μπουρδέλο έχει γίνει με την κεντρική διαχείριση πλέον). Ή και να πιέζει (ή να απειλεί...) για την όποια μελλοντική συνεργασία με αυτούς. Αλλά τι λέω τώρα...Αυτά μόνο η ομάδα του δημοσίου τα κάνει και τα καταφέρνει, και κατά τα άλλα τους κράζουμε. Ακόμα και το χανούμι πέρσυ πέτυχε αλλαγή ματς από το conn-x, με τηλέφωνα συνδρομητών στη νόβα και με απειλές. Εμείς ας μείνουμε να καμαρώνουμε τον λαό μας στα εξώφυλλα των σπορ.
Ας κάτσουμε λοιπόν τώρα να επιδιδόμαστε πάλι, ο καθένας όπου είναι, στο σαφάρι καφετέριας με conn-x για την άλλη βδομάδα. Προσωπικά καβατζωμένος είμαι, έχω φίλο με conn-x. Αλλά είναι εξωφρενικό αυτό να γίνεται για δεύτερη σερί χρονιά.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Μουνόπανα όταν σας συμφέρει τεχνικά προβλήματα τα λέτε..
α ρε φωτιά που θέλετε..

ps: καλως ήρθες αδερφέ

Κι ομως scou, τεχνικο προβλημα υπηρχε... αληθεια ειναι.  ;)

Offline dave

• Αλλαγή
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1712

Ο αντιπρόεδρος του ΠΕΡΑ Κλουμπ, το οποίο συνεχίζει να υφίσταται στην Κωνσταντινούπολη και μέσα σ΄ αυτό χάνονται οι ρίζες του ΠΑΟΚ, Ανδρεάς Ρομπόπουλος, μίλησε σήμερα στον ρ/σ «Libero», με αφορμή τους δύο αγώνες του Δικεφάλου με την Φενέρμπαχτσε και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ με μία ομάδα από την Πόλη. Ο Ανδρέας Ρομπόπουλος, πέρα από αντιπρόεδρος του συλλόγου, από τον οποίο΄προήλθαν οι ιδρυτές του ΠΑΟΚ το 1926, είναι και δημοσιογράφος, ανταποκριτής του MEGA στην Κωνσταντινούπολη.

«Οι εποχές δόξας έχουν περάσει για το Πέρα Κλαμπ. Ο σύλλογος βρίσκεται αυτή την εποχή στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Στην Πόλη σήμερα, ζουν περίπου 2.500 Έλληνες, απ΄ αυτούς οι 10-15 είναι αθλητές του Πέρα Κλαμπ» είπε ο Ανδρέας Ρομπόπουλος, ο οποίος περιμένει τον ΠΑΟΚ στην Πόλη την επόμενη εβδομάδα.

«Ως Πέρα Κλαμπ, περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να έρθει σε επαφή μαζί μας για να κάνουμε κάποια εκδήλωση. Κάθε ομάδα, πρέπει να ξέρει και να σέβεται τις ρίζες της. Μακάρι να έρθει σε επαφή μαζί μας ο ΠΑΟΚ, να οργανώσουμε κάτι», είπε.

Όσο για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Φενέρμπαχτσε; «Στην Τουρκία, θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Στη Θεσσαλονίκη έρχονται λίγοι φίλοι της Φενέρμπαχτσε, γιατί πολλοί Τούρκοι το σκέφτηκαν πολύ για να κάνουν αυτό το ταξίδι για διάφορους λόγους, οικονομικούς ή ασφαλείας».

εγινε τπτ γιαυτο?

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Παιδες ίσως υπάρχει λύση όσον αφορά την  τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα!!!! Δεν σας κάνω πλάκα!!!! Πέρυσι, στον αγώνα με την Βαλε(γαύρο)ρέγκα στην Νορβηγία το οποιο μετέδωσε το κονεξ, βρισκόμουν Θεσσαλονίκη. Σε ένα καφέ ενός γνωστού, κάποιος μετέφερε μίοα πληροφορια που μας έσωσε, και δεν τρέχαμε παραλία στην γιγαντοοθόνη να δούμε τον αγώνα. Το κανάλι ALPHA της Κύπρου μετέδωσε ζωντανά τον αγώνα, και το παιδί που είχε την καφετέρια συντόνισε στην συχνότητα (μέσω Νοva) και είδαμε τα ΠΑΟΚια του μαγαζιού τον αγώνα μια χαρα! Και ο Κύπριος σχολιαστής του αγώνα μια χαρά!!!! οχι σαν των δικών μας καναλιών που όλο π@π@ρίές ξεστομίζουν (οι περισσότεροι).
Δεν ξέρω αν και φέτος θα μεταδοθεί και από κάποιο καναλι της Κύπρου και μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά αν γίνει έτσι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΑΛΑΡΑ!!!!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Μεσω κυπρου το ειχα δει το κι εγω το πρωτο αλλα το δευτερο
την ψυλιαστηκαν και τα κληδωσαν  >:(
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Δεν νομίζω πως έχει δικαίωμα το κόνεξ να κλειδώσει αγώνα που μεταδίδεται στην Κύπρο, γιατί η Κύπρος έχει δικό της δίκτυο και ξεχωριστές συμφωνίες. Τώρα, αν οι Κύπριοι κλείδωσαν την συχνότητα του καναλιού να μην μεταδίδεται δορυφορικά, δεν ξέρω. Τι νόημα έχει; αν κάποιος έχει νοβα και πληρώνει για τα δορυφορικά κανάλια πώς μπορεί κάποιο δορυφορικό να κλειδώσει την συχνότητα και να μην μεταδίδεται το σήμα; και θα είχε να κερδίσει;

Offline Català

• Αλλαγή
Παιδιά, το λέγαμε και πέρσυ το καλοκαίρι αυτό. Δεν παίζει

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,10883.280.html

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΕΛΕΝΗ δεν ξερω πως γινοντε αυτα το μονο σιγουρο ειναι οτι ενω ειδαμε
το πρωτο μια χαρα και με καλητερο σχολιασμο απο τον κυπριο οπως ειπες κι εσυ
το δευτερο ρεψαμε να το βρουμε απο δω απο κει τιποτα ολα χ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Μάνο στο 2ο παιχνίδι ήμουν Αμαλιάδα και δεν φινόταν με τίποτα να το δω αφού κανείς δεν είχε κόνεξ. Το καλό φέτος είναι πως τον αγώνα της Εθνικής τον είδα από ένα ουζερί σε μια πλατεία (το μετέδιδε το κόνεξ) κάτι που σημαίνει πως θα δείξει και την ΠΑΟΚάρα λογικά. Και την επόμενη του αγώνα ανεβαίνω Θεσσαλονίκη....

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: