Author Topic: Fenerbahce - ΠΑΟΚ 1 - 1 (παράταση) Πέμπτη 26/8/10 ώρα 21:45 connex tv  (Read 22093 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ

Επειδή το είδα να αναφέρεται σε 2 ανακοινώσεις, και δεν πρέπει να κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας. Τουρισμός και πολυτέλεια δεν είναι να διανυκτερεύσεις στην Πόλη η να φτάσεις απ το πρωί και να είσαι ελεύθερος. Τουρισμός είναι να πας κονσέρβα σπίτι-γήπεδο-σπίτι. Αλλιώς την επόμενη φορά που θα κατέβουμε για κάποιο ματς αθήνα να μην πάμε Πανελλήνιο, να μας πάνε με τα πουλμανάκια μας στο γήπεδο κατευθείαν. Άλλωστε για τουρισμό πάμε;
« Last Edit: August 15, 2010, 21:04:45 by northeagle_4 »

northeagle_4

• Guest

Offline lik4

• Αλλαγή
οσοι συμφωνειτε μαζευτητε και ναυλωστε c130 και πεστε στην πολη με αλεξιπτωτο γιατι απο τα συνορα μονο ως λαθρομεταναστες μπορειτε να περασετε

northeagle_4

• Guest

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Εγω απ τα λίγα που ξερω δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση στα σύνορα η κάποια υποχρέωση να παμε αυθημερόν. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν δεν επιτρέπεται απ τις αρχές δεν θα περηφανευόμαστε κιόλας που θα πάμε κονσερβέ. Κυρίως αυτό με χάλασε και ο χαρακτηρισμός της διανυκτέρευσης ως "τουρισμό".

Offline corrupt

• Αλλαγή
οσοι συμφωνειτε μαζευτητε και ναυλωστε c130 και πεστε στην πολη με αλεξιπτωτο γιατι απο τα συνορα μονο ως λαθρομεταναστες μπορειτε να περασετε

Το ποστ αυτο του λικ είναι το νούμερο 1453...

ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...

PAOK_VOLOS

• Guest

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
και στα δύο διαζώματα θα είμαστε;;
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Αν ειμαστε μονο στο κατο, οπως ηταν οι βαζελοι, δυσκολα ειμαστε... απο πανω θα γινεται "σοου"
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline diegito4

• Αλλαγή

Offline dave

• Αλλαγή
πανω κατω θα μαστε λογικα

επισης περυσι που πηγα δεν ειχε διαχωριστικο καγκελο οπως φαινεται εδω, αλλα πλαστικα οπως στο οακα

Offline diegito4

• Αλλαγή
έχω την εντύπωση οτι στο πάνω διάζωμα χωράνε 2.500 άτομα λογικά.

Offline alexisv

• Αλλαγή

Επειδή το είδα να αναφέρεται σε 2 ανακοινώσεις, και δεν πρέπει να κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας. Τουρισμός και πολυτέλεια δεν είναι να διανυκτερεύσεις στην Πόλη η να φτάσεις απ το πρωί και να είσαι ελεύθερος. Τουρισμός είναι να πας κονσέρβα σπίτι-γήπεδο-σπίτι. Αλλιώς την επόμενη φορά που θα κατέβουμε για κάποιο ματς αθήνα να μην πάμε Πανελλήνιο, να μας πάνε με τα πουλμανάκια μας στο γήπεδο κατευθείαν. Άλλωστε για τουρισμό πάμε;

Έχει διαφορά φίλε το ένα με το άλλο. Δεν είναι τόσο απλά. Στην Αθήνα, πας Πανελλήνιο και από εκεί πορεία στο γήπεδο. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ όγκος του κόσμου είναι εκεί για τον Πανελλήνιο και για την πορεία και όχι για τα αξιοθέατα. Στην Πόλη, το 80% , αν υπήρχε διανυκτέρευση θα ήταν εκεί για τα αξιοθέατα, τις αγορές, τα σουτζουκάκια και τα χαμάμ. Ένα άλλο 10% για τις βλαχομαγκιές που στο τέλος θα μας κόστιζαν ΟΛΟΥΣ μιας και εκεί δεν είναι ΕΛ.ΑΣ , και μόλις ένα 10% επειδή θα ένιωθε πραγματικά το τι εστί ο ΠΑΟΚ στην Πόλη οπαδικά, ιστορικά κτλ. Μετά αναγκαστικά πάλι όλοι στα λεωφορεία θα μπαίναμε για να πάμε κονσέρβα όπως λες στο γήπεδο. Τι σχέση έχει αυτό λοιπόν με την εκδρομή στην Αθήνα ; ; ;

Κ εγώ θα γούσταρα την διανυκτέρευση αλλά η αλήθεια είναι η παραπάνω. Για τους περισσότερους θα ήταν τουρισμός!   
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

CLUB LARISA

• Guest
Δεν έχω όρεξη ούτε να κράξω ούτε να μιζεριάζω. Έγιναν απίστευτα σκηνικά το τελευταίο δεκαήμερο και ένα μόνο συμπεραίνω :

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ Κ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.

