Author Topic: Παύλος Δερμιτζάκης  (Read 21105 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Απ: Παύλος Δερμιτζάκης
« Reply #680 on: October 18, 2010, 00:18:19 »
Σοβαρός άνθρωπος αλλά λίγος σαν προπονητής. Καλή συνέχεια στη ζωή του.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη.
+1926
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #681 on: October 18, 2010, 01:41:19 »
πως τα βλεπω εγω:

1. ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. αυτοι οι ιδιοι που περυσι πετουσαν και φετος σερνονται. Σερνονταν στην προετοιμασια με αλλον προπονητη, σερνονται και τωρα, 3 μηνες μετα. Εξαιρω τον Βιτολο και ισως κανα 2 οι οποιοι μου δειχνουν οτι τα δινουν ολα, εστω κι αν δεν τους βγαινει.

2. Χθες επαιζες με την πλατη στον τοιχο με εναν βαζελο ψοφιο, με απουσιες και σε αδειο γηπεδο. Περιμενα να το δουν σαν τελικο, περιμενα τακλιν στην καρωτιδα και δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ.Ειδα ψοφιμια να περιμενουν να χασουν. Ειδα χαλαροτητα, νωθροτητα και υπνηλια.Σαν να ηταν σε φιλικο.

3. Σαφως ο Δερμιτζακης δεν ειναι αμοιρος ευθυνων. Δεν μπορεσε να αξιοποιησει τον σαλπιγγιδη, επιμενει σε ενα ψοφιο κρεας. Δεν εκμεταλλευεται στον Βιερινια βαζοντας τον πισω. Δεν τολμαει με Ελ Ζαρ. Δεν τολμαει να αφησει παγκο τον Γκαρσια ή καποιον αλλον.Δεν μπορεσε να τους κοψει τις Βοκολισιες σεντρες. Μπορει ισως να πω και αλλα. Αλλα για μενα αυτα ειναι δευτερευοντα. Παντα οταν τα αποτελεσματα ειναι στραβα μπορει ο καθενας να πει για το ποιος πρεπει να παιζει και ποιος οχι. Αλλωστε ο καλυτερος ειναι αυτος που ΔΕΝ παιζει. Επισης, σαφως μου την εδωσαν καποιες δηλωσεις του Δερμιτζακη, ακομα και η παραιτηση του ειναι αντιθετη απο οσα μας ειπε πριν λιγες μερες οτι δεν εγκαταλειπει την ομαδα αλλα θα μεινει να παλεψει. Οπως επισης με εκνευριζει και το οτι δεν παραδεχεται καμμια δικη του ευθυνη, εστω και δευτερευουσα.

4.Ομως σε γενικες γραμμες εγω δεν ειδια περιεργα σχηματα απο Δερμιτζακη, εννοω κουφα πραγματα χωρις λογικη. Πανω κατω κατεβαζει ιδια σχηματα με περυσι. Γιατι λοιπον να τον χρεωσω ΠΡΩΤΑ αυτον? Δεν ειναι αδικο? Για αυτο ειπα οτι εγω θεωρω ΠΡΩΤΟΥΣ υπευθυνους τους παιχτες.

5. Δεν ξερω αν ο δερμιτζακης ειναι καλος προπονητης ή οχι, και ουτε προκειται να το μαθω.Ισως η ερωτηση δεν εχει καν νοημα, ισως σωστοτερο ειναι το ερωτημα: ΚΑΝΕΙ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ?και εδω αρχιζει μια νεα συζητηση.

6. Αν οι παιχτες ειναι κωλοπαιδα και τσογλανοι, σε ποιον παει η ευθυνη? Στον Δερμιτζακη που ΔΕΝ ειναι ο καλος θηριοδαμαστης ή στους παιχτες που δεν ειναι επαγγελματιες και δεν τιμουν τα λεφτα που παιρνουν? αν- οπως λεγεται κατα κορον-ειναι τοσο πριμαντονες και βεντετες γιατι θα πρπει να ζητησω την ευθυνη απο τον προπονητη? Αν ο σαντος μπορουσε να τους κουμανταρει εγω παντα θα πρεπει να περιμενω να εχω εναν Σαντος? κι αν ο επομενος δεν ειναι επισης σαντος, τι θα γινει? Θα παραμενουμε μπουρδελο επειδη δεν βρηκαμε την καλυτερη τσατσα και τον καλυτερο νταβατζη?

7. Περα απο την αγωνιστικη κατασταση σε ατομικο και ομαδικο επιπεδο, δεν μπορω να μην συμφωνησω οτι πραγματι στην επιθεση ειμαστε για κλαματα. Ποιος επιθετικος μας αυτη την στιγμη ειναι αξιοπιστος? ΚΑΝΕΝΑΣ. Εχουμε 6-7 επιθετικους που απο οσο εδειξαν σχεδον ολοι ειναι..... ας μην πω τι καλυτερα....Εχεις γυμνια στο κεντρο που εγινε χειροτερη απο την αποχωρηση Σορλεν. Αυτα ειναι λαθη σχεδιασμου που δεν εχει ευθυνη ο Δερμιτζακης. Και δυστυχως τα ιδια προβληματα θα τα βρει μπροστα του ο διαδοχος του. Μαζι με τον χρονο που θα χρειαστει να μαθει το ροστερ και τα ...χουγια των παιχτων. Δηλαδη,αντιο χρονιά.

6. Οσο για το Σακελλαριου που αντιμετωπιστηκε ειρωνικα απο τον lakis4 και δεν καταλαβα ακριβως πως τον βλεπει ο gagas,  για μενα εχει δειξει πολυ θετικα στοιχεια. Βεβαια ειναι νωρις, αλλα με οσα εχω δει ως τωρα σαφως και με ικανοποιει. Συνεπως διαφωνω με τον lakis4.

7.Τα αποδυτηρια δεν εχουν προβλημα μονο φετος, αν εχουν.Και περυσι επεφταν καποιες καρεκλιες με Μπιζερα, και περυσι ειχαμε εναν Κουτσιανικουλη να δυσανασχετει σε αλλαγη του, η εναν Κονσεισαο. ας μην τα ριχνουμε ολα στον δερμιτζακη. Μπορει ο σαντος να ηταν πιο εμπειρος στον χειρισμο των καταστασεων ειχε ομως διπλα του και εναν Βρυζα.Ο δερμιτζακης δεν ειχε, και δεν φταει αυτος γι αυτο.Αν, και οπως ειπα.ΑΝ η κατασταση στα αποδυτηρια ειναι αυτη που λενε τα καφενεια δεξια κι αριστερα τοτε το προβλημα δεν θα λυθει με την αποχωρηση του δερμιτζακη αλλα και αυτο θα το βρει μπροστα ο διαδοχος του.

8. Απο τα ονοματα που ακουσα, μαλλον ελπιδοφορα μου ακουγονται τα περισσοτερα. Να πω την αληθεια δεν το περιμενα, φοβομουν οτι παλι θα πηγαιναμε σε φτηνη λυση. Και βεβαια οπως ειδαμε φετος πολλες φορες οι φτηνες λυσεις κοστιζουν περισσοτερο απο τις ακριβες. Ισως τελικα το καταλαβε αυτο κι ο Ζαγορ.

9. Τεσπα, για μενα εν κατακλειδει ηταν λαθος η αντικατασταταση του δερμιτζακη. Μακαρι να παμε σε καλυτερη λυση μπας και σωσουμε τιποτα. Απο τωρα λεω οτι θελει στηριξη ο επομενος, οποιος κι αν ειναι. Παντως εχω φαει τρελλο στραβωμα με καποιους παιχτες, τους εχω στο στοχαστρο και περιμενω να δω απο και περα τι θα κανουν.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #682 on: October 18, 2010, 01:46:49 »
Ηοmo σεβομαι το κειμενο σου, αλλα ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω πως θεωρεις λαθος την αλλαγη του προπονητη. Δλδ αν ερθει ενα ονομα με περγαμηνες, θα το θεωρεις ακομα λαθος; Ο ΠΑΟΚ δεν εχει την πολυτελεια του να κριθει στο τελος της χρονιας, ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να κρινεται Κυριακη με Κυριακη. Νικωντας.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #683 on: October 18, 2010, 02:20:59 »
Δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβαινεις. Νομιζω οτι σε αυτα που λες υπαρχουν οι απαντησεις, σε αυτα που εγραψα παραπανω. Θες σε μια σειρα την κεντρικη ιδεα; δεν ηταν ο κυριος φταιχτης ο δερμιτζακης αρα δεν ηθελα να φυγει.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #684 on: October 18, 2010, 09:55:25 »
Ναι αλλα το λαθος δεν διορθωνεται με το να επιμενεις σε αυτο!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #685 on: October 18, 2010, 12:18:53 »
Α ρε Ρανταπλάν σε φάγανε γιατί ήρθες σα γατάκι μέσα σε λιοντάρια. Από τη μία παίχτες δολοφόνοι που καταπίνουν τους προπονητές για πρωινό κι από την άλλη δημοσιογράφοι τόσο ισχυροί που ανεβοκατεβάζουν κόσμο στον ΠΑΟΚ όποτε γουστάρουν.
Πάνω απ' όλα όμως φταις εσύ γιατί ήσουν λίγος. Και στον Άγγελο θα έκαναν τα ίδια, αλλά εκείνος είχε τη συνήθεια να τους βουλώνει τα στόματα με το τεράστιο ριπαπά του. Όσο για τα αποδυτήρια για πλάκα θα τα είχε σούζα. Εσύ έγλυφες χωρίς λόγο και μετά τους φόρτωσες την ευθύνη. Άρα τους έχασες για πάντα.

Δεν το έχεις για ΠΑΟΚ και δεν έχει σχέση η ηλικία και η πείρα. Είσαι μέχρι ένα επίπεδο που δεν πλησιάζει καν αυτό του ΠΑΟΚ. Καλή συνέχεια στη καριέρα σου και πάντα ήττες απέναντι στην ΠΑΟΚάρα.

Μετά το φάγωμα κι αυτού πάντως ο νέος προπονητής θα πρέπει να είναι εντελώς ψυχωτικός και να έχει δουλέψει με παιχταράδες, αλλιώς θα τον φάνε κι αυτόν τα "παλικάρια" μας μέχρι να καταλάβει που ήρθε

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #686 on: October 18, 2010, 14:17:37 »
πως τα βλεπω εγω:

1. ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. αυτοι οι ιδιοι που περυσι πετουσαν και φετος σερνονται. Σερνονταν στην προετοιμασια με αλλον προπονητη, σερνονται και τωρα, 3 μηνες μετα. Εξαιρω τον Βιτολο και ισως κανα 2 οι οποιοι μου δειχνουν οτι τα δινουν ολα, εστω κι αν δεν τους βγαινει.

2. Χθες επαιζες με την πλατη στον τοιχο με εναν βαζελο ψοφιο, με απουσιες και σε αδειο γηπεδο. Περιμενα να το δουν σαν τελικο, περιμενα τακλιν στην καρωτιδα και δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ.Ειδα ψοφιμια να περιμενουν να χασουν. Ειδα χαλαροτητα, νωθροτητα και υπνηλια.Σαν να ηταν σε φιλικο.

3. Σαφως ο Δερμιτζακης δεν ειναι αμοιρος ευθυνων. Δεν μπορεσε να αξιοποιησει τον σαλπιγγιδη, επιμενει σε ενα ψοφιο κρεας. Δεν εκμεταλλευεται στον Βιερινια βαζοντας τον πισω. Δεν τολμαει με Ελ Ζαρ. Δεν τολμαει να αφησει παγκο τον Γκαρσια ή καποιον αλλον.Δεν μπορεσε να τους κοψει τις Βοκολισιες σεντρες. Μπορει ισως να πω και αλλα. Αλλα για μενα αυτα ειναι δευτερευοντα. Παντα οταν τα αποτελεσματα ειναι στραβα μπορει ο καθενας να πει για το ποιος πρεπει να παιζει και ποιος οχι. Αλλωστε ο καλυτερος ειναι αυτος που ΔΕΝ παιζει. Επισης, σαφως μου την εδωσαν καποιες δηλωσεις του Δερμιτζακη, ακομα και η παραιτηση του ειναι αντιθετη απο οσα μας ειπε πριν λιγες μερες οτι δεν εγκαταλειπει την ομαδα αλλα θα μεινει να παλεψει. Οπως επισης με εκνευριζει και το οτι δεν παραδεχεται καμμια δικη του ευθυνη, εστω και δευτερευουσα.

4.Ομως σε γενικες γραμμες εγω δεν ειδια περιεργα σχηματα απο Δερμιτζακη, εννοω κουφα πραγματα χωρις λογικη. Πανω κατω κατεβαζει ιδια σχηματα με περυσι. Γιατι λοιπον να τον χρεωσω ΠΡΩΤΑ αυτον? Δεν ειναι αδικο? Για αυτο ειπα οτι εγω θεωρω ΠΡΩΤΟΥΣ υπευθυνους τους παιχτες.

5. Δεν ξερω αν ο δερμιτζακης ειναι καλος προπονητης ή οχι, και ουτε προκειται να το μαθω.Ισως η ερωτηση δεν εχει καν νοημα, ισως σωστοτερο ειναι το ερωτημα: ΚΑΝΕΙ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ?και εδω αρχιζει μια νεα συζητηση.

6. Αν οι παιχτες ειναι κωλοπαιδα και τσογλανοι, σε ποιον παει η ευθυνη? Στον Δερμιτζακη που ΔΕΝ ειναι ο καλος θηριοδαμαστης ή στους παιχτες που δεν ειναι επαγγελματιες και δεν τιμουν τα λεφτα που παιρνουν? αν- οπως λεγεται κατα κορον-ειναι τοσο πριμαντονες και βεντετες γιατι θα πρπει να ζητησω την ευθυνη απο τον προπονητη? Αν ο σαντος μπορουσε να τους κουμανταρει εγω παντα θα πρεπει να περιμενω να εχω εναν Σαντος? κι αν ο επομενος δεν ειναι επισης σαντος, τι θα γινει? Θα παραμενουμε μπουρδελο επειδη δεν βρηκαμε την καλυτερη τσατσα και τον καλυτερο νταβατζη?

7. Περα απο την αγωνιστικη κατασταση σε ατομικο και ομαδικο επιπεδο, δεν μπορω να μην συμφωνησω οτι πραγματι στην επιθεση ειμαστε για κλαματα. Ποιος επιθετικος μας αυτη την στιγμη ειναι αξιοπιστος? ΚΑΝΕΝΑΣ. Εχουμε 6-7 επιθετικους που απο οσο εδειξαν σχεδον ολοι ειναι..... ας μην πω τι καλυτερα....Εχεις γυμνια στο κεντρο που εγινε χειροτερη απο την αποχωρηση Σορλεν. Αυτα ειναι λαθη σχεδιασμου που δεν εχει ευθυνη ο Δερμιτζακης. Και δυστυχως τα ιδια προβληματα θα τα βρει μπροστα του ο διαδοχος του. Μαζι με τον χρονο που θα χρειαστει να μαθει το ροστερ και τα ...χουγια των παιχτων. Δηλαδη,αντιο χρονιά.

6. Οσο για το Σακελλαριου που αντιμετωπιστηκε ειρωνικα απο τον lakis4 και δεν καταλαβα ακριβως πως τον βλεπει ο gagas,  για μενα εχει δειξει πολυ θετικα στοιχεια. Βεβαια ειναι νωρις, αλλα με οσα εχω δει ως τωρα σαφως και με ικανοποιει. Συνεπως διαφωνω με τον lakis4.

7.Τα αποδυτηρια δεν εχουν προβλημα μονο φετος, αν εχουν.Και περυσι επεφταν καποιες καρεκλιες με Μπιζερα, και περυσι ειχαμε εναν Κουτσιανικουλη να δυσανασχετει σε αλλαγη του, η εναν Κονσεισαο. ας μην τα ριχνουμε ολα στον δερμιτζακη. Μπορει ο σαντος να ηταν πιο εμπειρος στον χειρισμο των καταστασεων ειχε ομως διπλα του και εναν Βρυζα.Ο δερμιτζακης δεν ειχε, και δεν φταει αυτος γι αυτο.Αν, και οπως ειπα.ΑΝ η κατασταση στα αποδυτηρια ειναι αυτη που λενε τα καφενεια δεξια κι αριστερα τοτε το προβλημα δεν θα λυθει με την αποχωρηση του δερμιτζακη αλλα και αυτο θα το βρει μπροστα ο διαδοχος του.

8. Απο τα ονοματα που ακουσα, μαλλον ελπιδοφορα μου ακουγονται τα περισσοτερα. Να πω την αληθεια δεν το περιμενα, φοβομουν οτι παλι θα πηγαιναμε σε φτηνη λυση. Και βεβαια οπως ειδαμε φετος πολλες φορες οι φτηνες λυσεις κοστιζουν περισσοτερο απο τις ακριβες. Ισως τελικα το καταλαβε αυτο κι ο Ζαγορ.

9. Τεσπα, για μενα εν κατακλειδει ηταν λαθος η αντικατασταταση του δερμιτζακη. Μακαρι να παμε σε καλυτερη λυση μπας και σωσουμε τιποτα. Απο τωρα λεω οτι θελει στηριξη ο επομενος, οποιος κι αν ειναι. Παντως εχω φαει τρελλο στραβωμα με καποιους παιχτες, τους εχω στο στοχαστρο και περιμενω να δω απο και περα τι θα κανουν.

+1926

bagos1

• Guest
« Reply #687 on: October 19, 2010, 10:37:21 »

ive4

• Guest
« Reply #688 on: October 24, 2010, 21:45:16 »
Τώρα που πέρασαν κάποιες μέρες, ίσως μπορούμε να δούμε πιο ψύχραιμα. Μετά από 3 χρόνια Σαντος όποιος προπονητής και να έπαιρνε τον ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε μόνο μία έτοιμη και δεμένη ομάδα. Θα έπαιρνε και τις απαιτήσεις για το πρωτάθλημα, και τα κουσούρια της ομάδας και τις βεντέτες και κυρίως την σύγκριση με τις 2 προηγούμενες χρονιές. Και δυστυχώς οι 2 βδομάδες προετοιμασίας του μετριότατου Μπερέτα, δε θα μπορούσαν να είναι για πάντα άλλοθι.
Όταν η διοίκηση διώχνει άρον άρον τον Μπερέτα, επειδή θεωρεί ότι πήγε να αλλάξει τα πάντα, ο επόμενος προπονητής αναγκαστικά έχει λάβει το μήνυμα : Δε θα αλλάξεις τίποτα και θα συνεχίσεις το έργο του Σάντος. Τα ίδια πλάνα, τα ίδια συστήματα κτλ. Λογικό από την πλευρά της διοίκησης, αφού αυτός ο τρόπος ανέβασε ψηλά την ομάδα και γιατί να αλλάξει ;

Έρχεται λοιπόν ο κάθε Δερμιτζάκης και στη μέση του καλοκαιριού δεν έχει κανένα δίλλημα. Σαντο-σύστημα 4-2-3-1 γιατί αυτό ξέρετε (εσείς οι παίκτες) αυτό εμπιστεύεστε και γιατί το συνιστούν 30 ειδικοί ποδοσφαίρου. Μεγάλη και σωστή επιλογή τότε και όπως αποδείχτηκε η επιμονή οδήγησε τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και παρά (πολύ) λίγο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ. Και ο Δερμιτζάκης πιστώνεται αυτή την καλή επιλογή.

Μόλις έρχεται όμως η πρόκριση και έχεις κάνει το κομμάτι σου, αρχίζει το μεγάλο λάθος. Το μυαλό μας κολλάει μόνο και μόνο για να ακούσουμε τον Ζαγοράκη να πει την λέξη ''πρωτάθλημα''. Λες και η ομάδα ήταν συνηθισμένη να παίζει 2 ματς την εβδομάδα. Μόλις ο Δερμιτζάκης υπονοεί κάτι για αλλαγή στην τακτική της ομάδας (με το ποδοσφαιρικό δόγμα ''γουστάρω το ποδόσφαιρο'' που ήταν σαφώς αντίθετο με το ''κρατάω το μηδέν'' του Σάντος), πέφτουμε να τον φάμε. Το γουστάρω βγήκε μόνο στην πρώτη αγωνιστική με τον Πανσερραϊκό. Από εκεί περάσαμε στο γουστάρω, αλλά δε μπορώ και δε βρίσκω δίχτυα και τελικά στο δε γουστάρω και πολύ... Ο Δερμιτζάκης, είτε λόγω απειρίας, είτε λόγω του ότι δεν ήθελε να πάει κόντρα στο ρεύμα που απαιτούσε να κατακτήσει φέτος η ομάδα τα πάντα όλα, άρχισε τα ροτέισον για να διατηρήσει φρέσκους παίκτες. Το ροτέισον όμως δεν είναι απλά βάζω μία τον έναν μία τον άλλον, αλλά προφανώς απαιτεί περισσότερες γνώσεις και εμπειρία, από αυτή που είχε ο Δερμιτζάκης. Έτσι η ομάδα άρχισε να φαίνεται καμμένη στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο Δερμιτζάκης εγκλωβίστηκε στην λογική αλλάζω μόνο παίκτες και όχι σύστημα, αφού αυτή ήταν η παρακαταθήκη που του άφησε η προηγούμενη χρονιά. Βάλθηκε λοιπόν να αναγκάσει αργούς παίκτες να παίζουν γρήγορο ποδόσφαιρο (έτσι όπως θα ήθελε τον ΠΑΟΚ να παίζει) με πολλές μπαλιές στην περιοχή του αντιπάλου, αλλά σε ένα σύστημα 4-2-3-1, όπου η μπαλιά στην περιοχή του αντιπάλου θα μπορούσε να διεκδικηθεί μόνο από έναν επιθετικό μας, απέναντι σε 4 αμυντικούς. Και το ριμπάουντ της φάσης από έναν μόνο παίκτη, αφού από τους 3 πίσω από τον επιθετικό, οι 2 ακραίοι βρίσκονταν στις άκρες. Αλλά παρά το θάρρος του απέναντι στους δημοσιογράφους, ποτέ δεν μίλησε για αλλαγή συστήματος, αφού το 4-2-3-1 του Σάντος αποτελούσε θέσφατο. Πιστεύω δηλαδή ότι το μυαλό του ήταν αναγκαστικά φυλακισμένο και δε μπόρεσε να δώσει στον ΠΑΟΚ αυτό που φανταζόταν. Πιθανόν να μη το έχει κιόλας, δεν έχουμε τσεκάρει το έργο του σε καμία ομάδα.