Όσοι με γνωρίζουν, γνωρίζουν οτι είμαι αγνωστικιστής, άπατρις, άνευ ίχνους κομματικού προσδιορισμού και πολιτικών παρωπίδων, μόνο Π.Α.Ο.Κ. κ τπτ άλλο.

Όσο για τα δεινά, έγω ένα θέλω να τονίσω.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ , ΜΕΤΑ 84 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο (σουπεράς) Λαός του ΠΑΟΚ κάνει κονσέρβα εκδρομή. Να πάμε να γυρίσουμε κ γρήγορα , να μας τσουβαλιάσουν στα λεοφορεία και στα πλοία , να γυρίσουμε ούτε γάτα ούτε ζημιά και γυρνώντας να πουλήσουμε κ Παοκτσηδιλίκι......ούτε ιερολοχίτες δε θα το καναν.

Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΤΙΚ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ Ή ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ, ποιός τον γαμάει τον ΠΑΟΚ και την προάσπιση της οπαδικής μας ιστορίας στα χώματα που κάποιοι ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ ίδρυαν τον Ερμή.....

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΥΘΕΝΟΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Γαμώ τα μοιράσματά σας και τα κολητιλίκια σας
« Last Edit: August 17, 2010, 12:39:32 by CLUB LARISA »

Offline maria-mtb

• Βασικός
τα πραγματα με το ονομα τους.

fatal_invasion

• Guest
Τζάμπα ασχολείστε με το θέμα τουρισμού.Δεν υφίσταται κάν τέτοιο θέμα,διότι αν δεν ήταν ο ΠΑΟΚ δεν θα πήγαινα 2.500 κόσμος στη πόλη.
Με την ίδια λογική και τα κόφι σοπ στο άμστερνταμ θεωρείται τουρισμός.
Τουρίστας ή όχι,αντανακλάται μόνο στο γήπεδο,και εκεί το διαπιστώνουν όλοι.

zan

• Guest
Στο ConnX-TV η ρεβάνς

Άσχημα είναι τα νέα για τους φίλους του ΠΑΟΚ, που πρέπει να αρχίσουν από τώρα τρόπους για να δουν την ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης.

Σήμερα το μεσημέρι, το ConnX-TV ανακοίνωσε ότι απέκτησε τα δικαιώματα του αγώνα Φενέρμπαχτσε - ΠΑΟΚ, που θα γίνει την άλλη Πέμπτη 26 Αυγούστου στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Ένα τηλεοπτικό δίκτυο, που δεν έχει περισσότερους από 30-40 χιλιάδες συνδρομητές απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης στην Ελλάδα κι έτσι οι φίλοι του ΠΑΟΚ πρέπει να ψάξουν τρόπο για να δουν το κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας τους...

Υπενθυμίζεται, ότι το συγκεκριμένο κανάλι είχε αποκτήσει και τα δικαιώματα του αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός, αλλά λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν μπόρεσε να το μεταδώσει και την τελευταία στιγμή το παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1694

Offline savage republic

• Βασικός
Τεχνικά προβλήματα δεν μπορούν να ξαναπροκύψουν;

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Χαιρετω τον λαο.Offtopic.Ειναι το πρωτο μου post  :blushing:.Η αληθεια ειναι οτι συμετειχα σε ενα αλλο φορουμ οπου απο τα γραφομενα εκει καταλαβα οτι εχω να κανω με ατομα περαστικα απο τον ΠΑΟΚ.Εδω απ'οτι βλεπω θα βρω ατομα να αλλαζουμε σοβαρες αποψεις για την ομαδα και οχι για το μικρο σπιτι στο λιβαδι...Sorry παλι για το οφτοπικ..,ιτ γουοζ ε λιτλ ιντρονταξιον :tikitaka:

Τωρα οσον αφορα το conn-x,κλαιν μαιν,εγω μεσα θα 'μαι αλλα ειναι κριμα για τον πολυ λαο να τρεχει να βρει καφετερειες μεσ'τον καυσωνα.
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline scouser4

• Αλλαγή
Μουνόπανα όταν σας συμφέρει τεχνικά προβλήματα τα λέτε..
α ρε φωτιά που θέλετε..

ps: καλως ήρθες αδερφέ
« Last Edit: August 18, 2010, 15:35:19 by scouser4 »