Έρχεται ο Χάβος και ψιλιάζεται ότι η μόνη δοκιμή που δεν είχε γίνει ήταν η αλλαγή συστήματος. Δοκιμάζει 4-1-4-1 στο Μανδριγάλ και βλέπει μία ελάχιστη βελτίωση. Παίρνει θάρρος και απεγκλωβίζεται από την Σάντος εποχή και δοκιμάζει 4-4-2 και βάζει 3 γκολ σε άδεια Τούμπα.

Θέλω να πω ότι η μετάβαση από τον πριν στον επόμενο προπονητή, ειδικά αν ο πριν είναι πετυχημένος, δε θα μπορούσε να γίνει αναίμακτα. Και το μεγάλο λάθος του Ζαγοράκη ήταν ότι εξέθεσε χωρίς να το θέλει, τον παλιό του συμπαίκτη, βάζοντάς το προπονητή στην πιο κρίσιμη μεταβατική περίοδο. Μετά από 3 προπονητές που πέρασαν φέτος, ήρθε η ώρα να βρεθεί ο προπονητής που θα δουλέψει με προοπτική και ένα νέο τριετές πλάνο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάνουμε άλλα 3 χρόνια να πάρουμε πρωτάθλημα, αλλά απλά ότι όποιος και να έρθει πρέπει να έχει στήριξη και να μη περιμένουμε μεταμορφώσεις. Αρκεί αυτός που θα έρθει να το έχει το θέμα και να μην είναι ατάλαντος και αποτυχημένος στις ομάδες που πήγε.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #689 on: October 25, 2010, 13:08:03 »
Συμφωνώ απόλυτα με τον persea.

Θα σταθώ λίγο παραπάνω σε μία παράμετρο για να εξηγήσω και τη συνεχή αναφορά μου στον "μαιτρ", που παρεξηγείται συχνά πυκνά. Τα γεγονότα απέδειξαν ότι η μεγαλύτερη μαλακία που έχει γίνει σε ποδοσφαιρική ομάδα, έχει γίνει στη δική μας και μάλιστα από ποδοσφαιράνθρωπους. Όχι γιατί δεν ξέρουν ποδόσφαιρο, κάθε άλλο, αλλά γιατί πήγαν να υπερβούνε τη λογική με έναν ηλίθιο παραλογισμό-κόλλημα. Αν παίξει ο Χ με τη συνταγή Σάντος θα έχω την ίδια ομάδα! Γίνονται αυτά; Μα το σύστημα (βάλε και τη φιλοσοφία παιχνιδιού μέσα) δεν είναι ούτε το 10% από τις συνιστώσες που ορίζουν το πρόσωπο μιας ομάδας στο χορτάρι. Δεν γίνεται να αψηφήσεις το υπόλοιπο 90% και να περιμένεις να δεις την ίδια ομάδα και πολύ περισσότερο τα ίδια αποτελέσματα.

Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Ο κάθε προπονητής λοιπόν επίσης. Είναι γελοίο να θέλεις ο Χ να μεταμορφωθεί σε κάποιον άλλο. Θα αποτύχει σίγουρα και θα φταις εσύ. Θα φταίει βέβαια και αυτός που θα δεχτεί να παραστήσει τη φθηνή απομίμηση, αλλά αυτό θα σημαίνει πως φταις πάλι εσύ ως διοίκηση γιατί έψαξες να βρεις έναν λίγο, χωρίς προσωπικότητα. Αν αυτός που επέλεξες είχε ελάχιστη έστω προσωπικότητα (Μπερέτα) δεν θα το δεχόταν αυτό το αστείο με τίποτα. Οπότε θα κατέληγες στο τίποτα πάλι.

Ο κύριος λόγος λοιπόν που αναφέρω συνέχεια το Σάντος από τότε που έφυγε είναι γιατί έβλεπα αυτό το παραλογισμό και τρελαινόμουν (ο κύριος λόγος είπα όχι ο μοναδικός κύριοι θαυμαστές του γκουρού). Χαιρόμουν ιδιαίτερα όταν έδειχνε να έχει δική του λογική ο Ρανταπλάν. Αλλά δεν έπαψε ποτέ να είναι κατά βάθος Ρανταπλάν κι όταν πήγε να γυρίσει στην απομίμηση για να σωθεί πήρε νομοτελειακά το μπούλο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να απο-Σαντοποιηθεί χθες για να προχωρήσει. Όχι γιατί ο τέως έκανε κανένα μεγάλο κακό ή δεν έπαιζε ωραία ή ό,τι άλλο χαζό, αλλά απλά γιατί είναι αλλού και όχι εδώ. Και να αντικατασταθεί από έναν καλύτερο. Επίσης χθες
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

zagorakis

• Guest
« Reply #690 on: November 02, 2010, 09:56:43 »
ÓÞìåñá óôçí åöçìåñßäá GOAL Ý÷åé óõíÝíôåõîç ôïõ Ðáýëïõ. ËÝåé üôé ÕÐÁÑ×ÏÕÍ ÐÁÉ×ÔÅÓ ÐÏÕ ÄÅÍ ÌÐÏÑÏÕÍ. Ï ÊÕÊËÏÓ ÔÏÕ Å×ÅÉ ÊËÅÉÓÅÉ. Ãéá ðïßïõò åíïåßò ñå ãáôÜêé. Åóõ üôáí Þñèåò óôçí ïìÜäá ãéáôß äåí æÞôçóåò ìåôáãñáöÝò ? Äåí óå Üöçóáí êÜðïéïé üðùò ëåò êáé ìÝóá? Áò Ýâãáéíåò åêåßíç ôçí þñá íá ôá ðåéò. Áíôå ìÜèáôå üëïé óáò, ïôáí öåýãåôå áðï ôçí ïìÜäá íá ôá ëÝôå. ÔÉÌÇ ÓÏÕ ÑÅ ÐÏÕ ÅÊÁÔÓÅÓ ÓÔÏÍ ÐÁÃÊÏ ÌÁÓ.

ÄåñìéôæÜêçò: «Ìå Ýäéùîáí êÜðïéïé Ýîù áðü ôïí ÐÁÏÊ»

ÊÜðïéïé åîùãåíåßò ðáñÜãïíôåò Þôáí ïé ëüãïé ãéá ôïõò ïðïßïõò áðï÷þñçóå ï Ðáýëïò ÄåñìéôæÜêçò áðü ôçí ôå÷íéêÞ çãåóßá ôïõ ÐÁÏÊ, üðùò äÞëùóå ï ßäéïò óôçí åöçìåñßäá «Goal». «ÊÜíáìå ìéá óõæÞôçóç ìå ôïí ðñüåäñï ôçò ïìÜäáò êáé åßäáìå üôé åöüóïí èÝëïõìå ôï êáëü ôçò êñßíáìå óêüðéìï üôé Ýðñåðå íá ðñïêáëÝóïõìå êÜôé þóôå ç ïìÜäá ðñáãìáôéêÜ íá ìðïñÝóåé íá áëëÜîåé ñüôá», áíÝöåñå ìåôáîý Üëëùí ï 41÷ñïíïò ðñïðïíçôÞò.

ÁðïóðÜóìáôá ôùí üóùí äÞëùóå

Ôé ðñïóðáèÞóáôå íá áëëÜîåôå óôïí ÐÁÏÊ;

«Åãþ áõôü ðïõ ðñïóðÜèçóá íá áëëÜîù Þôáí íá êÜíù ôçí ïìÜäá ëßãï ðéï åðéèåôéêÞ ðáßæïíôáò ðéï åëêõóôéêü ðïäüóöáéñï ãéáôß èåùñþ ìéá ìåãÜëç ïìÜäá ï êüóìï ôçò áõôü èÝëåé. ÊáôÜöåñá íá êÜíù ôïí ÐÁÏÊ íá öáßíåôáé ðéï öñÝóêïò. ¼ôáí, üìùò, Üñ÷éóáí íá ìáò åãêáôáëåßðïõí ïé äõíÜìåéò ìáò, ÷Üèçêå êáé ç öéëïóïößá ðïõ Þèåëá íá ðåñÜóù. Ãéá áõôü áðü Ýíá óçìåßï êáé ìåôÜ áíáèåþñçóá êÜðïéá ðñÜãìáôá êáé îáíáãýñéóá óôçí ðáëéÜ ôáêôéêÞ».

Ôá ïéêïíïìéêÜ ðñïâëÞìáôá Ýðáéîáí ñüëï;

«ÊáêÜ ôá øÝìáôá, Ý÷ïõí üëåò ïé ïìÜäåò. Èá Þôáí øÝìá, üìùò, íá ìçí ðïýìå üôé äåí åðçñåÜæïõí. ÁëëÜ íïìßæù ðùò üôáí ï ðáßêôçò ìðáßíåé óôï ãÞðåäï åßíáé éôï ôåëåõôáßï ðïõ ôïí áðáó÷ïëåß».

Íá ðÜìå ëßãï óå áõôÞí ôç… öçìéóìÝíç óõíÝíôåõîç Ôýðïõ ðïõ äþóáôå.

«¹ôáí êÜôé ôï ïðïßï ôï Þèåëá ðÜñá ðïëý. ¹èåëá íá äåé ï êüóìïò üôé ìåôÜ áðü ìéá óçìáíôéêÞ Þôôá ôçò ïìÜäáò, Ýðñåðå íá âãù íá ðù êÜôé, ôï ïðïßï åß÷å áíÜãêç íá áêïýóåé ãéáôß äéÜöïñá ëåãüíôïõóáí êáé áêïõãüíôïõóáí. Ôï Ýêáíá ãéáôß ôï áéóèáíüìïõí. ¼,ôé åßðá âãÞêå ìÝóá áðü ôçí øõ÷Þ ìïõ. Äåí ìåôÜíéùóá ãéá êÜôé».

Åßðáôå, üìùò, üôé «åãþ Þñèá íá ðáëÝøù, åãþ äåí ôá ðáñáôÜù» êáé ìåôÜ áðü êÜðïéåò ìÝñåò áðïôåëÝóáôå ðáñåëèüí áðü ôçí ïìÜäá. Ç áßóèçóç ðïõ õðÜñ÷åé åßíáé üôé óáò… öÜãáíå. Ðïéá åßíáé ç ãíþìç óáò;

«Äåí åßìáé ëéãüøõ÷ïò. ¹îåñá üôé Þñèá óå ìéá ìåãÜëç ïìÜäá, ç ïðïßá åß÷å ôñïìåñÝò ðéÝóåéò. Äåí åß÷á ðñüâëçìá ðÜíù óå áõôü ïýôå öïâÞèçêá ãéáôß îÝñù íá ðáëåýù êáé îÝñù ðïéïò åßìáé. Óßãïõñá, üìùò, üôáí ìåôÜ áðü äýï åâäïìÜäåò ëýíåéò ìéá óõíåñãáóßá ìðáßíåé áõôü ôï åñþôçìá. Ôé Üëëáîå äçëáäÞ;

Èåùñþ üôé êÜíáìå ìéá óõæÞôçóç ìå ôïí ðñüåäñï ôçò ïìÜäáò êáé åßäáìå üôé åöüóïí èÝëïõìå ôï êáëü ôçò êñßíáìå óêüðéìï üôé Ýðñåðå íá ðñïêáëÝóïõìå êÜôé þóôå ç ïìÜäá ðñáãìáôéêÜ íá ìðïñÝóåé íá áëëÜîåé ñüôá. Ðéóôåýù üôé ðÞñáìå ôçí ðéï óùóôÞ áðüöáóç. Óßãïõñá ãéá ìÝíá äåí Þôáí ü,ôé êáëýôåñï ãéá ðïëëïýò êáé äéÜöïñïõò ëüãïõò. ¼,ôé êÜíù ôï êÜíù ìå ôç ëïãéêÞ ðïõ Ý÷ù ùò Üíèñùðïò êáé ï ÷ñüíïò åßíáé áõôüò ðïõ èá äåßîåé åÜí Ýêáíá êáëÜ Þ ü÷é».

Èåùñåßôå üôé õðÞñîáí åîùãåíåßò ðáñÜãïíôåò ðïõ Ýðáéîáí óçìáíôéêü ñüëï óôçí áðïìÜêñõíóÞ óáò;

«Âåâáßùò êáé õðÞñîáí åîùãåíåßò ðáñÜãïíôåò, ôïõò ïðïßïõò üëïé îÝñïõìå êáé ôïõò ïðïßïõò åãþ äåí ìðïñþ íá åëÝãîù êáé ïýôå Ý÷ù ôç äéÜèåóç íá ôï êÜíù êáé äåí åßíáé ç äïõëåéÜ ìïõ åí êáôáêëåßäé».

Ç áßóèçóç ðïõ õðÞñ÷å ìåôÜ ôï ìáôò ìå ôïí ¢ñç Þôáí üôé áðü Ýíá óçìåßï êáé ðÝñá íéþóáôå üôé åßóôå ìüíïò. Ç ãíþìç óáò;

«Óßãïõñá õðÞñîáí ðÜñá ðïëëÝò ðéÝóåéò ôéò ïðïßåò ôéò åß÷á áðü ôçí ðñþôç êéüëá ìÝñá ðïõ áíÝëáâá ôçí ïìÜäá. Åí ìÝñåé åßíáé êáé ëïãéêü ãéáôß åãþ äåí Þìïõí ôï ìåãÜëï üíïìá þóôå íá õðÜñîåé ç êáôÜëëçëç õðïìïíÞ êáé ç ðßóôùóç ÷ñüíïõ. ¼óï, üìùò, ôá áðïôåëÝóìáôá Þôáí êáëÜ áõôü äåí öáéíüôáí. ¼ôáí áëëÜæïõí ôá ðñÜãìáôá, óßãïõñá õðÜñ÷åé ìåãáëýôåñç áìöéóâÞôçóç áðü Ýíáí ðñïðïíçôÞ ðïõ Þôáí Ýíá ìåãÜëï üíïìá.

ÁõôÞí ôçí áìöéóâÞôçóç áðü Ýíá ìÝñïò ïðáäþí ôçí Ýíéùèá êáé äåí åßíáé ü,ôé êáëýôåñï Ýíáò ðñïðïíçôÞò íá ëåéôïõñãåß êÜôù áðü ðßåóç. Ãéáôß åÜí ãßíåôáé èåùñþ üôé èá êÜíåé êáé ôï ëÜèïò. ÖõóéêÜ êáé Ýãéíáí ëÜèç. Äåí õðÜñ÷åé ðñïðïíçôÞò ÷ùñßò ëÜèç. Åßìáóôå Üíèñùðïé, ëåéôïõñãïýìå êÜôù áðü Ýíá óêåðôéêü êáé ìéá öéëïóïößá. Óôá ëÜèç ðïõ Ýãéíáí, ëïéðüí, èåùñþ üôé äåí åß÷á ôç óôÞñéîç ðïõ Ýðñåðå íá Ý÷ù».

Ôá ðñïçãïýìåíá ÷ñüíéá õðÞñîå êáôÜ êáéñïýò Ýíôïíç áìöéóâÞôçóç êáé ðñïò ôï ðñüóùðï ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò. Ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò âãÞêå ôïõëÜ÷éóôïí ðÝíôå öïñÝò äçìüóéá êáé óôÞñéîå ôïí ðñïðïíçôÞ. Ôçí ôåëåõôáßá öïñÜ Ýöôáóå óå óçìåßï íá ðåé üôé «üðïéïò äåí èÝëåé íá äåé ôçí ïìÜäá, áò êáèßóåé óðßôé ôïõ». Ìå åóÜò, üìùò, äåí ôï Ýêáíå ïýôå ìéá öïñÜ.

«Êáô’ áñ÷Üò èÝëù íá ðù üôé ï ðñüåäñïò ôçò ïìÜäáò åêôüò áðü ôï üôé åßíáé ìåãÜëï êåöÜëáéï óôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï, åßíáé ðñáãìáôéêÜ ôï óÞìá êáôáôåèÝí ôçò ïìÜäáò êáé ìåôáöïñéêÜ êáé ïõóéáóôéêÜ. ÅêðÝìðåé êÜôé äéáöïñåôéêü óôï ðïäüóöáéñï. Åßíáé Üíèñùðïò ðïõ äïõëåýåé ðÜñá ðïëý ãéá ôïí ÐÁÏÊ, áãáðÜåé õðåñâïëéêÜ ôçí ïìÜäá êáé èÝëåé íá ðÜåé êáëÜ. Áõôü ôï ïðïßï Ýêáíå ìå ôïí ÓÜíôï Þôáí êÜôé ðÜñá ðïëý óùóôü, ôï ïðïßï öÜíçêå êáé óôçí ðñÜîç ìå ôá áðïôåëÝóìáôá. Êáé åãþ Þìïõí Ýíáò áðü áõôïýò ðïõ äçìüóéá åß÷á ðåé üôé êáëþò Ýêáíå ï ðñüåäñïò êáé óôÞñéîå ôïí ðñïðïíçôÞ.

Óôçí ðåñßðôùóç ôç äéêÞ ìïõ åß÷áí áëëÜîåé ðïëëÜ ðñÜãìáôá óå ó÷Ýóç ìå ôï ðþò èá Þôáí ç ïìÜäá ðñéí êáé ðùò åßíáé ôþñá. Èåùñþ üôé ï ðñüåäñïò äåí Ý÷åé óôçñßãìáôá Þ ôïõò áíèñþðïõò Ýôóé þóôå íá ìðïñïýóå ðéï åýêïëá êáé ðéï óßãïõñá íá ðáßñíåé êÜðïéåò áðïöÜóåéò. Èåùñþ üôé åßíáé êÜðùò… åõÜëùôïò ãéáôß öáßíåôáé íá åßíáé êáé ìüíïò ôïõ. Äåí îÝñù êáôÜ ðüóï áõôü åßíáé åðéëïãÞ ôïõ. ¼ôáí åßóáé ìüíïò óïõ, äåí ðáýåéò íá åßóáé Ýíáò Üíèñùðïò ìå áäõíáìßåò êáé üôáí âÜëëåôáé äåí ìðïñþ íá îÝñù åÜí åßíáé óå èÝóç íá ðáßñíåé êÜðïéåò áðïöÜóåéò ôéò ïðïßåò èÝëåé êáé ï ßäéïò».

http://www.sport-fm.gr/article/301321

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #691 on: November 02, 2010, 10:04:58 »
Ο.Κ. ρε Παυλε σε φαγανε κι εσενα οι κλικες.

ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #692 on: November 02, 2010, 10:10:09 »
Μας φαγαν τα κυκλωματα...
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #693 on: November 02, 2010, 10:18:56 »
για καμια ξανθη καλος εισαι..

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #694 on: November 02, 2010, 10:31:47 »
a ρε bati με τα ωραία σου... :o

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #695 on: November 02, 2010, 10:35:11 »
Τι τα θες ρε Παυλο... Μασονισμος στον ΠΑΟΚ. Το καστρο επεσε...

Τι μλκιες Θεε μου...

northeagle_4

• Guest
« Reply #696 on: November 02, 2010, 12:13:29 »
Δεν εχει και τοσο αδικο ο Παυλος,που διαφωνειται ? οτι τον πουλησαν οι παικτες σε 2-3 ματς ? οτι οι αρδ τον χτυπουσαν πισωπλατα ? οτι δεν τον στηριξε και στελεχωσε η παε οπως πρπει να λυθει η απειθαρχια στα αποδυτηρια ?
 Που ακριβως λεει ψεματα ?
Τον Παυλο τον εφαγαν οι ΑΡΔ και παικτες,ασχετα αν ειναι καλος ή κακος προπονητης.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #697 on: November 02, 2010, 13:07:49 »
το παυλο τον εφαγε το ποσο λιγος ηταν, αντε παλι με αρδ...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #698 on: November 02, 2010, 13:11:51 »
Ïëüêëçñç ç óõíÝíôåõîç

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=81902668

Ðþò ðñïÝêõøå áñ÷éêÜ ôï åíäéáöÝñïí ôïõ ÐAOK;

«Káô’ áñ÷Üò ïé ðñþôåò óõæçôÞóåéò ðïõ Ýãéíáí ìå ôïí ÐAOK Þôáí ôï êáëïêáßñé. Eß÷áìå óõæçôÞóåé ãéá ìéá óõíåñãáóßá ðïõ èåùñþ üôé åÜí èá ãéíüôáí, ôüôå ôá ðñÜãìáôá èá Þôáí ðïëý êáëýôåñá ãéá üëïõò».

Tüôå ôé Ýãéíå, ðþò... óôñÜâùóå ôï èÝìá;

«Eß÷áìå ðñï÷ùñÞóåé ðÜñá ðïëý, åß÷áìå âñåé ôï ìïíôÝëï ðïõ èá âáóéæüôáí ç óõíåñãáóßá ìáò. H óêÝøç ôùí áíèñþðùí ôïõ ÐAOK Þôáí íá Ýñèåé Ýíáò íÝïò ðñïðïíçôÞò ìå äéáöïñåôéêÝò éäÝåò êáé áíôéëÞøåéò ðÜíù óôï ðïäüóöáéñï, êÜôé ôï ïðïßï èåùñþ üôé óõìâáßíåé óå ðñïçãìÝíåò ðïäïóöáéñéêÜ ÷þñåò. EÜí èá äïýìå êáé óôç Ãáëëßá êáé ôçí Ióðáíßá äïõëåýïõí ìå íôüðéïõò ðñïðïíçôÝò êáé ðñïðïíçôÝò ïé ïðïßïé åßíáé íåáñïß óôçí çëéêßá, Ý÷ïõí êáé ðåñéóóüôåñç üñåîç, äéÜèåóç áëëÜ êáé ðéï áíïé÷ôÜ ìõáëÜ ðÜíù óôï ðïäüóöáéñï.

Ðéóôåýù üôé ï ÐAOK êéíÞèçêå, åðåéäÞ åßíáé ìßá ìåãÜëç ïìÜäá, óå ìßá ëýóç åíüò îÝíïõ ðñïðïíçôÞ ìå ìåãáëýôåñåò ðåñãáìçíÝò, ãåãïíüò ôï ïðïßï èåùñþ ðùò Þôáí êáé ëïãéêü. Óßãïõñá, äåí ðéóôåýù üôé ïé Üíèñùðïé ôïõ ÐAOK ôï Þèåëáí óôï 100%, äçëáäÞ ôï íá ðÜíå óå ìéá ðéï óßãïõñç ëýóç ðñïðïíçôÞ ðéï áíáãíùñéóìÝíïõ. Èåùñþ üôé óôï âÜèïò ôïõ ìõáëïý ôïõò ðÜíôá Þôáí áõôü ôï ìïíôÝëï ðñïðïíçôÞ ðïõ åßðáìå êáé ðñéí êáé ðïõ äïõëåýåé üëç ç Eõñþðç».

Hôáí óýìöùíïé üëïé ïé Üíèñùðïé ôïõ ÐAOK ãéá ôçí ÝëåõóÞ óáò óôçí ïìÜäá; Káé óáò ñùôÜù ãéáôß Ý÷ïõí áêïõóôåß äéÜöïñá, üôé ï Bñýæáò äåí Þôáí óýìöùíïò, üôé áõôüò Ýðáéîå ôï óçìáíôéêüôåñï ñüëï óôï íá Ýñèåé ï MðåñÝôá óôïí ÐAOK. Káôáëáâáßíåôå üôé üôáí õðÜñ÷ïõí ôÝôïéåò äéáöùíßåò, ôüôå ôá ðñÜãìáôá åßíáé ðïëý äýóêïëá.

«Èåùñþ üôé äéáöùíßåò ðÜíôá õðÜñ÷ïõí óå ìßá ïìÜäá, ìÝ÷ñé íá êáôáëÞîïõí óôï ôé èÝëïõí êáé ôé æçôïýí. Ðéóôåýù üìùò üôé ïðïéáäÞðïôå áðüöáóç ðáßñíåôáé ãéá ôï êáëü ôçò».

Aðü ôç óôéãìÞ üìùò ðïõ õðÞñ÷áí äéáðñáãìáôåýóåéò ìå åóÜò, èåùñåßôå ðùò Þôáí óùóôü, êõñßùò áðü çèéêÞò ðëåõñÜò, üôé õðÞñ÷áí äéáðñáãìáôåýóåéò êáé ìå Ýíáí Üëëïí ðñïðïíçôÞ;

«Äåí ìðïñåßò íá áðáãïñåýóåéò óå êáíÝíá ôï ôé èÝëåé êáé ôé æçôÜåé. Eãþ üôáí äéáðßóôùóá üôé ðñáãìáôéêÜ êïéôïýí êáé êÜôé Üëëï, åðåéäÞ åãþ äåí Þìïõí åëåýèåñïò ðñïðïíçôÞò êáé áíÞêá óå êÜðïéá ïìÜäá, èåþñçóá óùóôü íá óôáìáôÞóù ïðïéáäÞðïôå åðáöÞ. Oé Üíèñùðïé ôïõ Ðáíèñáêéêïý ìïõ åß÷áí öåñèåß Üøïãá êáé ìïõ Ýäùóáí ôç äõíáôüôçôá íá äïõëåýù óå ìéá ïìÜäá ðïõ ìïõ Üñåóå ðÜñá ðïëý».

Ðüôå Ýãéíå ç äåýôåñç åðáöÞ ìåôÜ ôçí áðïìÜêñõíóç ôïõ MðåñÝôá;

«H äåýôåñç åðáöÞ Ýãéíå êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôçò ðñïåôïéìáóßáò ôïõ ÐAOK êáé ôïõ Ðáíèñáêéêïý. Èá Ýëåãá üôé ãéá ìÝíá Þôáí êÜôé, ðïõ, íá óáò ðù ôçí áëÞèåéá, ôï ðåñßìåíá üôé èá óõìâåß. Tï ðåñßìåíá ãéáôß èåùñïýóá üôé äåí õðÜñ÷åé ìéá óõãêåêñéìÝíç ãñáììÞ ðïõ Ý÷åé ï ÐAOK ðÜíù óôçí ðñüóëçøç ôïõ ðñïðïíçôÞ êáé êÜðïéá óôéãìÞ áñãÜ Þ ãñÞãïñá èá óõíÝâáéíå. O ÐAOK ôï Ýêáíå, ñßóêáñå êáé èåùñþ üôé ï ÷ñüíïò êáé ç éóôïñßá èá äåßîåé åÜí Ýêáíå êáëÜ Þ ü÷é».

Té âñÞêáôå üôáí ðÞãáôå óôïí ÐAOK;

«Oëá Ýãéíáí ãñÞãïñá. Hôáí ðïëý äýóêïëï óôç óõãêåêñéìÝíç öÜóç íá áëëÜîïõìå êáé ðïëëÜ ðñÜãìáôá. Eãþ Þñèá óôéò 23 ôïõ ìÞíá, ÐáñáóêåõÞ êáé ôçí TåôÜñôç ðáßæáìå ìå ôïí Aãéáî. Aðü ôçí áñ÷Þ âïýôçîá óôá âáèéÜ, äåí åß÷á ÷ñüíï ïýôå íá óêåöôþ ïýôå íá ìðïñÝóù íá ðñïãñáììáôßóù êÜðïéá ðñÜãìáôá ôá ïðïßá óßãïõñá ùò ðñïðïíçôÞò Þèåëá íá êÜíù.

ÐñïóðÜèçóá áðü ôçí ðñþôç ìÝñá íá âåëôéþóù áñ÷éêÜ ôçí øõ÷ïëïãßá ôçò ïìÜäáò êáé ìåôÝðåéôá íá ðñïóðáèÞóïõìå íá áíáêÜìøïõìå áãùíéóôéêÜ ãéá íá ìðïñÝóïõìå íá áãùíéóôïýìå áðÝíáíôé óå Ýíáí åîáéñåôéêü áíôßðáëï. Ðáßæáìå óôá ðñïêñéìáôéêÜ ôïõ TóÜìðéïíò Ëéãê, áëëÜ êýñéïò óôü÷ïò ìáò Þôáí íá ìðïýìå óôïõò ïìßëïõò ôïõ Ãéïõñüðá Ëéãê, ãéáôß áõôü åß÷å íá êÜíåé ìå ôï ðáñüí êáé ôï ìÝëëïí áõôÞò ôçò ïìÜäáò.

Èåùñþ üôé ó’ áõôü ôï êïììÜôé ôï êáôáöÝñáìå. ÐáëÝøáìå êáé ôá äýï ðáé÷íßäéá ìå ôïí Aãéáî, ðáëÝøáìå êáé ôá äýï ðáé÷íßäéá ìå ôç ÖåíÝñ êáé ðåôý÷áìå ìéá ðñáãìáôéêÜ éóôïñéêÞ ðñüêñéóç, ðïõ áõôüò Þôáí ï êõñßáñ÷ïò óôü÷ïò ôçò öåôéíÞò óåæüí. Èåùñþ üôé ôï êÜíáìå êáé ìå ðïëý êáëÞ áãùíéóôéêÞ åéêüíá ôçí ïðïßá óõíäõÜóáìå êáé ìå ôï áðïôÝëåóìá».

H óõíÝ÷åéá üìùò äåí Þôáí áíÜëïãç...

«Náé, ç óõíÝ÷åéá äåí Þôáí áõôÞ ôçí ïðïßá èÝëáìå üëïé, êõñßùò ìå ôï óôü÷ï ðïõ åß÷áìå âÜëåé óôï ðñùôÜèëçìá. Eíþ ìðÞêáìå ðïëý êáëÜ óôï ðñþôï ìáôò ìå ôïí Ðáíóåññáúêü, ôá ðñÜãìáôá ÷Üëáóáí óôçí ðïñåßá».

Oé ëüãïé;

«E÷åé äåßîåé ç éóôïñßá üôé äýóêïëá ïìÜäåò ìðïñïýí ìå åðéôõ÷ßá íá ðáßæïõí ðáñÜëëçëá óå äýï ôáìðëü. Óå óõæçôÞóåéò ðïõ Ý÷ù êÜíåé ìå áíèñþðïõò ðïõ Þôáí óå ïìÜäåò áõôïý ôïõ åðéðÝäïõ ìïõ åßðáí üôé äýóêïëá ãßíåôáé êÜôé ôÝôïéï. Eßäáìå êáé öÝôïò üôé ï Oëõìðéáêüò áðïêëåßóôçêå íùñßò, ç AEK ðÝñáóå ðïëëÜ ðñïâëÞìáôá, åíþ ðéóôåýù üôé ï Añçò êáé ï ÐAOK âñßóêïíôáé óôá ßäéá åðßðåäá, äçëáäÞ åßíáé äýóêïëï ãéá ìéá ïìÜäá íá Ý÷åé ôéò éóïññïðßåò íá áíôáðïêñéèåß óå äýï óôü÷ïõò. Eñ÷åôáé êÜðïéá óôéãìÞ ðïõ áíáãêÜæåóáé íá äþóåéò ìåãáëýôåñç Ýìöáóç óå êÜðïéï óôü÷ï, ÷ùñßò áõôü íá óçìáßíåé üôé ôïí Üëëï ôïí áöÞíåéò. Äåí ìðïñåßò üìùò ìå åðéôõ÷ßá íá åßóáé ìÝóá êáé óôïõò äýï.

Eìåßò óôçí Eõñþðç äåí ìðïñïýóáìå íá ðÜìå êáëýôåñá. AðïêëåéóôÞêáìå óôç äéáöïñÜ ôåñìÜôùí áðü ôïí Aãéáî, åíþ ðÞñáìå ôçí ðñüêñéóç áðÝíáíôé óå ìéá ðïëý äõíáôÞ ïìÜäá üðùò åßíáé ç ÖåíÝñ. Oóï Þìïõí óôçí ïìÜäá êáôáöÝñáìå íá åßìáóôå êáé ðñþôïé óôïí üìéëï êáé ìÜëéóôá áÞôôçôïé. Ðéóôåýù ìÜëéóôá üôé ï ÐAOK Ý÷åé ôéò ìåãáëýôåñåò ðéèáíüôçôåò áðü ôéò õðüëïéðåò åëëçíéêÝò ïìÜäåò íá ðåñÜóåé óôçí åðüìåíç öÜóç ôïõ èåóìïý. Káôáëáâáßíåôå üôé äåí åßíáé êÜôé ôï ïðïßï ãßíåôáé êÜèå ìÝñá. Káé ï ÐAOK åß÷å íá ôï êÜíåé áõôü ðÜñá ðïëëÜ ÷ñüíéá».

«Äåí åß÷å ãßíåé ç ðñïåôïéìáóßá ðïõ Ýðñåðå»

Ðïëýò ëüãïò Ýãéíå ãéá ôçí ðñïåôïéìáóßá ôçò ïìÜäáò êáé ôç öõóéêÞ êáôÜóôáóç ôùí ðïäïóöáéñéóôþí.

«ÎÝñïõìå üôé ç ðñïåôïéìáóßá åßíáé ôï A êáé ôï Ù óå ìéá ïìÜäá. Eêåß äçìéïõñãïýíôáé ïé âÜóåéò þóôå Ýíá óýíïëï íá ìðïñÝóåé íá áíôÝîåé êÜôù áðü óõãêåêñéìÝíá ðáé÷íßäéá ìå ðßåóç. Að’ ü,ôé åßäá áðü ôéò ðñïðïíÞóåéò ôéò ïðïßåò êÜíáìå êáé ìå âÜóç áõôÜ ðïõ ìáò åßðáí ïé Üíèñùðïé ôçò ïìÜäáò èåùñþ äåí Ýãéíå áõôÞ ç ðñïåôïéìáóßá ðïõ Ýðñåðå íá ãßíåé ãéá ìéá ïìÜäá áõôïý ôïõ åðéðÝäïõ. Ðéóôåýù üìùò üôé ó’ áõôü ôï ðñüâëçìá ìðáßíïõí üëåò ïé ïìÜäåò üôáí Ý÷ïõí íá áíôéìåôùðßóïõí íùñßò ðïëý óçìáíôéêÜ åõñùðáúêÜ ðáé÷íßäéá, äçëáäÞ íá êïéôÜíå ðåñéóóüôåñï ôï ôáêôéêü êïììÜôé ðáñÜ íá äïõëÝøïõí ó’ áõôü ðïõ Ý÷åé íá êÜíåé ìå ôç öõóéêÞ êáôÜóôáóç þóôå íá äçìéïõñãçèïýí ïé âÜóåéò ãéá êÜôé êáëü óôï ÷ñüíï. KïéôÜîáìå ðåñéóóüôåñï ôï äÝíôñï ðáñÜ ôï äÜóïò. Tï äÝíôñï Þôáí ôï óõãêåêñéìÝíï ðáé÷íßäé ðïõ áêïëïõèïýóå óå óýíôïìï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá êáé ôï äÜóïò Þôáí ôï ðñùôÜèëçìá».

BãÞêáôå êáé åßðáôå óôç óõíÝíôåõîç Týðïõ ãéá ôá áðïôåëÝóìáôá ôùí åñãïìåôñéêþí ôùí ðáéêôþí...

«Oôáí áíáëÜâáìå ôçí ïìÜäá ìå ôï åðéôåëåßï ìïõ ðñïóðáèÞóáìå íá áíáêÜìøïõìå ðñþôá øõ÷ïëïãéêÜ áëëÜ êáé áãùíéóôéêÜ. Tï áãùíéóôéêü åß÷å íá êÜíåé êáé ìå ôï öñåóêÜñéóìá ôçò ïìÜäáò. Èåùñþ üôé äïõëÝøáìå ðÜñá ðïëý ó’ áõôü ôï êïììÜôé êáé ðñáãìáôéêÜ öôÜóáìå óå óýíôïìï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá íá åßìáóôå óå Ýíá ðïëý êáëü åðßðåäï êáëýôåñï áð’ ü,ôé Þôáí ðÝñóé ôÝôïéá åðï÷Þ, ãåãïíüò ôï ïðïßï ìáñôõñïýí êáé ôá ôåëåõôáßá åñãïìåôñéêÜ. Ðéóôåýù üìùò üôé ôï ìåãáëýôåñï ðñüâëçìá Þôáí üôé Þ ìðáßíù êáé óôçñßæïìáé óå Ýíá óõãêåêñéìÝíï áñéèìü ðáéêôþí êáé ðñïóðáèþ íá ðáßîù êáé óôéò äýï äéïñãáíþóåéò Þ ìðáßíù óôç äéáäéêáóßá ôïõ ñïôÝéóïí.

Ãéá íá ìðåéò üìùò óôçí äéáäéêáóßá ôïõ ñïôÝéóïí ðñÝðåé íá Ý÷åéò Ýíá ñüóôåñ ðïõ íá óïõ äßíåé áõôÞ ôç äõíáôüôçôá. Aðü áõôÜ ðïõ åß÷á äåé ìÝ÷ñé ôüôå óôéò ðñïðïíÞóåéò ìðÞêá óôçí ðñþôç öÜóç, äçëáäÞ íá óôçñßæïìáé ðåñéóóüôåñï óå ðáéäéÜ ôá ïðïßá ìÝóá áðü ôá ðáé÷íßäéá èá öïñìáñéóôïýí. EÜí èá äïýìå ôçí ðïñåßá ôïõ ÐAOK Þ ôïõ Añç, üðïõ êïéôÜîáìå ìÝ÷ñé óå ìßá öÜóç íá ìðïýìå óôçí ðñþôç äéáäéêáóßá íá êñáôÜìå ôïí êïñìü êáé ìÝóá áðü ôá ðáé÷íßäéá íá öïñìáñéóôïýìå, âëÝðïõìå üôé äåí Ý÷ïõìå ìåãÜëç áðüêëéóç áðü ôïí óõìðïëßôç ìáò ðïõ êÜíåé ñïôÝéóïí.

Añá åßíáé êÜôé ó÷åôéêü ôï ôé åßíáé óùóôü êáé ôé ëÜèïò. Èá Ýëåãá üìùò üôé ìåôÜ ôï ðáé÷íßäé ìå ôïí Añç ìðÞêáìå óå ìéá äéáäéêáóßá íá ðñïãñáììáôßóïõìå ìå ôïõò óõíåñãÜôåò ìïõ ìÝ÷ñé êáé ôï ðáé÷íßäé ìå ôïí EñãïôÝëç Ýíá ñïôÝéóïí, äçëáäÞ ìå Ýíá óçìáíôéêü êïììÜôé áëëáãþí ìÝóá óôçí ïìÜäá þóôå íá ìðïñÝóïõìå ü÷é ìüíï íá áíáêÜìøïõìå áëëÜ íá ìçí Ý÷ïõìå ðñüâëçìá êáé áðü ðëåõñÜò ôñáõìáôéóìþí. Tï êõñéüôåñï üìùò ðñüâëçìá ãéá ìÝíá åß÷å íá êÜíåé êáé ìå ôçí õãåßá ôùí ðáéêôþí, äçëáäÞ ôïõò ôñáõìáôéóìïýò».

«YðÜñ÷ïõí ðáßêôåò ðïõ äåí ìðïñïýí íá áíôáðïêñéèïýí»

Tï ñüóôåñ Ýðáéîå ìåãÜëï ñüëï óôç ãåíéêÞ åéêüíá ôçò ïìÜäáò;

«Nïìßæù ðùò ï ÐAOK íáé ìåí Ý÷åé Ýíá ðïéïôéêü ñüóôåñ, áëëÜ ãéá ôï åðßðåäï áõôÞò ôçò ïìÜäáò Ýðñåðå íá åß÷å ìåãáëýôåñç ãêÜìá ðáéêôþí ãéá íá ìðïñÝóåé íá Ý÷åé õøçëïýò óôü÷ïõò êáé íá Ý÷åé áðáéôÞóåéò óå ðïëëÝò äéïñãáíþóåéò. YðÜñ÷ïõí ðáßêôåò ðïõ äåí ìðïñïýí íá áíôáðïêñéèïýí óôéò áðáéôÞóåéò ôçò ïìÜäáò êáé ðéóôåýù üôé ôï ãíùñßæïõí êáé ïé Üíèñùðïé ôçò ïìÜäáò».

Té ðñïóðáèÞóáôå íá áëëÜîåôå;

«Eãþ áõôü ðïõ ðñïóðÜèçóá íá áëëÜîù Þôáí íá êÜíù ôçí ïìÜäá ëßãï ðéï åðéèåôéêÞ ðáßæïíôáò ðéï åëêõóôéêü ðïäüóöáéñï ãéáôß èåùñþ ìéá ìåãÜëç ïìÜäá ï êüóìïò ôçò áõôü èÝëåé. KáôÜöåñá íá êÜíù ôïí ÐAOK íá öáßíåôáé ðéï öñÝóêïò. Oôáí üìùò Üñ÷éóáí íá ìáò åãêáôáëåßðïõí ïé äõíÜìåéò ìáò, ÷Üèçêå êáé ç öéëïóïößá ðïõ Þèåëá íá ðåñÜóù. Ãé’ áõôü áðü Ýíá óçìåßï êáé ìåôÜ áíáèåþñçóá êÜðïéá ðñÜãìáôá êáé îáíáãýñéóá óôçí ðáëéÜ ôáêôéêÞ».

Tá ïéêïíïìéêÜ ðñïâëÞìáôá Ýðáéîáí ñüëï;

«KáêÜ ôá øÝìáôá, Ý÷ïõí üëåò ïé ïìÜäåò. Èá Þôáí øÝìá üìùò íá ìçí ðïýìå üôé äåí åðçñåÜæïõí. AëëÜ íïìßæù ðùò üôáí ï ðáßêôçò ìðáßíåé óôï ãÞðåäï åßíáé ôï ôåëåõôáßï ðïõ ôïí áðáó÷ïëåß».

Èåùñåßôå üôé áöÞóáôå... ÷ñùóôïýìåíá óôïí ÐAOK;

«Ðéóôåýù ðùò Þñèá ìå ìåãÜëç üñåîç, äéÜèåóç, åß÷á óôü÷ïõò ãéá ôçí ïìÜäá, äïýëåøá ðÜñá ðïëý êáé äéêáéþèçêá ìüíï óå Ýíá êïììÜôé, áõôü ôçò Eõñþðçò. Ðéóôåýù üìùò ðùò åßíáé êÜôé óçìáíôéêü. Tï üôé ðåôý÷áìå áõôüí ôï óôü÷ï åßíáé êÜôé éäéáßôåñï».

«Aðïìáêñýíèçêá áðü... åîùãåíåßò ðáñÜãïíôåò»

Ná ðÜìå ëßãï óå áõôÞí ôç... öçìéóìÝíç óõíÝíôåõîç Týðïõ ðïõ äþóáôå.

«Hôáí êÜôé ôï ïðïßï ôï Þèåëá ðÜñá ðïëý. Hèåëá íá äåé ï êüóìïò üôé ìåôÜ áðü ìéá óçìáíôéêÞ Þôôá ôçò ïìÜäáò, Ýðñåðå íá âãù íá ðù êÜôé, ôï ïðïßï åß÷å áíÜãêç íá áêïýóåé ãéáôß äéÜöïñá ëåãüíôïõóáí êáé áêïõãüíôïõóáí. Tï Ýêáíá ãéáôß ôï áéóèáíüìïõíá. O,ôé åßðá âãÞêå ìÝóá áðü ôçí øõ÷Þ ìïõ. Äåí ìåôÜíéùóá ãéá êÜôé».

Eßðáôå üìùò üôé «åãþ Þñèá íá ðáëÝøù, åãþ äåí ôá ðáñáôÜù» êáé ìåôÜ áðü êÜðïéåò ìÝñåò áðïôåëÝóáôå ðáñåëèüí áðü ôçí ïìÜäá. H áßóèçóç ðïõ õðÜñ÷åé åßíáé üôé óáò... öÜãáíå. Ðïéá åßíáé ç ãíþìç óáò;

«Äåí åßìáé ëéãüøõ÷ïò. Hîåñá üôé Þñèá óå ìéá ìåãÜëç ïìÜäá ç ïðïßá åß÷å ôñïìåñÝò ðéÝóåéò. Äåí åß÷á ðñüâëçìá ðÜíù ó’ áõôü ïýôå öïâÞèçêá ãéáôß îÝñù íá ðáëåýù êáé îÝñù ðïéïò åßìáé. Óßãïõñá üìùò üôáí ìåôÜ áðü äýï åâäïìÜäåò ëýíåéò ìéá óõíåñãáóßá ìðáßíåé áõôü ôï åñþôçìá. Té Üëëáîå äçëáäÞ; Èåùñþ üôé êÜíáìå ìéá óõæÞôçóç ìå ôïí ðñüåäñï ôçò ïìÜäáò êáé åßäáìå üôé åöüóïí èÝëïõìå ôï êáëü ôçò êñßíáìå óêüðéìï üôé Ýðñåðå íá ðñïêáëÝóïõìå êÜôé þóôå ç ïìÜäá ðñáãìáôéêÜ íá ìðïñÝóåé íá áëëÜîåé ñüôá. Ðéóôåýù üôé ðÞñáìå ôçí ðéï óùóôÞ áðüöáóç. Óßãïõñá ãéá ìÝíá äåí Þôáí ü,ôé êáëýôåñï ãéá ðïëëïýò êáé äéÜöïñïõò ëüãïõò. O,ôé êÜíù ôï êÜíù ìå ôç ëïãéêÞ ðïõ Ý÷ù ùò Üíèñùðïò êáé ï ÷ñüíïò åßíáé áõôüò ðïõ èá äåßîåé åÜí Ýêáíá êáëÜ Þ ü÷é».

Èåùñåßôå üôé õðÞñîáí åîùãåíåßò ðáñÜãïíôåò ðïõ Ýðáéîáí óçìáíôéêü ñüëï óôçí áðïìÜêñõíóÞ óáò;

«Båâáßùò êáé õðÞñîáí åîùãåíåßò ðáñÜãïíôåò ôïõò ïðïßïõò üëïé ôïõò îÝñïõìå êáé ôïõò ïðïßïõò åãþ äåí ìðïñþ íá åëÝãîù êáé ïýôå Ý÷ù ôç äéÜèåóç íá ôï êÜíù êáé äåí åßíáé ç äïõëåéÜ ìïõ åí êáôáêëåßäé».

H áßóèçóç ðïõ õðÞñ÷å ìåôÜ ôï ìáôò ìå ôïí Añç Þôáí üôé áðü Ýíá óçìåßï êáé ðÝñá íéþóáôå üôé åßóôå ìüíïò. H ãíþìç óáò;

«Óßãïõñá õðÞñîáí ðÜñá ðïëëÝò ðéÝóåéò ôéò ïðïßåò ôéò åß÷á áðü ôçí ðñþôç êéüëáò ìÝñá ðïõ áíÝëáâá ôçí ïìÜäá. Eí ìÝñåé åßíáé êáé ëïãéêü ãéáôß åãþ äåí Þìïõí ôï ìåãÜëï üíïìá þóôå íá õðÜñîåé ç êáôÜëëçëç õðïìïíÞ êáé ç ðßóôùóç ÷ñüíïõ. Oóï üìùò ôá áðïôåëÝóìáôá Þôáí êáëÜ áõôü äåí öáéíüôáí. Oôáí áëëÜæïõí ôá ðñÜãìáôá, óßãïõñá õðÜñ÷åé ìåãáëýôåñç áìöéóâÞôçóç áðü Ýíáí ðñïðïíçôÞ ðïõ Þôáí Ýíá ìåãÜëï üíïìá. AõôÞí ôçí áìöéóâÞôçóç áðü Ýíá ìÝñïò ïðáäþí ôçí Ýíéùèá êáé äåí åßíáé ü,ôé êáëýôåñï Ýíáò ðñïðïíçôÞò íá ëåéôïõñãåß êÜôù áðü ðßåóç. Ãéáôß åÜí ãßíåôáé èåùñþ üôé èá êÜíåé êáé ôï ëÜèïò. ÖõóéêÜ êáé Ýãéíáí ëÜèç. Äåí õðÜñ÷åé ðñïðïíçôÞò ÷ùñßò ëÜèç. Eßìáóôå Üíèñùðïé, ëåéôïõñãïýìå êÜôù áðü Ýíá óêåðôéêü êáé ìéá öéëïóïößá. Óôá ëÜèç ðïõ Ýãéíáí ëïéðüí èåùñþ üôé äåí åß÷á ôç óôÞñéîç ðïõ Ýðñåðå íá Ý÷ù».

O «ñüëïò» êÜðïéùí ðáéêôþí óôá áðïäõôÞñéá...

Aò ðåñÜóïõìå êáé óôï èÝìá áðïäõôÞñéá...

«Oôáí êÜôé äåí ðÜåé êáëÜ åßíáé åýêïëï íá ëÝìå üôé õðÜñ÷åé ðñüâëçìá óôá áðïäõôÞñéá. Eßíáé êÜôé ôï ïðïßï ãéíüôáí óôï ðáñåëèüí êáé èá ãßíåôáé êáé óôï ìÝëëïí. Ðéóôåýù üìùò üôé ôï ðñüâëçìá óôïí ÐAOK äåí åßíáé ôá áðïäõôÞñéá. Óßãïõñá Ý÷åéò íá êÜíåéò ìå ìåãÜëïõò ðáßêôåò êáé ðïëëÝò öïñÝò éäéüôñïðïõò, áëëÜ óáò åðáíáëáìâÜíù üôé ôï ðñüâëçìá äåí Þôáí åêåß. Oôáí ìéëÜìå ãéá áðåéèáñ÷ßåò, èÝëù íá óáò ðù üôé óôç æùÞ ìïõ ðïôÝ äåí Þìïõí áðåßèáñ÷ïò êáé ùò åê ôïýôïõ äåí èá ìðïñïýóá íá åßìáé óôç äïõëåéÜ ìïõ. Tþñá, åÜí êÜðïéá Üôïìá åßíáé êáêïìáèçìÝíá äåí öôáßù åãþ.

Eãþ ðñïóðÜèçóá ìå ôïí ôñüðï ìïõ íá ðåñÜóù ìéá óõãêåêñéìÝíç öéëïóïößá ðÜíù óôï ðïäüóöáéñï, ðñïóðÜèçóá íá åìðéóôåõôþ êáé íá ìå åìðéóôåõôïýí ïé ðáßêôåò, ðñïóðÜèçóá íá ðåñÜóù ôïí áëëçëïóåâáóìü. O óåâáóìüò äåí åðéâÜëëåôáé, áëëÜ áðïêôÜôáé ìå ôï ÷ñüíï. Eãþ äåí åß÷á ôï ÷ñüíï ãéá íá ìðïñÝóù íá äåßîù ðïéïò åßìáé êáé íá ðåñÜóù ôá ðñÜãìáôá áõôÜ ðïõ Ý÷ù ùò öéëïóïößá ðÜíù óôçí ðñïðïíçôéêÞ. Äåí åßìáóôå üëïé ïé ðñïðïíçôÝò ôï ßäéï. O êáèÝíáò Ý÷åé ôçí ðñïóùðéêüôçôÜ ôïõ êáé ìå âÜóç áõôÞ ðïñåýåôáé».

«O ZáãïñÜêçò åßíáé ìüíïò, äåí Ý÷åé óôçñßãìáôá»

Tá ðñïçãïýìåíá ÷ñüíéá õðÞñîå êáôÜ êáéñïýò Ýíôïíç áìöéóâÞôçóç êáé ðñïò ôï ðñüóùðï ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò. O ÈïäùñÞò ZáãïñÜêçò âãÞêå ôïõëÜ÷éóôïí ðÝíôå öïñÝò äçìüóéá êáé óôÞñéîå ôïí ðñïðïíçôÞ. Tçí ôåëåõôáßá öïñÜ Ýöôáóå óå óçìåßï íá ðåé üôé «üðïéïò äåí èÝëåé íá äåé ôçí ïìÜäá, áò êáèßóåé óðßôé ôïõ». Må åóÜò üìùò äåí ôï Ýêáíå ïýôå ìßá öïñÜ...

«Káô’ áñ÷Üò èÝëù íá ðù üôé ï ðñüåäñïò ôçò ïìÜäáò åêôüò áðü ôï üôé åßíáé Ýíá ìåãÜëï êåöÜëáéï óôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï, åßíáé ðñáãìáôéêÜ ôï óÞìá êáôáôåèÝí ôçò ïìÜäáò êáé ìåôáöïñéêÜ êáé ïõóéáóôéêÜ. EêðÝìðåé êÜôé äéáöïñåôéêü óôï ðïäüóöáéñï. Eßíáé Üíèñùðïò ðïõ äïõëåýåé ðÜñá ðïëý ãéá ôïí ÐAOK, áãáðÜåé õðåñâïëéêÜ ôçí ïìÜäá êáé èÝëåé íá ðÜåé êáëÜ. Aõôü ôï ïðïßï Ýêáíå ìå ôïí ÓÜíôïò Þôáí êÜôé ðÜñá ðïëý óùóôü, ôï ïðïßï öÜíçêå êáé óôçí ðñÜîç ìå ôá áðïôåëÝóìáôá.

Káé åãþ Þìïõí Ýíáò áðü áõôïýò ðïõ äçìüóéá åß÷á ðåé üôé êáëþò Ýêáíå ï ðñüåäñïò êáé óôÞñéîå ôïí ðñïðïíçôÞ. Óôçí ðåñßðôùóç ôç äéêÞ ìïõ åß÷áí áëëÜîåé ðïëëÜ ðñÜãìáôá óå ó÷Ýóç ìå ôï ðþò Þôáí ç ïìÜäá ðñéí êáé ðþò åßíáé ôþñá. Èåùñþ üôé ï ðñüåäñïò äåí Ý÷åé ôá óôçñßãìáôá Þ ôïõò áíèñþðïõò Ýôóé þóôå íá ìðïñïýóå ðéï åýêïëá êáé ðéï óßãïõñá íá ðáßñíåé êÜðïéåò áðïöÜóåéò. Èåùñþ üôé åßíáé êÜðùò... åõÜëùôïò ãéáôß öáßíåôáé íá åßíáé êáé ìüíïò ôïõ. Äåí îÝñù êáôÜ ðüóï áõôü åßíáé åðéëïãÞ ôïõ. Oôáí åßóáé ìüíïò óïõ, äåí ðáýåéò íá åßóáé Ýíáò Üíèñùðïò ìå áäõíáìßåò êáé üôáí âÜëëåôáé äåí ìðïñþ íá îÝñù åÜí åßíáé óå èÝóç íá ðáßñíåé êÜðïéåò áðïöÜóåéò ôéò ïðïßåò èÝëåé êáé ï ßäéïò».

Èåùñåßôå üôé êÜðïéïé ðáßêôåò, åêìåôáëëåõüìåíïé ôéò ðïëý êáëÝò ó÷Ýóåéò ôïõò ìå ôïõò ïðáäïýò, Ýðáéîáí ñüëï óôá áðïäõôÞñéá;

«Èåùñþ üôé ðïëëïß ðïäïóöáéñéóôÝò âïÞèçóáí êáé ó’ áõôü. Eäþ Ý÷ïõìå íá êÜíïõìå ìå Ýíá ðáñÜëïãï öáéíüìåíï ôï ïðïßï Ý÷åé íá êÜíåé ìå ôç íïïôñïðßá ìáò. ÄçëáäÞ åýêïëá èåïðïéïýìå êáé åýêïëá êáôáóôñÝöïõìå. Eßìáóôå Ýíáò ëáüò ðïõ äåí Ý÷åé éóïññïðßåò. Ðéóôåýù üìùò üôé õðÞñîáí ðïäïóöáéñéóôÝò ðïõ ìðïñïýóáí íá ðáßîïõí óçìáíôéêü ñüëï óôçí ïìÜäá êáé äåí ôï Ýêáíáí.

Eãþ äåí ìðïñþ íá ãíùñßæù ãéáôß äåí ôï Ýêáíáí. Ná îÝñåôå üìùò üôé åßìáé Ýíáò Üíèñùðïò ðïõ áðü ôïí êáéñü ðïõ Þìïõí ðïäïóöáéñéóôÞò óôåíï÷ùñéüìïõí êÜèå öïñÜ ðïõ Ýöåõãå ï ðñïðïíçôÞò. Ãéáôß Ýëåãá üôé áõôüò ï Üíèñùðïò ãéá íá öýãåé Ýöôáéîá åãþ. Ðéóôåýù êáé ôþñá üôé üôáí öåýãåé Ýíáò ðñïðïíçôÞò èá ðñÝðåé üëïé íá ðñïâëçìáôéóôïýí. Aðü ôïí êüóìï êáé ðåñéóóüôåñï ôç äéïßêçóç êáé ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò».

Ðéóôåýåôå üôé èá ôï ðñÜîïõí;

«Äåí îÝñù åÜí èá ôï êÜíïõí êáé äåí Ý÷ù ôçí áðáßôçóç êéüëáò. ÎÝñù üìùò üôáí åãþ Þìïõí ðïäïóöáéñéóôÞò ðñïâëçìáôéæüìïõí».

Eóåßò ëýóáôå ôç óõíåñãáóßá óáò ìå ôïí ÐAOK, ï óõíåñãÜôçò óáò üìùò Ýìåéíå...

«Eßíáé êÜôé ôï ïðïßï æÞôçóá êáé åãþ. Eöüóïí ç ïìÜäá âñßóêåôáé óå áíáæÞôçóç ðñïðïíçôÞ, æÞôçóá ôï åðéôåëåßï íá ìçí áëëÜîåé».

«Eíáò êýêëïò ðáéêôþí Ý÷åé êëåßóåé»

Äåí åßíáé ðåñßåñãï ðïõ ëßãï ìåôÜ âãÞêå êáé áìöéóâÞôçóå ôï óýóôçìá ðïõ ðáßæáôå;

«Äåí èÝëù íá ðéóôåýù üôé Ýãéíå êÜôé ôÝôïéï. Aðëþò ðñïóðáèïýóáìå áðü êïéíïý íá áëëÜîïõìå êÜðïéá ðñÜãìáôá. Èåùñþ üôé ôþñá äüèçêå ç åõêáéñßá íá áëëÜîïõí êÜðïéá ðñÜãìáôá. Tï óõãêåêñéìÝíï èÝìá óõæçôåßôáé ãéáôß êÜðïéïé èÝëïõí íá ðåñÜóïõí êÜôé äéáöïñåôéêü ðÜíôá üôáí ôïí ðñþôï êáéñü öåýãåé Ýíáò ðñïðïíçôÞò. Aõôü ôï Ýêáíáí êáé ìå ìÝíá üôáí áíÝëáâá ìåôÜ ôïí MðåñÝôá. Oðùò åßíáé öõóéïëïãéêü êáé üôáí öåýãåé Ýíáò ðñïðïíçôÞò ç ïìÜäá íá áíáêÜìðôåé. Tï èÝìá üìùò äåí åßíáé ôé ãßíåôáé ôþñá, áëëÜ óôï ìÝëëïí. O ÐAOK Ý÷åé êáëÞ ïìÜäá, Ý÷åé êáëü õëéêü, Ý÷åé ðïéïôéêïýò ðáßêôåò, áëëÜ èá Ýðñåðå íá åß÷å óå ìåãáëýôåñï áñéèìü ðïäïóöáéñéóôÝò ðïõ ìðïñåß ðñáãìáôéêÜ íá âáóéóôåß Ýíáò ðñïðïíçôÞò. Ðéóôåýù üôé Ýíáò êýêëïò ðïäïóöáéñéóôþí Ý÷åé êëåßóåé ãéá ôïí ÐAOK êáé ðñÝðåé íá øá÷ôåß ãéá ôçí åðüìåíç ìÝñá.

Ãéáôß åßíáé ìßá ìåãÜëç ïìÜäá ìå ôåñÜóôéá éóôïñßá êáé äõíáìéêÞ êáé ðñÝðåé óôï Üìåóï ìÝëëïí íá ðñïãñáììáôßóåé ãéá ôá åðüìåíá ÷ñüíéá. Xùñßò öõóéêÜ íá õðÜñ÷åé ðßåóç, äçëáäÞ íá åßíáé îåêÜèáñï ôï ôé èÝëïõìå, ôé æçôÜìå êáé ðïéïò åßíáé ï óôü÷ïò. Ãéáôß üôáí ìéá ïìÜäá âÜæåé óôü÷ïõò èá ðñÝðåé íá åßíáé ðñáãìáôéêïß. Ná ìðïñïýí íá ãßíïõí. Ðéóôåýù ðùò Þôáí ëÜèïò ç öñÜóç ôïõ ðñïÝäñïõ «ðÜìå ãéá ðñùôÜèëçìá». Óßãïõñá ï ðñüåäñïò ôï åßðå ãéáôß ôï ðßóôåõå, áëëÜ ç ïìÜäá åß÷å ìðåé óå ìéá ðáñÜëëçëç äéáäéêáóßá ìåôÜ áðü ðïëëÜ ÷ñüíéá åõñùðáúêÞò ðïñåßáò êáé ðñùôáèëÞìáôïò ðïõ ïé åëëçíéêÝò ïìÜäåò äåí ìðïñïýí íá áíôÝîïõí. Aõôü Þôáí êáé ôï ìåãáëýôåñï ðñüâëçìá, êáèþò ï êüóìïò Ýêñéíå ôïí ÐAOK óáí ìéá ïìÜäá ðïõ ðñÝðåé íá ðÜñåé ôï ðñùôÜèëçìá».

Ðïëëïß óáò ÷áñáêôçñßæïõí «ðáéäß» ôïõ Aããåëïõ AíáóôáóéÜäç. Èåùñåßôå üôé áõôü óáò âãÞêå óå êáëü Þ Ýöåñå ôá áíôßèåôá áðïôåëÝóìáôá;

«Äåí ìðïñåß íá ôá Ý÷åéò ìå üëïõò êáëÜ. Eãþ äåí ðñïóðÜèçóá íá åßìáé êïíôÜ óå êáíÝíáí. Kñáôïýóá áðïóôÜóåéò ãéáôß èåùñþ üôé áõôü ðñÝðåé íá êÜíåé ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÐAOK ðñïêåéìÝíïõ íá ìçí õðÜñîåé öèïñÜ. Óå êáìßá ðåñßðôùóç üìùò äåí ìðïñåßò íá áëëïéþóåéò ôïí ÷áñáêôÞñá óïõ. Äåí îÝñù áí ìå ÷áñáêôÞñéæáí ùò ìéá öõóéïãíùìßá ðïõ ìïéÜæåé ìå ôïí Aããåëï AíáóôáóéÜäç, Ýíáí ðñïðïíçôÞ ðïõ ðñïóùðéêÜ ôïí èåùñþ áðü ôïõò êáëýôåñïõò Eëëçíåò ðñïðïíçôÝò, ìå ìßá óõãêåêñéìÝíç öéëïóïößá êáé êïõëôïýñá ðÜíù óôï ðïäüóöáéñï. ÐÜíôùò äåí íïìßæù íá ìïõ Ýêáíå êáêü».

«Båâáßùò êáé èá åðÝóôñåöá»

Èá åðéóôñÝöáôå óôïí ÐAOK;

«Båâáßùò êáé èá åðÝóôñåöá, áëëÜ ßóùò ðéï... äéáâáóìÝíïò. AëëÜ áí ìïõ Ýëåãáí üôé èá ðáò óôçí ïìÜäá ãé’ áõôü ôï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá íá åßóôå óßãïõñïé üôé äåí èá ôï Ýêáíá. Äåí Þñèá ì’ áõôüí ôï óôü÷ï. EÜí Þîåñá üôé èá Ýñèù ãé’ áõôü ôïí ÷ñüíï äåí èá åñ÷üìïõí ðïôÝ. Ãéáôß èåùñþ üôé áõôÜ ðïõ åß÷á óôï ìõáëü ìïõ äåí ìðüñåóá íá ôá êÜíù. Båâáßùò êáé Ý÷ù ôçí åõèýíç ðïõ ìïõ áíáëïãåß, Ýêáíá ôçí áõôïêñéôéêÞ ìïõ êáé èá ðñïóðáèÞóù áõôÜ ôá ëÜèç ðïõ Ýêáíá íá ìçí ôá îáíáêÜíù».

H åðüìåíç ìÝñá;

«Eßìáé Ýíáò Üíèñùðïò ðïõ ìïõ áñÝóåé íá äïõëåýù. AãáðÜù ôç äïõëåéÜ ìïõ, äïõëåýù óõíå÷üìåíá êáé äåí åßìáé Üíèñùðïò ðïõ åßíáé ôçò Üðïøçò «ðñÝðåé íá îåêïõñáóôåßò ãéá íá óõíå÷ßóåéò». Èá ðñïóðáèÞóù üóï ãßíåôáé ðéï ãñÞãïñá íá åñãáóôþ ãéáôß åßíáé áõôü ðïõ ìïõ äßíåé æùÞ».

MåôÜ ôïí ÐAOK ðïëëïß èá åðÝëåãáí íá äïõëÝøïõí ìüíï óå ôÝôïéïõ åðéðÝäïõ ïìÜäåò. Eóåßò åßóôå áõôÞò ôçò Üðïøçò;

«ÎÝñù ôé ìïõ ãßíåôáé. E÷ù éóïññïðßåò. ÎÝñù üôé åðåéäÞ Þñèá êáé äïýëåøá óôïí ÐAOK äåí ôñåëáßíïìáé. Tï íá ðñïóðáèÞóåéò íá êñáôçèåßò óå üóï ðéï õøçëü åðßðåäï ãßíåôáé åßíáé ôï êáëýôåñï. Tï êáëýôåñï åßíáé üìùò ï ðñïðïíçôÞò íá äïõëåýåé, íá ìçí êÜèåôáé êáé íá äïõëåýåé óå óùìáôåßá ôá ïðïßá Ý÷ïõí õãåßá. Äåí îÝñù êáôÜ ðüóï õðÜñ÷ïõí ôÝôïéåò ïìÜäåò óÞìåñá. Eßíáé äýóêïëï. OðïéáäÞðïôå åíäéáöÝñïí õðÜñ÷åé ìå ôéìÜåé. Oôáí äù üôé êÜôé åßíáé ðéï ÷åéñïðéáóôü íá åßóôå óßãïõñïé üôé äåí êïëëÜù ïýôå óå ïíüìáôá ïýôå óå êáôçãïñßåò».

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #699 on: November 02, 2010, 16:45:07 »
το παυλο τον εφαγε το ποσο λιγος ηταν, αντε παλι με αρδ...

Αυτο ακριβως, τπτ αλλο...